İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar nerden nasıl başlayım bilemiyorum ama daha önce söylediğim ama vakitsizlikten yapamadığım şu fal deneyimlerimi bugun paylaşayım dedim; yazmaya başlayınca ben de merak ediyorum kaç tane çıkacak :) 1den 10 a kadar (devamı da var) sıraladıklarım aynı ekol, yani beklediğim olayla ilgili sonuçu aynı (istediğim gibi) soyleyenler ve tavsiye ettiklerim...

1) kadınlar kahvesi pelin ve dilek; sanırım en sık gittiğim falcılar, yani bazen sırf refleks olarak orda buluyorum kendimi gibi.. pelin e yaklaşık 6 senedir falan baktırırım, bunun ilk 3 senesinde söylediği şeyleri birebir yaşadım...o zmnlar ne zmn işe gireceğimi, sonra işteyken yaşadığım sıkıntıları, sonra diğer işimi ne zaman bulacağımı, çk tesadüfi bir şekilde eski erkek ark ımla tanışacağımı, harflerini, sonra yine işteki sıkıntılarımı ve üçüncü işime ne zaman geçeğimi...bunların hepsini tarihlerini de tutturarak bilmişti...ondan sonraki süreçte düşündüğümde, surekli olacak dediği 1 olay ısrarla olmadı, yakın şeyler oldu ama sonuç tam tersi oldu diyebilirim, bir de mesela ayrılacağımıza dair birşey soylememişti....?
ama yine ondan sonra tanıştığım kişiyi ve onunla ilgili şeyleri bildi, ufak tefek bazı güncel detayları da ve hala beklediğim şeyler var bilemiyorum olacak mı, ama soylediği tarihleri unutuyorum, daha doğrusu eskiden var mıydı hatırlamıyorum ama bir kağıt ama mevzusu var ve ben tabiki her seferinde unutuyorum! tarihlerin bundan gecikebileceğini söylüyor...dilek e goturdugum ark lar ve benim de dusuncem, pelinle soyledikleri çok paralel, bi de kısa zamanlı gelişmeler konusunda çok başarılı diyebilirim
2) yesilkoy stones cafe deki gul; artık orada değil diye biliyorum, çooook kısa bakıyor ama çok net..verdiği tarihler uzadı, ufak tefek detaylar çıktı ama asıl konu nedir bekliyorum, cafe den ayrılmadan once son gidişimde bana birşeyler yapmamı soyledi ama boyle seylerden korkuyorum o yuzden sonra gitmedim, o da ayrılmış zaten...
3) mercan hn; yine sizden duymuştum...ben birkaç kez baktırdım ve birçaok arkadaşım da denedi, memnun kalmayan yok diyebilirim...bir kere coook tatlı birisi, çoook uzun bakıyor ve uzun süre fal ihtiyacımı gideriyor :) bildiği inanılmaz detaylar var geçmişle ilgili, hayretler içinde kaldım..verdiği tarihe var, bekliyorum...ama cidden bana çok iyi geliyor:)
4) elmira; iki kez gittim ama ilk fal oncesi yaptırdığı rituel beni sonradan dusundurup korkuttu, soyledikleri isabetli, beklediğim olayla ilgili sonucu olumlu ve diğerleriyle aynı yonde ama vadesi biraz daha uzun.. tavsiye ederim fal anlamında ama ben korktuğum için birdaha gitmeyi dusunmuyorum :/
5) eski gemi cafe dilek; erk arkımdan ayrıldığım dönem gitmiştim ve o donem soyledikleri işime gelmediği için hafızamdan falı silmiştim...amabir sure once dusunup baktığımda dogruyu soylemiş diyorum :) birkaç ay once bunu farkedince tekrar gittim ve gayet başarılıydı, bir ark tarihlere takılma dediğini söylemiş, ona dayanarak uzamış olabilir diye yorumluyorum şimdi ama sonucu aynı soyledi,
6) dejavu nagehan; ona da cok giderdim ama ayrılmış..aslında anı çok iyi biliyor diyebilirim ama o donem gelecekle ilgili olacak dediği şey olmadı, ama enerjisi guzel ve tatlı bir kız,
7) taksim symbol tarık; genelde erkek falcılar bende tutturamaz ama gayet iyiydi, yine unuttum yazmadığım için ama sonuç ve verdiği tarihler üsttekilerle aynı,
8) beşiktaş symbol nihal; onu da burdan keşfettim; enteresan bir kadın, ben seviyorum.. gelecekle ilgili çok net konuşmuyor gib-biraz soyut gbi geliyor soyledikleri ama dusununce biryere oturtuluyor ve hakkaten doğru, karakter analizi ve tip tarifi çok başarılı, sonuçla ilgili yine aynı beklioruz,
9) eski şuşu cafe şimdi kafe de sanat taki ayşe hn; oldukça beğeniyorum, anlık yorumları ve olayları tarifi çok başarılı, çok pozitif, bazen daha kısa bakıyor, sonuçla ilgili yorumlar yine aynı, tarihler usttekilerle aynı,
10) nil hn; yine sizden duyup hemen denedim :) o da çok tatlı birisi ve saatlerce bakıyor, bugun ve geçmişle ilgili herşeyi bildi, gelecek yine aynı bekliyoruz, ama uzun uzun yazdırdığı seyleri henuz yapma fırsatım olmadı, ama bunlar beni korkutacak cinsten değil yapsam huzur verebilecek cinstendi..sonuc ve tarih yine aynı...

