İstanbul'da Fal - Falcılar

Cevabınız için teşekkür ederim..Nil hanım amma yuksek bakıyormuş, ne oluyor öyle..Ben daha makul fiyatlarda birini arıyorum..Sadece elmira'ya baktırmıştım o kadar yuksek fiyata, o bile içime oturmuştu :) valla en fazla 20 lira veririm!!!!!!!

tek katlı gbı bır evde kocası da tele cıkıyor neyse dene sen bılırsın

Arkadaşlar uçurtma cafenin numarasını bana mesaj atabılır mısınız?ucurtma cafe nerımana gıtmek ıstıyorum giden arkadaslar tecrubelerını paylasabılır mı?

Arkadaşlar uçurtma cafenin numarasını bana mesaj atabılır mısınız?ucurtma cafe nerımana gıtmek ıstıyorum giden arkadaslar tecrubelerını paylasabılır mı?

ben arkadaşlarımı da alıp gittim. çok iyi niyetli bi kadın. ama daha birine kötü bi şey söylediğini duymadım. hepimiz çok güzel kızlarız, hepimizin eski sevgilileri bize aşık ve kesin dönecek, hepimiz o geldiğinde başkalarıyla da görüşüyor olacaz ve tabi ki karar bizim olacak. ben daha bi kişiye farklı bir şey söylediğini duymadım.
hatta üç kız arka arkaya girmiştik üçümüze de aynı tarihi vermişti. birimize bile çıkmadı

arkadaslar bı arkadas KADIKOYDEKI zodiac cafe feza sultan hakkında yorumlar yazmıstı etkılenıdım doğrusu bu adamı arastırdım yıldıznağme bıle bakıyomus kadıkoyde kucuk bır cafedeymıs yerı ben facede resımlerını fılan buldum baktım adam gay ama tam falcı tıpı var daha once bu adama gıden varmı baktıran varmı ?

Gene Neriman iyi bari evlendirmemiş sizleri :) gecen yazmıştım damlalar barışı 1 kız arkadasla gitmiştim arkasına 2 kız arkadasta geldi ben oturuyorum masada baktirmadim fal 3 kız arkadasım sırayla elinde kağıt Baris efendi yazmış masaya sok olmuş vaziyette donmüşler o dedi bu dedi Haziran a evleniyormusum 3 ü kız arkadaşda Haziran a evleniyormusum deyince benden bır kahkaha Cafe'de herkez dondü bana bakıyor dedim ki ne seneymiş bu 2012 özellikle yaz ayi evlenmeyen kalmıyormuş maşallah dedim. Bu arada benide baskaları Haziran'da evlendiriyor da :)) artı falla meraklı birkaç arkadasımda oyle :))yani bu yaz herkeze düğün var:) birde ortada adamlar olsa bari :))

barışın 'ayy çok güzel enrji alıyorum şu günden' dediği tarihte ben o kişiyle gerçekten irtibata geçmiştim. ama çok çok kötü bir haber almak üzere...
kartların üzerinde anlamı yazan bi falcı barış. ama o anı bilme konusunda fena değil, evet

iki üç ay önce uzun süre gitmediğim nihale gitmek için beşiktaş sembole girdim. nihal yok dediler. baktım etrafta da göremedim. asiye dedim. o da yok biri izinde biri tatildeymiş. bilmem kim varmış o da çok iyiymiş. dedim nasılsa öylesine baktıracağım hadi girelim bari. üst kata çıktım ve NİHAL BİR MASADA ASİYE KARŞI MASASINDA FAL BAKIYORLAR. böyle terbiyesizlik görmedim. yokmuş. randevuları tamamen doluyu tatilde ve izinde olarak görüyolar heralde. neyse falıma baktırdım. adını hatırlamıyorum kadının ama böyle saçma sapan sürme çekip kendine gizemli havalara sokmaya çalışmış bi bayandı. baktırdığım en kötü fallardan birini baktı. salladı durdu. tanımıyorum dedikçe sanki o kişiler gerçekten varmış da tanımamak benim sorunummuş gibi bi tavır takındı.
beşiktaş sembolü her zaman en iyi sembol şubesi olarak görürdüm ama bu son gidişimde nişantaşı şubesinden bile beter bi halde buldum orayı. bilgilendirmek istedim gidecek arkadaşları

canım ben gittim daha önce bilmiyo dersem yalan olur cidden güzel bakıyor ama kırık biraz
bu hayatta sadece iki kişi bildigimiz yapıcagımız seyi bile bildi öle sölim sana 35e bakmıştı hala ölemi bilmiyorum ama

