İstanbul'da Fal - Falcılar

hanfendı sizde süreklı bı seba aşkdır gıdıyor durmadan seba seba seba dıyorsunuz bu kadar gozumuze sokmayın bazı şeylerı

kusura bakmayında ben sadece cıkan fal haberımı paylastım,canı ısteyen gıder ıstemeyen gıtmez bu benım sorunum degıl zaten :) burası ınsanların bırbırlerıyle deneyımlerını paylastıgı bı topik,bu sıteye gırenlerın amacı ıyı bı falcı bulabılmek ben gıttım kendı sahsım adına memnun kaldım,memnunıyetımıde memnunıyetsızlıgımıde paylasmak benım en dogal hakkım...

bayanlar yardımm, nil hanımın telefon numarasını bilen yok mu???

kızlar ben kadına sonunda ulaştım.ismi nazmiye
hastayım diyip duruyor.
dua edin görüşme güzel geçsin.
sizden biraz bahsettim 50 tlden aşağı kesinlikle bakmam diyor.
yüz yüze gelince detaylı konuşuruz dedi.
saat 4te randevumuz var.
dua edin kızlar lütfen; bu görüşme benim gelecek kararlarım için çok önemli.
ALLAH ım beni affet ,gelecekten kimse haber veremez ama çok çaresizim

ay güldüm ha benmki bana dönsün istiyorum valla cok özledim durduk yere ayrıldık beyfendi sıkıldı galiba benden

asya kim? ay bu da yeni çıktı.bilgi verebilir misin cnm...

canm bende bı arkadaşımın tavsıyesıyle gıttım asya ya 2 gün önce şuankı durumumu çok ıyı bıldı soyledığı bı konu hemen o akşam oldu yanı bıldımı tuttu yanı soylenenler 20 tl fıyatı çok da uçuk bı fıyat değıl denenbılır ama benım ozel hakkım yok ıstersenız eğer sız bana msj atarsınız

Nihal hanım nasıl bakar??

Fincan ı açmadan bakıyor, direkt yüzünüze bakıp anlatmaya başlıyor..Ben kendisini beğeniyorum, başarılı..Onlarca falcı arasında Nihal tavsiye edebileceklerim arasında..Karşınızdakinin düşüncelerini size anlatıyor, sizi size anlatıyor, şaşırıyorsunuz doğru söylüyor çünkü!...Verdiği tarihleri umursamayın bence gidince, tarihten cok arkadaşın dediği gibi düşünce edinmek için gidin! Tatmin oluyorsunuz fal bitince.

Son düzenleme:

havva hanıma nasıl ulaşabilirimm

telefonu varsa banada mesaj atabilir misiniz

Eveeeet daha önce de yazdığım üzere bu gün Olgu Hanım'a gittim. Masaya oturmadan önce bu da diğerleri gibi sallar demiştim içimden ama öyle olmadı. Çok pozitif ve dobra bir bayan.

Şu anı ve geçmişi iyi analiz etti. Bir takım öneriler de bulundu. Asla soru sorup ağzımdan laf almaya kalkmadı. Dileğimle ilgili zaman verdi fakat tarihlere takılmıyorum:) Çünkü aksayabiliyor.
))
Kendisi reiki üzerine de eğitim almış,biraz bunun üstünde de konuştuk. Mesela ayrıldığım kişi için çok güzel kişilik tespiti yaptı. Hedef 12den vuruldu diyebilirim:)

Benim kimseye dillendirmediğim bir niyetimden bahsetti. Evet geçmiş konusu oldukça iyiydi.

Gelecek konusuna gelirsek de, eğer ki çıkarsa dedikleri hemen burada yazacağım. Zaten akla ve mantığa aykırı şeyler söylemedi bana.

Önerir miyim?? Evet öneririm.

Acıbadem kahve keyfi denilen bir cafe'de sadece pazar ve pazartesi günleri bulunuyor kendisi.

Bu OLgu hanım telefonda bakar mı???

nasıldııııı?

doğrusunu isterseniz benim tavsiye edebileceğim tek bir falcı bile yok. ne telefonda ne cafede ne de evde bakanlardan biri için mutlaka gidin diyebleceğim kimseyle karşılaşmadım henüz.

Ben de ankarada bir tane bile adam akıllı birini bulamadım hatta artık işin dalgasındayım kimsenin frekansına giremiyorum diye:)

Bu arada paylaşayım bari hazır Havva Hanim demişsen bana gittiğimde ya bu önümüzdeki hafta yada bır sonraki hafta sevinçli bır telefon haberi alican demişti dün son gündü baktım birsey yok gece tam yaticam 11 gibi 1 telefon gercekten cok sevinçli bır haber aldım İnşallah geriside gelir :) bu haberede cok ihtiyacım vardı :))

Damlalar cafe sevinç bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…