İstanbul'da Fal - Falcılar

çingene cafedeki gülden hanıma param boşuna gitti.

bu çingede gülden de yeni çıktı ......içimde bunun altında birşey var diyo :)
bu topicte her övülen falcıya gitmemeyi anladım nedeni bazı falcılar bu topice üye oluyorlar galiba ne bu basitlik anlamadım bi ara emine emine diye tutturmuştu bazı arkadaşlar kadın bizi kowmaktan beter etti birde hiç birşeyi çıkmadı..
geçen filiz içinde çok iyi deniliyordu hatta bazı arkadaşlar onun farklı bir mesleği var aslında falcı değil bioenerji uzmanımııymış neymiş bu da yeni çıktı demiştim gönlünden ne koparsa ver hesabına giriyor 50 90 tl cebinden gidiyor deneyin görün ayrıca kızlar aman dikkat edin geçmiş sayfalarda arkadaşlarda yazmıştı bazı falcılar öyle bir ikna ediyorki o fal esnasında bi gaza geliyoruz birde bakmışsız cüzdanda ya yol paramız kalmış yda daha azı o yüzden siz siz olun ev falcılarına gitmeyin benim şahsi görüşüm hem bişey bilmedikleri gibi 300 ve 80 tl arasında değişen fal seansi sizi kerizliğe itebiliyor ben ağzımın payını almıştım bu saaatten sonra hiç bir falcı beni kandıramaz sadece eğlence için 15 20 tl kahve veya tarot baktırırım bunu abartmam hiç gerek yok :)iyi akşamlar sizlere

onca falcıya gittiğim ve inadına özlemini çektiğim eski sewgilimle metroda karşı karşıya geldik ben öyle şoktayımki halen ...ve ben bakmadım tabi pencereden beni izlediğini farkettim daha ineceğim yere 4 durak olmasına rağmen önden hemen bir durak geçmeden indim o şaşırmış gibi arkandan baktı ona orda sarılmak geldi içimden ya bu ne biçim şey böyle koskoca istanbulda ve tam unutmuşluğa alışmışken yinemiiii yinemi Allahın belası

sen yeni biriyle tanışmıştın oldu o iş? yani biliyorum ne kadar yenisi de olsa insan kimi sevdiyse onu özlemeye devam ediyor da ben sevinmiştim senin yeni aşk haberine..ondan sordum :)
bi de sana duvar arkasından bakan bir bayan vardı. onn falı nasıldu tavsiye eder misin?
son sorum: kimlere gittiğini yazabilir misin rica etsem

doğrudur canım ama kız anıı ve geömişi bildi ve çook emindi kendinden. ben sevdim zaten bi ara dedim ya ben olmaz dedikçe o sinir oldu sus falan olacak dedi hahahaaaa :)) neyse hayırlısı olsun canım :)))

Merhaba,

Forumda Ümraniye Didem olarak geçen ve genelde beğenilen falcı, Facebook'ta Kahve Falım Didem diye sayfası olan mı?
O değilse telefonunu yollayabilir misiniz? Çok teşekkürler, herşey gönlünüzce olsun...

kızlar fal deyince benim aklıma direk ebru geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum direk isim veriyor çatır çatır anlatıyor valla..

kahve ve katina ile bakıyor..sonra peri falı falan hatunda her şey var.. astrolojik haritada çıkarıyor..ben ve yakinen tanıdığım kim varsa hepsine söyledikleri oluyor

Ebru kim canım? Nerde ne Kadar'a bakıyor ??

yeni biri olmadı tatlım ya unutmak için taliplerim çoktu denedim ama olmuyor derler ya aynen öyle oldu birde birine aşık olduktan sonra ikinci kişi sıkıyor..şu duvar arkasından bakan kadınada gittim çıkmadı dedikleri ben sana baktırdığım ve falcıları kısaca özet geçeyim:)
beğendiğim falcılar:ırmak,gül,eski paradiso demet ve dejavu ada bu üçünün dediklerini yaşadım
elmira,filiz,cadde levent,symbol tarık,melekler şengül,neriman daha çok unuttuğum falcılar var ama bu son saydıklarım bana tutturamadılar diğebilirim
...

Burdan yazabilirsin canım fiyat yazmak da problem yok .

canım 60 tl fiyatı ama enerjisi falan çok iyiydi hatunun bide bir saati geçebiliyor karşılıklı kahveden sonra kapatıp açınca başlıyor anlatmaya sonra kartlara geçiyor çok rahat öyle kasıntı biri değil ben iki senedir tanıyorum ve başkasına gitmedim hiç.. tanıştırdığım arkadaşlarımda ara ara gidiyor..ama ilk kez baktıklarında daha etkili söyledikleri sonrasında artık yaşam terapisti gibi oluyor

Canım teşekkür ederim verdigin bilgiler icin . Malesef fiyat konusu beni asıyor 20 tl üzeri vermiyorum bır falla para :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…