canım seba bakırkoyde dadyan kılısesının arka sokagında kucuk bı dukkan
mimar 34 selam, demet hanım ama şu 7 dk olmayan :)
nil hanımın numarasını da sen yollamıştın, çok tşk bu arada, demet hanımı da atarsan çok sevinirim, nerde bakıyordu?
tşk
canım kadının adını inan hatırlamıyorum.
nilüfer değildi sanırım.parsellerde oturuyordu.şimdi bağcılara taşındı.
aynı zamanda da arkadaşımın kayın validesi
merak ettiysen gidince haber veririm
Eğer kadından memnunsan, bizimle de bilgilerini paylaşır mısın? Malum forumun amacı belli :)
ben değişik bir şey duydum hanımlar... özel günlerimizde fal bakılabilir mi sizce? yoksa bu günlerde bakılan fal çıkmaz gibi bir şey var mı
ben öyle bir sey olduğunu düsünmüyorum açıkcası zaten bugün baktırdığınız fal yarın değişecek yani mesela 2 gün üst üste baktırdınız diyelim birbirinden farklı olacaklar örneğin birinde sevgilin sana kosarak dönüyo dicek diğerinde kafası karısık biraz zaman alabilir falan bide kisiden kisiye değişiyo yorum yapmak herkesin yorumu farklı :) ben bir dua buldum giden sevgiliyi geri çevirmek için onu okuyorum hayırlıysa dönücek inş..isterseniz sizede söyleyebilirim bu duayı..
amin..Çevirgel duası 7.cuma 7 kere okuyosun 2 rekat namaz kıldıktan sonra Niyetinide ... (annesinin adı) oğlu ... (partnerin adı) bana hayırlıysa geri gelsin gibi yapabilirsiniz. duayı isterseniz buraya yazim ama cok uzun pcde kaydedip okuyun daha kolayınıza gelir
amin..Çevirgel duası 7.cuma 7 kere okuyosun 2 rekat namaz kıldıktan sonra Niyetinide ... (annesinin adı) oğlu ... (partnerin adı) bana hayırlıysa geri gelsin gibi yapabilirsiniz. duayı isterseniz buraya yazim ama cok uzun pcde kaydedip okuyun daha kolayınıza gelir
benimde moralim çok bozuk şuan.. böyle olunca da direk falcılara sarıyorum. uzun zamandır girmemiştim bu konuya:)
gene işim düştü off yaaaa
bir önerisi olan var mı kızlar????
ayrıca ben sadece şuanı merak ediyorum, geleceği söylemese de olur...
şuan merak ettiğim kişinin düşünceleri, ne durumda olduğu vs... bunları öğrenmek istiyorum...
şuanı iyi bilen biri var mı önerebileceğiniz ??????
hahahhaahaama hayırlı ise dönuyormus zaten değilse dönmüyormuss..
peki döndükten sonra ne oldu yinemi ayrıldınız :S benimki benden ayrıldı baska kızlarla takılıyo simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?