Cnm Filizi tamamen silebilirsin.Kaç ay önce 40 tl para verdim Oralara kadar gittim dedikleri tam tersi çıktı bende.
Havva ve olgu hanım denenebilir iyidirler.Ama ben sana angels Burcu'yu öneririm.Fiyat açısından da en uygunu o dur.Hemde gayet başarılıdır fal konusunda..20tl..:)
Bu konuda yorumlarınızın çoğunu okudum arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla en iyileri bakırköy-osmaniyedeki Filiz hanım ve anadolu yakasındaki Havva hanım ile Olgu hanım. Açıkçası ben bu 3ü arasında kaldım. Bu 3'ü hakkında hep çok iyi yorumlar var. Bir de alakasız olacak ama Avcılar dejavu'daki Gül'ü merak ediyorum. Siz ne dersiniz? Bunlara baktıranlar karar vermeme yardımcı olabilir mi lütfen? Çünkü öğrenciyim ve çok param yok, 2 de 1 falcıya gitmek gibi bi lüksüm yok yani ve maalesef aşk acısı çekiyorum
Cnm Filizi tamamen silebilirsin.Kaç ay önce 40 tl para verdim Oralara kadar gittim dedikleri tam tersi çıktı bende.
Havva ve olgu hanım denenebilir iyidirler.Ama ben sana angels Burcu'yu öneririm.Fiyat açısından da en uygunu o dur.Hemde gayet başarılıdır fal konusunda..20tl..:)
canım bılmıyorum ıstersen ara sor randevu al kendısınden ama telı çok çalıyordu randevu verdı bıkaç kışıye sanada verır soru sormayada para almıyormuş öyle dedı ıyı bakıyor ben memnun kaldım
al bendende okadar filiz resmen uşkağıtçı arkadaşlarla gıtmıştık kadın hepımıze buyu var çozerım dedı bende ınanmam oyle şeylere dedım arkadaşta 1 milyar para ıstemış arkadaşımda yok ben ıstemem demış kadın resmen mılletı kandırıyor demekkı hıç bir dediği çıkmadı o ankı durumumu bıle bılemedı sevgılınden ayrısın dıyor ben evlıyım dedım ozaman kaynanan ayırabılır dıkkat et dıyor çok komık ya bunlar ıyıce ışı başka şeye çekerek tıcarete dokmuşler ıyı valla
canım elmırayı ben tavsıye etmem .bugune kadar cok falcıya gıttım ama ,en buyuk pısmanlıgım elmıradır .
elmırayı sevenler de var sevmeyenler de ama,sevmeyenlerın daha agır bastıgı bır falcı .
gecmıs sayfaları bıraz gözlemlersen eger,gorursun elmıranın meshur vukuatları .
aman neyse daha fazla bırsey yazmaya gerek yok ,dedıgım gıbı hayranları da var
elmıraya asla laf soyletmezler dokunulmazlıgı vardır cunku
dırek korumaya alıyorlar o yuzden gerek yok dımı bunlara
elmira bu topicteki insanlar sayesinde zengin olmuş bir falcı diyebiliriz kadın topicte kendine sayfa bile açmış halen içimizde ...elmira dolandırıcıdır hadi yalan diyen çıksın bakalım :)hodri meydan ...bu arada elmirayı çok mrak edenler aylık maaşlarını alıp gitsin ehh kadına 50 tl ile gidersiniz kapısından cüzdanınız boş çıkar mazallah :)benden söylemesi aman ha dikkatli olun ortalık şarlatan falcılarla dolu hepsini denemiş biri olarak sesleniyorum .
