ben nil hanımı tanıyorum sorduklarından baktırdım henüz dediklerinden çıkan olmadı ama tarihine az bir zaman var çıkarsa yazarım ama ben yıldıznamede baktırdım memnun kaldım şimdi ve geçmişi biliyor zaten olumlu bi bayandır ben memnun kalmıştım. fiyatı tarot 40 yıldızname de olursa 100. nosu sitedeki arkadaşlardan almıştım benim hakkım yok yollayamam ama isterseniz bakarsınız. diğerlerini bende tanımıyorum.
pendikteki safiyemi cidden mi oysa gidenlerden duydum tarihleri çıkmış hatta evlenceksin git gelme evlenmeden demiş arkadaşa oda gülmüş hatta tarif etmiş çocuğu falan ki kız 2 ayda bir gider olmuş. neyse aynı kişi mi ki?
Arkadaşlar uçurtma cafenin numarasını bana mesaj atabılır mısınız?ucurtma cafe nerımana gıtmek ıstıyorum giden arkadaslar tecrubelerını paylasabılır mı?
ben arkadaşlarımı da alıp gittim. çok iyi niyetli bi kadın. ama daha birine kötü bi şey söylediğini duymadım. hepimiz çok güzel kızlarız, hepimizin eski sevgilileri bize aşık ve kesin dönecek, hepimiz o geldiğinde başkalarıyla da görüşüyor olacaz ve tabi ki karar bizim olacak. ben daha bi kişiye farklı bir şey söylediğini duymadım.
hatta üç kız arka arkaya girmiştik üçümüze de aynı tarihi vermişti. birimize bile çıkmadı
Gene Neriman iyi bari evlendirmemiş sizleri :) gecen yazmıştım damlalar barışı 1 kız arkadasla gitmiştim arkasına 2 kız arkadasta geldi ben oturuyorum masada baktirmadim fal 3 kız arkadasım sırayla elinde kağıt Baris efendi yazmış masaya sok olmuş vaziyette donmüşler o dedi bu dedi Haziran a evleniyormusum 3 ü kız arkadaşda Haziran a evleniyormusum deyince benden bır kahkaha Cafe'de herkez dondü bana bakıyor dedim ki ne seneymiş bu 2012 özellikle yaz ayi evlenmeyen kalmıyormuş maşallah dedim. Bu arada benide baskaları Haziran'da evlendiriyor da :)) artı falla meraklı birkaç arkadasımda oyle :))yani bu yaz herkeze düğün var:) birde ortada adamlar olsa bari :))
arkadaslar bı arkadas KADIKOYDEKI zodiac cafe feza sultan hakkında yorumlar yazmıstı etkılenıdım doğrusu bu adamı arastırdım yıldıznağme bıle bakıyomus kadıkoyde kucuk bır cafedeymıs yerı ben facede resımlerını fılan buldum baktım adam gay ama tam falcı tıpı var daha once bu adama gıden varmı baktıran varmı ?
barışın 'ayy çok güzel enrji alıyorum şu günden' dediği tarihte ben o kişiyle gerçekten irtibata geçmiştim. ama çok çok kötü bir haber almak üzere...
kartların üzerinde anlamı yazan bi falcı barış. ama o anı bilme konusunda fena değil, evet
nasıl bakmıyormuş e öyle birşey olurmu ya bakmıyorsa bakmıyordur... eskiden öyle bişeyi yoktu bu demetin, değişmiş bu kadın nese keyfi bilir şimdi birşey dicemde nese artık :)sewerdim kadını yazık oldu bu saatten sonra ben gitmem demete o kadarda heveslenmiştim nese artık Allah korusun ben giderimde bana denk gelir bakmıyorum falan ben öyle şeylere gelemem adam gibi bakıyorsa giderim nerde o eski demet .....
canım ben gittim daha önce bilmiyo dersem yalan olur cidden güzel bakıyor ama kırık biraz :d
bu hayatta sadece iki kişi bildigimiz yapıcagımız seyi bile bildi öle sölim sana 35e bakmıştı hala ölemi bilmiyorum ama :d
canım pekı ne zaman baktırdın en son ? Bırde ne falı baktı kahvemı tarotmu ?
kadınlar kulubundekı en ıyı falcılar kısmını okurken bı ara sebanın bahsı gecmekteydı,ama cok onemsememıstım cunku hakkında yazılan hıc bıse yokkı,taki bı arkadasımın senı seba ya gotrecegım dıyesıye kadar,nıye yalan soylıyım hıc ısteklı gıtmedım pembe tablo cızıp benı tesellı edıp yollayacak dusuncesıyle yanıldım.arkadasıma ne soyledıyse yemınederım ıkı gun sonra bırbır yasamaya basladık hayretler ıcerısındeyız hala,bana gelınce hayatımda gecmısımle alakalı nokta atıs yerlerını bıldı,zaman verdı ınsallah verdıgı zamanlar cıkar mujdelı cıkmıs fal haberlerımlerımı sızınle paylasırım,benımle alakalı abımın kız arkadasıyla kavgalı oldugunu bıldı,gercektende kavgalıy mıs..bu zamana kadar bı cok falcı denedım ama seba kadar bu kadar kısa surede dogru tutturana hıc sahıt olmadım,tarotta oldukca basarılı ben tarot baktırdım,ıskambıl,kahve falı da bakıyormus, gıtmek ısteyen arkadslar olursa kımseye ozelden msj atma hakkım yok yenı oldugum ıcın,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kucuk sırın bı dukkanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?