İstanbul'da Fal - Falcılar

cezmı beyın numarasını ben de cok merak edıyorum bana da gonderırsenız sevınırım .

ancak ben bu referans olayını anlamadım .neyın referansı kı bu !

falında mı referansı oluyormus ,yanı bedavaya bakmıyor sonuc da ucretını oduyoruz degıl mı ama

referans ısı cok garıbıme gıttı acıkcası .sankı gızlı kotu bır ıs yapıyormus da yakalanmamak ıcın

tanıdık ısımle bakıyormus gıbı seyler de olsuturmuyor degıl yanı .

hanı mesela kotu bagımlılıklar yaratan madde satısı ulu orta yapılmaz yaa

her onune gelene verılmez,ılla tanıdık vasıtasıyla olur yaa

bu cezmı beyın de ıllakı referans ıstemesı cok ılgınc gercekten

benimde acil fal baktırmam lazım banada yakınmış yeri forumdan okuduğuma göre fiyatıda iyi geldi ama şu karalama nasıl oluyor onu bilmiyorum biraz bilgilendirirmisin canım

canım bende detaylı bılmıyorum ama kahve falı bakarken bı taraftanda bı kagıda senın bılgılerını yazıyor anne adı senın adın gıbı daha sonra ordan soyluyor ve fal bıtımınde ıstedıgın sorulara ordan yazarak cevaplıyor ben oyle gordum

baktırdınmı demete ? bende baktırdım memnun kalmıştım bakalım 15 dedı bekledığım çok onemlı konuya hayırlısı ya bırde bı bayan buldum asya ymış ismi 20 tl ye bakıyormuş çok guzel bakıyor dedı kuzenım her soyledığı çıktı dedı bende yarın gıdıcem bakalım paylaşırım

asya kim? ay bu da yeni çıktı.bilgi verebilir misin cnm...

bak dahada meraklandım şimdi konuşmak istiyorum duruma görede baktırmak sende telefonu varmı tatlım nasıl alabilirim ben yeni üyeyim buraya yada kimde telefonu veya adresi var bu ümraniyedeki didemin.

Canım bu saglam yolma kısmını biraz açabilir misin, burada yazılması sakıncalı şeylerse bana özelden de gönderebilirsin zira bende istiyorum elmiraya gitmek, neyle karşılaşacagımı bilmek isterim

mesaj kutun dolu canım önceki mesajlarım bak istrsen

Gönderdim, özel mesaj kutunda vardır... tekrar bir bak istersen.... eğer gelmediyse haber verirsen mailine de atarım :)

Canım bende istiyorum cezminin telini verebilirsen sevinirim kendisini çok eskiden tanırım mutlaka baktırın derim yıllar evvel dediklerini tek tek yaşadım onun gibi bakanda şu ana kadar sadece bakırköyde yiğit çıktı(iki tane yiğit var karıştırmayın bu emelim cafedeki)bu nedenle tekrar görüşmek istiyorum çok aradım ataköyde diye duymuştum sonra öldü dediler çok üzülmüştüm bu formda yaşadığını öğrendim telefonunu almak istiyorum mümkünse

pazartesi pendikte safiyeye gittik arkadaşımla. bilen var mı duyan ya da. kahve falı bakıyor izlenimlerim ise fena değildi aslında soru cevap gibi oldu ne bileyim çook soru sordu sanırım bana, işte yengeç kim falan, şu işlemi uğraşıyosun gibi gibi ama isimde verdi direk ve nokta tespiti yaptı doğruydu en yakın zaman bu ayın sonu verdi bakalım çıkacak mı. hayırlısı genel olarak pek tatmin olmadım yinede. giden var mı çıkan ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…