İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım teşekkür ederim verdigin bilgiler icin . Malesef fiyat konusu beni asıyor 20 tl üzeri vermiyorum bır falla para :)

valla haklısın da kadın milleti olarak pek meraklıyız bunlara bende ilk gideceğim zaman anaaam bu ne dedim o kadar veremem falan dedim bi arkadaşım ikna etti o kadar şaşırmıştı ki anlattıklarına artık ben dedim kıza bende de aynı etkiyi yaratmazsa senden alırım paramı demiştim sonra gidipte dinleyince ne diyon abla sen demiştim kadına yaa şaşkınlıktan
sonraları arkadaş gibi olduk zaten
 
Ben kafayı yemek uzereyım kızlar kurtulus rıtaya baska gıden oldumu

Canım sen neden Ritaya bu kadar takıldın?Benim okuduğum tüm eski mesajlarda çoğu kimse memnun değil.Eskiden iyiymiş ama artık bakamıyor diyorlar.Beğenen sayısı o kadar az ki..Ben gitmedim sadece formun eski sayfalarından okuduğumu yazıyorum.Çok kötü şeyler dediyse malum büyü falan gibi hiç takılma..
 

bnada gönderirmisin telefon numarasını rica etsem.bide telefonda bakıyormu acaba
 

evet canım ümraniye didem hanım , facede sayfası olan bende biliyorum o sayfayı
 
rita bana büyü car demedı ama sevdıgım kısının yanı eskı eskı sevgılımın baskasıyla evlenecegını soledı cok kotuyum kafayı yıcem
 
rita bana büyü car demedı ama sevdıgım kısının yanı eskı eskı sevgılımın baskasıyla evlenecegını soledı cok kotuyum kafayı yıcem

guzel şeyler soylendıgınde duymak ıstedıklerımız hosumuza gıdıyor kotu bırsey soyledıgınde boyle huzursuz oluyoruz taktıkca takıyoruz canım ıns dedıgın gıbı olmaz ama eski sevgılım dedin deılmı
 
Kızlar bı fala 60 verılmez en fazla 20 verılır hadı olsun 40 olsun ıyı dıyorlarsa odaaaaa ama 60 cok kızlar yazık gunah

sıkma canini fallarla. ciksaydi bana bakan 40 falcidan birininki cikardi. su ana kadar olgunun dedigi gibi ilerliyor hayatim, o da cok harika degil ama kotunun iyisi. 35tl. cok fal krizin tuttugunda ugrarim ona da eskisi gibi haftada 3-4 fal yok artik. ayda bir olgu ya da gulsen yapiyorum ben.
 

bana irmak demeyin nolur terbiyesiz kadin. hayatimda boyle rezalet yasamamistim. diger soylediklerini de denemenisin hayret gulun bozdugunu duydum bi de cok pahalanmis. leventi severim ben, ucundan kiyisindan cikti fallari. ama esas olay hic olmadi.
oyle yani. dertler ortak :/
 
öldüm ben öldün canmı canlı mezara gırdım

Canım neden böyle söylüyorsun?Allah sağlık sıhhat versin..Ailene sana birşey olmasın..Ayrıca bu fal.Garantisi mi var?Biri birşey söyledi diye canından vazgeçmek ne demek?Hayat insana çok süprizler hazırlıyor.Kimbilir kimbilebilir?...
 
Kızlar, falcıların söylediği olumusuz, negatif, kötü ve hatta sizin duygularınızı kabusa çevirecek sözleri sakın ciddiye almayın..Beni zamanında Tasula cafedeki İmam efendi çok moralimi bozmuştu, acayip sinir olmuştum, yetmiyor gibi su falınada bakayım demişti! Kartı o anda yırtıp attım, kendime kızdım sonra, ne idüğü belirsiz kişilere gidip medet umdugum ve daha doğrusu iyi şeyler söylemesini dilediğim için.. ve üstüne yetmiyor gibi para vermek durumunda kaldım!

Kızlar, fal'da ayrıca büyü müyü felanda gözükmez, inanmıyorum böyle aptal saptal şeylere, biz sadece eğlencesine baktırıyoruz değil mi? Kaptırmayın sakın kendinizi, üzülmeyin, dert etmeyin.... Kötü durum ifade ettıklerınde 'hadee ordan' deyip sallayın, eğlenceye çevirin, paranızada yazık olmasın..En fazla 20 lira verılır böyle eğlencelere bunuda unutmayın.

Siz gücünüzü ve inancınızı Allah'tan alıyorsunuz, Allah ne dilerse o olur! Her şeyin hayırlısını isteyin! Dua edin lütfen.
 
Arkadaşlar Zeynep Turan'ın telefon numarası daha önce paylaşılmış burda fakat ben bir türlü ulaşamıyorum.. Rica etsem biri bana mesaj olarak atabilir mi ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…