İstanbul'da Fal - Falcılar

canım elmırayı ben tavsıye etmem .bugune kadar cok falcıya gıttım ama ,en buyuk pısmanlıgım elmıradır .
elmırayı sevenler de var sevmeyenler de ama,sevmeyenlerın daha agır bastıgı bır falcı .
gecmıs sayfaları bıraz gözlemlersen eger,gorursun elmıranın meshur vukuatları .
aman neyse daha fazla bırsey yazmaya gerek yok ,dedıgım gıbı hayranları da var
elmıraya asla laf soyletmezler dokunulmazlıgı vardır cunku
dırek korumaya alıyorlar o yuzden gerek yok dımı bunlara

Son düzenleme:

Ben damlalar cafe sevinçten çok memnun kaldım. Hiç bilmeden gitmiştik oraya. Arkadaşım barışı netten görüp götürmüştü daha doğrusu. Barışın tipini pek beğenmedik Çocuk gibi bakamaz gibi geldi.Orda bi bayana sorduk çok olumlu şeyler söylüyo moralim düzelsin diye hep gelirim dedi. Bi grup kızda sevinç için harika dediler. Ve gittik sahiden iyiydi..Çok uzun süre bakıyo. İyi yani biz beğendik..

Bana da yaptı bir benzerini ve bunu ve ayrıca taşlarla ayrı bir ritüel ,türlü türlü ritüel yaptı sağlam yoldu

Son düzenleme:
bakırköy didem ablanın bbana dedıgı bi kaç sey cıktı arkadasımn babası veya bı buyugunun hakkında kotu haber gelıcegnı soylemıstı ne yazzkı oldu .. didem abla eylulde arkadasımada martta ısten ayrılıcagnı nısanda asık olucanı soylemıstı suan arkadasım ask acısından geberıyo

sen neden baska falcılara bakıyorsun dye sorarsanız eger bana werdgı zaman bıraz uzun benm ıcın ve sabırsız karakterm yuznden baska falcıda aynısnı dıycekmı dıye gdıyorm . neriman hanımn bana dedıgı ufak tefek seyler cıktı hakkını yıyemem. ama su zamana kadar snrm ben ve bnm yasadklarım yasıycaklarım hakkında en tutarlı bılen ve soylıyen dıdem abla oldu.

tabi benm dık kafam yne melekler kahvesnı cok merak ettgmden gıdıcem fiyatını bılenler varmıdır acabaa bayanlar

17.50 sanırım melekler kahvesinde. orda da gülşen iyi diyolar. Ama çok sırası oluyormuş.

tesekkur ederım canım o zaman bı denemek lazım sevınc hanımı .

aklım da sımdı sevınc ve bakırkoyde kı dıdem var .ıkısını de denemeyı dusunuyorum .

kızlar bı ' de kerım beyi cok merak edıyorum .

kerım bey melekler kahvesındeydı degıl mı ?

baktıran oldu mu acaba ?

kızlar bı ' de kerım beyi cok merak edıyorum .

kerım bey melekler kahvesındeydı degıl mı ?

baktıran oldu mu acaba ?

ben gitmedim ama burada okumuştum. melekler kahvesindeki kerim artık kiva diye bi yerde çalışıyormuş.
gidenlerin yorumlarını hatırlamıyorum ama şu twitterdaki ünlü pucca pinkfreud filan epey övmüşlerdi onu. o zaman niyetlenmiştim sonra
falı bıraktığım için gidememiştim. gidersen yorumlarını beklerizzz :)

17.50 sanırım melekler kahvesinde. orda da gülşen iyi diyolar. Ama çok sırası oluyormuş.

