ben de merak ettimm
Cevabınız için teşekkür ederim..Nil hanım amma yuksek bakıyormuş, ne oluyor öyle..Ben daha makul fiyatlarda birini arıyorum..Sadece elmira'ya baktırmıştım o kadar yuksek fiyata, o bile içime oturmuştu :) valla en fazla 20 lira veririm!!!!!!!
arkadaşlar bugün olgu hanıma gittim gerçekten süperdi
ben çok begendim daha önce seymbol serkan diyodum ama olgu hanımı daha
çok begendim cok güzel bakıyo
valla önce bir kağıda merak ettiklerini yaz diyo, sonra o kağıdı ecüş bücük katlıosun, yırtıosun...o arada bişiler söyleyip (hatırlamıyorum ama turkce değil) elini bi şekilde tutuosun, sonra o onu yakıyor falan..ne gerek var böyle şeylere, anlamadım korktum :/
Canım Dilek ve Pelin'i sil.Gittiğine pişman olursun.2side saçma sapan fal bakar.Masaya oturmanla kalkman bir olur.Aptalca senin eline kalem verip tarih yazdırıp dururlar.Hepside bomboş çıkar...Bence Meleklerdeki o bayanı dene..:)
Kim yapıyor bunları canım??Merak ettim:)
elmira yapıyor, kötü baktı diyemem ama ilk defa böyle bir şey gördüm-duydum ( o kadar deneyimde :))))
haaa bu arada benimle birlikte gelen bir ark ım baktırdığı o faldan sonra birsürü işinin ters gittiğini söylüyor ve buna inanıyor...
bu arada bir tek bana mı yapmış ya, diğer elmira ya baktıran arkadaşlar?
valla önce bir kağıda merak ettiklerini yaz diyo, sonra o kağıdı ecüş bücük katlıosun, yırtıosun...o arada bişiler söyleyip (hatırlamıyorum ama turkce değil) elini bi şekilde tutuosun, sonra o onu yakıyor falan..ne gerek var böyle şeylere, anlamadım korktum :/
elmira yapıyor, kötü baktı diyemem ama ilk defa böyle bir şey gördüm-duydum ( o kadar deneyimde :))))
haaa bu arada benimle birlikte gelen bir ark ım baktırdığı o faldan sonra birsürü işinin ters gittiğini söylüyor ve buna inanıyor...
bu arada bir tek bana mı yapmış ya, diğer elmira ya baktıran arkadaşlar?
onu da şimdi hatırladım siz yazınca; şu 7 dk da baktıkça para arttıran arkadaşsa tarzını da sevmiyrum, bana söylediği şeyler çıkmadı...ama bir ark ım çok müptelası sanırım onunla enerjisi tutuyor
yok fıyat artışı yokmuş öyle bırşeyden bahsetmedı 50 tl fıyatı demet hanımın banada guzel baktı 45 dk sürdü
peki nerde bakıyor? ordan çıkarabilirim o mu değil mi? sanırım benim bahsettiğim demet değil...bilgileri varsa bana msj atabilir misin?
canım benım msj hakkım yokkı daha dolmamış ıstersen bana sen at meılını gondereyım sana ordan ben telde baktırdım bılmıyorum başarılıydı sen kendın konuş telde randevu için
mail yazmak da yasak değil miydi? hızlı bir giriş yaptım, yasaklanmayayım :)
ozel msj hakkı var ordan atabılıyorsun sen ordan yaz burdan değil
hmmm o bende de yok henüz maalesefçok pardon arkadaşlar ekstra son msjlar için...
nişantaşında kendi ofisinde bakıyor, baya da uzun sürüyor..
ben de numarası var ama msj atamıyorum, gunde 10 msj atsam 10 gunde açılıyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?