kızlar damlalar cafe de barıs mı yoksa sevınc hanım mı ? hangısınden memnun kaldınız ?
bi'de bakırkoy didem hangı cafe de ? nasıl bakıyor ?
bu arada bakırkoy cıvıltı cafe suna hanımı merak edenler olmus .
kesınlıkle tavsıye etmem .ılk baktırıdıgın da guzel fal bakıyor sanıyorsun ama
2.baktırdıgın da anlıyorsun kı sallamasyon .
zaten fala gırıs kısmı nettır dırek aıleden gırerek dram yapar ."senın baban annene cok cektırmıs "gıbı
cumlelerı meshurdur .ayrıca cok kısık ses tonuyla ve cok hızlı konustugu ıcın ne dedıgını bıle anlamıyorsunuz ;
-efendım
-anlamadım
-pardon
sorularınızı sorarak fal bıter .
nişantaşında kendi ofisinde bakıyor, baya da uzun sürüyor..
ben de numarası var ama msj atamıyorum, gunde 10 msj atsam 10 gunde açılıyor sanırım :)
Slm cnm
Aklımda gitmeyi düşündüğüm sonradan vazgeçtiğim 4 ismide yazmışsın:)
Öncelikle Suna hanım'ı düşünüyordum.seninde yazmış olduğun gibi birkaç kişide bu tarz yazılar yazınca aklımdan bu ismi sildim.
2.cisi Damlalar Barış,Bunada 3 kız arkadaşım geçen haftalarda gittik.Bunu yazmıştım.Ben baktırmadım.An ve geçmiş konusunda başarılı diyebilirim.ama burdan ileriye dönük konuşmalarının fos olduğunu bir kaç arkadaş yazdı.Gene de bilemem çok kısa tarihler verdi arkadaşlarıma olan bir şey olursa paylaşırım burdan..
3.cüsü Sevinç hanımdı.Ona da burdan iyi olmadığını daha doğrusu anda ve geçmişte iyi olduğunu ve uzunca süre fal yorumladığını fakat ileriye dönük fos olduğunu okudum.
4cüsü Didem hanım.onun içinde olumsuz birkaç mesaj okuyunca onuda kafamdan sildim şimdilik..
Netice mi ben tavsiye etmem.Gene de karar size kalmış.sadece Düşüncelerimi paylaşmak istedim.:)
canım tesekkur ederım .
pekı nerıman hakkın da bır bılgın var mı canım ?
neriman hanım eskıden majestıkdeydı .sımdı ucurtma cafede dıyorlar .
aynı kısıden mı bahsedıyoruz acaba
benım bahsettıgım nerıman kılolu roman bır kadındı .
canım tesekkur ederım .
pekı nerıman hakkın da bır bılgın var mı canım ?
neriman hanım eskıden majestıkdeydı .sımdı ucurtma cafede dıyorlar .
aynı kısıden mı bahsedıyoruz acaba
benım bahsettıgım nerıman kılolu roman bır kadındı .
sevgili mimar34 e vermiştim o versin face te vardır belkı sormak lazım
Arkadaşlar nerden nasıl başlayım bilemiyorum ama daha önce söylediğim ama vakitsizlikten yapamadığım şu fal deneyimlerimi bugun paylaşayım dedim; yazmaya başlayınca ben de merak ediyorum kaç tane çıkacak :) 1den 10 a kadar (devamı da var) sıraladıklarım aynı ekol, yani beklediğim olayla ilgili sonuçu aynı (istediğim gibi) soyleyenler ve tavsiye ettiklerim...
1) kadınlar kahvesi pelin ve dilek; sanırım en sık gittiğim falcılar, yani bazen sırf refleks olarak orda buluyorum kendimi gibi.. pelin e yaklaşık 6 senedir falan baktırırım, bunun ilk 3 senesinde söylediği şeyleri birebir yaşadım...o zmnlar ne zmn işe gireceğimi, sonra işteyken yaşadığım sıkıntıları, sonra diğer işimi ne zaman bulacağımı, çk tesadüfi bir şekilde eski erkek ark ımla tanışacağımı, harflerini, sonra yine işteki sıkıntılarımı ve üçüncü işime ne zaman geçeğimi...bunların hepsini tarihlerini de tutturarak bilmişti...ondan sonraki süreçte düşündüğümde, surekli olacak dediği 1 olay ısrarla olmadı, yakın şeyler oldu ama sonuç tam tersi oldu diyebilirim, bir de mesela ayrılacağımıza dair birşey soylememişti....?
ama yine ondan sonra tanıştığım kişiyi ve onunla ilgili şeyleri bildi, ufak tefek bazı güncel detayları da ve hala beklediğim şeyler var bilemiyorum olacak mı, ama soylediği tarihleri unutuyorum, daha doğrusu eskiden var mıydı hatırlamıyorum ama bir kağıt ama mevzusu var ve ben tabiki her seferinde unutuyorum! tarihlerin bundan gecikebileceğini söylüyor...dilek e goturdugum ark lar ve benim de dusuncem, pelinle soyledikleri çok paralel, bi de kısa zamanlı gelişmeler konusunda çok başarılı diyebilirim
2) yesilkoy stones cafe deki gul; artık orada değil diye biliyorum, çooook kısa bakıyor ama çok net..verdiği tarihler uzadı, ufak tefek detaylar çıktı ama asıl konu nedir bekliyorum, cafe den ayrılmadan once son gidişimde bana birşeyler yapmamı soyledi ama boyle seylerden korkuyorum o yuzden sonra gitmedim, o da ayrılmış zaten...
