ümraniyedeki falcı didemle konuştum bu akşam gidicem bakalım nasılmış burdan paylaşırım merak edenlerde fikir sahibi olur
şu olguyu da merak ettim yeri nerde bilen varmı?
olgu nasıl peki dicem ama genel olarak olumlu tepkiler var beğeniliyor sanırım. ben de gitmek istiyorum ama önce şu popüler angels burcuyu denemek istiyorum ama oda sadece hafta sonu 3 ten sonra bakıyormuş. ne dersiniz önce burcu mu olgu mu bayanlar :
merhaba.....
olgu dediğiniz kişi kadıköy demi fal bakıyor eğer oysa kesinlikle gitmeyin..
aa bende aradım canım bugun doluyum yarın dedii demek senden sonra randevusumu doldu.. arkadasımı goturucektım bende doluymus bugun
olgu nasıl peki dicem ama genel olarak olumlu tepkiler var beğeniliyor sanırım. ben de gitmek istiyorum ama önce şu popüler angels burcuyu denemek istiyorum ama oda sadece hafta sonu 3 ten sonra bakıyormuş. ne dersiniz önce burcu mu olgu mu bayanlar :
merhaba.....
Merhaba canım neden beğenmedin Olguyu?...Bana çok olumsuz konuşmuştu..Hatta olumsuz konuşan tek falcıydı diyebilirim..Yorumunu merak ettim.
Arkadaslar merhaba cok iyi ve her dedigi cikan ermeni falci rita ya nasil ulasabilirim adresini,telefonunu bilen varsa yardimci olabilirmi? Bir de en onemlisi hayatta mi? Bu kadinin kerametlerini herkes konusuyor,acil bulmam lazim...herkese iyi gunler ve sevgiler
Merhaba canım neden beğenmedin Olguyu?...Bana çok olumsuz konuşmuştu..Hatta olumsuz konuşan tek falcıydı diyebilirim..Yorumunu merak ettim.
Mimar34 nasıldı olgu sence? Ben pazar günü için randevu aldım,merak ettim şimdi olumsuz yorum yok gibiydi şimdi bunları okuyunca aklım karıştı. Kısa bir özet geçebilirsen çok sevinirim.
ha bırde bu kadının kurtulusta evınde baktıgını duydum en son ama adresı yok? Abd ye gıttıgı yalansa hala ordadır gıden varmı bu rıtanın ünü buyuk gazetelere bıle cıktıarkadaslar merhaba cok iyi ve her dedigi cikan ermeni falci rita ya nasil ulasabilirim adresini,telefonunu bilen varsa yardimci olabilirmi? Bir de en onemlisi hayatta mi? Bu kadinin kerametlerini herkes konusuyor,acil bulmam lazim...herkese iyi gunler ve sevgiler
ha bırde bu kadının kurtulusta evınde baktıgını duydum en son ama adresı yok? Abd ye gıttıgı yalansa hala ordadır gıden varmı bu rıtanın ünü buyuk gazetelere bıle cıktı
Yapmayın ya bu rita saçmalık ötesi bır kadın. Bundan 10 sene önce bır arkadaşımla gitmiştim evinden zor kaçtım ne faliymis etrafa bakıp bakıp konuşan bunamis bır insan. Bak 10 sene gecmis ne bana ne arkadasıma yazdığı hikayeden eser yok. Ve aylardır bu forumda birileri gelir rita der birileri de çıkar saçmalıkti fali der.
lutfen yerını tarıf edın bana ne kadara baktı o zamanyapmayın ya bu rita saçmalık ötesi bır kadın. Bundan 10 sene önce bır arkadaşımla gitmiştim evinden zor kaçtım ne faliymis etrafa bakıp bakıp konuşan bunamis bır insan. Bak 10 sene gecmis ne bana ne arkadasıma yazdığı hikayeden eser yok. Ve aylardır bu forumda birileri gelir rita der birileri de çıkar saçmalıkti fali der.
Kurtulusta nerde tam olarak ???????????????? Ne kadara baktı 10 yıl once?????
Burcuya bir kere git derim ben.Sen hiç bir şey anlatmadan başlıyor anlatmaya,nokta atışı yapıyor. Ama seni tanıdığı zaman eskisi gibi güzel bakamıyor. Denenebilir. Bana dediği 2 şey de olmuştu.
Olgu hanıma pazar günü için randevu aldım,detayları yazacağım
merhaba.....
yok bu acıbademde kafede bakanmış ama önceden kadıköydeymiş nostradamus kafede bende bilmiyorum ama burdan duydum yanılmıyorsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?