İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de merak ettimm

valla önce bir kağıda merak ettiklerini yaz diyo, sonra o kağıdı ecüş bücük katlıosun, yırtıosun...o arada bişiler söyleyip (hatırlamıyorum ama turkce değil) elini bi şekilde tutuosun, sonra o onu yakıyor falan..ne gerek var böyle şeylere, anlamadım korktum :/

mercan evinde veya telefonda bakıyor, bence çok başarılı, 1 saat suruyor resmen,100 TL,
eski gemi cafe dilek i de yazdım, ofisinde bakıyor, 40 ya da 60 TL emin değilim..

arkadaşlar bugün olgu hanıma gittim gerçekten süperdi
ben çok begendim daha önce seymbol serkan diyodum ama olgu hanımı daha
çok begendim cok güzel bakıyo

ahahah bugun biz de gittik birkaç arkadaş...ben de çok beğendim, çok nokta atışı şeyler söyledi ve doğru, yine aynı tarih-aynı sonuç, umarım çıkar :)

Kim yapıyor bunları canım??Merak ettim:)

ya saçmasapan diyemiycem ama geçmiş referansı bende var sanırım, ama dediğim gibi son 3 senedir soyledık leri ı ıh! haaa bu arada benim de fala göre evleneceğim eski erk ark ım, uzunca bir süre bana dönecekti donmedi, o arada kız ark ı olduğunu öğrendim, fala göre yine dönecekti dönmedi, sonra nişanlandığını öğrendim yuzuk atacaktı bana dönecekti, dönmedi, sonra evlendi! şimdi yine bana dönecek boşanacak :))))))) yine de gariptir giderim..ama Allahtan onun dönmesinde falan değilim artık, ki bunu bildiler ama yeni konuya odaklandığımız için geçmişteki bu çıkmamış falı karşılıklı unuttuk sanırım :)

Kim yapıyor bunları canım??Merak ettim:)

elmira yapıyor, kötü baktı diyemem ama ilk defa böyle bir şey gördüm-duydum ( o kadar deneyimde :))))
haaa bu arada benimle birlikte gelen bir ark ım baktırdığı o faldan sonra birsürü işinin ters gittiğini söylüyor ve buna inanıyor...

bu arada bir tek bana mı yapmış ya, diğer elmira ya baktıran arkadaşlar?

Vay be ne enteresan mış.Böyle bir şeyi de ilk defa duydum..

bu ne cnm kım yaptırıyormuş anlamadım merak ettim

cin lere karışcaz tovbe tovbe bı arkadaşım çok uğraştı boyle şeylerle sonra çıkamadı ışın içinden karıştı kızlar allah muhafaza sakın uğralmayın böyle şeylerle ozel hayatınız bıle kalmaz kızı rahat bırakmıyorlardı erkek arkadaşıyla bıle ayırdılar sakın dıyorum ben şahıt oldum

ya arkadaşlar durdukça hatırlıyorum; bakırköy de bir cafe de (gardens diyesin geliyor ama değil-böyle gündüz pavyonu tarzı bir yer, akvaryumlar var, içerde sigara falan içiliyo, alıkçıların karşısında, istanbul caddesinin arasında, merdivenle aşağıya iniliyor) nilüfer diye bir bayan vardı, bir kere baktırdım, sonra ayrıldı...ben de sık gitmemiştim, çünkü eskisi için dönecek dememişti, uyuz olmuşumdur muhtemelen....ama o bana o zmn demişti ki sizin aileden biri evlenme teklifi alıyor, ablan var mı dedi...dediği tarihte ablam evlenmeye karar verdi ki ben artık kendisi hakkında çok umutsuzluğa kapılmıştım :) bundan iki sene önce falan..ama ayrılmış sonra, şimdi nerde acaba bilen var mı? eski msjlarda bir nilüfer den bahsediliyor o olabilir mi? bilen - numarası olan arkadaşlar atarsa çok sevinirim yaaa ? :/

yok fıyat artışı yokmuş öyle bırşeyden bahsetmedı 50 tl fıyatı demet hanımın banada guzel baktı 45 dk sürdü

peki nerde bakıyor? ordan çıkarabilirim o mu değil mi? sanırım benim bahsettiğim demet değil...bilgileri varsa bana msj atabilir misin?

canım benım msj hakkım yokkı daha dolmamış ıstersen bana sen at meılını gondereyım sana ordan ben telde baktırdım bılmıyorum başarılıydı sen kendın konuş telde randevu için

kızlar damlalar cafe de barıs mı yoksa sevınc hanım mı ? hangısınden memnun kaldınız ?

bi'de bakırkoy didem hangı cafe de ? nasıl bakıyor ?

bu arada bakırkoy cıvıltı cafe suna hanımı merak edenler olmus .

kesınlıkle tavsıye etmem .ılk baktırıdıgın da guzel fal bakıyor sanıyorsun ama

2.baktırdıgın da anlıyorsun kı sallamasyon .

zaten fala gırıs kısmı nettır dırek aıleden gırerek dram yapar ."senın baban annene cok cektırmıs "gıbı

cumlelerı meshurdur .ayrıca cok kısık ses tonuyla ve cok hızlı konustugu ıcın ne dedıgını bıle anlamıyorsunuz ;

-efendım

-anlamadım

-pardon

sorularınızı sorarak fal bıter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…