- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
kadınlar kulubundekı en ıyı falcılar kısmını okurken bı ara sebanın bahsı gecmekteydı,ama cok onemsememıstım cunku hakkında yazılan hıc bıse yokkı,taki bı arkadasımın senı seba ya gotrecegım dıyesıye kadar,nıye yalan soylıyım hıc ısteklı gıtmedım pembe tablo cızıp benı tesellı edıp yollayacak dusuncesıyle yanıldım.arkadasıma ne soyledıyse yemınederım ıkı gun sonra bırbır yasamaya basladık hayretler ıcerısındeyız hala,bana gelınce hayatımda gecmısımle alakalı nokta atıs yerlerını bıldı,zaman verdı ınsallah verdıgı zamanlar cıkar mujdelı cıkmıs fal haberlerımlerımı sızınle paylasırım,benımle alakalı abımın kız arkadasıyla kavgalı oldugunu bıldı,gercektende kavgalıy mıs..bu zamana kadar bı cok falcı denedım ama seba kadar bu kadar kısa surede dogru tutturana hıc sahıt olmadım,tarotta oldukca basarılı ben tarot baktırdım,ıskambıl,kahve falı da bakıyormus, gıtmek ısteyen arkadslar olursa kımseye ozelden msj atma hakkım yok yenı oldugum ıcın,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kucuk sırın bı dukkanı var
iki üç ay önce uzun süre gitmediğim nihale gitmek için beşiktaş sembole girdim. nihal yok dediler. baktım etrafta da göremedim. asiye dedim. o da yok biri izinde biri tatildeymiş. bilmem kim varmış o da çok iyiymiş. dedim nasılsa öylesine baktıracağım hadi girelim bari. üst kata çıktım ve NİHAL BİR MASADA ASİYE KARŞI MASASINDA FAL BAKIYORLAR. böyle terbiyesizlik görmedim. yokmuş. randevuları tamamen doluyu tatilde ve izinde olarak görüyolar heralde. neyse falıma baktırdım. adını hatırlamıyorum kadının ama böyle saçma sapan sürme çekip kendine gizemli havalara sokmaya çalışmış bi bayandı. baktırdığım en kötü fallardan birini baktı. salladı durdu. tanımıyorum dedikçe sanki o kişiler gerçekten varmış da tanımamak benim sorunummuş gibi bi tavır takındı.
beşiktaş sembolü her zaman en iyi sembol şubesi olarak görürdüm ama bu son gidişimde nişantaşı şubesinden bile beter bi halde buldum orayı. bilgilendirmek istedim gidecek arkadaşları
11)bu ucurtma cafe neriman hn ı da yakın zmnda denedim, çat diye en belirgin şeyleri bildi, gelecek opsiyonlu ben seciyormuşum ama onu da sevdim, bir de su falını deneyeceğim...
12) bakırkoy deki şenay, cafe fincan sanırım; o da cok kritik seyleri bildi, gelecek tahmini aynı, bazı tarihler sarktı ve olmadı ama daha ufak detaylar,
saydıkça utandım ya :/ buna bir ara veriyorum ve diğerlerine geçiyorum...
1) dejavu cafe yiğit; tarzını beğenmiyorum, çok kısa bakıyor ve çok geyik yapıyor sık gdince, alakasız seyler soruyor falan...ama ilginç bir detay var; bundan 3sene falan once ben erk arkımdan ayrıldığımda-daha 1hfta olmuştu, bir yola gideceğimi ve oradaki birinin benden çok hoşlandığını, tüm detaylarını soylemişti...o yola gittim geldim, bir de saydırdım, ne alaka ben ne haldeyim o ne dio diye...ama sonrasında o kişi bana aşkını ilan etti ve kısa da olsa bir süre birlikte olduk, şu an bahsettiğim ana olay da o kişiyle ve akıbetimizle alakalı çnkü ben o kişiye aşık oldum çok fena:2:
o zmn soylediği detayları saçmaladı deyip unutmuştum ama yine de gidesim yok çok savsakladığı için,
2) eskiden dejavuda olan duygu; sanırım su an kendine cafe acmıs, bi 3 yıl onceki gundemde ona gittiğimde cok pembe tablolar çizip beni evlendirmişti, isim tahminleri çok iyi olduğu için insanı inandırıyor ama soylediği sonuç tam tersi çıktı..
