demet hanım var bırde ella var facete ıletişim bılgılerı var ben bunlara baktırdım ıyıler
Peki sen kimi önerirsin??? ayrıca facebook adresim yok benim eğer sen de varsa özelden yazar mısın?
Attım canım mesaj kutusuna bakarsan görürsün :)
cnm ınan benımde ozel msj hakkım yokkı google arattır çıkıyor bılgılerı twıttırda medyum ella yaz ben de ordan bulmuştum
Eveeeet daha önce de yazdığım üzere bu gün Olgu Hanım'a gittim. Masaya oturmadan önce bu da diğerleri gibi sallar demiştim içimden ama öyle olmadı. Çok pozitif ve dobra bir bayan.
Şu anı ve geçmişi iyi analiz etti. Bir takım öneriler de bulundu. Asla soru sorup ağzımdan laf almaya kalkmadı. Dileğimle ilgili zaman verdi fakat tarihlere takılmıyorum:) Çünkü aksayabiliyor.
))
Kendisi reiki üzerine de eğitim almış,biraz bunun üstünde de konuştuk. Mesela ayrıldığım kişi için çok güzel kişilik tespiti yaptı. Hedef 12den vuruldu diyebilirim:)
Benim kimseye dillendirmediğim bir niyetimden bahsetti. Evet geçmiş konusu oldukça iyiydi.
Gelecek konusuna gelirsek de, eğer ki çıkarsa dedikleri hemen burada yazacağım. Zaten akla ve mantığa aykırı şeyler söylemedi bana.
Önerir miyim?? Evet öneririm.
Acıbadem kahve keyfi denilen bir cafe'de sadece pazar ve pazartesi günleri bulunuyor kendisi.
evettt demiştim burcuya gideceğim die ama bugün gidebildim dün işlerimi ayarlayamadım. neyse burcu evet sevdim geçmişi ve anı cukk bildi gelecek için ise net ve kesin konuştu bakalım çıkacak mı hayırlısı. bi ara ben hayırrr asla olmaz dedim oda sus ben konuşayım falan dedi hatta bi daha geldiğinde sen konuşma dedi bana çok negatif düşünme ben gördüğümü söylüyorum ve burda görüyorum işte fslan dedi yani kendinden son derece emindi anlayacağınız. pembe tablo falan da çizmedi anlattı ama bakıcaz. geömiş ve anı bilmesi durumu anlatması süperdi evet sevdim tekrar gidebilirim.
kızlar bu gün nazmiye hanıma gittim.
sizede mahçup oldum
kadın 20 şey söylediyse 15 şi uydurma,
benim sorunum bu değil diyorum.birde ısrarla idda ediyor.
evet bakıyor ama çoğu yanlış yorum.
sinir oldum
sizide boşuna heveslendirmiş oldum,kusuruma bakmayın
Ne kadar verdim hiç hatırlamıyorum. Evini de hatırlamıyorum ara sokakta kurtuluşa yarı bodrum bır dairede yasıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?