İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bu cezmıyı cok duydum telde baktıranda varmıs ne kadara bakıyo?

150-200 tl dıye duymustum ben .bana gore fazla abartı .hele kı telefonda kı fal ıcın cok cok fazla .

ben 150-200 tl vereceksem eger,bırebır yuz yuze baktırmak ısterım ,tel de fal bakımı bana hıc gercekcı gelmıyor bıle .

canım şunu söleyim ben çoook şaşıramadım ve beraber gittiğimiz arkadaşımda çook aman aman olmadı ama asıl onun arkadaşı bayadırr gidiyomuş ve ona çook çıkmış hatta bi örnek vereyim o kişi hakkında, ona demişki sen şakir die biriyle evlenceksin şu zaman falan die anlatmış ki kız o zaman mehmet die biriyle çıkıyomuş neyse kız gülmüş saçmalıyo die ve aradan bir hafta sonra tamamen tesadüfi olarak mehmetin adının asıl şakir mehmet olduğunu öğrenmiş kalakalmış. sonuçmu onla evlenmiş bir kız bir oğlu olmuş aynen şebnemin dediği gibi yani :))))
neyse bende evet cidden taaa abartmıyorum 20 yıl sonrasına kadar söledi ayrıntısıyla zaten annesi bana dediki seni sevdi ve uzun baktı yoksa bu kadar uzun bakmaz dedi. bilmem anı bildimi evet ama tel no falan verdi bakıcaz o anda afalladım plaka falan söledi ama evde düşününce oturuyo gibi ama bekleyelim bi bakalım. bende şöyle iddialı konuştu olucak dedi kesin ve çıkar benimki fal deil dedi bakım dedi. ama sevdim ben şebnemi. hayırlısı canım. umarım olur dedikleri çünkü hepsi güzel şeylerdi. :))))))))))))

canım şunu söleyim ben çoook şaşıramadım ve beraber gittiğimiz arkadaşımda çook aman aman olmadı ama asıl onun arkadaşı bayadırr gidiyomuş ve ona çook çıkmış hatta bi örnek vereyim o kişi hakkında, ona demişki sen şakir die biriyle evlenceksin şu zaman falan die anlatmış ki kız o zaman mehmet die biriyle çıkıyomuş neyse kız gülmüş saçmalıyo die ve aradan bir hafta sonra tamamen tesadüfi olarak mehmetin adının asıl şakir mehmet olduğunu öğrenmiş kalakalmış. sonuçmu onla evlenmiş bir kız bir oğlu olmuş aynen şebnemin dediği gibi yani :))))
neyse bende evet cidden taaa abartmıyorum 20 yıl sonrasına kadar söledi ayrıntısıyla zaten annesi bana dediki seni sevdi ve uzun baktı yoksa bu kadar uzun bakmaz dedi. bilmem anı bildimi evet ama tel no falan verdi bakıcaz o anda afalladım plaka falan söledi ama evde düşününce oturuyo gibi ama bekleyelim bi bakalım. bende şöyle iddialı konuştu olucak dedi kesin ve çıkar benimki fal deil dedi bakım dedi. ama sevdim ben şebnemi. hayırlısı canım. umarım olur dedikleri çünkü hepsi güzel şeylerdi. :))))))))))))

canım cevabına çok teşekkür ederim. peki nil hanım tarotu uzun bakıyor mu? ikisinede baktırmak isterim ama 100 çok geldi bi an.. bide yıldızname baktırdın mı hiç nil hanıma?

canım evet baktırdım ben sevmiştim nilide daha önce dediğim gibi ama tarotu çıktımı henüz değil ama zamanı yakın söyledi birazdaha bekleyeyim. yıldızname ise dualar falan verdi okumam için. evet onda nokta tespitler oldu. sonuçta tarota hızlı ve profesyonelce bakıyor ama çıkarmı bekleyelim biraz daha. yıldızname ise ilk kez baktırdım memnundum oldukça.

daragaya 7 msj nı aldım teşekkür ederim uyarın için canım ama evet bence de doğrudur dediklerin zaten yazdım ya aynen ölee çook zor ve uzak yani :)))

daragaya 7 msj nı aldım teşekkür ederim uyarın için canım ama evet bence de doğrudur dediklerin zaten yazdım ya aynen ölee çook zor ve uzak yani :)))

kizlar lutfen benimle de paylasir misiniz numarasini sebnemin? ve uyarilar neler, lutfen bana ozel mesaj atin. emailinizi veya telefonunuzu yazarsaniz ben sizinle iletisime gecerim. burdan ozel mesaj atamiyorum henuz ne yazik ki

bugün bekledığım çok onemlı mevzum ella hanımın dedığı gıbı oldu olmucak dıye düşünmuştum çok sevınçlıyım olgu hnm bıraz olumsuz konuşmuştu ama oldu

Verir:)) telefon numarası, kapı numarası, hatta bazen iş yaptığın ve evli olduğunuj bildiğin insanların sevgililerini görür isimlerindeki harflaeri söyler, sen de o adamı gördüğünde toplantıda yada sohbet ortamında farkında olmadan gülersin karşındaki insan anlamaz şaşkın bakar:))))

sanırım bizim içinde bulunduğumuz başlamış olan süreci ve bizim dışımızdaki etkenleri görmesiyle ilintili...

ama 20 yıl çççççooookkk iddialı!!!

kızlar ben bu 20 olayını anlayamadım acıkcası .

20 yıl dıye bahsedılen nedır ; sebnem 20 yıl ıcın de olacakları mı soyluyor

pek anlamadım acıkcası ayndınlatırsanız sevınırım .

tesekkurler

kizlar lutfen benimle de paylasir misiniz numarasini sebnemin? ve uyarilar neler, lutfen bana ozel mesaj atin. emailinizi veya telefonunuzu yazarsaniz ben sizinle iletisime gecerim. burdan ozel mesaj atamiyorum henuz ne yazik ki

benim de hakkım yok yazamıyorum ama diğer arkadaşlar yazar inşallah. ama şunu söyşleyim ben pek şaşırmadım şebnem konusunda. :)

20 yıl sonrasını söyledi bana şebnem yani kızlarımın olmasını nerde okuyacaklarını evlenmelerini falan ki ohoooooooo en az 20 yıl arkadaşlar:)))) ölmezsem görürsem yazarım :)))

daragaya7 lütfen bana mesaj atar mıın şebnemin telefonunu ve diğer ayrıntıları.. Çok rica ediyorum senden.

20 yıl sonrasını söyledi bana şebnem yani kızlarımın olmasını nerde okuyacaklarını evlenmelerini falan ki ohoooooooo en az 20 yıl arkadaşlar:)))) ölmezsem görürsem yazarım :)))

şaşırmadım derken ne demek istedin? bu kadar şey söylemiş, inandırıcı gelmediği için mi şaşırmadın?

Hay Allah Ben de Didem'i denemek istemiştim çıkmadı demek, bilgi için teşekkürler...

daragaya7 şebnemin söyledikleri olmadığı için veya yetersiz bulduğun için mi başka birine gitmek istiyorsun? arkadaşım feza sultanı bana önerdi, hatta istersen telefonunu da verebilirim sana, ben henüz gitmedim. Feza sultan kısa vadeli bakıyormuş, arkadaşıma söyledikleri çıkmış, aynen o da isim vererek bakıyormuş. arkadaşımın iş yerinden gidenler olmuş onlar bilemediğini söylemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…