İstanbul'da Fal - Falcılar

didemin methini çok duydum 40 tl biraz fazla geliyo ama az kaldı tutamıyorum kendimi :)

Merhaba,
Bir kaç arkadaş daha yazmış. Tavsiye üzerine Kadıköy'de Zodia Cafe'de FEZA SULTAN'a gittik annemle. Benimle, erkek arkadaşımla, işimle, geçmişimle alakalı inanılmaz isabetli şeyler söyledi. Cevabını merak ettiğim, aklımdaki bir çok soru işaretinin cevabını da verdi; tek kelimeyle inanılmazdı. Anneme baktığı tarot da öyle geçmiş. 35 TLnin her kuruşuna değdi bence:) ayrıca da çok eğlenceli biriydi, şiddetle tavsiye ederim.
(ben yedinci aydan sonra tekrar gideceğim, bana olacağını söylediği şeyler olmamışsa "hesap sormaya gel" diyecek kadar da iddialıydı çünkü:)
kısacası: FEZA SULTAN bu yakada bir numara, aklınızda olsun

Bu arada bende fal deneyimimi paylaşayım. Forumda nil hanımın numarasını istedim ama kimseden ses çıkmayınca kadıköyde angels cafeye gittim. gizem diye bıcır bıcır pozitif bi bayan baktı sağolsun. iyiydi hoştu terapi gibi geldi anlattıkları ama dedikleri hiç mi çıkmaz yahu.. şimdiki anı da bilemedi, olacak dedikleri de olmadı...

Benim tanidigim ve yildizname bakan biri var. Fakat cok cok merak ettigim bi konu uzerine kendisine su an danisamiyorum. Cunku danismak istedigim kisiyi taniyor ve pek de haz etmiyor kendisinden. Bu yuzden baska birine gitmem gerekli fakat ona da ulasamiyorum.. Hay Allahim tikandim kaldim oyle..

Ebrunun numarasini rica etsem bana da gonderebilir misiniz?

İnşallah çıkar canım söyledikleri..Çünkü geçmiş sayfalar da çok foss olduğunu yazanlar olmuş...Ben de bir ara niyetlenmiştim bana da yakın.Ama yorumları okuyunca vazgeçmiştim..Şimdi tekrar aklıma düştü:26:

evet kıssslarr ne mi yaptım dayanamayıp arkadaşımın gazıyla da olsa gerek erenköy şebneme gittim. zaten nosunu burdan almıştım ama zaten bi arkadaşımın arkadaşı sürekli gidiyomuş falan neyse nasıl mı derseniz bilmem dicemmm çoook şaşırmadım geleceğe dair çook şeyler söyledi tutarmı tutmazmı bilmem ama çook iddialı konuştu. hatta ben şimdi bağlantı kurdum bak olacak 2 hafta içinde dedi bende kur tabii falan dedim :)))) neyse inanılmaz uzaaaakkk zamanı söyledi taaa 20 yıl sonrasını falan ama annesi o gelmeden dediki şebnem ne derse siz onu yaşarsınız ona göre dedi ve yıllar sonrada olsa çıkar falı dedi bilmiyorum. haaa 100 tl ye değdimi görücez ama şu ana kadar beni şok eden tek falcı oldu oda tuzla fikriye. neyse şebnemde iddialıydı kendince bakıcaz. isteyen denesin istemeyen denemesin tabiii.

cigdemel Ebrunun numarasini rica etsem bana da gonderebilir misiniz? bana çook yakın bakalım arkadaşım gaza getirirse onuda deneriz teşekkür ederim

ayyy gizem mi evet bişii bilemiyor ve soru soruyor hatta hayatını merak edip irdelemeye falan kalkıyor hatun aman haa :))) nil hanımın nosu bende var ama msj hakkım yok bende burdan almıştım belki arkadaşlar verir.

konuya sardım valla yakın zamanda gidenler ve memnun kalanlar banada önerin bir yerr böyle uygun olan fiyatıyla beraber bilgi verirseniz sevindirik olurum

yakın zamanda ben gittim ve fiyatı 40 tlydi ümraniyedeki dideme ve memnunda kaldım.genel anlamda beni tatmin etti dinletti daha öncede yazdım buraya bakarsan görürsün.

fakirin ekmeği ...iyi falcı bulursan haber ver canımm :)bazı falcılar birine tutuyo bazılarına tutmuyo

kızlar bılıyorsunuz ,pazartesı gunu damlalar cafe ye sevınc hanıma fal baktırdım .genel olarak asadıgım ılıskıyı ılıskıde yasadıklarımı cok ıyı yorumladı .zaten sevgılımın adını

bılmesı benı cok sasırttı kı ,sevgılım adı da oyle kolay bılınen turlerden degıldır ılıskıye baslama tarıhını hatta aılelerı tanıstırma ıcın konustugumuz gecmıs tarıhı ama askıya

alındıgını ve ayrılık tarıhımı soyledı .hatta tam evlenırken evlılıkden aniden donusumuzu bıle .sevgılımın uc gun ıcın de kesın donus yapacagını soyledı kı ,sevgılım bugun

dondu ınsallah bır daha ayrılmayız gelecekde de bızım ayrılmayacagımızı evlenecegımızı hatta yaslılıgımıza gorecegımızı de soyledı .ıns dogrudur bakalım zaman ne

gostercek .ancak bılıyorsunuz kı sevınc hanım sevgılıme ıkı kadından bırısı buyu yaptıgını soyledı .yaa annesı yapıyor yada sarı saclı akrabası dedı .