şimdi yazdıklarım kaybolmasın diye bir post ediyorum devam edeceğim,bu arada 10 olmuş yaw:2:

bu arada meyra33 az once bahsettiğin didem hn ın numarasını bana da atarsan sevinirim? arada gordum hemen bir sorayım dedim, şimdi devam ediyorum

11)bu ucurtma cafe neriman hn ı da yakın zmnda denedim, çat diye en belirgin şeyleri bildi, gelecek opsiyonlu ben seciyormuşum ama onu da sevdim, bir de su falını deneyeceğim...
12) bakırkoy deki şenay, cafe fincan sanırım; o da cok kritik seyleri bildi, gelecek tahmini aynı, bazı tarihler sarktı ve olmadı ama daha ufak detaylar,
saydıkça utandım ya :/ buna bir ara veriyorum ve diğerlerine geçiyorum...

1) dejavu cafe yiğit; tarzını beğenmiyorum, çok kısa bakıyor ve çok geyik yapıyor sık gdince, alakasız seyler soruyor falan...ama ilginç bir detay var; bundan 3sene falan once ben erk arkımdan ayrıldığımda-daha 1hfta olmuştu, bir yola gideceğimi ve oradaki birinin benden çok hoşlandığını, tüm detaylarını soylemişti...o yola gittim geldim, bir de saydırdım, ne alaka ben ne haldeyim o ne dio diye...ama sonrasında o kişi bana aşkını ilan etti ve kısa da olsa bir süre birlikte olduk, şu an bahsettiğim ana olay da o kişiyle ve akıbetimizle alakalı çnkü ben o kişiye aşık oldum çok fena:2:
o zmn soylediği detayları saçmaladı deyip unutmuştum ama yine de gidesim yok çok savsakladığı için,
2) eskiden dejavuda olan duygu; sanırım su an kendine cafe acmıs, bi 3 yıl onceki gundemde ona gittiğimde cok pembe tablolar çizip beni evlendirmişti, isim tahminleri çok iyi olduğu için insanı inandırıyor ama soylediği sonuç tam tersi çıktı..
3) üç dedim ama kötü deneyimleri düşününce inanın hatırlayamıyorum, çünkü anında fal da, mekan da , kişi de aklımdan çıkyor ondan listeleyemiyorum...kötü den kastım harbden saçmalayanlar veya o anı da bilemeyip gelecekle ilgili soyledikleri de beni memnun etmeyenler...ha bunlar arasında symbol nesil var; çoğu insan beğeniyor ama bana 2-3 denemede hakkaten saçmaladı, bi de azarlar gibi falan hiç sevmem! yıllar once bir arkımla rita ya gitmiştik ama onu da unttum ama o zmn aha bu ya dememiştim..bir de ella, onu da forumda duydum ve tlf da baktırdım ama çok bariz şeyleri bilemedi, ben dayanamayıp soyleyince de kıvırdı gbi geldi.

