İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar,

Filiz hanıma ve Ümraniye'deki Didem hanıma giden ve gerçekten çıktı diyen kimler var? Deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum... Teşekkür ederim:)

Tüh yaa aslında en çok Filiz'i düşünüyordum çünkü diğerlerine göre yeri yakın. Ben merterde oturuyorum. Avrupa yakasında, mümkünse bakırköy ve çevresinde var mı çok iyi birisi acaba?? Yoksa buralardaki falcıların hepsi fıs mı??? :44:

Ne güzel kendiniz de yazmışsınız aslında. Aşk acısı dindirecek bir derman olmuş mu hiç insanlık tarihinde bugüne kadar ki, bir de üstüne öğrenci harçlıklarınızı bunlara vereceksiniz??? Onlardan ne duymak istiyorsanız duydunuz diyelim ki, söylediklerinin gerçek olacağının garantisi ne ki? Yani sanırım ünv. öğrencisi olmalısınız, bu söylenilenlere göre mi yön vereceksiniz yani kendi geleceğinize? Bu ne kadar mantıklı sizce? Kaldı ki, size artık O nu unutmanız gerektiğini veya aşkınızın tekrar devam edeceğini söyleyecek çünkü bu iki seçenekten başka bir üçüncüsü yok zaten öyle değil mi? Peki sizin şu anki aşk acısı içinde güzel bir şey duymak isteğinizin tam tersini söylerse ne olacak haliniz? Zaten şu anda mevcut olan durumu teyit ettirmek için mi gitmiş olacaksınız? Tabii ki bu sizin özeliniz. Ama benim de 19 yaşında bir evladım var. Ve açıkça söylemek gerekirse hangi durumda olursam olayım gerek kendim gerek
onun için ne düşünüyorsam inanın onu sizinle paylaşmak adına yazıyorum bunları. Böyle güzel bir baharı ve yaz başlangıcını yaşarken, üç beş kuruş da olsa öğrenci harçlığınızı ben istemiyorum al sen demek gibi bir şey olmayacak mı bu insanların hangisine giderseniz gidin bir nevi bu demek oluyor işte sonuç. Ben sizin yerinize olsam kendi sevdiğim bir yere gitmek için, kendi sevdiğim bir yerde bir şeyler yiyip içmek için veya istediğim ve sevdiğim bir şeyi alıp kendime hediye etmek için kullanmayı tercih ederdim bu parayı. Aşka gelince, siz hiç acısı olmayan aşk duydunuz mu insanlık tarihinde??? Romeo Jülietten tutun Leyla ve Mecnuna kadar Aslı"yla Kerem inden tutun Ferhat la Şirin ine kadar yüzyıllara destan olmuş aşkların hangisi acısız. Belki farklı olsalardı bugünlere kadar gelen böylesi büyük aşklar kategorisinde olabilirler miydi acaba açıkçası hep merak etmişimdir? Aşkı aşk yapan galiba tatlısından çok acısı mı diye de bu yüzden düşünür dururum aklıma geldikçe.

al bendende okadar filiz resmen uşkağıtçı arkadaşlarla gıtmıştık kadın hepımıze buyu var çozerım dedı bende ınanmam oyle şeylere dedım arkadaşta 1 milyar para ıstemış arkadaşımda yok ben ıstemem demış kadın resmen mılletı kandırıyor demekkı hıç bir dediği çıkmadı o ankı durumumu bıle bılemedı sevgılınden ayrısın dıyor ben evlıyım dedım ozaman kaynanan ayırabılır dıkkat et dıyor çok komık ya bunlar ıyıce ışı başka şeye çekerek tıcarete dokmuşler ıyı valla

bu falcılar uaşlandıkça kötü bakıyorlar galiba demete baktırdım ah kah edip en sonunda emelime ulaştım ve eski perfonması yok gibiydi belki o kadar çok falcıya gittim herkes aynı şeyleri söyleyince sıkılmış olabilirim ama yine 9 dk falan sürdü beklediklerimi bulamadım

filiz ve nil bi anda topicte ürediler ve aynı anda dejenere oldular ve bu ikiside yüksek fiyatlarda bakan falcılar bunların önünde elmira var elmira en çok dolandıran falcı diyebilirim bana katılan olur katılmayan ne de olsa elmiranın korumaları var topicte bu üç falcıda dolandırıcı bu benim düşüncem ben asla yanılmadım ve baktırdım bunlara beğenmedim ...

elmira bu topicteki insanlar sayesinde zengin olmuş bir falcı diyebiliriz kadın topicte kendine sayfa bile açmış halen içimizde ...elmira dolandırıcıdır hadi yalan diyen çıksın bakalım :)hodri meydan ...bu arada elmirayı çok mrak edenler aylık maaşlarını alıp gitsin ehh kadına 50 tl ile gidersiniz kapısından cüzdanınız boş çıkar mazallah :)benden söylemesi aman ha dikkatli olun ortalık şarlatan falcılarla dolu hepsini denemiş biri olarak sesleniyorum .

sonuna kadar her cumlene katılıyorum canım .

burada oldugundan zaten emınım .ben falı ıcın olumsuz seyler yazdıgım da

bana topıkden bır uyeden mesaj bıle yollamıstı :) elmırayla konusmuslar da elmıra bana mesaj ıletmısde

o arkadas da elmıranın bana ılettıgı mesajını topıcde paylasmıstı .

sonra da elmıranın bu topıkle yakından uzaktan alakası yok demıstı bana mesajı ıleten uye

evet gercekten yokmus ,olmadıgı halde bana mesaj ıletebılıyorsa olsa kımbılır neler olacak

ben de cıddı anlam da madur olmustum zamanın da .