ne güzel kendiniz de yazmışsınız aslında. Aşk acısı dindirecek bir derman olmuş mu hiç insanlık tarihinde bugüne kadar ki, bir de üstüne öğrenci harçlıklarınızı bunlara vereceksiniz??? Onlardan ne duymak istiyorsanız duydunuz diyelim ki, söylediklerinin gerçek olacağının garantisi ne ki? Yani sanırım ünv. öğrencisi olmalısınız, bu söylenilenlere göre mi yön vereceksiniz yani kendi geleceğinize? Bu ne kadar mantıklı sizce? Kaldı ki, size artık o nu unutmanız gerektiğini veya aşkınızın tekrar devam edeceğini söyleyecek çünkü bu iki seçenekten başka bir üçüncüsü yok zaten öyle değil mi? Peki sizin şu anki aşk acısı içinde güzel bir şey duymak isteğinizin tam tersini söylerse ne olacak haliniz? Zaten şu anda mevcut olan durumu teyit ettirmek için mi gitmiş olacaksınız? Tabii ki bu sizin özeliniz. Ama benim de 19 yaşında bir evladım var. Ve açıkça söylemek gerekirse hangi durumda olursam olayım gerek kendim gerek
onun için ne düşünüyorsam inanın onu sizinle paylaşmak adına yazıyorum bunları. Böyle güzel bir baharı ve yaz başlangıcını yaşarken, üç beş kuruş da olsa öğrenci harçlığınızı ben istemiyorum al sen demek gibi bir şey olmayacak mı bu insanların hangisine giderseniz gidin bir nevi bu demek oluyor işte sonuç. Ben sizin yerinize olsam kendi sevdiğim bir yere gitmek için, kendi sevdiğim bir yerde bir şeyler yiyip içmek için veya istediğim ve sevdiğim bir şeyi alıp kendime hediye etmek için kullanmayı tercih ederdim bu parayı. Aşka gelince, siz hiç acısı olmayan aşk duydunuz mu insanlık tarihinde??? Romeo jülietten tutun leyla ve mecnuna kadar aslı"yla kerem inden tutun ferhat la şirin ine kadar yüzyıllara destan olmuş aşkların hangisi acısız. Belki farklı olsalardı bugünlere kadar gelen böylesi büyük aşklar kategorisinde olabilirler miydi acaba açıkçası hep merak etmişimdir? Aşkı aşk yapan galiba tatlısından çok acısı mı diye de bu yüzden düşünür dururum aklıma geldikçe.
kızlar merhaba ,
40 yılda bir fal baktırmaya niyetlendim, oda sayenizde kursağımda kaldı. :)
kafam tamamen karıştı. biri bir falcıyı öneriyor. 1-2 gün herkes o falcı hakkında iyi konuşuyor, sonraki günler ise negatif yorumlar yapılıyor. şaşırdım valla
fal baktırma konusunda deneyimli olan arkadaşlara seslenmek istiyorum.
anadolu yakasında kime güvenip fal baktırabilirim???
(bu sayede konuyuda biraz toparlamış oluruz.)
kızlar merhaba ,
40 yılda bir fal baktırmaya niyetlendim, oda sayenizde kursağımda kaldı. :)
kafam tamamen karıştı. biri bir falcıyı öneriyor. 1-2 gün herkes o falcı hakkında iyi konuşuyor, sonraki günler ise negatif yorumlar yapılıyor. şaşırdım valla
fal baktırma konusunda deneyimli olan arkadaşlara seslenmek istiyorum.
anadolu yakasında kime güvenip fal baktırabilirim???
(bu sayede konuyuda biraz toparlamış oluruz.)
canım bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasında umranıye dıdeme gıttım ıkı defa cok memnun kaldım bılgın olsun tavsıye ederımm
özel msj yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama hakkı olmadığı için cvp veremiyorum maalesef. Evet ben de biliyorum vericeğim paraya değmicek, ona bakarsanız öyle bi insan için üzülmeme de değmez ama üzülüyorum işte maksat terapi olsun, tanımadığım, beni yargılamadan konuşacak birilerine ihtiyacım var bu sıralar. Zaten çoğumuz o yüzden gitmiyor muyuz falcılara? Ben 1 senedir gitmiyorum ve şimdi de tek bir kişi olsun, iyi baksın istiyorum. Şimdi bi de bakırköydeki didem hanım çıktı piyasaya, o nasıldır acaba? fiyatıda uygunmuş 25tl? :44:
Olgu hanımın nerede çalıştığını bilen varsa lütfen özelden ya da konudan bana yazabilirse çok ama çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?