3) üç dedim ama kötü deneyimleri düşününce inanın hatırlayamıyorum, çünkü anında fal da, mekan da , kişi de aklımdan çıkyor ondan listeleyemiyorum...kötü den kastım harbden saçmalayanlar veya o anı da bilemeyip gelecekle ilgili soyledikleri de beni memnun etmeyenler...ha bunlar arasında symbol nesil var; çoğu insan beğeniyor ama bana 2-3 denemede hakkaten saçmaladı, bi de azarlar gibi falan hiç sevmem! yıllar once bir arkımla rita ya gitmiştik ama onu da unttum ama o zmn aha bu ya dememiştim..bir de ella, onu da forumda duydum ve tlf da baktırdım ama çok bariz şeyleri bilemedi, ben dayanamayıp soyleyince de kıvırdı gbi geldi.
son olarak 3 sene falan once ortakoy de cok zor randevu alıp ciddi para bayıldığım br kadın bana o zmnki erk arkımla ayrılacağımı bilen tek insandı, ama yok cnm bu ne diyor dediğim için diğer soylediklerini unuttum..beni goturen arkadaşım hatırlayabilir, bir sorayım ama cidden çok paraydı...
haaa çok para deynce o donem medyum olduğunu iddia eden manyak bir herife 200 mü 250 tl mi ne bayılmıştım, herif rakı içerek falan bakmıştı, 3 sf sey yazdırdı ama fiyasko, sanırım buna dolandırılmak deniyo..
sınıflandırmayı bozdum ama bir-iki kişi daha hatırladım;
biri su flash tv emine; isabetli baıyor olabilir ama çok nazlı çekemem, bir de senin işin falcıda değil hocaya git, bildiğim hoca var deyince annında bitti benim için,
etiler de bir kadın var mirage cafe de serap; o da 60 tl ve çok iddialı, ilk baktığında iyi gbi o anla ilgili soyledikleri ama gelecekle ilgili olacak dediği şey tam tersi oldu, birkaç yıl sonra bir arkım gidiyor diye yanında gidip baktırdığımda o zmn soylediklerini inkar etti, bir de daha once geldin mi diye soruyor, ne soyledim falan deyip uzun uzun anlattırıyor, nası iş anlamadım..
ya bir de moda da evinde bakan bir kadın vardı, sarışın bişey; çıkar çıkmaz numarasını sildiğim için adını da hatırlamıyorum...boyle cok beklersin olsun diye kısmetin kapalı tek yolu buyu falan demişti, yok donumu goturcekmişim bilmemne !!!! manyak mı ne? orda da kose yapmış, fotolar falan getrdi, bak bunlar boyle boyleydi ben birleştirdim diye, onları da 1.500 tl ye fln yapıomuş :)
o kdr dolanınca mustahak tabi bana, harb servet harcamış olabilirim yaaa
şimdi 10 dan fazla aynı ekolde falcı var, soylediği asıl şeyin olması su andaki durumu goz onune aldığımızda çok çok dusuk olasılıklı, ama bunların bazıları-özellikle pelin geçmişte olmayacak dediği şey olmamaıştı, yani hep olumlu seyler soyluyo diyemem..bir arkadaşım çok fal baktırınca kısmetini kapatıyorsun, olacağı varsa da olmuyor diyor...bilmiyorum belki de doğru ama hakkaten bi kendimi alamıyorum, bir şekilde zaman yaratıyorum, yeni önerilerinize de son derece açığım cunku artık bu insanlar tum hayatımın detaylarını bilir hale geldi, oyle de pek zevki çıkmıyorkendimi de kontrole demiyorum valla...
Elmira'nın rituelini merak ettim yazabilir misin bizde bilgi sahibi olalım
kadınlar kulubundekı en ıyı falcılar kısmını okurken bı ara sebanın bahsı gecmekteydı,ama cok onemsememıstım cunku hakkında yazılan hıc bıse yokkı,taki bı arkadasımın senı seba ya gotrecegım dıyesıye kadar,nıye yalan soylıyım hıc ısteklı gıtmedım pembe tablo cızıp benı tesellı edıp yollayacak dusuncesıyle yanıldım.arkadasıma ne soyledıyse yemınederım ıkı gun sonra bırbır yasamaya basladık hayretler ıcerısındeyız hala,bana gelınce hayatımda gecmısımle alakalı nokta atıs yerlerını bıldı,zaman verdı ınsallah verdıgı zamanlar cıkar mujdelı cıkmıs fal haberlerımlerımı sızınle paylasırım,benımle alakalı abımın kız arkadasıyla kavgalı oldugunu bıldı,gercektende kavgalıy mıs..bu zamana kadar bı cok falcı denedım ama seba kadar bu kadar kısa surede dogru tutturana hıc sahıt olmadım,tarotta oldukca basarılı ben tarot baktırdım,ıskambıl,kahve falı da bakıyormus, gıtmek ısteyen arkadslar olursa kımseye ozelden msj atma hakkım yok yenı oldugum ıcın,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kucuk sırın bı dukkanı var
Bugün damlalar cafe sevinçe gittim biraz uzun bakıyor ama ben pek tatmin olmadım acaba giden arkadaşlar yorum yapabilirmi?? bide dedikleri çıktı diyen var mı??
