İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de fal meraklısıyım size gülden hanımı önerimim bakırköyde ve harika ben çingene tarotu ve teo dediği kader falını öneririm size fenaa bakıyorr

dejavuya bende gittim duyguya ama saçma saçma söledi bileme birtane de türbanlı biri var neşe die o zaten berbat ama yanda çingene var orda bir bayan denedim harika önerebilirm size adı gülden güllü die belitmişti harika

ben de fal meraklısıyım size gülden hanımı önerimim bakırköyde ve harika ben çingene tarotu ve teo dediği kader falını öneririm size fenaa bakıyorr

gulden hanım mı

sadece sohbet etmeye ıltıfat duymaya ıhtıyacı olanlar gıdebılır .

bana bunların dısın da baska bırsey soylemedı.

ayrıca sırf gülden hanımı övmek ıcın de topıc acmanız cok garip dogrusu

Son düzenleme:
bugun kurtulustakı rıtaya gıttım kadın kafayı yemıs delırmıs gıbı sac bas dağınık elınde bı bardak su var sallıyo gıbıydı bı kac seyımı bıldı ama salllıyo gıbıme geldi dedıklerı cıktımı sıze?

ritanın eski performansından çoook uzak olduğunu yazanlar çok oldu vaktiyle. genelde artık fos olduğunu söylemişti eskiden üyeler :)

Sana bir kaç gün önce söyledim kadın saçmalık ötesi diye.Geçmiş olsun giden paran ve vaktin oldu..

aslında bıldıgı bı kac sey oldu fakat benım sevdıgım adam var ( eskı sevgılım) o adamla evlenmıcen 2 sene sonra o baskasıyla evlencek dedı ve bosanıcak senı.sen uzun yıllar sonra evlencen dedı bakırkoyde yasıcaksınız dedı evlenecegın adam muhendıs olacak dedı uzun boylu genıs omuzlu ve muhendıs olacak dedı renkli gözlü dedi ıyıde bu benım sevdıgım adam eskı sevgılım saydıgı ozellıklerın aynısı bu kadar tesaduf olurmu ?ama kadın dıyorkı sen bunu henuz tanımıyorsun frekansları karıstırmıs olmasın ?

ben bağcılarda bir kadına yıllar önce baktırmıştım.evleniceğim erkeğin kesinlikle yanlış karar olduğunu ısrarla söylemişti.
tabi inanmadım.
şimdi eşimle ayrılma aşamasındayız.
şimdi kadının deli gibi peşindeyim.aşırı nazlı. ve kaprisli
kahve falınıda 50tl yapmış

telefonda fal baktırmak istiyorum.önerebileceğiniz güzel fal bakan biri var mı?ella güzel bakıyor mu ve kaça bakıyor?başka bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte söyler misiniz?

valla cnm ella ya baktıranlarda var baktırmayanlarda ben baktırmıştım bende başarılıydı ben beğenmıştım dedıklerı çok onemlı 2 konu oldu bı olayım daha var onun bıraz zamanı var 15 gun kadar beklıyorum paylaşırım face te var zaten ıletişim bılgılerı ordan ulaşabılırsın

bu kadın nılufermı ? falcının ısmı ne?

canım kadının adını inan hatırlamıyorum.
nilüfer değildi sanırım.parsellerde oturuyordu.şimdi bağcılara taşındı.
aynı zamanda da arkadaşımın kayın validesi
merak ettiysen gidince haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…