3) mercan hn; yine sizden duymuştum...ben birkaç kez baktırdım ve birçaok arkadaşım da denedi, memnun kalmayan yok diyebilirim...bir kere coook tatlı birisi, çoook uzun bakıyor ve uzun süre fal ihtiyacımı gideriyor :) bildiği inanılmaz detaylar var geçmişle ilgili, hayretler içinde kaldım..verdiği tarihe var, bekliyorum...ama cidden bana çok iyi geliyor:)
4) elmira; iki kez gittim ama ilk fal oncesi yaptırdığı rituel beni sonradan dusundurup korkuttu, soyledikleri isabetli, beklediğim olayla ilgili sonucu olumlu ve diğerleriyle aynı yonde ama vadesi biraz daha uzun.. tavsiye ederim fal anlamında ama ben korktuğum için birdaha gitmeyi dusunmuyorum :/
5) eski gemi cafe dilek; erk arkımdan ayrıldığım dönem gitmiştim ve o donem soyledikleri işime gelmediği için hafızamdan falı silmiştim...amabir sure once dusunup baktığımda dogruyu soylemiş diyorum :) birkaç ay once bunu farkedince tekrar gittim ve gayet başarılıydı, bir ark tarihlere takılma dediğini söylemiş, ona dayanarak uzamış olabilir diye yorumluyorum şimdi ama sonucu aynı soyledi,
6) dejavu nagehan; ona da cok giderdim ama ayrılmış..aslında anı çok iyi biliyor diyebilirim ama o donem gelecekle ilgili olacak dediği şey olmadı, ama enerjisi guzel ve tatlı bir kız,
7) taksim symbol tarık; genelde erkek falcılar bende tutturamaz ama gayet iyiydi, yine unuttum yazmadığım için ama sonuç ve verdiği tarihler üsttekilerle aynı,
8) beşiktaş symbol nihal; onu da burdan keşfettim; enteresan bir kadın, ben seviyorum.. gelecekle ilgili çok net konuşmuyor gib-biraz soyut gbi geliyor soyledikleri ama dusununce biryere oturtuluyor ve hakkaten doğru, karakter analizi ve tip tarifi çok başarılı, sonuçla ilgili yine aynı beklioruz,
9) eski şuşu cafe şimdi kafe de sanat taki ayşe hn; oldukça beğeniyorum, anlık yorumları ve olayları tarifi çok başarılı, çok pozitif, bazen daha kısa bakıyor, sonuçla ilgili yorumlar yine aynı, tarihler usttekilerle aynı,
10) nil hn; yine sizden duyup hemen denedim :) o da çok tatlı birisi ve saatlerce bakıyor, bugun ve geçmişle ilgili herşeyi bildi, gelecek yine aynı bekliyoruz, ama uzun uzun yazdırdığı seyleri henuz yapma fırsatım olmadı, ama bunlar beni korkutacak cinsten değil yapsam huzur verebilecek cinstendi..sonuc ve tarih yine aynı...
şimdi yazdıklarım kaybolmasın diye bir post ediyorum devam edeceğim,bu arada 10 olmuş yaw:2:
avcılr düş cafede nesibe hanım var 10 numara bir bayan ben sürekli giderim harika bakıyor şuana kadar ne dediyse noktası virgüüne çıktı
avcılar düş cafe nesibe şarlatanın teki...
daha önce de yazıldı kadın tam bır facıaaa
hıc bırsey bılemedı her dedıgı yanlıstı,hıc bıysey tutturamadı gecmısı bılemedı kı gelecek tahmını tutsun
en sonunda kadına bırseyı de bılseydın dedımm sınırlendı kovdu benııı
tarot kartlarını al kendın bakk ondan ıyı bakarsın
Canım tam anlamadım kimin numarasını istiyorsunuz?Yazarsanız gönderirim...
valla önce bir kağıda merak ettiklerini yaz diyo, sonra o kağıdı ecüş bücük katlıosun, yırtıosun...o arada bişiler söyleyip (hatırlamıyorum ama turkce değil) elini bi şekilde tutuosun, sonra o onu yakıyor falan..ne gerek var böyle şeylere, anlamadım korktum :/
Merhabalar arkadaşlar,
Ben Elmira'yı çok merak ettim ve aradım. Bana sadece Tarot falı baktığını söyledi ama orda burdaki kafelerin verdiği tarot fiyatının 3 katı fiyat verdi. Telefonda veya evde bakabilirmiş (Şirinevler'de oturuyor), daha önce ona gitmiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi? İyi ilgileniyor mudur acaba?
Ta Kendisi.Beni şok eden tek isim diyebilirim.İlk falı çok iyiydi.ama malesef söyledikleri Fos çıktı..Gene de arada sıkıldığımda giderim kahvesini içerim falından ötürü değil.Hatta ne söyledi çıktığımda hatırlamam bile.sadece insan olarak sevdiğim tatlı bir bayan.Sırf onun için giderim gidersem.
Merhabalar arkadaşlar,
Ben Elmira'yı çok merak ettim ve aradım. Bana sadece Tarot falı baktığını söyledi ama orda burdaki kafelerin verdiği tarot fiyatının 3 katı fiyat verdi. Telefonda veya evde bakabilirmiş (Şirinevler'de oturuyor), daha önce ona gitmiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi? İyi ilgileniyor mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?