yaz canım yorumunu beklicem. bende cumartesi burcuyu deneyim o zaman fırsatım olursa tabii :) erken gitmek lazım çünkü randevu olmuyor oraya gidince oluyormuş bakalım :)
bende şaştım önce olgu dedim yok burcu olsun falan neyse sonuçta olguya gidecekler var bende burcuyu deneyim cumartesi işimi ayarlarsam tabi:)))
Mimar34 nasıldı olgu sence? Ben pazar günü için randevu aldım,merak ettim şimdi olumsuz yorum yok gibiydi şimdi bunları okuyunca aklım karıştı. Kısa bir özet geçebilirsen çok sevinirim.
Benim en beğendiğim falcılar arasındadır Olgu..Bir kere dobradır..Olumsuz da söyler olumlu varsa onu da söyler.Pembe tablo çizmez..Objektif bir falcıdır..Bana fal bakanlar arasında olumsuz söyleyen tek kişiydi..Yalnız bazı yorumları ortada olur..Mesela bu iş olur ama sen istersen..Ve olursa da şu zorlukları olur..Eğer tavsiye ediyormusun diye sorarsan ederim..Burcuya da baktırdım....Onda hayal kırıklığı yaşadım..Çok fazla beklentiyle gitmiştim.Umduğum gibi olmadı...Bana çok fazla pembe tablo çizdi...Ütopik geldi söyledikleri..Yalnız dediği birkaç şeyi yaşadım..Çok enteresan Olgudan daha fazla detay bilmesine rağmen nedense fazla pozitif olduğu için belki inanamadım..Burcunun verdiği tarihlere takılmayın süresi uzayabiliyor...Ben de öyle oldu ama dediği şey gerçekleşti..Gidin derim Burcuya da.Enerjisi çok yüksek ve pozitif bir insan..Olguyla böyle bir iletişim kuramadım daha soğuktu..İşin ilginci her ikisinin de söyledikleri birbirine zıttı..Daha doğrusu zıttan öte Burcu çok mutlu olacağımı ama Olgu olursa eğer bazı sorunlar yaşayacağımı söyledi..Bakalım ben de bilmiyorum...Olgu iskambil falı bakar ve o kartları nasıl yorumluyor hayret edersiniz...Burcu kahve falı bakar ve açmadan konuşmaya başlar..Size bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
Azıcık sabret ben pazar günü saat 14:00 için randevu aldım. Hemen gelip eve yazacağım:)
Benim en beğendiğim falcılar arasındadır Olgu..Bir kere dobradır..Olumsuz da söyler olumlu varsa onu da söyler.Pembe tablo çizmez..Objektif bir falcıdır..Bana fal bakanlar arasında olumsuz söyleyen tek kişiydi..Yalnız bazı yorumları ortada olur..Mesela bu iş olur ama sen istersen..Ve olursa da şu zorlukları olur..Eğer tavsiye ediyormusun diye sorarsan ederim..Burcuya da baktırdım....Onda hayal kırıklığı yaşadım..Çok fazla beklentiyle gitmiştim.Umduğum gibi olmadı...Bana çok fazla pembe tablo çizdi...Ütopik geldi söyledikleri..Yalnız dediği birkaç şeyi yaşadım..Çok enteresan Olgudan daha fazla detay bilmesine rağmen nedense fazla pozitif olduğu için belki inanamadım..Burcunun verdiği tarihlere takılmayın süresi uzayabiliyor...Ben de öyle oldu ama dediği şey gerçekleşti..Gidin derim Burcuya da.Enerjisi çok yüksek ve pozitif bir insan..Olguyla böyle bir iletişim kuramadım daha soğuktu..İşin ilginci her ikisinin de söyledikleri birbirine zıttı..Daha doğrusu zıttan öte Burcu çok mutlu olacağımı ama Olgu olursa eğer bazı sorunlar yaşayacağımı söyledi..Bakalım ben de bilmiyorum...Olgu iskambil falı bakar ve o kartları nasıl yorumluyor hayret edersiniz...Burcu kahve falı bakar ve açmadan konuşmaya başlar..Size bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
sen kime gitmeyi düşünüyosun canım bu aralar merak ettim. :))) bende burcuyu olguyu deneyim de bakalım:))) bu arada nilin dedikleri olmadı henüzzz zamanı az kaldı ama zamanı geçse bile olmucak mı neeeeee :)) ama çok memnun kalmıştım oysa o zaman ben :))))
sen kime gitmeyi düşünüyosun canım bu aralar merak ettim. :))) bende burcuyu olguyu deneyim de bakalım:))) bu arada nilin dedikleri olmadı henüzzz zamanı az kaldı ama zamanı geçse bile olmucak mı neeeeee :)) ama çok memnun kalmıştım oysa o zaman ben :))))
mimar34 sana sordum soruyu karışmasın canım :))
Bana bütün baktırdığım falcıların verdikleri tarih çok geç..Nil hanımın da öyle..Yalnız bana birşey söylemişti...Tam tarot biterken temmuz ayına dikkat et çok güzel gelişmeler olacak demişti...Sanırsam olacak..Eğer olan olaylar olursa hepsini burda yazacağım..Zamanlara çok takılma hangi falcı söylerse söylesin...Geçebilir uzayabilir..Dene her ikisini de..Fal baktıran birinin Olgu ve Burcuyu denemesi şart..cık cık olmaazzzz:).Benim şu ara düşündüğüm bir falcı yok..Ama aklımda tiryaki kafe Semra hanım var..Belki O'na giderim..Bir de çok sık fal baktırmak olacak olaan şeyleri de geciktiriyor..O yüzden gitmiyorum...
