çingene cafedeki gülden hanıma param boşuna gitti.
onca falcıya gittiğim ve inadına özlemini çektiğim eski sewgilimle metroda karşı karşıya geldik ben öyle şoktayımki halen ...ve ben bakmadım tabi pencereden beni izlediğini farkettim daha ineceğim yere 4 durak olmasına rağmen önden hemen bir durak geçmeden indim o şaşırmış gibi arkandan baktı ona orda sarılmak geldi içimden ya bu ne biçim şey böyle koskoca istanbulda ve tam unutmuşluğa alışmışken yinemiiii yinemi Allahın belası
Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama ben şubat ayı idi gittiğimde bana mart başı toparlanma var mart 10 gibi de bir araya geliyorsunuz demişti arkasına şu konuşmalar yapacaksınız şu yolla gideceksiniz gibi konuşmaları olmuştu..Mart 10-Nisan10-Mayıs10 tam 3 ay bitmiş mi? bitmişortada ne var hiç bir şey Bence pek takılmayın Burcu'ya..
kızlar fal deyince benim aklıma direk ebru geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum direk isim veriyor çatır çatır anlatıyor valla..
kahve ve katina ile bakıyor..sonra peri falı falan hatunda her şey var.. astrolojik haritada çıkarıyor..ben ve yakinen tanıdığım kim varsa hepsine söyledikleri oluyor
sen yeni biriyle tanışmıştın oldu o iş? yani biliyorum ne kadar yenisi de olsa insan kimi sevdiyse onu özlemeye devam ediyor da ben sevinmiştim senin yeni aşk haberine..ondan sordum :)
bi de sana duvar arkasından bakan bir bayan vardı. onn falı nasıldu tavsiye eder misin?
son sorum: kimlere gittiğini yazabilir misin rica etsem
Ebru kim canım? Nerde ne Kadar'a bakıyor ??
rıtanın dedıklerı yanı
canım ebru anadolu yakasında ataşehirde fiyat falan verebiliyo muyuz burda bilmiyorum ama istersen mesajda atabilirim
Burdan yazabilirsin canım fiyat yazmak da problem yok .
canım 60 tl fiyatı ama enerjisi falan çok iyiydi hatunun bide bir saati geçebiliyor karşılıklı kahveden sonra kapatıp açınca başlıyor anlatmaya sonra kartlara geçiyor çok rahat öyle kasıntı biri değil ben iki senedir tanıyorum ve başkasına gitmedim hiç.. tanıştırdığım arkadaşlarımda ara ara gidiyor..ama ilk kez baktıklarında daha etkili söyledikleri sonrasında artık yaşam terapisti gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?