İstanbul'da Fal - Falcılar

seba nın bazı şeyleri tuttuduğu doğru ama seba karıştırıyor ,ilginç şeyleri biliyor ama esas sorduğun soruya aldığın cevap fos çıkıyor o yüzden çokda üstünde durulası değil benim açımdan

Son düzenleyen: Moderatör:

Orası şaka gibi bir yer. Bir saat beklemek zorundaydım Garanti Bankası için Beşiktaşta. Girdim baktım Symbol Beşiktaşmış kışın. Hem terbiyesizler, hem gümbür gümbür müzik, bakan çocuk emre mi ne hatırlamıyorum fecaaaaatttt, menüyü bile doğru yazamayan biryerden ne bekliyorsun. İçerdeki tipler de cabası.

Flash TV Emine zaten herkese büyü var diyor, yanında Rum isimli bir genç adam var. Güya o ayarlıyor hocayı. Benden 1.500 TL istedi ( ki bu sonradan 2500 olacaktır). 2 kere aynı şeyi denedi. Bak adam çok yaşlı şimdi haaa /evet demişken ver hemen 1500 demezmi. Yoksa sağı solu belli olmaz daha da yükseltir fiyatı dedi. 2 kere denedi. Kaç kişiyi de ( bekleyenleri) böyle tavlamaya çalıştılar. Ben onun google larda aramalar yaptığını bilirim. İsmi lazım değil birine gidiyordu bana baktıktan sonra. Bilgi falan arıyordu bu kişi hakkında. Yanımda google entry yaptı resmen.

Yaşamak derin bir nefes almaktan veya aynı şekilde bir nefes verebilmekten ibarettir aslında. Nefesinizi verin veya alın ve hemen elinizi ağzınıza ve burnunuza kapatıp bekleyin bakalım ne kadar durabileceksiniz? Ben bunu sık sık yaparım. Hayatın ve yaşamın anlamını en iyi şekilde farkedebilmeme yardımcı oluyor çünkü. Çünkü yaşam evet yaşam aslında nefes alıp verebilmektir. Sizin veya bir başkalarının hayatlarını veya geleceklerini kim bilebilir? Başınızdan geçenleri de biliyorlar bu falcılar di mi çoğunlukla. Benim de bir sürü arkadaşım gidiyor da ben onlardan duyuyorum bunları. Ama şunu da anlamıyorum yani zaten o arkadaşlarım kendileri başlarından geçen şeyleri en iyi kendileri bilirken, bir de anladığım kadrıyla bu fallarına baktırırdıkları sürenin yarısını işte şu olmuş bu olmuş sen üzülmüşsün veya işte kalbin kırılmış vb. şeylerle iyi falcı dedikleri kişileri dinlediklerinde ne kazanıyorlar asıl onu hiç ama hiç anlayamıyorum açıkçası. Zaten geçmiş geride kalmıştır artık yaşanmış ve bitmiştir sonuçta. Üstelik bir insanın geleceğini veya herhangi bir işini veya konusunu başka bir insanın yorum ve görüşlerine daha doğrusu geleceği bilebilmesi gibi inanılmaz bir düşünceye teslim etmesi ne kadar doğrudur işte bu da anlayamadığım şeylerden biri olmuştur hep. Kaldı ki, bu insanlar geleceği bilebiliyor olsalar kendi hayatlarını çok daha iyi yönlendirmeleri gerekmez miydi sizce de doğru düşünmüyor muyum? Ne geçmiş, ne gelecek aslolan bugün değil hatta sadece şu an dır. O da içinde bulunulan alınıp verilebilen her bir nefestir. İşte bu şekildeki her an" ın kıymetini bilip onu en doğru şekilde, kendi adımıza en doğru ve faydalı ve huzurlu bir şekilde yaşamayı sağlayabildiğimizde zaten bunların birleşmesiyle hem günümüz hem geleceğimiz kendiliğinden en güzelinden gelişecektir diye düşünüyorum. Kesinlikle sizler de dahil fal baktıran herkesin özeli olduğu için bu konu ve aksi düşünmek gibi bir haddini bilmezlik içinde asla olamayacağım için fal baktıran kimseyi eleştirmek gibi bir düşüncede asla değilim. Lütfen bu hususta yanlış anlamanızı istemem. Ama sadece kendimce yukarıdaki satırları paylaşmak ve sizi bir kez daha düşündürmek amacıyla gönderiyorum hepsi o.

arkadaşlar bugün olgu hanıma gittim gerçekten süperdi
ben çok begendim daha önce seymbol serkan diyodum ama olgu hanımı daha
çok begendim cok güzel bakıyo

Bugün damlalar cafe sevinçe gittim biraz uzun bakıyor ama ben pek tatmin olmadım acaba giden arkadaşlar yorum yapabilirmi?? bide dedikleri çıktı diyen var mı??