son olarak 3 sene falan once ortakoy de cok zor randevu alıp ciddi para bayıldığım br kadın bana o zmnki erk arkımla ayrılacağımı bilen tek insandı, ama yok cnm bu ne diyor dediğim için diğer soylediklerini unuttum..beni goturen arkadaşım hatırlayabilir, bir sorayım ama cidden çok paraydı...
haaa çok para deynce o donem medyum olduğunu iddia eden manyak bir herife 200 mü 250 tl mi ne bayılmıştım, herif rakı içerek falan bakmıştı, 3 sf sey yazdırdı ama fiyasko, sanırım buna dolandırılmak deniyo..

sınıflandırmayı bozdum ama bir-iki kişi daha hatırladım;
biri su flash tv emine; isabetli baıyor olabilir ama çok nazlı çekemem, bir de senin işin falcıda değil hocaya git, bildiğim hoca var deyince annında bitti benim için,
etiler de bir kadın var mirage cafe de serap; o da 60 tl ve çok iddialı, ilk baktığında iyi gbi o anla ilgili soyledikleri ama gelecekle ilgili olacak dediği şey tam tersi oldu, birkaç yıl sonra bir arkım gidiyor diye yanında gidip baktırdığımda o zmn soylediklerini inkar etti, bir de daha once geldin mi diye soruyor, ne soyledim falan deyip uzun uzun anlattırıyor, nası iş anlamadım..
ya bir de moda da evinde bakan bir kadın vardı, sarışın bişey; çıkar çıkmaz numarasını sildiğim için adını da hatırlamıyorum...boyle cok beklersin olsun diye kısmetin kapalı tek yolu buyu falan demişti, yok donumu goturcekmişim bilmemne !!!! manyak mı ne? orda da kose yapmış, fotolar falan getrdi, bak bunlar boyle boyleydi ben birleştirdim diye, onları da 1.500 tl ye fln yapıomuş :)

o kdr dolanınca mustahak tabi bana, harb servet harcamış olabilirim yaaa
şimdi 10 dan fazla aynı ekolde falcı var, soylediği asıl şeyin olması su andaki durumu goz onune aldığımızda çok çok dusuk olasılıklı, ama bunların bazıları-özellikle pelin geçmişte olmayacak dediği şey olmamaıştı, yani hep olumlu seyler soyluyo diyemem..bir arkadaşım çok fal baktırınca kısmetini kapatıyorsun, olacağı varsa da olmuyor diyor...bilmiyorum belki de doğru ama hakkaten bi kendimi alamıyorum, bir şekilde zaman yaratıyorum, yeni önerilerinize de son derece açığım cunku artık bu insanlar tum hayatımın detaylarını bilir hale geldi, oyle de pek zevki çıkmıyor kendimi de kontrole demiyorum valla...

11)bu ucurtma cafe neriman hn ı da yakın zmnda denedim, çat diye en belirgin şeyleri bildi, gelecek opsiyonlu ben seciyormuşum ama onu da sevdim, bir de su falını deneyeceğim...
12) bakırkoy deki şenay, cafe fincan sanırım; o da cok kritik seyleri bildi, gelecek tahmini aynı, bazı tarihler sarktı ve olmadı ama daha ufak detaylar,
saydıkça utandım ya :/ buna bir ara veriyorum ve diğerlerine geçiyorum...

