İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada haftaya tuzla fikriyeye 2 arkadaşı götüreceğim ama yeri bilen ve beni götüren arkadaşla yine ısrar ederim telini vermek için ok derse veririm bayanlar. bizden sonra giden 2 arkadaşım daha şaştı kaldı bakalım çıkacakmı dedikleri :))) bende henüz çıkmadı

yaz canım yorumunu beklicem. bende cumartesi burcuyu deneyim o zaman fırsatım olursa tabii :) erken gitmek lazım çünkü randevu olmuyor oraya gidince oluyormuş bakalım :)

Canım cumartesi ve pazar günü orada Burcu. Saat: 15:00 civarı geliyor, ve hafta da 2 gün olduğu için sırası oluyor. Bence gidebilirsen erken git,ilk sana baksın. Sen de yorum yap gidince:)

Bana 2 tane şey söylemişti oldu. Umarım sen de memnun kalırsın, güzel haberler alırsın:)

burcu ve olguyu bende severim ve her ikisine de ara ara baktırıyorum :)
heniz dedikleri malesef olmadı uzerinden gecen zmnlara ragmen benım hala umudum var :)

ama semra hanımı pek tavsiye etmiyorum , birkac arkadas baktırdık ve hiçbirimizin o anki durumunu dahi dogru duzgun bılememıstı.
bana kalırsa vakit ve nakit kaybı olur ama yine de siz bilirsiniz tabi :)

Dediğim gibi bütün falcıların bana söylediği tarihler çok geç..Öyle 1 ay 2 ay falan değil..Olgu 2012 ekim dedi mesela..Yalnız Olgu daha objektif gelmişti bana..Burcu çok fazla pembe tablo çiziyor...Ama Semra hanıma şaşırdım şimdi..Çevremde çok arkadaşım gidiyor ve memnunlar..Uyarınızı dikkate alacağım..Tekrar düşünürüm..Zaten hemen gitmek gibi bir derdim yok..Çok fal insana zarar veriyor..Olacak olan şeyleri dahi geciktiriyor..Teşekkür ederim..İyi oldu öğrendiğim..

canım kusura bakma, çok geriden takip edebildiğim için şimdi cvp yazabiliyorum...nişantaşında bir apt ama tarifini ondan almıştım zaten giderken bolca kayboldum, şimdi hayatta bulamam yerini...ama vazgeçmediysen tekrar sorup yazyım diycem ama bana subat sonu dediği birşeyler çıkmadı ama tarihlere takılma demişti...sen bilirsin, 40 ya da 60 TL diye hatırlıyorum

:))Canım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:)Kızma ama..O kadar şeker yazmışsın ki...Dönüp dönüp tekrar okuyorum...Çok yaşa sen:))

:)))))) valla hiç sıralamamıştım böyle, fena oldu :/
bi de kaç para tuttuğunu saysam daha fena olcaktım sanırım :))))

[SUB][/SUB]
hadi yaaaa...! aynen , kağıttakileri soyledi... diğer baktıran ark larımla birlikte gitmedik ama onlara da aynı şeyi yaptırdı diye biliyorum, sadece ilk falda yapıyor...iyice korktum şimdi..:/
bu giden arklardan biri artık birleşme ihtimali olmayan has okuz eski erk arkıyla nişanlandı, yani fal çıktı...bir diğeri de erk arkıyla ilgili onun soylediği şeyi yaşadı, ama diğeri benim aklımı karıştırdı-işlerim hep ters gitti deyip, o yuzzden illüzyondan ote birşey gibi bilemedim ki, niye yazıyoruz,, yırtıyoruz, yakıyoruz?

cakmaklucky oncelikle yurekten bir aminnnnnn,
çok tanıdık geliyor soylediklerin cunku ben de son 4 senemi boyle hatırlıyorum...
ama bugune kadar pek cok olayda "iyi ki o zmn oyle olmuş" dedim ve ilahi adalet diye birşey hakkaten var..umarım senin için de oyle olur, bunun tek zor yanı onu diyeceğin zaman gelene kadar yine uzuluyorsun ve meraklanyorsun, falcıya falan gidiyorsun...ben de yapıyorum..

ama bazen şoyle olcaktı boyle olcaktı, şu zmn bu zmn dedikleri için bi bakıyorum artık aramayacam etmeyecem dediğim halde ben arıyorum, tekrar başa donuyoruz....off yaa,
dileğim acilen iç huzurunu yakalayabilmeni tüm ihtiyacı olanlar, ben de, aminnn :/

selamlar, bana atabilir misin neslihan ın numarasını? acaba daha once bakırkoy de bir cafe de bakıyormuymuş?
eğer oysa ben de onu arıyordum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…