olgu nasıl peki dicem ama genel olarak olumlu tepkiler var beğeniliyor sanırım. ben de gitmek istiyorum ama önce şu popüler angels burcuyu denemek istiyorum ama oda sadece hafta sonu 3 ten sonra bakıyormuş. ne dersiniz önce burcu mu olgu mu bayanlar :)))
kaçırdım sanırım ama cezmi nerde bakıyordu bana da yollar mısınız telini ve ne kadara bakıyor ?
meraba iyi gecelerr, burda fal bakan yokmu ))
karalama ve kahve falı canım 40 a bakıyor
Dimo kafe falcı Fatoş hakkında bilgisi olan var mı?...Cevaplarsanız sevinirim..
ben Cezmi'ye ulasamiyorum, ulasip konusaniniz var mi? Telefon ya kapali ya mesgul,mesaj da attim ama geri donmedi. Ne yapsam?
Didem'in telefonu sizde mevcutsa rica etsem bana iletebilirmisiniz?
Çokk teşekkürler :)
Tok satıcı tatlım :) Aramaya devam... ama telefonun değiştirmiş olabilir. Bu arada ben de Bursalı Umutu öyle deli gibi aradım durdum, ama bir türlü ulaşamadım ve sonunda pes ettim. 1-2 kere daha dene, gene açmazsa, sıradaki falcıyı dene derim ben :)
ben Cezmi'ye ulasamiyorum, ulasip konusaniniz var mi? Telefon ya kapali ya mesgul,mesaj da attim ama geri donmedi. Ne yapsam?
bakırköy çingene cafe deki gülden hanıma giden varmı?
olgu nasıl peki dicem ama genel olarak olumlu tepkiler var beğeniliyor sanırım. ben de gitmek istiyorum ama önce şu popüler angels burcuyu denemek istiyorum ama oda sadece hafta sonu 3 ten sonra bakıyormuş. ne dersiniz önce burcu mu olgu mu bayanlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?