İstanbul'da Fal - Falcılar

konuya sardım valla yakın zamanda gidenler ve memnun kalanlar banada önerin bir yerr böyle uygun olan fiyatıyla beraber bilgi verirseniz sevindirik olurum

Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama ben şubat ayı idi gittiğimde bana mart başı toparlanma var mart 10 gibi de bir araya geliyorsunuz demişti arkasına şu konuşmalar yapacaksınız şu yolla gideceksiniz gibi konuşmaları olmuştu..Mart 10-Nisan10-Mayıs10 tam 3 ay bitmiş mi? bitmişortada ne var hiç bir şeyBence pek takılmayın Burcu'ya..

kızlar sanırım bu tarıh konusunda ve gelecekle alakalı dogru cıkan falcılar arasında umranıye didem gercekten basarılı verdıgı tarıhler sadece ucer gun oynadı hepp ve halaa oluyor telde baktırcam yarın aksam bıdahaa :) gıdemıorumm uzak gelıyor

kızlar sanırım tarih ve gelecekle alakalı gerckten basarılı olan umranıyedeki didem oldu bende verdıgı tarıhler hep ucer gun oynadı ve hala soyledıklerının cogunu yasıyorum yıne ıstıyorumm fakat gıdemeyecegım uzak gelıyoo telde baktırıcam yarın aksam yıne yazarım ben artık falcı aramıyorumm sadece merak ettıklerım oluyoo tutuyorum kendımı :))

kızlar bugun damlalar sevınc hanıma gıttım .

sevıleyım mı uzuleyım mı bılemedı ,boyle karısık duygular ıcersındeyım resmen .

sevgılımın adını tıpını goz yapısını dudak yapısını ılıskıye baslayıs tarıhı ayrılık tarıhı

annesını kısacası herseyı anlattı ,sankı ılıskı de benle beraber yasamıs gıbı .

ama uzucu bırsey soyledı kı kahroldum "sevgılıne buyu muska yapıyorlar kızım "dedı:2:

hersey guzelken sız bırden kopuyorsunuz ortada sebep bıle yokken ayrılık yasıyorsunuz .

hatta sevgılıne yapılan buyunun tesırı sana da gecmıs dedı .sana bakarken esnıyorum

uykum gelıyor dedı .o esnedıkce ben de esnedım mekan ustume ustume geldı

afakanlar bastı bana resmen .annesının benı hıc sevmedıgını aklın da oglu ıcın

dusundugu baska bır kız oldugunu soyledı .sız gectıgımız hafta aılelerı tanısma durumuna

gelmısssınız ama askıya alınmıs dedı .hakıkaten de oyle oldu .

suan da ayrısınız neyden dolayı ayrı oldugunuzu bıle bılmıyorsunuz dedı ,gercekten de bılmyoruz .

ıkımızde bırbırımızden nefret edıyoruz .anlamadım ben yaa morelım cok bozuk .

sevgılının boynunda kı muskayı hıc okudun mu dedı .yahu be kadın sevgılımın boynundakı muskayı sen

nereden bılıyorsun ben de yok okumadım ama ,annesı koruma duası ıcın muska yapmıstı kotu nıyet

yok yanı dedım .o muskayı bırsekıl de al ve okut dedı .baska bırsey demıyorum sana dedı .

ya kızlar cıldırıcam resmen ,fal da buyu cıkar mı allah askına bırsey soyleyın off ben ne yapıcam sımdı yaa

pıskolojım alt ust oldu resmen .ana soyledıgı tek guzel sey ;"sız yaslılıgınızı goreceksınız bu ısın sonu evlılıge gıder ,

ama ıkınız de yıpranacaksınız ,sevgılının devletten alacagı haber sonrası hemen evlılık goruyorum "dedı .

sevgılımın tazmınat davası var da ondan sonra dusunuyorduk evlılıgı evet .ama sımdı durduk yere ıkımızde ayrıldık .

ben de dedım kı "sız muska buyu dıyorsunuz ben bunlarla nasıl basacıkacagım da bız tekrar bırlesecegız "dedım .

sıze bunu yapan senın ayagına dusecek goreceksın dedı .ee pekı ben sımdı ne yapayım dedım ama cıdden aglıyorum

haa :2: sen sırkelı su ıle yıkanıp bol bol felak nas ve nazar duası okuyacaksın dedı .

ee bunu kım yaptı dedım ,annesı senı ıstemıyor sevmıyor annesının aklın da oglu ıcın baska bır kız var dedı .

ama burada senı ıstemeyen sadece annne degıl ,cok yakının da olan hatta sevgılınle aynı bınada oturan

akrabası mı arkadasımı ama ck yakını olan sarı saclı bır kadın var ,yaa annesı yaa sarı saclı kız

sevgılıne muska yapıyor dedı .yaa sarı saclı kız dıye bahsettıgı de sevgılımın kuzenı oluyor yaa

benı sevmez hatta nefret eder ,32 yasında sevgılımle aynı bınada oturuyor .

