demet hanıma ben ta 2 sene önce baktırmıştım 50 tl olmuş baksana eskiden 15 bakan falcı bir anda 50 tl oluyo yakında 100 olursa şaşmam :)hafta sonu gideceğim bakalım eski perfonması yerindemi :)
saol canım cevabın için. senin yorumlarını dikkate alıyorum biliyosun :))) neyse pendik safiyeyi duydun mu peki:))) serkan evet cidden anlamadım yaaa hızlı konuştu ve ne bileyim bişiiler dedi ama aynen fos sanki evet. levent zaten saçmalamıştı evli olduğumu bilemeden salladı falan neyse.
anadolu yakasında denenebilir denebilecek angels burcu ve acıbadem olgu var. cadde sembolü tamamen silin. bana leventin anı ve yakın geleceği hep çıkmıştır ama gerisi yok.
belki metine içlerinde 'eh işte' denebilir. serkan zaten çook yalan. taa kaç sene önce bana üniversiteye giremicen demişti. dereceyle girdim okuluma hatta şimdi mezun bile oldum :):)
boşa dolanmayın paranızı harcamayın gerisiyle. burcu da bozmuş diyorlar gerçi ben son halini bilmiyoruum en son 5-6 ay önce gittim. olgu dobra ve netti. ona 1 ay oldu gideli. aklınızda bulunsun
acıbadem olgu dediğin nerde ? burcuyu duydum ama denemedim :)
acıbadem keyif cafe miydi neydi adı. türk telekomun orada. capitole uzak biraz
kahve keyfi'ymiş kafenın adı. ama sanırım hep cafede değil bi kaç gün uğruyor arada. hangi günler olduğunu bilmiyorum önceden aramakta fayda var gideceksen :)
aklında bulunsun iskambil bakıyor sadece. ben tarottan daha çok seviyorum iskambili ama herkes aynı değil :)
arkadaşlar olgu hanımın numarası olan varsa atabilirmi?
kafenin numarası var twitterda? bireysel de bakıyor sanrım olgu hanım. ben oradayken falın sonlarına doğru telefonu çaldı, bugün eve gelme ev randevularım dolu gibi bir şey söyledi kendisi.
evde nasıldır bilmiyorum ama kafede de başarılıydı. istersen kafenin numarasına arat canım googleda
anadolu yakasında denenebilir denebilecek angels burcu ve acıbadem olgu var. cadde sembolü tamamen silin. bana leventin anı ve yakın geleceği hep çıkmıştır ama gerisi yok.
belki metine içlerinde 'eh işte' denebilir. serkan zaten çook yalan. taa kaç sene önce bana üniversiteye giremicen demişti. dereceyle girdim okuluma hatta şimdi mezun bile oldum :):)
boşa dolanmayın paranızı harcamayın gerisiyle. burcu da bozmuş diyorlar gerçi ben son halini bilmiyoruum en son 5-6 ay önce gittim. olgu dobra ve netti. ona 1 ay oldu gideli. aklınızda bulunsun
Arkadaşlar merhaba ;
bugün tarot baktırdım ve hala şoktayım çünkü ben böyle bakanı görmedim .Kendisi medyum Kadıköy de ZODİAC cafe var küçücük bir yer ama çok şirin .
Tarotuma FEZA SULTAN baktı ..neden şoktayım yazayım hemen ben evliyim düşük yaptım şuanda birbuçuk yıldır deniyoruz olmuyor onu harfiyen kendisi söyledi
ayrıca işten çıktım şuan iş arıyorum sebebiyle çıkışımı filan eşimle olan sıkıntımı oohhooooooo daha neler neler bence mutlak gidilmeli öyle yeni yetmede değil
30 un üstünde yaşı ama mükemmel enerjili biri ...ben hayran kaldım mutlaka mutlaka gidin telefonunu verdi bana isteyen olursa mesaj atın bana sizinle paylaşırım
ben buraya pek giremiyorum mesaj atın mutlaka süper biri
haaa birde eşimin adını annesinin ve babasının adını söyledi es geçmeyeyim :)
Ne Kadar'a bakıyor acaba ??
Sedanur ve simay sembol Fulya cevabınız ıcın teşekkürler...uzun zamandır fal baktırmıyorum, bazen fal baktırasım geliyor ama hepsi aynı oldugu ıcın foss sözler duymak istemediğim için gitmiyorum artık, beynim bunu idrak edebiliyor artık :) burdan okuyup zamanında ne çok falcıya gittim, ne oldu? dedikleri çıktı mı? hani umutlar? hani guzel haberler? ayy kızlar yapmayın vallaa gitmeyin falcı falcı gezmeyin..
En güzel güç, Allah'a yakarmak!
Sembol n.taşına sinir olmama ragmen fulya için gitmiştim 12 dk sürmüştü falı çok hızlı konuşuyor zannediyorum hafta içi ilk baktıran olunursa daha rahat olabilir. Zeynep turan'ın 7-10 dedigine o 2 demişti ve çok tesadüfi bir şekilde fulyanın dediğinin dogru oldugunu ögrendim. Gelecekle ilgili soyledikleri nihalle paraleldi çıkar çıkmaz bilemem. Ancak bu arada sembol taksimde dilek'e baktırdım içim çok ısındı ona, tarotta çok güzel cümleler kurdu aklımdaki sorulara benim fark etmediğim sekilde yaklaştı bazı konulara
neyse anlatılmıyor, yaşamak lazım dilegi
Arkadaşlar merhaba ;
bugün tarot baktırdım ve hala şoktayım çünkü ben böyle bakanı görmedim .Kendisi medyum Kadıköy de ZODİAC cafe var küçücük bir yer ama çok şirin .
Tarotuma FEZA SULTAN baktı ..neden şoktayım yazayım hemen ben evliyim düşük yaptım şuanda birbuçuk yıldır deniyoruz olmuyor onu harfiyen kendisi söyledi
ayrıca işten çıktım şuan iş arıyorum sebebiyle çıkışımı filan eşimle olan sıkıntımı oohhooooooo daha neler neler bence mutlak gidilmeli öyle yeni yetmede değil
30 un üstünde yaşı ama mükemmel enerjili biri ...ben hayran kaldım mutlaka mutlaka gidin telefonunu verdi bana isteyen olursa mesaj atın bana sizinle paylaşırım
ben buraya pek giremiyorum mesaj atın mutlaka süper biri
haaa birde eşimin adını annesinin ve babasının adını söyledi es geçmeyeyim :)
kızlar merak eden arkadaslar vardı ozellıkle onlara :) eşim tekrar ıse gırdı verılen tarıhın 3 gun sonrası oldu ama esım bugun tekrar ıse basladıı bu durumda falım yine cıkmıs oldu artık yeniii falcı bı surede olsa aramayacagımm =)
canım sanırım didemi kastediyorsun. o ümraniyedeydi dimi? evdemi bakıyor yoksa cafede felan mı? nekadara bakıyor?
bilgi verirsen sevinirim.
tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?