ben zodiac cafedeki feza sultan bunun ustunde bıraz duralım kızlar cunkı bu falcıya bı kac gundur kafayı taktım çok öven var gıden varmı bu falcıya? bende gıtmeyı dusunuyorum hıc olumsuz bısı duymadım gıden varmı????
Olgu hanım...acıbadem de kahve keyfi diye bir cafe de bakıyor...ama bildiğim kadarıyla..sadece belli günler orda...
Merhaba öncelikle bilgim dahilinde açıklıyım su falını. Su falı rahmani olmayan bir tarz yani bakan kişi dünya dışı varlıklarla irtibata geçerek bakar falı çogu kişinin ismini anmaktan çekindigi ve üç harfli varlıklar diye adlandırdıgı varlıklarla irtibata geçerek bakar. Bu zamanda çok fazla bakabilen oldugunu sanmamakla birlikte siz memnun kaldıgınızı sölemektesiniz. Şahsi fikrim uzak durulması gereken bir fal türüdür. Kendi şahsınma yedi ceddimin tüm gelmiş ve geleceklerini bileceklerini bilsemde ve bundan kesin emin olsamda sıçrama tabir edilen bir risk taşıdıgından ben uzak dururdum bunu buraya yazarken bile besmele çektigime emin olun. Saygılar.
Didem ne Kadar'a bakıyor? Ve ne fali bakıyor ?
karalama ve kahve falı canım 40 a bakıyor
canım dıer yorumlarımada bakabılırsın gıden arkadaskarda var burdann ben cok memnunum okadar falcı gezdım ama bu bayanla tuttu benım gercekten guzeldıı soyledıklerını bır bır yasadım dahada var zamnı olanlar beklemedeyım ve aradıgımda sordugum sorulara cvb alıyorum ıyıde bı bayan tavsıye ederım
Teşekkürler canım cevabın için..Ben göndereyim sana mail adresimi oraya telefonunu atarsan ben de arkadaşıma bildireyim.sanırım randevu almak lazım..Gitsin bakalım..:)
karalama ve kahve falı canım 40 a bakıyor
canım karalama ne oluyor .ben de dıdeme gıtmeyı dusunuyorum da merak ettım .
bu arada bakırkoy capasıty ordakı dıdem'den bahsedıyoruz degıl mı ?
Kızlar bırını daha duydum taksom botonık cafe hande benottonun 3. Katındaymıs ama suan telefon edıyomusssun ortak bı yerde bulusuyomussun bakıyomus galıba taksımde calısıodu sonra ısı bıraktı sosyal paylasım sıtesınde ınanılmaz ovguler var bu handeye gıden varmı? Yoksa bunun reklamınımı yapıyorlar cok ovuyolar soledıklerı cıkıyomu?
Cezmi'nin telefonu olan varsa bana ozelden mesaj atabilir mi?
Cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?