karalama ve kahve falı canım 40 a bakıyor
benimde acil fal baktırmam lazım banada yakınmış yeri forumdan okuduğuma göre fiyatıda iyi geldi ama şu karalama nasıl oluyor onu bilmiyorum biraz bilgilendirirmisin canım
cezminin telefonunu ben de rica edebilir miyim kızlar?
Merhaba dün de yazmıştım. Lütfen Cezmi'nin numarasını bana da gönderebilir misiniz?
cezmiyi gönderdim, umarım almışındır :)
baktırdınmı demete ? bende baktırdım memnun kalmıştım bakalım 15 dedı bekledığım çok onemlı konuya hayırlısı ya bırde bı bayan buldum asya ymış ismi 20 tl ye bakıyormuş çok guzel bakıyor dedı kuzenım her soyledığı çıktı dedı bende yarın gıdıcem bakalım paylaşırımbu falcılar uaşlandıkça kötü bakıyorlar galiba demete baktırdım ah kah edip en sonunda emelime ulaştım ve eski perfonması yok gibiydi belki o kadar çok falcıya gittim herkes aynı şeyleri söyleyince sıkılmış olabilirim ama yine 9 dk falan sürdü beklediklerimi bulamadım
baktırdınmı demete ? bende baktırdım memnun kalmıştım bakalım 15 dedı bekledığım çok onemlı konuya hayırlısı ya bırde bı bayan buldum asya ymış ismi 20 tl ye bakıyormuş çok guzel bakıyor dedı kuzenım her soyledığı çıktı dedı bende yarın gıdıcem bakalım paylaşırım
canım bende detaylı bılmıyorum ama kahve falı bakarken bı taraftanda bı kagıda senın bılgılerını yazıyor anne adı senın adın gıbı daha sonra ordan soyluyor ve fal bıtımınde ıstedıgın sorulara ordan yazarak cevaplıyor ben oyle gordum
bak dahada meraklandım şimdi konuşmak istiyorum duruma görede baktırmak sende telefonu varmı tatlım nasıl alabilirim ben yeni üyeyim buraya yada kimde telefonu veya adresi var bu ümraniyedeki didemin.
Canım attım sana telefonunu mesaj kutunu kontrol edersen görürsün:)
tesekkrler sedanur :) bende henuz özel msj yok gonderemıyorum numarayı ıns sızde memnun kalırsınz
Canım bu saglam yolma kısmını biraz açabilir misin, burada yazılması sakıncalı şeylerse bana özelden de gönderebilirsin zira bende istiyorum elmiraya gitmek, neyle karşılaşacagımı bilmek isterim
Gönderdim, özel mesaj kutunda vardır... tekrar bir bak istersen.... eğer gelmediyse haber verirsen mailine de atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?