merhaba
bende çok fal meraklısıyım taksimde dilek,pervin sarmaşık cafe hasan kadınlar kahvesi ışıl daha bi çokları hiç biride güzel bakmıyor tesadüfen maltepede tanıdığım neslihan evinde bakıyor ama 40 tl mükemmel harika neslihanın üstüne kimseyi tanımam isteyen olursa telefonunu verebilirim mailinizi yazın atim numarayı en azında kandırmıyo umutlandırmıyo hem bakıyor hem uyarıyor...
hoşçakalınnn...
bu gülden benim baktırdığım gülden mi acaba? en son bakırköyde ofis falan açacaktı....her cümlesinin sonunda anlatabildim mi tatlım diyor mu?
evet canım anlatabildim mi kelimesini çok kullanıyor.orta boylu, hafif kilolu ve iri gözlü
gülden hanım la ilgili düşüncelerini yazabilir misin zahmet olmazsa
bugun cezmı bey'ı aradım ,artıst acmıyor telefonumu
sanırım yogun ılgıden sımardı bıracık
aman ne de kaprıslıymıs hıh
neyse kızlar ,bakırkoy talin hanım hangı cafe de
gıdenler memnun mu acaba ?
cok mukısa bakıyor merak edıyorum
ben tesadüfen baktırmıştım gülden ablaya çok uzun bakmıştı bayada tatmin etmişti beni daha sonra çok baktırdım genel olarak baktırdıklarım içinde en iyisi gülden ablaydı sonra ben çingene falı baktırdım orda baya bir hikaye yazdı bana çok ileri tarihlerdi tabi bilmiyorum çıkıp çıkmayacağını uzun zamandır baktırmıyorum ama ....bide olmayacaksa olmayacak canım boşuna heveslenme diyor:)) sen ne falına baktırdın gülden ablaya ve nasıldı? çingene kafe nerde acaba onu da yazarmısınız
cakmaklucky oncelikle yurekten bir aminnnnnn,
çok tanıdık geliyor soylediklerin cunku ben de son 4 senemi boyle hatırlıyorum...
ama bugune kadar pek cok olayda "iyi ki o zmn oyle olmuş" dedim ve ilahi adalet diye birşey hakkaten var..umarım senin için de oyle olur, bunun tek zor yanı onu diyeceğin zaman gelene kadar yine uzuluyorsun ve meraklanyorsun, falcıya falan gidiyorsun...ben de yapıyorum..
ama bazen şoyle olcaktı boyle olcaktı, şu zmn bu zmn dedikleri için bi bakıyorum artık aramayacam etmeyecem dediğim halde ben arıyorum, tekrar başa donuyoruz....off yaa,
dileğim acilen iç huzurunu yakalayabilmeni tüm ihtiyacı olanlar, ben de, aminnn :/
Benim en beğendiğim falcılar arasındadır Olgu..Bir kere dobradır..Olumsuz da söyler olumlu varsa onu da söyler.Pembe tablo çizmez..Objektif bir falcıdır..Bana fal bakanlar arasında olumsuz söyleyen tek kişiydi..Yalnız bazı yorumları ortada olur..Mesela bu iş olur ama sen istersen..Ve olursa da şu zorlukları olur..Eğer tavsiye ediyormusun diye sorarsan ederim..Burcuya da baktırdım....Onda hayal kırıklığı yaşadım..Çok fazla beklentiyle gitmiştim.Umduğum gibi olmadı...Bana çok fazla pembe tablo çizdi...Ütopik geldi söyledikleri..Yalnız dediği birkaç şeyi yaşadım..Çok enteresan Olgudan daha fazla detay bilmesine rağmen nedense fazla pozitif olduğu için belki inanamadım..Burcunun verdiği tarihlere takılmayın süresi uzayabiliyor...Ben de öyle oldu ama dediği şey gerçekleşti..Gidin derim Burcuya da.Enerjisi çok yüksek ve pozitif bir insan..Olguyla böyle bir iletişim kuramadım daha soğuktu..İşin ilginci her ikisinin de söyledikleri birbirine zıttı..Daha doğrusu zıttan öte Burcu çok mutlu olacağımı ama Olgu olursa eğer bazı sorunlar yaşayacağımı söyledi..Bakalım ben de bilmiyorum...Olgu iskambil falı bakar ve o kartları nasıl yorumluyor hayret edersiniz...Burcu kahve falı bakar ve açmadan konuşmaya başlar..Size bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
çok teşekkür ederim canım. Zaten olgu ile beraber biraz ara vermeyi düşünüyorum kesinlikle. İnşallah güzel haberler alırım:))
bakırköy de çingene cafe.klisenin yan sokağında .
bana genel bir tarot baktı.başta saçmaladı.bu söylediklerinizle ilgili bir şey yaşamadığımı söyleyince biraz geveledi.ben bir şey söyleyince evet bende sana onu söylüyorum tatlım dedi.gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi ama.bilmiyorum ama pek içim sinmedi
biraz nabza göre şerbet :)
birazda karşılıklı iletişim ilgili sanırım
Bu rıta hanım fal bıtınce adresımı vermeyın dıye yemınmı ettırıyo?
7 aydır aramayan sevgılımden artık umudu kesmıstım seba arayacak dedı ınanmadım uzernden 7 ay gecmıstı arayack ınsan 7 ay ıcınde arar dıye dusundum,attıgım hıc bı msja karsılık vermıyo telefonlarımı acmıyo du .seba uzulme gıt hafta sonu arayacak dedı,aynen dedıgı gıbı oldu dun gece 2 de uyurken aradı,ruya goruyorum sandım,baktım hakketten arıyor actım telefonu tıpkı sebanın anlattıgı gıbı bısey sormak ıcın aradı benı soktayımm hala.. naptı bu kadın anlamadım kı aramayacak sevgılıyı arattı vallaha:) cok muyluyum,saskınım umudumu kesmıstım yemınederım... mucıze oldu resmen.allah kımseyı ask acısıyla sınamasın benı aradı yaa ıcımın atesı sondu hırsım gectı bu seferde ısteksızlık basladı,sanırım buda ıstedıgımı elde etmemden kaynaklı,bunuda soylemıstı senı aradıgı zaman sen artık onu ıstemeyeceksın dıye...7 aydır arama sorma ansızın terk et sonra hıc bısey yokmus gıbı bısey sormak ıcın ara oldu gozlerım doldu:)ben bukadar acı cektıkten sonra senın bana verecegın aska tukureyım:)haksızmıyım kızlar..gecelerce uzul geclerce agla demekkı hersey ıstedıgını elde edene kadarmıs....sımdı ben onu tınlamayacgım,eee keser doner sap doner:)
çok tsk ederım aldım ama sureklı rıtanın telı kapalıydı bugun ulasabıldım bıde sıze bısı sorucam sıze soledıklerı cıktımı? Bıde su falımı bakıyor kahvemı tarotmu? Ben yarın gıdıyorum cunkıgüzelim dün sana özelden mesaj attım almadın mı, özel mesajlarını bir kontrol et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?