İnşallah bari olgu biraz kafanı dağıtır.o da sana uzunca süre yeter..:)Neyse bari atıp tutan sallayan bir falcı değil olgu:)
haklısın canım bazen ev ıcerısındekı bırsey ters gıtıgınde acaba bendenmı kaynaklanıyor dıye dusunuyordum hep bende.. cok gezdım tuttu tutmadı orası burası derken artık azalttım bıseyı merak ettıgımde kendı falcım dıorum artık ona arayıp soruyorumm ve kapatıyorumm
aklım
arada karısmıyormu yenı bırılerını duydugumda tabıkı cok fazla karısıyor ama tutuyorum kendımı bızde kendı kendımıze enerjımızı dusuruyorus cunku olumsuzluklar dewam edıyor gıbı gelıyorduu
Hayatta ki her şeyi Allah bilir orası ayrı. Ama fazla fal baktırınca beynimiz karışıyor, birisi olacak diyor,birisi asla olmayacak derken akıl karışıyor. Beynimizde olacak mı olmayacak mı diye kurgulayıp negatif enerji yayıyoruz. Çünküüüü endişe ediyoruz,ve endişe negatif enerji yayıyor!!!
En güzeli akışına bırakmak... Ama işte olmuyor.
En iyi akıl başkasına verilen akılmış o misal oldu benimki de:) Kendime sökmüyor bu sözler:)
Galiba dualarınız tuttu kendimi şu an daha iyi hissediyorum. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim.
sevgili sedanur25
numara ısteyen arkadasa gnderırmısın benım msj hakkım yok sende didem hanımın numarası vardı
Attım canım ben arkadaşa telefon numarasını:)
canım bana didemin telefonunu özelden iletirmisin?
birde ümraniyede nerde? yer tarifede yapabilirsen süper olur.
Şu an o kadar çok içim yanıyor ki anlatamam bu yangını( Sabahtan beri foruma bakıp falcı arıyorum,sonra bakıyorum ki diğer kızlar da sevgililerinden dolayı üzgün ( ya da en çok fal baktırma sebebi sevgililerimiz ((
İçimden dua etmek geldi( Allah duası kabul edilen kullarından eylesin) Allah bu forumda ki bütün kızların(ve forumda olmayanları) yüzünü güldürsün. Hayırsız olan erkekleri kalbimizden alıp atsın bize güç versin ve bizim için hayırsız olan kişilere karşı kalbimize SOĞUKLUK VERSİN.
Allah hayırsızdan SOĞUKLUK verince kalbimize EN HAYIRLISINI ÇIKARTSIN karşımıza.
Lütfen içimizden Amin diyelim.
Artık hepimiz gülelim istiyorum.
Merhaba ,ben uzun zamandır falcı cezmiye ulaşmak istiyorum. Bana tel iletebilirmisin yada ulaşabileceğim adresini yazabilirmisin . Yardımcı olursan çok sevinirim.
Merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.
Gönderdim :)
Ama Cezmi hakkında bilgisi olan birileri varsa paylaşırsa sevinirim :) Referans olmadan bakmaz mı??? Bize kim referans olur :)
lütfen bende cezminin numarasını istiyorum .
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx adreine telefon bilgvilerini gönderirmisiniz ?
canim cok tesekkurler numara icin. Referansi nerden bulucaz ama? Kadinlar Klubu desek ise yaramaz mi sence?
Paraları referans olarak kabul etmiyorsa, bilemicem :) Ben baktırmadım, ama baktırmak isterim, referans isterse, ben de kadınlar kulübü derim... Bol şanslar ve deneyimlerini bizimle de paylaşmayı lütfen ihmal etme :)
Evet haklısın canım,falcıya gittiğimiz de daha da beteri oluyor. Fazlası da kesinlikle uğursuzluk getiriyor. Bana herkes Alper için sana dönecek dedi inadına beter oldu herşey.Dün akşam 2 ay aradan sonra görüştük ve çok kötü bitti( Hazmedemiyorum bunu
Ben de aynı senin gibi falcı falcı dolaştım bir tek bu adamdan hayır gelmez diyen bir kişi oldu ona da inanmadım( Artık ne yapacağımı şaşırdım. Falcılar da hep dönecek olacak diyor. offffff aklımı kaçırmasam bari ben bu gece:)
Pazar günü olguya randevu aldım,inşallah olgu ile de son vermek istiyorum.
Ben asla ahkam kesmem günahtır baktırmayın diye. Benim haddime değil.
Ama enerji boyutunda bakarsak olaya insanın enerjisini alıp götürüyor. İşler sarpa sarıyor,burası bir gerçek.
Az baktırmak en güzeli en temizi.
Bana da yaptı bir benzerini ve bunu ve ayrıca taşlarla ayrı bir ritüel ,türlü türlü ritüel yaptı sağlam yoldu
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?