İstanbul'da Fal - Falcılar

Slm cnm
Aklımda gitmeyi düşündüğüm sonradan vazgeçtiğim 4 ismide yazmışsın:)
Öncelikle Suna hanım'ı düşünüyordum.seninde yazmış olduğun gibi birkaç kişide bu tarz yazılar yazınca aklımdan bu ismi sildim.
2.cisi Damlalar Barış,Bunada 3 kız arkadaşım geçen haftalarda gittik.Bunu yazmıştım.Ben baktırmadım.An ve geçmiş konusunda başarılı diyebilirim.ama burdan ileriye dönük konuşmalarının fos olduğunu bir kaç arkadaş yazdı.Gene de bilemem çok kısa tarihler verdi arkadaşlarıma olan bir şey olursa paylaşırım burdan..
3.cüsü Sevinç hanımdı.Ona da burdan iyi olmadığını daha doğrusu anda ve geçmişte iyi olduğunu ve uzunca süre fal yorumladığını fakat ileriye dönük fos olduğunu okudum.
4cüsü Didem hanım.onun içinde olumsuz birkaç mesaj okuyunca onuda kafamdan sildim şimdilik..
Netice mi ben tavsiye etmem.Gene de karar size kalmış.sadece Düşüncelerimi paylaşmak istedim.:)

Gemi cafe Dilek onuda merak etmekten vazgeçtimm :))) Nişantaşında kimbilir ne kadara bakıyordur! Dedikleri sanki çıkacak, an geçmiş...sıkıldım artık.Yok öğrenmek istemiyorum nişantaşının neresınde baktıgınaaaa :)))))) Merakım Allah'tan çabuk geçiyorr :)))) Seviyorum kendimiii....

canım tesekkur ederım .

pekı nerıman hakkın da bır bılgın var mı canım ?

neriman hanım eskıden majestıkdeydı .sımdı ucurtma cafede dıyorlar .

aynı kısıden mı bahsedıyoruz acaba

benım bahsettıgım nerıman kılolu roman bır kadındı .

Barış, Nesil, sembol Dilek, Göker, Pelin-Dilek, Efe, Nihal, Kadir, Melahat, Meryem, Bahar, Hande, Şengül, Eren, Elmira, İmam, Müptela cafe, Tarık, Mehmet Ali, Rana, Majestic Nihal, Burcu, Nişantası sembol N ile başlayan adı 4 harfli (bayan), Botanik cafe Hande, monami cafe, İsmail, Neslihan, Yeter, Melda, Meliha.... aklıma gelmiyor daha o kadar cok varki...

Kimsenin dediği çıkmadığı!!! Hala falcı mı arıyorsunuz?

Bir ara majestic cafede kilolu, kısa-kahverenkli saçlı, romana benzeyen bir bayan vardı ama adını ben Nihal diye hatırlıyorum sanki..Emın olmamakla bırlıkte Nihal gibi sanki, bilemiyorum!

Ta Kendisi.Beni şok eden tek isim diyebilirim.İlk falı çok iyiydi.ama malesef söyledikleri Fos çıktı..Gene de arada sıkıldığımda giderim kahvesini içerim falından ötürü değil.Hatta ne söyledi çıktığımda hatırlamam bile.sadece insan olarak sevdiğim tatlı bir bayan.Sırf onun için giderim gidersem.

avcılr düş cafede nesibe hanım var 10 numara bir bayan ben sürekli giderim harika bakıyor şuana kadar ne dediyse noktası virgüüne çıktı

:))Canım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:)Kızma ama..O kadar şeker yazmışsın ki...Dönüp dönüp tekrar okuyorum...Çok yaşa sen:))

Bu mesajı eski mesajların arasında buldum. Merak ettim arastirinca bunu buldum.

Arrrrkadaşlar ben zodiac cafedeki feza sultana fal baktırmak istiyorum daha önce uçurtma cafe emre-neriman damlalar sevinç müptela paşahan olgu hanım melekler kahvesi ismail ve bunun gibi bi ton falcı denedim ama hiç birinden memnun kalmadım.....lütfen bana yardım edin bu FEZA SULTANa gideyim mi??? yoksa değmez mi???bide gidersen ne falı baktırayım?? dedikleri çıkarmı????

hımm ben de gitmiştim ama ilk defa senden duydum canım bi sana yapmış sanırım. kağıdı yaktıktan sonra senin ne merak ettiğini yani kağıttakileri mi söyledi? ben öğrenciyken bi kuaföre gitmiştim makarasına bana bi kağıt vermişti, al istediğini yaz, katla, yak dedi. sonra çat çat söyledi ne yazdıysam:)) çok şaşırmıştım 2 kere yaptım aynen söyledi ama illizyon tarzı bişidir deyip geçmiştim. acaba öle bişi mi yaptı elmira da....

Merhabalar arkadaşlar,

Ben Elmira'yı çok merak ettim ve aradım. Bana sadece Tarot falı baktığını söyledi ama orda burdaki kafelerin verdiği tarot fiyatının 3 katı fiyat verdi. Telefonda veya evde bakabilirmiş (Şirinevler'de oturuyor), daha önce ona gitmiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi? İyi ilgileniyor mudur acaba?

2 ay olmuştur herhalde ben gidip baktıralı ( ne 2 ayı rahat 4 ay) fiyatı 75 lira..Bencede fiyatı çok çok yüksek..Kartlarla tarot bakıyor, 1 saat baktı bana..Evet, durum ve kişi analizleri iyi idi..Dediği bir şey, akşamı hemen oldu bende, ama bu tesadüfte olabilir fal'a bağlamıyorum..Ama arkadaslar giderken iyi düşünün, ben gittim meraktan ama fiyat gerçekten yüksek! Elmira, iyi frekans aldıgınız 20 liraya bakanlar gibi geldi bana..Yani elektriği iyi tutan, begendiğiniz bir bir cafe falcısı varsa oda olur! Çünkü bende Elmira'dan sonra böyle bir his oluştu..Tamam, Elmira analizler vs..iyi idi ama çoğu cafe falcısıda bunu iyi tutturabılıyor,, dediğinin akşama olmasıda tesadüf diye düşünüyorum..Benim aktarabileceğim bu kadar :)

Son düzenleme:

oyle mı canım yaa bu falcıda fos cıktı o zaman .

ben de nerımana majestıkdeyken bır kere gıtmıslıgım var ,fena sayılmazdı .

eger kotu ıse tekrar gıtmeye gerek yok zaten .

tesekkurler cnm

ben de elmiraya bi geçen sene, bi de bu sene telefonda baktırdım. evine de kuzenimle gitmiştik, ona bakmıştı. fiyatı yüksek tabi, ama bana sempatik geliyor, muhabbetini sevdim. senede 1 gidilebilecek biri bence. bu arada kuzenime dediği birşey çıktı, zaten görüceksin olcak demişti, oldu da. ama ona bağlantılı olacak dediği şey şuan için tersi durumda işliyor. o dediği de çıkarsa yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…