çok tsk ederım aldım ama sureklı rıtanın telı kapalıydı bugun ulasabıldım bıde sıze bısı sorucam sıze soledıklerı cıktımı? Bıde su falımı bakıyor kahvemı tarotmu? Ben yarın gıdıyorum cunkı
ben de fal meraklısıyım size gülden hanımı önerimim bakırköyde ve harika ben çingene tarotu ve teo dediği kader falını öneririm size fenaa bakıyorr
ben de fal meraklısıyım size gülden hanımı önerimim bakırköyde ve harika ben çingene tarotu ve teo dediği kader falını öneririm size fenaa bakıyorr
talinmi? ya o kadın hiç bişi bilmiyooo sadece atıyooo ben ona baktırdım hiç bir boku bilemedi parayı bile ödemedim
bugun kurtulustakı rıtaya gıttım kadın kafayı yemıs delırmıs gıbı sac bas dağınık elınde bı bardak su var sallıyo gıbıydı bı kac seyımı bıldı ama salllıyo gıbıme geldi dedıklerı cıktımı sıze?
bugun kurtulustakı rıtaya gıttım kadın kafayı yemıs delırmıs gıbı sac bas dağınık elınde bı bardak su var sallıyo gıbıydı bı kac seyımı bıldı ama salllıyo gıbıme geldi dedıklerı cıktımı sıze?
telefonda fal baktırmak istiyorum.önerebileceğiniz güzel fal bakan biri var mı?ella güzel bakıyor mu ve kaça bakıyor?başka bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte söyler misiniz?
ben bağcılarda bir kadına yıllar önce baktırmıştım.evleniceğim erkeğin kesinlikle yanlış karar olduğunu ısrarla söylemişti.
tabi inanmadım.
şimdi eşimle ayrılma aşamasındayız.
şimdi kadının deli gibi peşindeyim.aşırı nazlı. ve kaprisli
kahve falınıda 50tl yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?