telefonda fal baktırmak istiyorum.önerebileceğiniz güzel fal bakan biri var mı?ella güzel bakıyor mu ve kaça bakıyor?başka bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte söyler misiniz?
Seba kim cnm nerden?
canım seba bakırkoyde dadyan kılısesının arka sokagında kucuk bı dukkan
kızlar havva hanım hangı cafe de bakıyor ?
Kadıköy de herhangi bir kafeye çağırıyor.Ben gideli yarın itibariyle 2 hafta olucak..Denenir gayet iyi.2 haftadır hergün söylemiş olduğu ufak tefek şeyleri yaşadım:)Zaten öyle pembe tablolar çizmiyor.Biraz karışık bakıyor gibi.ama gayet başarılı..Kahve falında..:)
altıncı his cafenin sahibiymiş talin hanım.ben geçen gün gittim ama yerini devretmiş.kendisine ulaşamadım.
ulaşırsan bana da bilgi verirmisin
anladım canım .sabıt calıstıgı bır yer yok o zaman .
canım sen de tel nosu varsa bana atabılır mısın ? merak edıyorum .
sımdı kafama şu da takıldı ; elin fal bakan cafesıne falcıyla gırmek de ayıp olmaz mı
canım seba bakırkoyde dadyan kılısesının arka sokagında kucuk bı dukkan
Canım beni kadıköyde tunahan pastanesi diye bir yere çağırdı.Orda falcı yoktu:)Sanmıyorum öyle fal kafeye çağırdığını..Herneyse ben atıyorum telini istersen arar konuşursun.sana kalmış..
Bu arada aklıma geldi şimdi ben gittiğimde 2 tane kafe var çağırıyor kararsız kaldım belki onlardan birine başlarım demişti.Belki başladı..Bu arada ben dışardan çalışmasını tercih ederim.yaklaşık yarım saat ilgilendi.Kafede olsa malum 5 dakıka da masadan sepetlemeye bakıyorlar:)))
tesekkur ederım canım aldım noyu .
ayy ıyı mekanı o belırlıyorsa ıyı .cunku anadolu yakasını ben hıc bılmıyorum .
incirli de oturuyorum .karsıya gecmek bana zaten guc gelıyor ,bı de mekan ayarlamak da
bı okadar guc olur .gıderım fal bakan bır cafeyı fılan bulurum rezıl olurum valla
yaa bu methedılen tum falcılar da anadolu yakasın da yaa .
Canım beni kadıköyde tunahan pastanesi diye bir yere çağırdı.Orda falcı yoktu:)Sanmıyorum öyle fal kafeye çağırdığını..Herneyse ben atıyorum telini istersen arar konuşursun.sana kalmış..
Bu arada aklıma geldi şimdi ben gittiğimde 2 tane kafe var çağırıyor kararsız kaldım belki onlardan birine başlarım demişti.Belki başladı..Bu arada ben dışardan çalışmasını tercih ederim.yaklaşık yarım saat ilgilendi.Kafede olsa malum 5 dakıka da masadan sepetlemeye bakıyorlar:)))
canım topıcden crazydaisy arkadas gıdecektı talıne .ona sımdı mesaj attım adresını ogrenınce bıldırırım
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ben cuma günü gidicektim, ama Talin hanım geç gelecekmiş, eee, biz de cuma trafiğine kalmamak için haftaya bıraktık Talini. Ama hala 6.his kafede.Caoruselin arka sokagında hemen xxxxxxxxxxxxxx
Hm tşk ederim cnm bana uzak mevkii ama birgün yolum düşerde uğrarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?