burcu ve olguyu bende severim ve her ikisine de ara ara baktırıyorum :)
heniz dedikleri malesef olmadı uzerinden gecen zmnlara ragmen benım hala umudum var :)
ama semra hanımı pek tavsiye etmiyorum , birkac arkadas baktırdık ve hiçbirimizin o anki durumunu dahi dogru duzgun bılememıstı.
bana kalırsa vakit ve nakit kaybı olur ama yine de siz bilirsiniz tabi :)
Gemi cafe Dilek onuda merak etmekten vazgeçtimm :))) Nişantaşında kimbilir ne kadara bakıyordur! Dedikleri sanki çıkacak, an geçmiş...sıkıldım artık.Yok öğrenmek istemiyorum nişantaşının neresınde baktıgınaaaa :)))))) Merakım Allah'tan çabuk geçiyorr :)))) Seviyorum kendimiii....
Canım tam anlamadım kimin numarasını istiyorsunuz?Yazarsanız gönderirim...
:))Canım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:)Kızma ama..O kadar şeker yazmışsın ki...Dönüp dönüp tekrar okuyorum...Çok yaşa sen:))
hımm ben de gitmiştim ama ilk defa senden duydum canım bi sana yapmış sanırım. kağıdı yaktıktan sonra senin ne merak ettiğini yani kağıttakileri mi söyledi? ben öğrenciyken bi kuaföre gitmiştim makarasına bana bi kağıt vermişti, al istediğini yaz, katla, yak dedi. sonra çat çat söyledi ne yazdıysam:)) çok şaşırmıştım 2 kere yaptım aynen söyledi ama illizyon tarzı bişidir deyip geçmiştim. acaba öle bişi mi yaptı elmira da....
rıcA ederimm tamam beklıyorum..ewet randevu ıle calısıyor canm
Gönderdim :)
Ama Cezmi hakkında bilgisi olan birileri varsa paylaşırsa sevinirim :) Referans olmadan bakmaz mı??? Bize kim referans olur :)
Evet haklısın canım,falcıya gittiğimiz de daha da beteri oluyor. Fazlası da kesinlikle uğursuzluk getiriyor. Bana herkes Alper için sana dönecek dedi inadına beter oldu herşey.Dün akşam 2 ay aradan sonra görüştük ve çok kötü bitti( Hazmedemiyorum bunu
Ben de aynı senin gibi falcı falcı dolaştım bir tek bu adamdan hayır gelmez diyen bir kişi oldu ona da inanmadım( Artık ne yapacağımı şaşırdım. Falcılar da hep dönecek olacak diyor. offffff aklımı kaçırmasam bari ben bu gece:)
Pazar günü olguya randevu aldım,inşallah olgu ile de son vermek istiyorum.
Ben asla ahkam kesmem günahtır baktırmayın diye. Benim haddime değil.
Ama enerji boyutunda bakarsak olaya insanın enerjisini alıp götürüyor. İşler sarpa sarıyor,burası bir gerçek.
Az baktırmak en güzeli en temizi.
Attım canım ben arkadaşa telefon numarasını:)
merhaba
bende çok fal meraklısıyım taksimde dilek,pervin sarmaşık cafe hasan kadınlar kahvesi ışıl daha bi çokları hiç biride güzel bakmıyor tesadüfen maltepede tanıdığım neslihan evinde bakıyor ama 40 tl mükemmel harika neslihanın üstüne kimseyi tanımam isteyen olursa telefonunu verebilirim mailinizi yazın atim numarayı en azında kandırmıyo umutlandırmıyo hem bakıyor hem uyarıyor...
hoşçakalınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?