İstanbul'da Fal - Falcılar

aman ya onun adı niluferdi, saat gec oldu unutmuşum, saçmaladım , vazgectim :)

Arkadaslar bı arkadas bana kurtulustakı rıtanın telını verdı ama sureklı kapalı bu kadının adresını sokagını bılen eden tarıf eden yokmu allaskına yaaaaaaaa

Kızlar bu haftasonu kurtulustakı rıtaya gıdıcem ama elımde hıc bısı yok telını bılen yokmu yada adresııııııııııııı????????????????????????????????????????????? Lutfennnnnnnnnnnnnn verınnnn

bu gülden benim baktırdığım gülden mi acaba? en son bakırköyde ofis falan açacaktı....her cümlesinin sonunda anlatabildim mi tatlım diyor mu?

evet canım anlatabildim mi kelimesini çok kullanıyor.orta boylu, hafif kilolu ve iri gözlü
gülden hanım la ilgili düşüncelerini yazabilir misin zahmet olmazsa

Son düzenleme:
evet canım anlatabildim mi kelimesini çok kullanıyor.orta boylu, hafif kilolu ve iri gözlü
gülden hanım la ilgili düşüncelerini yazabilir misin zahmet olmazsa

ben tesadüfen baktırmıştım gülden ablaya çok uzun bakmıştı bayada tatmin etmişti beni daha sonra çok baktırdım genel olarak baktırdıklarım içinde en iyisi gülden ablaydı sonra ben çingene falı baktırdım orda baya bir hikaye yazdı bana çok ileri tarihlerdi tabi bilmiyorum çıkıp çıkmayacağını uzun zamandır baktırmıyorum ama ....bide olmayacaksa olmayacak canım boşuna heveslenme diyor:)) sen ne falına baktırdın gülden ablaya ve nasıldı? çingene kafe nerde acaba onu da yazarmısınız

altıncı his cafenin sahibiymiş talin hanım.ben geçen gün gittim ama yerini devretmiş.kendisine ulaşamadım.
ulaşırsan bana da bilgi verirmisin

evet dün akşam falcı dideme gittim bu ümraniyedeki.daha önce gitmemiş veya düşünen arkadaşlara paylaşayım gözlemlediklerimi: geçmişe ait olan herşeyi bildi, geleceğe dair olanlar için tarih verdi bakalım tutacakmı onu zaman gösterir.genel anlamda çok tatlı bi bayan bi kere elektriğimiz tuttu cana yakın,sevecen,sıcak öyle fos bir falcı değil kendini dinletiyor ne varsa da söylüyor ben memnun kaldım arkadaşlarımada tavsiye edicem.bana yakın olduğu için de artık fal krizim tuttuğunda giderim:)))

bakırköy de çingene cafe.klisenin yan sokağında .
bana genel bir tarot baktı.başta saçmaladı.bu söylediklerinizle ilgili bir şey yaşamadığımı söyleyince biraz geveledi.ben bir şey söyleyince evet bende sana onu söylüyorum tatlım dedi.gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi ama.bilmiyorum ama pek içim sinmedi
biraz nabza göre şerbet :)
birazda karşılıklı iletişim ilgili sanırım

Sevgili tuliptuli aynen bende senin yaptığını yapıyorum( Falcı diyor ki o arayacak seni, yoookk ama ben bekler miyim:)) Hemen ben arıyorum. Ve ben şunu çok iyi biliyoum ki giden sevgili geri gelse de eski tadı kalmıyor. Zaten giden geri dönse de eski coşkusuyla dönmüyor( Ve bazen biz inat yaptığımız için seviyoruz zannedip dönsün istiyoruz.

Giden geri dönüyor ve biz bıkıyoruz. Fal baktırıp umutlanıp o eski sevgiliyi arayıp sonrasında pişman olan da bizleriz !!!! Aman açmadı telefonu,ay çok soğuk konuştu,yok yanında kesin bir kız vardı vs vs... Liste uzar gider, biz akıllanmayız...

Fal evet bir yere kadar terapi gibi, ama fazla da bel bağlamamak lazım. Netice de hayat için de olasılıklar çok değişkendir.

Allah hepimize mutluluk gözyaşları akıtmayı nasip etsin, ve bizi bizim onları sevdiğimizden çok daha fazla sevecek eşler nasip eylesin.

Amin yarabbim

kızlar birşey sorcam sizlere nolur cevap verin acil.
fix tv, kanal t , ve star euro kanllarında medyum gizem çıkıyor.
kızlar ona baktırıp da doğru çıkan var mı nolur cevap verin :44:
ben bir kere baktırdım herhalde yaklaşık 1 sene oluyordur. Benim erkek arkadaşım için karakteri çok iyi bununla bir geleceğin olacak gibi konusmustu.
ve dun de mesaj attım ve bu sefer de bu cocuktan sana fayda yok. aranızda gerginlik var ilk tartısmada ayrıl dedi ve agustosta buyuk bır alısverıste bugday tenlı uzun boylu bırıyle tanısacaksın ve onunla evleneceksın. ticaretle ugraşan biriymiş ve izmirde oturmayacakmısız.
ya kızlar bu kadının bir dediği diğerini tutmuyor ama içime kusku dustu off ne olucak şimdi

işin tuhafı gercekten de aramız gergın. Tartısmamak için ikimiz de susuyoruz.

ben uzun zamandır baktırmıyorum doğrudur ... inşallah gelecek için söyledikleri çıkar:)

7 aydır aramayan sevgılımden artık umudu kesmıstım seba arayacak dedı ınanmadım uzernden 7 ay gecmıstı arayack ınsan 7 ay ıcınde arar dıye dusundum,attıgım hıc bı msja karsılık vermıyo telefonlarımı acmıyo du .seba uzulme gıt hafta sonu arayacak dedı,aynen dedıgı gıbı oldu dun gece 2 de uyurken aradı,ruya goruyorum sandım,baktım hakketten arıyor actım telefonu tıpkı sebanın anlattıgı gıbı bısey sormak ıcın aradı benı soktayımm hala.. naptı bu kadın anlamadım kı aramayacak sevgılıyı arattı vallaha:) cok muyluyum,saskınım umudumu kesmıstım yemınederım... mucıze oldu resmen.allah kımseyı ask acısıyla sınamasın benı aradı yaa ıcımın atesı sondu hırsım gectı bu seferde ısteksızlık basladı,sanırım buda ıstedıgımı elde etmemden kaynaklı,bunuda soylemıstı senı aradıgı zaman sen artık onu ıstemeyeceksın dıye...7 aydır arama sorma ansızın terk et sonra hıc bısey yokmus gıbı bısey sormak ıcın ara oldu gozlerım doldu:)ben bukadar acı cektıkten sonra senın bana verecegın aska tukureyım:)haksızmıyım kızlar..gecelerce uzul geclerce agla demekkı hersey ıstedıgını elde edene kadarmıs....sımdı ben onu tınlamayacgım,eee keser doner sap doner:)

melekler kahvesinde toprak varmıs galiba baktıran oldumu?

Seba kim cnm nerden?

güzelim dün sana özelden mesaj attım almadın mı, özel mesajlarını bir kontrol et lütfen
çok tsk ederım aldım ama sureklı rıtanın telı kapalıydı bugun ulasabıldım bıde sıze bısı sorucam sıze soledıklerı cıktımı? Bıde su falımı bakıyor kahvemı tarotmu? Ben yarın gıdıyorum cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…