kızlar sanırım tarih ve gelecekle alakalı gerckten basarılı olan umranıyedeki didem oldu bende verdıgı tarıhler hep ucer gun oynadı ve hala soyledıklerının cogunu yasıyorum yıne ıstıyorumm fakat gıdemeyecegım uzak gelıyoo telde baktırıcam yarın aksam yıne yazarım ben artık falcı aramıyorumm sadece merak ettıklerım oluyoo tutuyorum kendımı :))
canım 60 tl fiyatı ama enerjisi falan çok iyiydi hatunun bide bir saati geçebiliyor karşılıklı kahveden sonra kapatıp açınca başlıyor anlatmaya sonra kartlara geçiyor çok rahat öyle kasıntı biri değil ben iki senedir tanıyorum ve başkasına gitmedim hiç.. tanıştırdığım arkadaşlarımda ara ara gidiyor..ama ilk kez baktıklarında daha etkili söyledikleri sonrasında artık yaşam terapisti gibi oluyor
Merhaba,
Bir kaç arkadaş daha yazmış. Tavsiye üzerine Kadıköy'de Zodia Cafe'de FEZA SULTAN'a gittik annemle. Benimle, erkek arkadaşımla, işimle, geçmişimle alakalı inanılmaz isabetli şeyler söyledi. Cevabını merak ettiğim, aklımdaki bir çok soru işaretinin cevabını da verdi; tek kelimeyle inanılmazdı. Anneme baktığı tarot da öyle geçmiş. 35 TLnin her kuruşuna değdi bence:) ayrıca da çok eğlenceli biriydi, şiddetle tavsiye ederim.
(ben yedinci aydan sonra tekrar gideceğim, bana olacağını söylediği şeyler olmamışsa "hesap sormaya gel" diyecek kadar da iddialıydı çünkü:)
kısacası: FEZA SULTAN bu yakada bir numara, aklınızda olsun
Bu arada bende fal deneyimimi paylaşayım. Forumda nil hanımın numarasını istedim ama kimseden ses çıkmayınca kadıköyde angels cafeye gittim. gizem diye bıcır bıcır pozitif bi bayan baktı sağolsun. iyiydi hoştu terapi gibi geldi anlattıkları ama dedikleri hiç mi çıkmaz yahu.. şimdiki anı da bilemedi, olacak dedikleri de olmadı...
konuya sardım vallayakın zamanda gidenler ve memnun kalanlar banada önerin bir yerr böyle uygun olan fiyatıyla beraber bilgi verirseniz sevindirik olurum
bana irmak demeyin nolur terbiyesiz kadin. hayatimda boyle rezalet yasamamistim. diger soylediklerini de denemenisin hayretgulun bozdugunu duydum bi de cok pahalanmis. leventi severim ben, ucundan kiyisindan cikti fallari. ama esas olay hic olmadi.
oyle yani. dertler ortak :/
fakirin ekmeği ...iyi falcı bulursan haber ver canımm :)bazı falcılar birine tutuyo bazılarına tutmuyo
ayyy gizem mi evet bişii bilemiyor ve soru soruyor hatta hayatını merak edip irdelemeye falan kalkıyor hatun aman haa :))) nil hanımın nosu bende var ama msj hakkım yok bende burdan almıştım belki arkadaşlar verir.
Sağolsun bir arkadaş özel mesaj olarak atmış numarasını, peki nil hanım ne kadara fal bakıyor? En uygun zamanda kendisine gidicem sanırım..
Gizemi çok sevdim aslında, yani biz bayanlar bir nevi terapi olsun diye fal baktırmıyor muyuz zaten? O da resmen pozitif enerjisiyle terapi uyguladı banaama o kadar para vermişken bişeylerde bilseydi bari diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?