Ya bunlar daha yakın zamanda bir sürü reklam amaçlı üyelik yapanlardan degil miydi?

Bugün damlalar cafe sevinçe gittim biraz uzun bakıyor ama ben pek tatmin olmadım acaba giden arkadaşlar yorum yapabilirmi?? bide dedikleri çıktı diyen var mı??

damlalar cafede tugba için eh fena değil diyebilirim ama sevinç ve barış gerçekten başarısız benim nazarımda. tuğbayı da tavsiye etmiyorum ama yine aralarında en iyisi o.

hehehe bende tesadüfen cuma gittim ve çay iöerken hadi baktırayım dedim iskambil ve kahve baktı ama dediğin gibi bişii bilemedi yok neymiş bak 10 gün içinde şu olacak ve geleceksin tülay hanım diceksin bana die de iddia etti pehh dedim içimden ama zaten ben fal baktırmak amacıyla gitmemiştim tesadüfi oldu neyse komedi cidden :)))) senin adınada üzüldüm hakkaten öleee

ben daha önceden ne kadınlar kahvesıne nede melekler kahvesıne gttım onlar arasından kadınlar kahvesınden dilek ve peliını cok meshur sorum sımdı su bayanlar

melekler kahvesınden sengul warmıs arkadasm baktırmıs hayran kalmıs sengul ayrılmıs ordan onun yerne genc bı kız gelmıs o kızn dedıklerı cıkıyomus tarıhler falan hatta kıza demıskı su gun su saatte ayrılcaksn sewglınden ve olmus baktıran arkadasm öve öve bıtıremedı htta cocuk gecmıs karsına demıskı ıkızler olmazsan sewnırım ama deılsn akrepsn demıs bı el sıkısmayla

pelin ve dilek de öve öve bıtırılemıyo ay blmıyorm sızce hangısı bayanlar yardım edın lutfenn

Canım Dilek ve Pelin'i sil.Gittiğine pişman olursun.2side saçma sapan fal bakar.Masaya oturmanla kalkman bir olur.Aptalca senin eline kalem verip tarih yazdırıp dururlar.Hepside bomboş çıkar...Bence Meleklerdeki o bayanı dene..:)

hemen yardımcı olmaya çalışayım ben sana. kadınlar kahvesinde dileke gittik bi kaç arkadaş. anı inanılmaz iyi anlattı, isimler şehirler vererek hem de! gelecek tahminlerinin hepsi boş çıktı. arkadaşım güya geçen yaz ayrıldığı çocukla evlenmiş olacaktı. falın üzerine bi daha görüşmediler bile...
peline gelince.. buradan tanıdığım bir arkadaşı evlendirmişti pelin. onlar da görüşmediler bir daha faldan sonra. başka 3-4 arkadaşıma da geleceği bilememiş. ben baktırmadım peline hiç, yanlışlık olmasın.
ama ikisinin de çıkan falları olduğunu duymuştum buradan. belki de benim çevreme denk gelmedi.
melekler kahvesini çok severim ben. özellikle gülşen ağzımı açık nırakmıştı. 3 yada 4 kere gittim. bi falı rezaletti ama onun dışındakilerde çok başarılıydıç geçmiş ve anı çok iyi yorumluyor. beyin okuyan falcılardan değil. yani size sizin bilmediğiniz şeyleri de söyleyebiliyor ama gelecek hep minik ayrıntılar olarak çıktı. 10 şey söylediyse 1i olmuştur. yine de enerjisini sevdiğim için ve artık keyif falı baktırdığım için eğer yolum düşerse gülşene uğruyorum arada sırada.
o kafede canı çok övmüşlerdi. açkçası hiç memnun kalmadım. nabza göre şerbet verdi. burç yorumu yaptı yolladı. ne an ne gelecek.
ismail gibi biri vardı. o da fena sayılmaz. geri kalan falcılarını bilmiyorum. ismail melek kartı olanlara bedava tarot bakalardan biriydi galiba. benim bilgilerim bu adar canımcım :)

ay evet ya dilek hanım banada aynısını yaptı erkek arkadaşınla evlenceksın dedı ben de burdayım dedı yalan bı kere goruştuk adam ıyıce bıraktı benı ogun herkesı evlendırıyor dilekte demekkı oda bulmuş yolunu valla

onu da şimdi hatırladım siz yazınca; şu 7 dk da baktıkça para arttıran arkadaşsa tarzını da sevmiyrum, bana söylediği şeyler çıkmadı...ama bir ark ım çok müptelası sanırım onunla enerjisi tutuyor

onu bir kere denemiştim..şu kararın bizde olması kısmı bende de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…