ben sana özelden mesaj atayım canım kadına bi sorayım da sonra sıkıntı olmasın olur mu[/QUOTE
banada gönderebilirmisiniz rica etsem
Arkadaşlar Zeynep Turan'ın telefon numarası daha önce paylaşılmış burda fakat ben bir türlü ulaşamıyorum.. Rica etsem biri bana mesaj olarak atabilir mi ?
kızlarrrrrrrrr kendınıze gelınnnnnnnnn bı fala 100 tl verılırmı yaaaaaaaaaaaaaaaazeynep turan mı sakın sakın 100 tl almıştı gecen sene yada bir öncesinde, yarım saat akıl verip gönderdi fal bile bakmadı
100 tl 40 tarot 60 yıldızname canım. gizem evet pozitif ama bilmemesi zaman ve para kaybı o yüzden dedim.yoksa tabiki terapi misali. tercih meselesi isteyen istediğine gider. nil hanım iidir ben zaten bi onu bide tuzla fikriyeyi beğendiğimi söyledim hep. ama şok eden fikriye olmuştur. neyse hayırlısı diyorum yine.
daragaya7 canım şebneme gittim dün sanırım senden almıştım nosunu. peki sen gitmişmiydin çıkıyormu. bi arkadaşın arkadaşıda sürekli gidiyomuş. bayaaa uzun vadede olacak şeyleri anlattı .
Ben sanırım 2009 da ilk gitmiştim, başka arkadaşlarım ve tanıdıklarım da gitttiler. Çıkanlar var oldukça, ama hala çıkmayan yada süreç içinde olmayacak diye düşünebileceğin seni yıpratabilecek olaylarla da karşılaşıyorsun, ama Sebnem'in söylediği şekilde sonuçlanabiliyor süreç tam tersi olsa da. Bana 3-4 yıl içinde olacak dediği şey ollmadı daha mesela, bu Haziran da 3. yılı dolacak bakalım göreceğiz ki bu benim için önemli bir konu. Diğer pek çok şey çıkmıştır, çok falcı deneyimim oldu, 2 kişi detay ve durum konusunda gerçekten başarılı, biri Şebnem diğeri ise Kurtuluş'daki Anna. Anna çok daha pahalı 200 ebakıyor ama nokta atışı yapar hiç şaşmaz. Süreç ve kısa dönem için ekonomik ve anlık durumlar için bence gidilebilecek falcı ise Beşiktaş Symbol Nihal adı sanırım, beni şaşırtmıştır.
Bir de benim zaman zaman tarot baktırdığım ama bildiğimiz falcılardan değil Toprak var, aslında tiyatrocu, dizilerde falan oynuyor, durum tespitleri 1-2 haftalık oynamalarla çıkıyor. Belli bir yeri yok genellikle Moda'da bir cafeye takılıyor ama o mekana telefonla ararsan geliyor evi de Moda'da olduğu için.
Ben de senin arkadaşının ve senin yorumlarını merak ediyorum Şebnem konusunda, senin arkadaşın uzun süredir gidiyor sanırım bildiği şeyler var mı? gerçekten dikkate değer şeyler var mı?
Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yıla kadar mı söyleyebildiğini yazmışsın??? Gelecek Allah'ın tasarrufundadır bence, o nedenle çççççooookkkkk iddialı olmuş!!!
Ben sanırım 2009 da ilk gitmiştim, başka arkadaşlarım ve tanıdıklarım da gitttiler. Çıkanlar var oldukça, ama hala çıkmayan yada süreç içinde olmayacak diye düşünebileceğin seni yıpratabilecek olaylarla da karşılaşıyorsun, ama Sebnem'in söylediği şekilde sonuçlanabiliyor süreç tam tersi olsa da. Bana 3-4 yıl içinde olacak dediği şey ollmadı daha mesela, bu Haziran da 3. yılı dolacak bakalım göreceğiz ki bu benim için önemli bir konu. Diğer pek çok şey çıkmıştır, çok falcı deneyimim oldu, 2 kişi detay ve durum konusunda gerçekten başarılı, biri Şebnem diğeri ise Kurtuluş'daki Anna. Anna çok daha pahalı 200 ebakıyor ama nokta atışı yapar hiç şaşmaz. Süreç ve kısa dönem için ekonomik ve anlık durumlar için bence gidilebilecek falcı ise Beşiktaş Symbol Nihal adı sanırım, beni şaşırtmıştır.
Bir de benim zaman zaman tarot baktırdığım ama bildiğimiz falcılardan değil Toprak var, aslında tiyatrocu, dizilerde falan oynuyor, durum tespitleri 1-2 haftalık oynamalarla çıkıyor. Belli bir yeri yok genellikle Moda'da bir cafeye takılıyor ama o mekana telefonla ararsan geliyor evi de Moda'da olduğu için.
Ben de senin arkadaşının ve senin yorumlarını merak ediyorum Şebnem konusunda, senin arkadaşın uzun süredir gidiyor sanırım bildiği şeyler var mı? gerçekten dikkate değer şeyler var mı?
Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yıla kadar mı söyleyebildiğini yazmışsın??? Gelecek Allah'ın tasarrufundadır bence, o nedenle çççççooookkkkk iddialı olmuş!!!
ben bu cezmıyı cok duydum telde baktıranda varmıs ne kadara bakıyo?merhaba Şirinevlerde falcı Cezmi'nin iletişim bilgileri olan var mı çok acil...
bu toprak erkek galiba captain jack sparrow gibiyanılmıyorsam o? arkadaşım taksimde melekler kahvesinde baktırmıstıda onaa..
ben ümraniye dideme baktırdım.bana söyledikleri çıkmadı.çok iddialı konuşmuştu ancak olmadı.tuzladaki fikriye de bana genel baktı.50 tl aldı ayrıca.kesinlikle değmezdi 50 tl ya.ikisinden de memnun kalmadım.şimdi edirnedeki melahati merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?