İstanbul'da Fal - Falcılar

olgu nasıl peki dicem ama genel olarak olumlu tepkiler var beğeniliyor sanırım. ben de gitmek istiyorum ama önce şu popüler angels burcuyu denemek istiyorum ama oda sadece hafta sonu 3 ten sonra bakıyormuş. ne dersiniz önce burcu mu olgu mu bayanlar :)))

kaçırdım sanırım ama cezmi nerde bakıyordu bana da yollar mısınız telini ve ne kadara bakıyor ?

Son düzenleme:

Canım bence Olguyu dene..Burcuyu seviyorum çok şeker çok tatlı pozitif bir bayan ama sadece kafa dağıtmaya gidilir ona çünkü bana verdiği tarihin üzerinden bugün itibariyle 2 ay geçti ve ortada hiç birşey yok((ve bu saatten sonrada imkansız yani olması

kaçırdım sanırım ama cezmi nerde bakıyordu bana da yollar mısınız telini ve ne kadara bakıyor ?

Canım burdan takip ettiğim kadarıyla cezminin en son fiyatı 120 tl idi:)ne para ama..bir de bu tarz fal bakanlar açıkca yazmayayım bilirsiniz günü gününe uymaz.birgün giderin döktürür ertesi gün gidersin saçmalar..bu kadar para verip riske girilmez bence..

keryneia hala ozel msj hakkim olmadigindan yine forumdan yaziyorum sana yurtdisinda bahsettigin kisinin iletisim bilgilerini bana gonderebilir misin?

Valla kızlar, Olgu mu? Burcu mu? diyorsunuz da, verılen paralarda az buz değil hanii..Olgu'yu denemedim, bir ara niyetlendim ama hem yeri bana çoook uzak, hemde sanırım 35 lira!!! Vazgeçtim sonra hemen, o kadar falcı gezdımki çok iyi diye, ama hepsi boş çıktı!! Olgu'da öyle olacak! Bu yuzden artık cok iyi diye sadece okuyorum roman okur gibi :)) Aydım artık :)))

Burcu'yu denedım evet, cok baygın oldugum zamanlarda :))) Burcu'da aslında cok sıradan bır falcı, öyle aman aman beni çok şaşkına çevirecek hiçbir şey söylemedi, herkes artık cok sıradan gelıyor, güleryüzlü mü? güleryüzlü, iyimser mi? iyimser, ona diyecek sözüm yok ama fallar boş yani!

Fal'a hevesim kaçıyor artık, iyi diye okuyor geçiyorum, bu forumda çok iyiler geldi geçti, atlamıyorum artık.Atladım da ne oldu? Hem paralar gitti hem ümitlerime bel bağladım..

Ne bileyim kızlar, paralarınıza yazık, kimsenin dediği olmayacak sonuçta, boşuna gitmeyin..Forumda dertlerinizi yazın, içinizi dökün, daha iyi..Hiç olmazsa yüzünü dahi görmediğiniz insanlar bile daha mantıklı yorum yaparlar.

ben Cezmi'ye ulasamiyorum, ulasip konusaniniz var mi? Telefon ya kapali ya mesgul,mesaj da attim ama geri donmedi. Ne yapsam?

ben Cezmi'ye ulasamiyorum, ulasip konusaniniz var mi? Telefon ya kapali ya mesgul,mesaj da attim ama geri donmedi. Ne yapsam?

Tok satıcı tatlım :) Aramaya devam... ama telefonun değiştirmiş olabilir. Bu arada ben de Bursalı Umutu öyle deli gibi aradım durdum, ama bir türlü ulaşamadım ve sonunda pes ettim. 1-2 kere daha dene, gene açmazsa, sıradaki falcıyı dene derim ben :)

Evet canim haklisin,sen de ulasirsan haber ver ver bana..

ben cezmiye gittim büyük önerilerle denedim telden baktı biliyor gibi geldi xxxxxxxxxxxxxxx gelecekte hiç bir dediği çıkmadı teli yazıyor alın deneyin

Son düzenleyen: Moderatör:
ümraniyedeki falcı didemle konuştum bu akşam gidicem bakalım nasılmış burdan paylaşırım merak edenlerde fikir sahibi olur

şu olguyu da merak ettim yeri nerde bilen varmı?

Burcuya bir kere git derim ben.Sen hiç bir şey anlatmadan başlıyor anlatmaya,nokta atışı yapıyor. Ama seni tanıdığı zaman eskisi gibi güzel bakamıyor. Denenebilir. Bana dediği 2 şey de olmuştu.

Olgu hanıma pazar günü için randevu aldım,detayları yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…