Yok be canım anı da o kadar iyi değil.Bu çok etkilenen arkadaşlardan biri ertesi gün bir kız arkadaşını götürmüş.Muhabbet aynen şöyle.
Barış:Bir ayrılık yaşamışsın.
Arkadaş:Evet
Barış:Zaten kısa süreli bir ilişkiymiş.
Arkadaş:Evet çok kısaydı.13 sene kadar.
Barış şoklarda.......:))))
Yanlız ben burdaki sevinç hanım'ı çok merak ettim.Onunla ilgili bir bilgin varmıdır???

canım bılmıyorum ıstersen ara sor randevu al kendısınden ama telı çok çalıyordu randevu verdı bıkaç kışıye sanada verır soru sormayada para almıyormuş öyle dedı ıyı bakıyor ben memnun kaldım

canım pekı ne zaman baktırdın en son ? Bırde ne falı baktı kahvemı tarotmu ?

mesajımı silen yöneticiye soruyorum
konulara nasıl yorum yazmak serbest acaba?
dini yorum yazmak yasak da ne demek?
geleceği kimsenin bilemeyeceği kuranı kerimde bildiriliyor dedim diye mi silindi mesajım
evet arkadaşlar, iyi şeylere örnek olan bundan pay alacağı gibi kötü şeylere örnek olan da bundan pay alacaktır
fal baktırıyorsanız bile başkalarına örnek olmayın sevgili arkadaşlar
bu yorumun hiçbir yerinde bir olumsuzluk yok
arkadaşlara fikrimi belirtiyorum
bu kötü bir şey değil çok iyi bir şey

Sayın askitotomsu,
topiklerde konuların dağılmaması adına cevap vermiyoruz, yönetimle ilgili soru ve sorunlarınızda bizimle özelden yazışmalısınız.

Sorduğunuz soruya özelden cevap verilecektir...

kadınlar kulubundekı en ıyı falcılar kısmını okurken bı ara sebanın bahsı gecmekteydı,ama cok onemsememıstım cunku hakkında yazılan hıc bıse yokkı,taki bı arkadasımın senı seba ya gotrecegım dıyesıye kadar,nıye yalan soylıyım hıc ısteklı gıtmedım pembe tablo cızıp benı tesellı edıp yollayacak dusuncesıyle yanıldım.arkadasıma ne soyledıyse yemınederım ıkı gun sonra bırbır yasamaya basladık hayretler ıcerısındeyız hala,bana gelınce hayatımda gecmısımle alakalı nokta atıs yerlerını bıldı,zaman verdı ınsallah verdıgı zamanlar cıkar mujdelı cıkmıs fal haberlerımlerımı sızınle paylasırım,benımle alakalı abımın kız arkadasıyla kavgalı oldugunu bıldı,gercektende kavgalıy mıs..bu zamana kadar bı cok falcı denedım ama seba kadar bu kadar kısa surede dogru tutturana hıc sahıt olmadım,tarotta oldukca basarılı ben tarot baktırdım,ıskambıl,kahve falı da bakıyormus, gıtmek ısteyen arkadslar olursa kımseye ozelden msj atma hakkım yok yenı oldugum ıcın,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kucuk sırın bı dukkanı var

Son düzenleyen: Moderatör:
nostradamus tülay:gecen gun arkadasımla gıttık.gecmıside gelecegıde hıc tatmin edici değildi.tavsiye etmiyorum puanlama verıcek olursamda 10 üzerinden 2..
angel cafe mira: aynı sekılde mirada bişi bilmio bi kac tane sallarsa tutuyo işte:)

pardon cnm, ne kadara bakıyor? ve yerini biraz tarif edebilir misin? mecidiyeköyden nasıl gidebilirim?tabi önce ücreti önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…