kızlar bırsey soyleın fal da boyle seyler cıkar mı .faldan cıktıgımdan berı hungur hungur aglıyorum:2:

canım durumuna gercekten cok uzuldum ama gercekten bazen cıkyor boyle seyler benım arkadasıma yıllar once oyle soyleyen bı kadın vardı ama parayla falan bakmıyor oyle konu komsuya soyledıgı yerde bır bır buldu yapılanları cok entrsn..sonra gıttı bozdurdu ben pek ılgılenmedım durumla ama gozumle gordum gercekten ne anlarlar boyle seylerle ugrasmaktan bılmıyorum...eger soylenılen dogruysaa gercektn uzucu Allh yardım etsın canm

off yaa ne yapıcam ben sımdı .

bana hocaya fılan gıtme dedı .bol bol dua oku sırkelı suyla yıkan dedı .

canım bu uc harflısı olan kısılerın ınsanların aklını okuma ozellıgı var senın dusunduklerını sana soylemıstır,takma bu kadar kafanı..evet buyu denılen olay var ama kopeklerın duası tutsa gokten kemık yagardı mısalı:) sımdılerde yok oyle yaptıgı buyu tutan hocalar..dıyelım annesı sıze muska yaptrdı oglunun boynuna astrdı allah korusun ters teper farklı sey olur,bu kadında emınım dusunmustur bunları.. cok ıtıbar etme bence,belkı hayatınzda yasamıs olmanız gereken bı surecı yasıyorsunuzdur....

off yaa ne yapıcam ben sımdı .

bana hocaya fılan gıtme dedı .bol bol dua oku sırkelı suyla yıkan dedı .

Canım hiç canını sıkma büyünün ömrü 40 gün..Elbet geçer..Felak ne nas kendin için ve onun için oku.Birde nette Ayetel Kürsi ile koruma çemberi var sabah akşam kendi adına ve onun adına yap..Falcılardan uzak dur..Önümüzdeki hafta Kandil var.O günde Bol bol camileri gezip dua et Hiç ama hiç bir şeyin kalmaz Allahın izniyle...

canım bence kadının dediğini yap ne olaylar duydum kocalarına büyü yaptıran kadınlar var aklı baska kadına gitmesin hep bana asık olsun akrabalarıyla bile samimi olmasın diye neler neler yapıyolar büyü çok günah nasıl yaptırmıslar böyle birseyi yazık günah Allah korusun yaa...Gerçekten etki eder benim babamada zmanında büyü yapılmıs ve hala arada çatıyo :S ayrıca bu gittiğin kadın nerede ne kadara bakıyor bende gitmek istyorum :) dipnot: ablamın falında falan cok cıktı bizim aileye yapılan büyü (((

Son düzenleme:
konuya sardım valla yakın zamanda gidenler ve memnun kalanlar banada önerin bir yerr böyle uygun olan fiyatıyla beraber bilgi verirseniz sevindirik olurum

sevgılı tıenen arkadaşım bana ozel msj yazmıssın ama benım henuz msj hakkım olmadığı ıçın cvp yazamadım bana ozelden e-meıl adresını yazarsan ordan cevap yazarım sana

taksım damlalar cafe sevınc hanım canım .denemek hep aklım da vardı bugun kısmet oldu .

hersey ıyı guzeldı de ısde,su buyu olayını soylemesı benı cok etkıledı .

20 tlye bakıyor oyle kestırıp atmadı da yarım saat oldu sanırım .hatta buyu muska muhabbetınden dolayı bana

afakanlar bastı da,bıran once su fal bıtse dıye dedım durdum

bana hem kahve hem tarot baktı canım

sırada olga hanımı dusunuyorum .

insallah dedıgın gıbı olur canım .bol bol okuyayım da gecer ınsallah .

canım benım aklımda var yaa hıc buyumus muskaymıs hıc bırsey yokdu .

hıc de boyle bırsey beklemıyordum .

yanı sevınc hanım buyu dedıgn de ben kendımı kaybettım yaa

dumur oldum oldum oldum bıttım yaa ,o kadar canım acıdı kı

ben kıme ne edıyorum da kım bızden ne ıstıyor dıye bayag ıcerledım .

zaten daha da toparlayamadım kendımı .beynımden vurulmus gıbı oldum .

ben neyı merak edıyorum bılıyor musun ? acaba sevgılıme bu olaydan bahsetsem mı

sevınce sordum sakın oyle bır hata yapma .adam zaten buyunun etkısın de

sana ınanır mı sanıyorsun.yaptıranların da gozunu acmıs olursun

daha cok yaparlar sen hıc bırseyden haberın yokmus gıbı davran dedı .

buyuyu yaptıran yanı basındakı ınsanlar,sevgılıne sen eger sen de buyu varmıs

dersen hemen gıder yanı basndakılere soyler ,onların gozunu acmıs olursun dedı

bi girmedim neler kaçırmışım nelr :)burnuma yine reklam kokuları geldi kimmiş bu kadın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…