İstanbul'da Fal - Falcılar

ben zodiac cafedeki feza sultan bunun ustunde bıraz duralım kızlar cunkı bu falcıya bı kac gundur kafayı taktım çok öven var gıden varmı bu falcıya? bende gıtmeyı dusunuyorum hıc olumsuz bısı duymadım gıden varmı????

Canım benim kız arkadaşım gitti, pek başarılı değil. Eski sevgilisinin onu arayacağını söyledi evet aradı sevgilisi. Ama çizdiği pembe tablo oldu mu sana simsiyah,karazindan gibi:))))

Yani sadece arayacağını söyledi, ama evlilik olacak dedi bebek olacak dedi, hepsi fos çıktı.

Kızlar bırını daha duydum taksom botonık cafe hande benottonun 3. Katındaymıs ama suan telefon edıyomusssun ortak bı yerde bulusuyomussun bakıyomus galıba taksımde calısıodu sonra ısı bıraktı sosyal paylasım sıtesınde ınanılmaz ovguler var bu handeye gıden varmı? Yoksa bunun reklamınımı yapıyorlar cok ovuyolar soledıklerı cıkıyomu?

Herkese merhaba,
Beni de son 2 aydır fal merakı sardı. Pek çok fala baktırdım. En son Mercan'a baktırdım, onu da bu siteden okudum zaten. Ancak Cezmi'yi internetten ne kadar aratsam da birşey bulamadım. Bu nedenle de siteye üye oldum. Lütfen biri bana özelden telefonunu gönderebilir mi? Referans istiyor diye yazmışsınız. Referans isim de gönderebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Olgu hanımdan pazar günü saat 14:00 için randevu aldım. Eğer ki çok çok önemlşi bir işim çıkmazsa gideceğim. Ayrıntılarını yazarım buradan

Doğrudurr.. 1 kere üni yıllarında baktırdım bursa da 5 sene boyunca söyledikleri cıktı..

Kizlar,

Gecen hafta ucurtma cafede su fali baktirdim. Cok olumlu ve cok genel bakti. Hersey cok guzel olacak, gelecegim cok parlak,cok basarili olacaksin dedi. Ve de sen cok iyi birisin soyle mukemmelsin boyle harikasin falan dedi. Baska da hicbir sey demedi. O kadar cok iltifat etti ki,utanip kalktim en son.

canım dıer yorumlarımada bakabılırsın gıden arkadaskarda var burdann ben cok memnunum okadar falcı gezdım ama bu bayanla tuttu benım gercekten guzeldıı soyledıklerını bır bır yasadım dahada var zamnı olanlar beklemedeyım ve aradıgımda sordugum sorulara cvb alıyorum ıyıde bı bayan tavsıye ederım

Teşekkürler canım cevabın için..Ben göndereyim sana mail adresimi oraya telefonunu atarsan ben de arkadaşıma bildireyim.sanırım randevu almak lazım..Gitsin bakalım..:)

canım karalama ne oluyor .ben de dıdeme gıtmeyı dusunuyorum da merak ettım .

bu arada bakırkoy capasıty ordakı dıdem'den bahsedıyoruz degıl mı ?

karalama bende bılmıyorum ama ıkıdr gıttıgımde bı kagıda yazıyo bı kac dogum yılı falan ıstıyor ordan soyluyor ama bu umranıye didem:) yıne karısmasın dıdemler :)

Ben gitmiştim cafeye, taksım benetton üstü..Çok sacma sapan bir faldı, fal bile değildi çok kötü, kağıda yazdırıyor, güya 1 hafta ıcınde olacakları vs...parama çok uzulmuştum, deli gibi falcı gezıyordum ve burdan methini duymuştum..ayyy çok feciydi, ben hiç begenmedim, durumumla ilgili hiçbir şey söylemedi, cok sıradan, atmasyon bir fal! idi... Ben bile baksam daha iyi bakarım herhalde! Bir falcı övülüyorsa, iyi araştırın!!! iyice emin olun (nasıl olunacaksa) ama hemen her şeye atlamayın kızlarrrr...Hande'ye gelince Ben kesınlıkle tavsiye etmiyorum, falcı geze geze kımın ne oldugunu anladım.

Son düzenleme:
Şu an o kadar çok içim yanıyor ki anlatamam bu yangını( Sabahtan beri foruma bakıp falcı arıyorum,sonra bakıyorum ki diğer kızlar da sevgililerinden dolayı üzgün( ya da en çok fal baktırma sebebi sevgililerimiz((

İçimden dua etmek geldi( Allah duası kabul edilen kullarından eylesin) Allah bu forumda ki bütün kızların(ve forumda olmayanları) yüzünü güldürsün. Hayırsız olan erkekleri kalbimizden alıp atsın bize güç versin ve bizim için hayırsız olan kişilere karşı kalbimize SOĞUKLUK VERSİN.

Allah hayırsızdan SOĞUKLUK verince kalbimize EN HAYIRLISINI ÇIKARTSIN karşımıza.

Lütfen içimizden Amin diyelim.

Artık hepimiz gülelim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…