bunu duydugum da cok uzulmustum belırtmıstım de topıkde zaten ,cunku hıc aklıma boyle buyu muyu seylerı gelmedı yıne de ınanmak ıstemıyorum buyu olayına .

ama ben bugun bır salaklık yaptım sevgılıme bunu anlattım . kı sevınc hanım ozellıkle soyledı bana "sevgılıne bundan sakın bahsetme buyuyu yapanları guclendırırsın cunku dedı

sevgılın ılakı agzından kacıracaktır ,hıc bırseyden haberın yokmus gıbı davran"demıstı .ama ben cenemı tutamadım anlattım .off gercekten cok safım

ama ısın garıp tarafı sevgılım bunu ınkar etmedı :44: sevgılım de bana "bunu dıyen ılk o degıl ,bana daha once de bır kac kısı soyledı bunu ben de suphelenıyorum ,cunku

sureklı gecelerı korkutuyorlar benı sıcrayarak uyanıyorum ,ıslerım tam olacak ıken bırden tersıne donuyor ,hatta ben dolabımın en ust katında arapca bır duası buldum ama

duada turkce benım ısmım vardı"dedı kızlar sevgılım boyle dıyınce ben ıyıce mahvoldum ıyıce korktum off ben ne yapıcam sımdı yaa ,kım ugrasır kı bızımle anlamıyorum

.yapanlar ınsallah gün yüzü gormez dıyorum .ama sevgılım tabıkı de baska bırının yapabılecegınden suphelı .

Son düzenleme:
kızlar bu arada pazartesı sevınce gıderken melekler kahvesı gulsene de gıttım .aslın da aklım da sevınc yoktu ben dırek randevuyu melekler kahvesınden gulsene almıstım .

ama memnun kalmadım dıyecegım malasef .gulsen nasıl fal bakıyor bılmıyorum anlamadan etmeden dırek kotu yorumlamak ıstemem ama ,baktıgı faldan hıc bır sey anlamadım .

cunku fala baktıgı ortam ınanılmaz gurultulu bır yerdı .bıryandan bangır bangır muzık sesı bır yandan da musterılerın vızır vızır seslerı derken ,gulsen ne dedı anlamadım bıle .

"efendım anlamadım tekrar soyler mısınız " dedım durdum .benım ıcın fal bır nevı terapıdır,o yuzden sakin bır ortam da fal bakılmalıdır dıye dusunuyorum .

asırı gurultuden dolayı gulsenın dedıklerınden hıc bırsey anlamadıgım ıcın ,nasıl fal bakar bılemem .cunku ben dedıklerını duyamadım bırazcık musterıye saygı dıyorum

ve fal ıcın daha sakin bır ortam yaratılmalıydı dıyorum

haa bıde eklemeden gecemeyecegım ; ben fal baktırırken hep telefondan ses kaydına alırım kı verdıgı tarıhlerı bazen unutuyorum bır de kacırdıgım bırsey olmasın dıye hep

kaydederım .bugune kadar da hıc sorun yasamadım .ama gulsen kaydetmeme ızın vermedı ,vermedıgı gıbı de "telefonu cantaya koy"dıye emrıvakı yaptı cok sasırdım

anlamadım yanı ,sankı kanunsuz ıs yapar gıbı ne ıdı bu tedırgınlıgı cok sasırdım.

5 dakıka faldan sonra da "canım benım cıkmam lazım "dedı falı bıtırdı ama bır yere de cıkmadı .garıp .

neyse ; ben de oradan cıkarken hemen yanın da olan damlalar sevınce gıttım ,kı aklımda vardı zaten not almıstım topıkden onu da ,bır ara gıdecektım

gulsen tatmın etmeyınce gıttım sevınce .sevınc tel kaydından rahatsız olmadı .gayet samımı bır sekıl de kabul ettı .

Son düzenleme:
Sağolsun bir arkadaş özel mesaj olarak atmış numarasını, peki nil hanım ne kadara fal bakıyor? En uygun zamanda kendisine gidicem sanırım..
Gizemi çok sevdim aslında, yani biz bayanlar bir nevi terapi olsun diye fal baktırmıyor muyuz zaten? O da resmen pozitif enerjisiyle terapi uyguladı bana ama o kadar para vermişken bişeylerde bilseydi bari diyor insan

ayyy gizem mi evet bişii bilemiyor ve soru soruyor hatta hayatını merak edip irdelemeye falan kalkıyor hatun aman haa :))) nil hanımın nosu bende var ama msj hakkım yok bende burdan almıştım belki arkadaşlar verir.

cemile, özel msj atma hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum, umarım okursun :) teşekkür ederim. Baktırır baktırmaz yazarım :)

100 tl 40 tarot 60 yıldızname canım. gizem evet pozitif ama bilmemesi zaman ve para kaybı o yüzden dedim.yoksa tabiki terapi misali. tercih meselesi isteyen istediğine gider. nil hanım iidir ben zaten bi onu bide tuzla fikriyeyi beğendiğimi söyledim hep. ama şok eden fikriye olmuştur. neyse hayırlısı diyorum yine.

daragaya7 canım şebneme gittim dün sanırım senden almıştım nosunu. peki sen gitmişmiydin çıkıyormu. bi arkadaşın arkadaşıda sürekli gidiyomuş. bayaaa uzun vadede olacak şeyleri anlattı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…