İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatta ki her şeyi Allah bilir orası ayrı. Ama fazla fal baktırınca beynimiz karışıyor, birisi olacak diyor,birisi asla olmayacak derken akıl karışıyor. Beynimizde olacak mı olmayacak mı diye kurgulayıp negatif enerji yayıyoruz. Çünküüüü endişe ediyoruz,ve endişe negatif enerji yayıyor!!!

En güzeli akışına bırakmak... Ama işte olmuyor.

En iyi akıl başkasına verilen akılmış o misal oldu benimki de:) Kendime sökmüyor bu sözler:)

Galiba dualarınız tuttu kendimi şu an daha iyi hissediyorum. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim.

rıca ederım canım Allah hepımızın dualarını kabul etsın

Merhaba ,ben uzun zamandır falcı cezmiye ulaşmak istiyorum. Bana tel iletebilirmisin yada ulaşabileceğim adresini yazabilirmisin . Yardımcı olursan çok sevinirim.
Merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Canım benim bn de seninle aynı durumdayım. En güzel duayı etmişsin hepimiz için. AMİN, İNŞALLAH dediğin gibi olur. Aslında böyle falcıya gitmek yerine bol bol dua etmemiz lazım. Ben bugün bakırköy Didem'e gittim, geçmişi, şu anı, uğruna acı çektiğim kişinin kalitesizliğini bildi diyebilirim. Ama tabi geleceği kimse bilemez, bi şeyler söyledi işte ama 25tl ye değmez, çnkü çok genel konuştu. Söylediği şeyler çoğu genç bayan için geçerli zaten. Ama biraz olsun günüm şenlendi bu da bi şeydir. En iyisi biz kendimiz ve bizim durumumuzdaki kızlar için bol bol dua edelim, kocaman da bi çok şükür diyelim ardından. Ben bi daha gitmem falcıya falan, şimdi de 2 rekat namazımı kılar, hem senin için hem kendim için duamı eder yatarım

lütfen bende cezminin numarasını istiyorum .
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx adreine telefon bilgvilerini gönderirmisiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
canim cok tesekkurler numara icin. Referansi nerden bulucaz ama? Kadinlar Klubu desek ise yaramaz mi sence?

Paraları referans olarak kabul etmiyorsa, bilemicem :) Ben baktırmadım, ama baktırmak isterim, referans isterse, ben de kadınlar kulübü derim... Bol şanslar ve deneyimlerini bizimle de paylaşmayı lütfen ihmal etme :)

Paraları referans olarak kabul etmiyorsa, bilemicem :) Ben baktırmadım, ama baktırmak isterim, referans isterse, ben de kadınlar kulübü derim... Bol şanslar ve deneyimlerini bizimle de paylaşmayı lütfen ihmal etme :)

Tabii ki de paylasicam..Hatta soyle bir genel paylasim yapayim:

Filiz Abla Bakirkoy: KIsmen cikti/cikiyor diyebiliriz, ama cok kesin olarak soyledigi bir sey vardi olmadi (ben bir kere gittim tekrar denenebilir)

Elmira: Yine kismen cikti/cikiyor

Serap/Mirage Cafe: Cok kisa fal bakiyor ama beni en cok etkileyen falcidir, karsina oturur oturmaz kimsenin bilemedigi, bilemeyecegi bir seyi bilmisti ( hatta soyliyim, sen Turkiye'de yasamiyorsun, 4 yildir yurt disindasin dedi fala baslarken, ki bu dogru)

Kadinlar Kahvesi Dilek: Not aldigim kagidi bulamiyorum maalesef ama bendeki izlenimi olumluydu

Ucurtma Cafe Neriman: Cok sevimli, bana iltifat etti bayaa,cok genel bir faldi ama

Basiktas Sembol Nihal: Yani bu faldan aklimda hicbir sey kalmamis desem,cikip unuttum resmen

Cafe Zade Armagan: KIsmen cikti cikiyor

Yesilkoy Derin: SAkin ha, uzak durun,bu kadar mi atilir

Soganlik Emine: Bana randevu verip, beni ekti, Kartalda oylece kala kaldim. Tavsiye etmem

CAfe Emelim, Emel: Kismen cikti/cikiyor

Simdi kismen cikti cikiyor dedim cunku daha vadesi var. Bir de Emel, Elmira, Armagan, Filiz,Neriman, Dilek, Serap..hepsi bana ayni seyleri soylediler,tarihler bile neredeysse ayni,ve gidisat bu fallar yonunde ilerliyor suanda..Bakalim bakalimm...

Aşk acısının dermanımı varmıs kı ? her seferınde beklemek sabır sabır sabır... bazen yanında kalmasnı tek bı kelıme etmesıını dılemek bazen gtsın dıye dua etmek....

O güzeeel dualarını Allah kabul etsın sen sadece bekle gununu sennde zamanın gelıcek bol bol dua et . Gun gelir devran döner..

merhabalar herkese
avcılar da denizköşkler mahallesi civarında bi bayan falcıyı arıyorum. İsmi gül bir kafede fal bakıyordu kafeyi arıyorum daha dogrusu gül ablayı avcılar yöresindeki falcıları bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Bana da yaptı bir benzerini ve bunu ve ayrıca taşlarla ayrı bir ritüel ,türlü türlü ritüel yaptı sağlam yoldu

Canım bu saglam yolma kısmını biraz açabilir misin, burada yazılması sakıncalı şeylerse bana özelden de gönderebilirsin zira bende istiyorum elmiraya gitmek, neyle karşılaşacagımı bilmek isterim

acaba bu kişinin adres ve telefonunu mesajla gönderebilir misiniz? teşekkürler..

Crazydaisy Cezmi'nin telefonunu lütfen bana da gönderebilir misin.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…