1) dejavu cafe yiğit; tarzını beğenmiyorum, çok kısa bakıyor ve çok geyik yapıyor sık gdince, alakasız seyler soruyor falan...ama ilginç bir detay var; bundan 3sene falan once ben erk arkımdan ayrıldığımda-daha 1hfta olmuştu, bir yola gideceğimi ve oradaki birinin benden çok hoşlandığını, tüm detaylarını soylemişti...o yola gittim geldim, bir de saydırdım, ne alaka ben ne haldeyim o ne dio diye...ama sonrasında o kişi bana aşkını ilan etti ve kısa da olsa bir süre birlikte olduk, şu an bahsettiğim ana olay da o kişiyle ve akıbetimizle alakalı çnkü ben o kişiye aşık oldum çok fena:2:
o zmn soylediği detayları saçmaladı deyip unutmuştum ama yine de gidesim yok çok savsakladığı için,
2) eskiden dejavuda olan duygu; sanırım su an kendine cafe acmıs, bi 3 yıl onceki gundemde ona gittiğimde cok pembe tablolar çizip beni evlendirmişti, isim tahminleri çok iyi olduğu için insanı inandırıyor ama soylediği sonuç tam tersi çıktı..
3) üç dedim ama kötü deneyimleri düşününce inanın hatırlayamıyorum, çünkü anında fal da, mekan da , kişi de aklımdan çıkyor ondan listeleyemiyorum...kötü den kastım harbden saçmalayanlar veya o anı da bilemeyip gelecekle ilgili soyledikleri de beni memnun etmeyenler...ha bunlar arasında symbol nesil var; çoğu insan beğeniyor ama bana 2-3 denemede hakkaten saçmaladı, bi de azarlar gibi falan hiç sevmem! yıllar once bir arkımla rita ya gitmiştik ama onu da unttum ama o zmn aha bu ya dememiştim..bir de ella, onu da forumda duydum ve tlf da baktırdım ama çok bariz şeyleri bilemedi, ben dayanamayıp soyleyince de kıvırdı gbi geldi.

son olarak 3 sene falan once ortakoy de cok zor randevu alıp ciddi para bayıldığım br kadın bana o zmnki erk arkımla ayrılacağımı bilen tek insandı, ama yok cnm bu ne diyor dediğim için diğer soylediklerini unuttum..beni goturen arkadaşım hatırlayabilir, bir sorayım ama cidden çok paraydı...
haaa çok para deynce o donem medyum olduğunu iddia eden manyak bir herife 200 mü 250 tl mi ne bayılmıştım, herif rakı içerek falan bakmıştı, 3 sf sey yazdırdı ama fiyasko, sanırım buna dolandırılmak deniyo..

sınıflandırmayı bozdum ama bir-iki kişi daha hatırladım;
biri su flash tv emine; isabetli baıyor olabilir ama çok nazlı çekemem, bir de senin işin falcıda değil hocaya git, bildiğim hoca var deyince annında bitti benim için,
etiler de bir kadın var mirage cafe de serap; o da 60 tl ve çok iddialı, ilk baktığında iyi gbi o anla ilgili soyledikleri ama gelecekle ilgili olacak dediği şey tam tersi oldu, birkaç yıl sonra bir arkım gidiyor diye yanında gidip baktırdığımda o zmn soylediklerini inkar etti, bir de daha once geldin mi diye soruyor, ne soyledim falan deyip uzun uzun anlattırıyor, nası iş anlamadım..
ya bir de moda da evinde bakan bir kadın vardı, sarışın bişey; çıkar çıkmaz numarasını sildiğim için adını da hatırlamıyorum...boyle cok beklersin olsun diye kısmetin kapalı tek yolu buyu falan demişti, yok donumu goturcekmişim bilmemne !!!! manyak mı ne? orda da kose yapmış, fotolar falan getrdi, bak bunlar boyle boyleydi ben birleştirdim diye, onları da 1.500 tl ye fln yapıomuş :)

o kdr dolanınca mustahak tabi bana, harb servet harcamış olabilirim yaaa
şimdi 10 dan fazla aynı ekolde falcı var, soylediği asıl şeyin olması su andaki durumu goz onune aldığımızda çok çok dusuk olasılıklı, ama bunların bazıları-özellikle pelin geçmişte olmayacak dediği şey olmamaıştı, yani hep olumlu seyler soyluyo diyemem..bir arkadaşım çok fal baktırınca kısmetini kapatıyorsun, olacağı varsa da olmuyor diyor...bilmiyorum belki de doğru ama hakkaten bi kendimi alamıyorum, bir şekilde zaman yaratıyorum, yeni önerilerinize de son derece açığım cunku artık bu insanlar tum hayatımın detaylarını bilir hale geldi, oyle de pek zevki çıkmıyor kendimi de kontrole demiyorum valla...
ondan kısa bir ozet yaparsa, msj atabilen ark lar, tavsiye tttikleri kişilerin numaralarıyla birlikte, çok makbule geçer...yukardakiler haricinde kişileri..

