hanfendı sizde süreklı bı seba aşkdır gıdıyor durmadan seba seba seba dıyorsunuz bu kadar gozumuze sokmayın bazı şeylerı
Merhabalar,
Forumları uzun zamandır takip etmem rağmen aranıza yeni katıldım. Bu konu özellikle ilgimi çekti çünkü inanılmaz fal meraklısıyım. Bugüne kadar baktırdığım fallardan ağzım açık kalarak dinlediğim tek bir kişi vardı, o da aile dostu olduğu için ücretsiz bakmıştı. Sanırım kar amacı gütmeden fal bakabilenlerin görüşleri daha doğru çıkıyor diyebilirim.
Bu forumda okuyup gittiğim memnun kalıp kalmadığım falcılar da var, ama en çok kadıköydeki nil hanım dikkatimi çekti. Kızlar siz gerçekten önerir misiniz ve nil hanıma nasıl ulaşabilirim?
Canım ben birkaç ay takılmıştım sonra bırakıp gitti bende sürekli okumaya başladım 5ay sonra geldi. Hayırlı da degildi ama geldi 5 sene gitti geldi aramızda iliskide olmadı en son temelli gönderdim sıkıldım :) sonra başka buldum oda kaçtı enteresandir bu arka sokağımda oturuyor aylardır 1 gün bile karşılaşmadık :) öbürkunu dunyanın bır ucundan getiriyordum bunu Arka sokaktan getiremedim :)))
asya kim? ay bu da yeni çıktı.bilgi verebilir misin cnm...
Nihal hanım nasıl bakar??
Kadıköy de herhangi bir kafeye çağırıyor.Ben gideli yarın itibariyle 2 hafta olucak..Denenir gayet iyi.2 haftadır hergün söylemiş olduğu ufak tefek şeyleri yaşadım:)Zaten öyle pembe tablolar çizmiyor.Biraz karışık bakıyor gibi.ama gayet başarılı..Kahve falında..:)
Eveeeet daha önce de yazdığım üzere bu gün Olgu Hanım'a gittim. Masaya oturmadan önce bu da diğerleri gibi sallar demiştim içimden ama öyle olmadı. Çok pozitif ve dobra bir bayan.
Şu anı ve geçmişi iyi analiz etti. Bir takım öneriler de bulundu. Asla soru sorup ağzımdan laf almaya kalkmadı. Dileğimle ilgili zaman verdi fakat tarihlere takılmıyorum:) Çünkü aksayabiliyor.
))
Kendisi reiki üzerine de eğitim almış,biraz bunun üstünde de konuştuk. Mesela ayrıldığım kişi için çok güzel kişilik tespiti yaptı. Hedef 12den vuruldu diyebilirim:)
Benim kimseye dillendirmediğim bir niyetimden bahsetti. Evet geçmiş konusu oldukça iyiydi.
Gelecek konusuna gelirsek de, eğer ki çıkarsa dedikleri hemen burada yazacağım. Zaten akla ve mantığa aykırı şeyler söylemedi bana.
Önerir miyim?? Evet öneririm.
Acıbadem kahve keyfi denilen bir cafe'de sadece pazar ve pazartesi günleri bulunuyor kendisi.
kızlar ben kadına sonunda ulaştım.ismi nazmiye
hastayım diyip duruyor.
Dua edin görüşme güzel geçsin.
Sizden biraz bahsettim 50 tlden aşağı kesinlikle bakmam diyor.
Yüz yüze gelince detaylı konuşuruz dedi.
Saat 4te randevumuz var.
Dua edin kızlar lütfen; bu görüşme benim gelecek kararlarım için çok önemli.
Allah ım beni affet ,gelecekten kimse haber veremez ama çok çaresizim
peki telefonda bakan var mı tavsiye edebileceğiniz?
doğrusunu isterseniz benim tavsiye edebileceğim tek bir falcı bile yok. ne telefonda ne cafede ne de evde bakanlardan biri için mutlaka gidin diyebleceğim kimseyle karşılaşmadım henüz.
Bu OLgu hanım telefonda bakar mı???
ay güldüm habenmki bana dönsün istiyorum valla cok özledim durduk yere ayrıldık beyfendi sıkıldı galiba benden
havva hanıma nasıl ulaşabilirimm
telefonu varsa banada mesaj atabilir misiniz
benimde moralim çok bozuk şuan.. böyle olunca da direk falcılara sarıyorum. uzun zamandır girmemiştim bu konuya:)
gene işim düştü off yaaaa
bir önerisi olan var mı kızlar????
ayrıca ben sadece şuanı merak ediyorum, geleceği söylemese de olur...
şuan merak ettiğim kişinin düşünceleri, ne durumda olduğu vs... bunları öğrenmek istiyorum...
şuanı iyi bilen biri var mı önerebileceğiniz ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?