falını begenmedım bunları yaptı sunları yaptı dedım dıye

burada topa da tutulmustum :)

hatta elmıra hayranların klasıklesmıs bır cumlesı vardır onu bıle ezberledım artık o da sudur ;

"bu topıge hıc gırmezler ,sonra gırerler falcı ararlar .sonra faldan memnun kalmazlar gelırler tekrar buraya

o falcıyı karalarlar camur atarlar sonra da cıkarlar topıkden "bunu genel de elmıra ıcın olumsuz yorum yapanlara kesın

yazarlar :) cunku topıkde eger falcı arıyorsan mudavım olman sart(mış).ama topıge sık sık gırmezsen sen; falcıyı karalayan

hatta cıkarcı olmus oluyorsun :) o yuzden bu topıgın mudavımı olman sart(mış) :)

her falcı ıcın begenmedıgını belırtebılırsın

ama elmıra ayrı ona laf yok

Son düzenleme:

ellerinize ağzınıza sağlık

Arkadaşlar ben de sizin gibiydim daha düne kadar kimin adı konuşuluyorsa hepsini sıradan geçiriyordum. Çok param gitti. Çok şükür büyüydü muskaydı bulaşmadım o anlamda param gitmedi. Ama falcılara gide gide huzurumu bozdum. totomuzu yırtsak olacak olan oluyor. biz sadece merak edioruz önceden bilmek istiyoruz. ama bu bize madden ve manen zarar veriyor. iki şık var ya olacak ya olmayacak onlarda bu ikisinden birini söylüyor. kime baksan falcı olmuş bir kahve falı 100 tl lere çıkmış talep arttıkça fiyat artıyor.

Dikkat edin falcılara gittikçe olacak işlerniz bile tersine gidiyor, huzur kalmıyor. Ama biliyorum ki kulak asmayacaksınız bende öyleydim çünkü. Gaybı Allahtan başkası bilemez peygamberimiz bile gaybı bilememişken totoları kakalılar nerden bilsin ancak sallıyorlar ya da üç harflilerle iletişim kuruyorlar bunu bile bile hep gittim pişmanımmmm.

kızlar merhaba ,

40 yılda bir fal baktırmaya niyetlendim, oda sayenizde kursağımda kaldı. :)
kafam tamamen karıştı. biri bir falcıyı öneriyor. 1-2 gün herkes o falcı hakkında iyi konuşuyor, sonraki günler ise negatif yorumlar yapılıyor. şaşırdım valla

fal baktırma konusunda deneyimli olan arkadaşlara seslenmek istiyorum.
anadolu yakasında kime güvenip fal baktırabilirim???

(bu sayede konuyuda biraz toparlamış oluruz. )

Arkadaslar hepinize harika bir gun dilerim. Ben Canakkale'deki Sermin hanımın telefonunu ariyorum uzun bir suredir. Saniyorum pirepirpir adli kullanicida var ancak ozel mesaj atma hakkim yok kendisine direkt ulasamiyorum. Konuyla ilgili yardimi dokunacak arkadaslar cok makbule gececek. Herkese sevgiler...

özel msj yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama hakkı olmadığı için cvp veremiyorum maalesef. Evet ben de biliyorum vericeğim paraya değmicek, ona bakarsanız öyle bi insan için üzülmeme de değmez ama üzülüyorum işte maksat terapi olsun, tanımadığım, beni yargılamadan konuşacak birilerine ihtiyacım var bu sıralar. Zaten çoğumuz o yüzden gitmiyor muyuz falcılara? Ben 1 senedir gitmiyorum ve şimdi de tek bir kişi olsun, iyi baksın istiyorum. Şimdi bi de bakırköydeki didem hanım çıktı piyasaya, o nasıldır acaba? fiyatıda uygunmuş 25tl? :44:

Merhaba,

Benim Anadolu yakasında fal deneyimim yok, sadece burdan takip edip baktırdıgım Angels cafe Burcu oldu..Burcu'yu begendim mi dersen fena değildi, bu ay için söylediği bir durum var, olur mu olmaz mı Allah bilir..Burcu, burada cok begenıldıgı ıcın gittim bende, sanırım cogu kişi içinde hala begenılıyor..Ama yorumları iyi oku, iyi değerlendir git, parana yazık olmasın..Onun beğendiğini sen beğenmeyebilirsin....Tüm yazıları baştan al kimi merak ediyorsan oku bak, değerlendir öyle git.

canım bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasında umranıye dıdeme gıttım ıkı defa cok memnun kaldım bılgın olsun tavsıye ederımm

Kızlar sizden bir ricam var olgu hanımın hangi cafe'de çalıştığını bilen var mı? Olgu hanım için iyi denildiği için gitmek istiyorum.

Lütfen bilen varsa bana yazabilirse sevinirim.

Çünkü çok kötüyüm((((((((

olaya atlıcakmıs gb oldu ama ben dıdem ablayı burda onerdım bı kac kişide gtti git gitme diyemem cnku reklamcı olmak ıstemıyorm . ben begenıyorm dedıklerı cıkıyo 2 senedır ona gdıyorm yne senblırsın karakter analzlerı gecmısı yorumlayısı cok ıyıdır dıdem ablanın cok hosuma gder o bakımdan bıde ısım bılmeye calısmaz dırek karakterden grer yasamıını anlatır .
iskambl bakıyo kac zamandır gdıyorm hala anlamadım su iskambılı ögrenıym hepnıze bedawadan bakcam ya hu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…