merhaba arkadaşlar ben bugün demet hanıma baktırıcaktım ve baktırdım memnun kaldım düşündüğüm planlarımı söyledi umarım onlarda gerçekleşirse paylaşırım eskisi gıbı herkese bakmıyorum dedı umarım bakar

fal sigara gibi ya baksana insanı tiryaki eder durur birine baktırırsın gerisi gelir hesabı :) kadınlar kahvesini eleyeceksin symbolude ikiside fiyasko yemekleride güzel değil o kadınlar kahvesinde bi tost yemiştim kuruydu söylemeden edemicem :)bu arada şu serap hanım gözüme ilişti etilerde bakan serap hanım 60 tl olmasaydı deneyebilirdim ama 30 tl den üste vermem artık az para kısa fal bakan bir falcı :)

nasıl bakmıyormuş e öyle birşey olurmu ya bakmıyorsa bakmıyordur... eskiden öyle bişeyi yoktu bu demetin, değişmiş bu kadın nese keyfi bilir şimdi birşey dicemde nese artık :)sewerdim kadını yazık oldu bu saatten sonra ben gitmem demete o kadarda heveslenmiştim nese artık Allah korusun ben giderimde bana denk gelir bakmıyorum falan ben öyle şeylere gelemem adam gibi bakıyorsa giderim nerde o eski demet .....

burcu dönmüş ama sadece cumartesi azar 3 ten sonra bakıyormuş aradım öle dediler. denemek isterim ama bakalım. gidersem yazarım :)

Eski gemi cafe Dilek nerede? ne bakıyor ne kadara?

Canım gelecegi bır tek Allah bilir. Fal bır terapidir. Bazen denk gelir söylenenler olur o kadar. Falcilar öngörüde bulunur hisleriyle yada kullandıkları meteryallerle yani kahve fincanindaki sekiller yada tarotdur İskambil kagitlardir. Hepsi bu kadardır. :)

Elmira'nın rituelini merak ettim yazabilir misin bizde bilgi sahibi olalım

bu arada pendikte safiye varmış kahve ye bakıyormuş hatta eşi servis yapıyormuş falan biliyor musunuz onu ?

safıye ıcın yazık paranıza bende rezalet hıc bır dedıgı cıkmadı agızdan laf alıp yazıyor yazık bence paranıza
demet dedıgınız7 dk tutansa bana hıc cıkmadı dedıklerı kac kez denedım
ben umranıyedekı dıdemı begenıyorum
yesılkoy gulde kac kez aynı tarıhlerı verdı tek bır tarıhh yokk

ya kızlar mercan kım? gemi cafe dilek, nil?

bunlar nerde bakıyor? aralarında en tutarlı olan hangısı? deneyimlerinizi aktarabılır mısınız? MERCAN, NİL, CAFE GEMİ DİLEK???

LÜTFEN BİLGİ VERİNİZ BEKLİYORUM :))

pendikteki safiyemi cidden mi oysa gidenlerden duydum tarihleri çıkmış hatta evlenceksin git gelme evlenmeden demiş arkadaşa oda gülmüş hatta tarif etmiş çocuğu falan ki kız 2 ayda bir gider olmuş. neyse aynı kişi mi ki?

Nil hanım kim? nerede bakıyor? fiyatı nedir? gemi dilek bir de?

ben nil hanımı tanıyorum sorduklarından baktırdım henüz dediklerinden çıkan olmadı ama tarihine az bir zaman var çıkarsa yazarım ama ben yıldıznamede baktırdım memnun kaldım şimdi ve geçmişi biliyor zaten olumlu bi bayandır ben memnun kalmıştım. fiyatı tarot 40 yıldızname de olursa 100. nosu sitedeki arkadaşlardan almıştım benim hakkım yok yollayamam ama isterseniz bakarsınız. diğerlerini bende tanımıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…