Canım teşekkür ederim verdigin bilgiler icin . Malesef fiyat konusu beni asıyor 20 tl üzeri vermiyorum bır falla para :)
canım bana da ebrunun telini gönderebilir misin?
ben sana özelden mesaj atayım canım kadına bi sorayım da sonra sıkıntı olmasın olur mu
özelden mesaj attım görmüşsündür umarım
Ben kafayı yemek uzereyım kızlar kurtulus rıtaya baska gıden oldumu
valla haklısın da kadın milleti olarak pek meraklıyız bunlara bende ilk gideceğim zaman anaaam bu ne dedim o kadar veremem falan dedim bi arkadaşım ikna etti o kadar şaşırmıştı ki anlattıklarına artık ben dedim kıza bende de aynı etkiyi yaratmazsa senden alırım paramı demiştimsonra gidipte dinleyince ne diyon abla sen demiştim kadına yaa şaşkınlıktan
sonraları arkadaş gibi olduk zaten
Merhaba,
Forumda Ümraniye Didem olarak geçen ve genelde beğenilen falcı, Facebook'ta Kahve Falım Didem diye sayfası olan mı?
O değilse telefonunu yollayabilir misiniz? Çok teşekkürler, herşey gönlünüzce olsun...
rita bana büyü car demedı ama sevdıgım kısının yanı eskı eskı sevgılımın baskasıyla evlenecegını soledı cok kotuyum kafayı yıcem
evet ayrıldık cok oldu ama ben unutamıyorumguzel şeyler soylendıgınde duymak ıstedıklerımız hosumuza gıdıyor kotu bırsey soyledıgınde boyle huzursuz oluyoruz taktıkca takıyoruz canım ıns dedıgın gıbı olmaz ama eski sevgılım dedin deılmı
evet ayrıldık cok oldu ama ben unutamıyorum
Kızlar bı fala 60 verılmez en fazla 20 verılır hadı olsun 40 olsun ıyı dıyorlarsa odaaaaa ama 60 cok kızlar yazık gunah
yeni biri olmadı tatlım ya unutmak için taliplerim çoktu denedim ama olmuyor derler ya aynen öyle oldu birde birine aşık olduktan sonra ikinci kişi sıkıyor..şu duvar arkasından bakan kadınada gittim çıkmadı dedikleri ben sana baktırdığım ve falcıları kısaca özet geçeyim:)
beğendiğim falcılar:ırmak,gül,eski paradiso demet ve dejavu ada bu üçünün dediklerini yaşadım
elmira,filiz,cadde levent,symbol tarık,melekler şengül,neriman daha çok unuttuğum falcılar var ama bu son saydıklarım bana tutturamadılar diğebilirim
...
öldüm ben öldün canmı canlı mezara gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?