damlalar cafede tugba için eh fena değil diyebilirim ama sevinç ve barış gerçekten başarısız benim nazarımda. tuğbayı da tavsiye etmiyorum ama yine aralarında en iyisi o.
nostradamus tülay:gecen gun arkadasımla gıttık.gecmıside gelecegıde hıc tatmin edici değildi.tavsiye etmiyorum puanlama verıcek olursamda 10 üzerinden 2..
angel cafe mira: aynı sekılde mirada bişi bilmio bi kac tane sallarsa tutuyo işte:)
ben daha önceden ne kadınlar kahvesıne nede melekler kahvesıne gttım onlar arasından kadınlar kahvesınden dilek ve peliını cok meshur sorum sımdı su bayanlar
melekler kahvesınden sengul warmıs arkadasm baktırmıs hayran kalmıs sengul ayrılmıs ordan onun yerne genc bı kız gelmıs o kızn dedıklerı cıkıyomus tarıhler falan hatta kıza demıskı su gun su saatte ayrılcaksn sewglınden ve olmus baktıran arkadasm öve öve bıtıremedı htta cocuk gecmıs karsına demıskı ıkızler olmazsan sewnırım ama deılsn akrepsn demıs bı el sıkısmayla
pelin ve dilek de öve öve bıtırılemıyo ay blmıyorm sızce hangısı bayanlar yardım edın lutfenn
ben daha önceden ne kadınlar kahvesıne nede melekler kahvesıne gttım onlar arasından kadınlar kahvesınden dilek ve peliını cok meshur sorum sımdı su bayanlar
melekler kahvesınden sengul warmıs arkadasm baktırmıs hayran kalmıs sengul ayrılmıs ordan onun yerne genc bı kız gelmıs o kızn dedıklerı cıkıyomus tarıhler falan hatta kıza demıskı su gun su saatte ayrılcaksn sewglınden ve olmus baktıran arkadasm öve öve bıtıremedı htta cocuk gecmıs karsına demıskı ıkızler olmazsan sewnırım ama deılsn akrepsn demıs bı el sıkısmayla
pelin ve dilek de öve öve bıtırılemıyo ay blmıyorm sızce hangısı bayanlar yardım edın lutfenn
telefonda güzel fal bakabilen birine ihtiyacım var.tavsiyeleriniz kimler?
Canım Dilek ve Pelin'i sil.Gittiğine pişman olursun.2side saçma sapan fal bakar.Masaya oturmanla kalkman bir olur.Aptalca senin eline kalem verip tarih yazdırıp dururlar.Hepside bomboş çıkar...Bence Meleklerdeki o bayanı dene..:)
Eski gemi cafe Dilek nerede? ne bakıyor ne kadara?
nasıl bakmıyormuş e öyle birşey olurmu ya bakmıyorsa bakmıyordur... eskiden öyle bişeyi yoktu bu demetin, değişmiş bu kadın nese keyfi bilir şimdi birşey dicemde nese artık :)sewerdim kadını yazık oldu bu saatten sonra ben gitmem demete o kadarda heveslenmiştim nese artık Allah korusun ben giderimde bana denk gelir bakmıyorum falan ben öyle şeylere gelemem adam gibi bakıyorsa giderim nerde o eski demet .....
ben arkadaşlarımı da alıp gittim. çok iyi niyetli bi kadın. ama daha birine kötü bi şey söylediğini duymadım. hepimiz çok güzel kızlarız, hepimizin eski sevgilileri bize aşık ve kesin dönecek, hepimiz o geldiğinde başkalarıyla da görüşüyor olacaz ve tabi ki karar bizim olacak. ben daha bi kişiye farklı bir şey söylediğini duymadım.
hatta üç kız arka arkaya girmiştik üçümüze de aynı tarihi vermişti. birimize bile çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?