İstanbul'da Fal - Falcılar

telefonda fal baktırmak istiyorum.önerebileceğiniz güzel fal bakan biri var mı?ella güzel bakıyor mu ve kaça bakıyor?başka bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte söyler misiniz?

kızlar havva hanım hangı cafe de bakıyor ?

Kadıköy de herhangi bir kafeye çağırıyor.Ben gideli yarın itibariyle 2 hafta olucak..Denenir gayet iyi.2 haftadır hergün söylemiş olduğu ufak tefek şeyleri yaşadım:)Zaten öyle pembe tablolar çizmiyor.Biraz karışık bakıyor gibi.ama gayet başarılı..Kahve falında..:)

Son düzenleme:

anladım canım .sabıt calıstıgı bır yer yok o zaman .

canım sen de tel nosu varsa bana atabılır mısın ? merak edıyorum .

sımdı kafama şu da takıldı ; elin fal bakan cafesıne falcıyla gırmek de ayıp olmaz mı

altıncı his cafenin sahibiymiş talin hanım.ben geçen gün gittim ama yerini devretmiş.kendisine ulaşamadım.
ulaşırsan bana da bilgi verirmisin

canım topıcden crazydaisy arkadas gıdecektı talıne .ona sımdı mesaj attım adresını ogrenınce bıldırırım

Canım beni kadıköyde tunahan pastanesi diye bir yere çağırdı.Orda falcı yoktu:)Sanmıyorum öyle fal kafeye çağırdığını..Herneyse ben atıyorum telini istersen arar konuşursun.sana kalmış..
Bu arada aklıma geldi şimdi ben gittiğimde 2 tane kafe var çağırıyor kararsız kaldım belki onlardan birine başlarım demişti.Belki başladı..Bu arada ben dışardan çalışmasını tercih ederim.yaklaşık yarım saat ilgilendi.Kafede olsa malum 5 dakıka da masadan sepetlemeye bakıyorlar:)))

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım aldım noyu .

ayy ıyı mekanı o belırlıyorsa ıyı .cunku anadolu yakasını ben hıc bılmıyorum .

incirli de oturuyorum .karsıya gecmek bana zaten guc gelıyor ,bı de mekan ayarlamak da

bı okadar guc olur .gıderım fal bakan bır cafeyı fılan bulurum rezıl olurum valla

yaa bu methedılen tum falcılar da anadolu yakasın da yaa .

Bende Avrupa yakasindayim ama cidden kadikoydeki falcilar bayağı başarılı :)

Son düzenleme:

havva hanımın teli banada yollarmısınız teşekkür ederim

kızlar ben bı'de ıyı yıldıznameye bakan bırını arıyorum ?

baktıran arkadaslar var mı acaba ?

Merhabalar,

Forumları uzun zamandır takip etmem rağmen aranıza yeni katıldım. Bu konu özellikle ilgimi çekti çünkü inanılmaz fal meraklısıyım. Bugüne kadar baktırdığım fallardan ağzım açık kalarak dinlediğim tek bir kişi vardı, o da aile dostu olduğu için ücretsiz bakmıştı. Sanırım kar amacı gütmeden fal bakabilenlerin görüşleri daha doğru çıkıyor diyebilirim.

Bu forumda okuyup gittiğim memnun kalıp kalmadığım falcılar da var, ama en çok kadıköydeki nil hanım dikkatimi çekti. Kızlar siz gerçekten önerir misiniz ve nil hanıma nasıl ulaşabilirim?

canım topıcden crazydaisy arkadas gıdecektı talıne .ona sımdı mesaj attım adresını ogrenınce bıldırırım

Ben cuma günü gidicektim, ama Talin hanım geç gelecekmiş, eee, biz de cuma trafiğine kalmamak için haftaya bıraktık Talini. Ama hala 6.his kafede.Caoruselin arka sokagında hemen xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben bakırköyde bir cafeye gittim cafe çok otantik bir cafe ve ismide çingene cafe. ve orda gülden abla die biri var kadın herşeyi bildi ve sadece kahve tarot bakmıyo bir çok fal bakıyo bana senin karşına akrep burcu bir erkek çıkıcak dedi hayır olamaz dedim ben akrep erkeğinden korkarım bi ilişkiye asla başlamam dedim ve 3 gün geçmedi bir akrep erkeğiyle tanıştım ve şok oldum ve deiği bir çok şeyde çıkıyo size sadece onu tavsiye ederim tasulada hiç bir şey bilmiyooo onada gittim ve oda çingeneye geldi o gülden ablaya baktırdı

belirtmeyi unutmuşum kahve, tarot, çingene tarotu, teo, deiği kader falı su falı yıldızname ve aşk falı ulaşmak istersenizde web adresleri var hemde cafeye de bakarsınız adresi telefonu da öğrenebilirsiniz iyi günler size

Ben cuma günü gidicektim, ama Talin hanım geç gelecekmiş, eee, biz de cuma trafiğine kalmamak için haftaya bıraktık Talini. Ama hala 6.his kafede.Caoruselin arka sokagında hemen xxxxxxxxxxxxxx

talinmi? ya o kadın hiç bişi bilmiyooo sadece atıyooo ben ona baktırdım hiç bir xxxxx bilemedi parayı bile ödemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…