İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım memnun kalmana sevindim..Evet Olgu çok dobra ve objektif bir falcıdır..Görmüyorsa pembe tablo çizmez...Ben de öneririm sana katılıyorum..

kızlar bu gün nazmiye hanıma gittim.
sizede mahçup oldum
kadın 20 şey söylediyse 15 şi uydurma,
benim sorunum bu değil diyorum.birde ısrarla idda ediyor.
evet bakıyor ama çoğu yanlış yorum.
sinir oldum
sizide boşuna heveslendirmiş oldum,kusuruma bakmayın

evettt demiştim burcuya gideceğim die ama bugün gidebildim dün işlerimi ayarlayamadım. neyse burcu evet sevdim geçmişi ve anı cukk bildi gelecek için ise net ve kesin konuştu bakalım çıkacak mı hayırlısı. bi ara ben hayırrr asla olmaz dedim oda sus ben konuşayım falan dedi hatta bi daha geldiğinde sen konuşma dedi bana çok negatif düşünme ben gördüğümü söylüyorum ve burda görüyorum işte fslan dedi yani kendinden son derece emindi anlayacağınız. pembe tablo falan da çizmedi anlattı ama bakıcaz. geömiş ve anı bilmesi durumu anlatması süperdi evet sevdim tekrar gidebilirim.

haa bu arada burcu daha açmadan başladı anlatmaya ve en yakın 3 hafta sonra haziran başını verdi bakalım olursa yazarım :)))) ama ben ısrarla hadi canım deedikçe o müdahale etme ben görüyorum die ısrar etti :)))) görücezzzzzzz

daha once hic ritaya baktirmadim ama genel olarak okudugum yorumlar kotu oldugu yonunde.
eskiden iyi olmasina ragmen son donemde kotu oldugu , pe birsey bilemedigi soyleniyor.

baktirmayi dusunuyorsaniz eski yorumlari okuyarak fikrinizi birkez daha gozden gecirmelisiniz bence :)

bu arada minikdepresif ve kerneia ya ne oldu kizlar , bilgisi olan varmi ?
bakiyorum da son donemlerde ortalarda gorunmuyorlar , acaba burdaki uyeliklerini mi kapattilar ?
ozellikle minikdepresif buranin nesesiydi :)

Aynısını bana da dedi..Ben hayırr olamaz dedikçe dinlesene beni olacak diyorum dedi..Memnun kalmana sevindim.Yok kardeşim arıza olan benim:)..Fazla pembe tablo çizmişti bana..Ütopik gelmişti söyledikleri.Eğer gerçekleşirse özür borcum var Burcuya..

Bilgi verdiğin için çok sağ ol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…