İstanbul'da Fal - Falcılar

ümraniyedeki falcı didemle konuştum bu akşam gidicem bakalım nasılmış burdan paylaşırım merak edenlerde fikir sahibi olur

şu olguyu da merak ettim yeri nerde bilen varmı?

aa bende aradım canım bugun doluyum yarın dedii demek senden sonra randevusumu doldu.. arkadasımı goturucektım bende doluymus bugun

merhaba

bende çok fal meraklısıyım taksimde dilek,pervin sarmaşık cafe hasan kadınlar kahvesi ışıl daha bi çokları hiç biride güzel bakmıyor tesadüfen maltepede tanıdığım neslihan evinde bakıyor ama 40 tl mükemmel harika neslihanın üstüne kimseyi tanımam isteyen olursa telefonunu verebilirim mailinizi yazın atim numarayı en azında kandırmıyo umutlandırmıyo hem bakıyor hem uyarıyor...

hoşçakalınnn...

aa bende aradım canım bugun doluyum yarın dedii demek senden sonra randevusumu doldu.. arkadasımı goturucektım bende doluymus bugun

demekki öyle olmuş canım şans bakalım ne çıkacak falımda çok sabırsızlanıyorum neler diyecek ve asıl önemlisi nasıl birisi?

Arkadaslar merhaba cok iyi ve her dedigi cikan ermeni falci rita ya nasil ulasabilirim adresini,telefonunu bilen varsa yardimci olabilirmi? Bir de en onemlisi hayatta mi? Bu kadinin kerametlerini herkes konusuyor,acil bulmam lazim...herkese iyi gunler ve sevgiler

Bak şimdi bende merak ettimm

Şirinevlerde bi cafede yaşlı bi kadına baktırmış benim arkadaşlarım cok eskidenn kadın sadece türk olmadığını hatırlıyorumm

arkadaşım mücevharat firmasında calışıyodu iş yerlerinde hırsızlık için gitmişlerr kadınn tek tek isim söylemiş müdürlerinee müdürü de görür görmez sen gayri müslümsün demişş

cok aradı arkadaşlarım o kadını ama bulamadılar acabaa bu o muu :26:

ha bırde bu kadının kurtulusta evınde baktıgını duydum en son ama adresı yok? Abd ye gıttıgı yalansa hala ordadır gıden varmı bu rıtanın ünü buyuk gazetelere bıle cıktı

ha bırde bu kadının kurtulusta evınde baktıgını duydum en son ama adresı yok? Abd ye gıttıgı yalansa hala ordadır gıden varmı bu rıtanın ünü buyuk gazetelere bıle cıktı

Yapmayın ya bu rita saçmalık ötesi bır kadın. Bundan 10 sene önce bır arkadaşımla gitmiştim evinden zor kaçtım ne faliymis etrafa bakıp bakıp konuşan bunamis bır insan. Bak 10 sene gecmis ne bana ne arkadasıma yazdığı hikayeden eser yok. Ve aylardır bu forumda birileri gelir rita der birileri de çıkar saçmalıkti fali der.

hıııııııııı............

lutfen yerını tarıf edın bana ne kadara baktı o zaman

bugun cezmı bey'ı aradım ,artıst acmıyor telefonumu

sanırım yogun ılgıden sımardı bıracık

aman ne de kaprıslıymıs hıh

neyse kızlar ,bakırkoy talin hanım hangı cafe de

gıdenler memnun mu acaba ?

cok mukısa bakıyor merak edıyorum

yaz canım yorumunu beklicem. bende cumartesi burcuyu deneyim o zaman fırsatım olursa tabii :) erken gitmek lazım çünkü randevu olmuyor oraya gidince oluyormuş bakalım :)

bende şaştım önce olgu dedim yok burcu olsun falan neyse sonuçta olguya gidecekler var bende burcuyu deneyim cumartesi işimi ayarlarsam tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…