gitmeden önce muhakkak kafeyi arayıp randevu alın. 3-4ten sonra randevuları dolmuş oluıyor o yüzden mümkün olduğunca erken bir saatte aranmalı.
gülşene iyi diyenlerden biri olarak anı iyi yorumladığını, zihin okuyarak değil de sezgileriyle fal baktığını ama bana çok ufak ayrıntılar dışında geleceğin çıkmadığınnı da söyliyeyim.
ama zaten falcıların genel olayı bu. çok nadir olmadık bir şeyi seziyorlar. onun dışında karşı tarafın o anki duygularını düşüncelerini bi de sizin zihninizdeki yansımalarını bir şekilde algılayıp size bunlara uygun bir gelecek çiziyorlar. genelde de tutmuyor.
gülşen bi de yedi ceddinizin falına bakar söyliyim :) yarım saat filan sürer falı ki o fiyat için çok iyi. ama aöcadır dayıdır hepsi ne yaşamış ne yaşayacak onlardan da bahseder. sülaleniz genişse yandınız

aa bi keresinde de bana olmayan amcamın hayatını anlatmaya kalkmıştı. oluyo arada iyi denilenlerin de saçmaladığı.

ay buda mı mekan degıstırdı

artık yetısemıyorum valla

Kızlar ben bugün kuzenimle Asmin Cafe'ye gittim. Medyum Tolga denilen adam bize fal baktı falan ama salladı büyük ihtimal yani. Oraya gidipte memnun çıkan var mı?

medyum tolga engin denilen adam!!!!!!!!! yalnız kendisi gay ben iki kez gittim ikisi de çıkmadı. sevgilin dönücek şu tarihte barışıcaksınız dedi olmadı iki de birde ben medyum olduğum için deyip duruyor. ben hiç memnun kalmadım paranıza yazık.

Cok tesekurler cvplarınız ıcın :)

bu arada fal bakarken cola içiyordu ve suratıma geğirdi. ben medyum olduğum için deyip duruyor sadece bunu ezberlemiş eski erkek arkadaşımın olmayan kız arkadaşının adının pınar olduğunu pınarında ömer diye bir çocukla benim eski erkek arkadaşımı aldattığını söyledi çok fazla film izliyor galiba.

kim bu didem abla nerede bakıyor ve sen ne baktırdın?

Bu konuda yorumlarınızın çoğunu okudum arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla en iyileri bakırköy-osmaniyedeki Filiz hanım ve anadolu yakasındaki Havva hanım ile Olgu hanım. Açıkçası ben bu 3ü arasında kaldım. Bu 3'ü hakkında hep çok iyi yorumlar var. Bir de alakasız olacak ama Avcılar dejavu'daki Gül'ü merak ediyorum. Siz ne dersiniz? Bunlara baktıranlar karar vermeme yardımcı olabilir mi lütfen? Çünkü öğrenciyim ve çok param yok, 2 de 1 falcıya gitmek gibi bi lüksüm yok yani ve maalesef aşk acısı çekiyorum

kim bu didem abla nerede bakıyor ve sen ne baktırdın?

bakırköyde kafede 3 vakıt veya 3 vakıt kafe 2sınden bırısı 25 ıskambıl kahve bakıyo kendı yerıymıs kahve yerne tarotta bakıyo

Cnm Filizi tamamen silebilirsin.Kaç ay önce 40 tl para verdim Oralara kadar gittim dedikleri tam tersi çıktı bende.
Havva ve olgu hanım denenebilir iyidirler.Ama ben sana angels Burcu'yu öneririm.Fiyat açısından da en uygunu o dur.Hemde gayet başarılıdır fal konusunda..20tl..:)

Asmin cafe tamamen rezalet zaten.Falcılar fiyasko çalışanlar da öyle. Kapıda kandırıyolar;yok bilemezlerse beğenmezseniz para vermiceksiniz fal için diye.Bi çıkıyosun içerdeki kasada ki ukalanın haberi yok.Arkadaşımla gitmiştim,girdiğimizde bizden iyisi yoktu çıkarken beğenmedik ya ters cevapları duymak lazımdı. Rezalet yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…