Şu an o kadar çok içim yanıyor ki anlatamam bu yangını( Sabahtan beri foruma bakıp falcı arıyorum,sonra bakıyorum ki diğer kızlar da sevgililerinden dolayı üzgün ( ya da en çok fal baktırma sebebi sevgililerimiz ((
İçimden dua etmek geldi( Allah duası kabul edilen kullarından eylesin) Allah bu forumda ki bütün kızların(ve forumda olmayanları) yüzünü güldürsün. Hayırsız olan erkekleri kalbimizden alıp atsın bize güç versin ve bizim için hayırsız olan kişilere karşı kalbimize SOĞUKLUK VERSİN.
Allah hayırsızdan SOĞUKLUK verince kalbimize EN HAYIRLISINI ÇIKARTSIN karşımıza.
Lütfen içimizden Amin diyelim.
Artık hepimiz gülelim istiyorum.
Şu an o kadar çok içim yanıyor ki anlatamam bu yangını( Sabahtan beri foruma bakıp falcı arıyorum,sonra bakıyorum ki diğer kızlar da sevgililerinden dolayı üzgün ( ya da en çok fal baktırma sebebi sevgililerimiz ((
İçimden dua etmek geldi( Allah duası kabul edilen kullarından eylesin) Allah bu forumda ki bütün kızların(ve forumda olmayanları) yüzünü güldürsün. Hayırsız olan erkekleri kalbimizden alıp atsın bize güç versin ve bizim için hayırsız olan kişilere karşı kalbimize SOĞUKLUK VERSİN.
Allah hayırsızdan SOĞUKLUK verince kalbimize EN HAYIRLISINI ÇIKARTSIN karşımıza.
Amin canım.Çok güzel yazmışsın.Ellerin dert görmesin..
Bu arada dua ediyorum ama bir taraftan da deliler gibi ağlıyorum. Ne kadar salak olduğumu düşünüp kendime kızıyorum işte. Lütfen bana da dua edin.
Cidden çok ihtiyacım var
tabii canım kendımızı zorda cıkmazda hıssettıgımız an bı falcıda buluyoruz kendımızı soylenenler ıcımızı rahatlatıyor sankı terapi gıbı gelıyor aslında..
hakkımızdaherseyın hayırlısı canım benimm..üzme kendını daha fazlaaa
Meyracığım sabahtan beri ağlıyorum ve başım ağrıyor artık. Boynum tutuldu sinirden( Allahtan başkası zaten bilemez geleceği ama konu AŞK olunca kadınlar çok duygusal oluyor ve fal baktırıyor işte.
Kaç kere kendime bu son fal dedim ama olmuyor. Yalan söyleyemem işte. Hep son diyorum yine de gidiyorum:))
Bu yüzden de dua etmek istedim.
Allahım lütfen hayırsızsa içimizden al gitsin. Daha hayırlısını ver bize rabbim.
ps: Sonra giden hayırsızlar dönsün de biz istemeyelim:))
Bu arada dua ediyorum ama bir taraftan da deliler gibi ağlıyorum. Ne kadar salak olduğumu düşünüp kendime kızıyorum işte. Lütfen bana da dua edin.
Cidden çok ihtiyacım var
Canım Allah beterinden saklasın.Üzülme diyeceğim elden birşey gelmiyor onu iyi bilirim..
Derler ki insanın en büyük düşmanı kendisidir diye..çok doğru söylemişler kişinin kendine yaptığını kendinden başkası yapmaz.Bir ayrılık yaşadım 1 sene olucak nerdeyse ki bir yerde ben bitirdim.Arkasına kafam dağılsın dedim 1gün 1 falcıya gittim.Gitmez olaymışım.Bir sürü saçmalıklarla adamı kafama soktu.ve ben aylarca koştur koştur gitmediğim falcı kalmadı..hep acaba mı diye..sonuç ne oldu..Koca bir sıfır..Parasını bile geçtim.Bir sürü hayal kırıklığı..
Bence gırgırına bile fal baktırmamak lazım.İnsan birşeyler duyunca ister istemez acaba mı deyip kafasına takılıyor ve sen onunla yaşıyorsun..çok sninir bir durum dışarıda hayat akıp giderken sen beklenti içinde hayatı pencereden seyretmeye başlıyorsun..Ne acıdır bunu kendine kendin yapıyosun
haklısın canım bazen ev ıcerısındekı bırsey ters gıtıgınde acaba bendenmı kaynaklanıyor dıye dusunuyordum hep bende.. cok gezdım tuttu tutmadı orası burası derken artık azalttım bıseyı merak ettıgımde kendı falcım dıorum artık ona arayıp soruyorumm ve kapatıyorummEvet haklısın canım,falcıya gittiğimiz de daha da beteri oluyor. Fazlası da kesinlikle uğursuzluk getiriyor. Bana herkes Alper için sana dönecek dedi inadına beter oldu herşey.Dün akşam 2 ay aradan sonra görüştük ve çok kötü bitti( Hazmedemiyorum bunu
Ben de aynı senin gibi falcı falcı dolaştım bir tek bu adamdan hayır gelmez diyen bir kişi oldu ona da inanmadım( Artık ne yapacağımı şaşırdım. Falcılar da hep dönecek olacak diyor. offffff aklımı kaçırmasam bari ben bu gece:)
Pazar günü olguya randevu aldım,inşallah olgu ile de son vermek istiyorum.
Ben asla ahkam kesmem günahtır baktırmayın diye. Benim haddime değil.
Ama enerji boyutunda bakarsak olaya insanın enerjisini alıp götürüyor. İşler sarpa sarıyor,burası bir gerçek.
Az baktırmak en güzeli en temizi.
Evet haklısın canım,falcıya gittiğimiz de daha da beteri oluyor. Fazlası da kesinlikle uğursuzluk getiriyor. Bana herkes Alper için sana dönecek dedi inadına beter oldu herşey.Dün akşam 2 ay aradan sonra görüştük ve çok kötü bitti( Hazmedemiyorum bunu
Ben de aynı senin gibi falcı falcı dolaştım bir tek bu adamdan hayır gelmez diyen bir kişi oldu ona da inanmadım( Artık ne yapacağımı şaşırdım. Falcılar da hep dönecek olacak diyor. offffff aklımı kaçırmasam bari ben bu gece:)
Pazar günü olguya randevu aldım,inşallah olgu ile de son vermek istiyorum.
Ben asla ahkam kesmem günahtır baktırmayın diye. Benim haddime değil.
Ama enerji boyutunda bakarsak olaya insanın enerjisini alıp götürüyor. İşler sarpa sarıyor,burası bir gerçek.
Az baktırmak en güzeli en temizi.
canım bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasında umranıye dıdeme gıttım ıkı defa cok memnun kaldım bılgın olsun tavsıye ederımm
canım bana didemin telefonunu özelden iletirmisin?
birde ümraniyede nerde? yer tarifede yapabilirsen süper olur.
Sana bütün kalbimle dua ediyorum! Umarım bir an önce kalbini bu kadar kıran kişiyi bir an önce kalbinden söker atarsın ve senin de dediğin gibi, sonra o kişi sana tıpış tıpış geldiğinde "çok geç kaldın!" diyerek, kapıyı kapatırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?