- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
ben bu cezmıyı cok duydum telde baktıranda varmıs ne kadara bakıyo?
Ben sanırım 2009 da ilk gitmiştim, başka arkadaşlarım ve tanıdıklarım da gitttiler. Çıkanlar var oldukça, ama hala çıkmayan yada süreç içinde olmayacak diye düşünebileceğin seni yıpratabilecek olaylarla da karşılaşıyorsun, ama Sebnem'in söylediği şekilde sonuçlanabiliyor süreç tam tersi olsa da. Bana 3-4 yıl içinde olacak dediği şey ollmadı daha mesela, bu Haziran da 3. yılı dolacak bakalım göreceğiz ki bu benim için önemli bir konu. Diğer pek çok şey çıkmıştır, çok falcı deneyimim oldu, 2 kişi detay ve durum konusunda gerçekten başarılı, biri Şebnem diğeri ise Kurtuluş'daki Anna. Anna çok daha pahalı 200 ebakıyor ama nokta atışı yapar hiç şaşmaz. Süreç ve kısa dönem için ekonomik ve anlık durumlar için bence gidilebilecek falcı ise Beşiktaş Symbol Nihal adı sanırım, beni şaşırtmıştır.
Bir de benim zaman zaman tarot baktırdığım ama bildiğimiz falcılardan değil Toprak var, aslında tiyatrocu, dizilerde falan oynuyor, durum tespitleri 1-2 haftalık oynamalarla çıkıyor. Belli bir yeri yok genellikle Moda'da bir cafeye takılıyor ama o mekana telefonla ararsan geliyor evi de Moda'da olduğu için.
Ben de senin arkadaşının ve senin yorumlarını merak ediyorum Şebnem konusunda, senin arkadaşın uzun süredir gidiyor sanırım bildiği şeyler var mı? gerçekten dikkate değer şeyler var mı?
Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yıla kadar mı söyleyebildiğini yazmışsın??? Gelecek Allah'ın tasarrufundadır bence, o nedenle çççççooookkkkk iddialı olmuş!!!
Ben sanırım 2009 da ilk gitmiştim, başka arkadaşlarım ve tanıdıklarım da gitttiler. Çıkanlar var oldukça, ama hala çıkmayan yada süreç içinde olmayacak diye düşünebileceğin seni yıpratabilecek olaylarla da karşılaşıyorsun, ama Sebnem'in söylediği şekilde sonuçlanabiliyor süreç tam tersi olsa da. Bana 3-4 yıl içinde olacak dediği şey ollmadı daha mesela, bu Haziran da 3. yılı dolacak bakalım göreceğiz ki bu benim için önemli bir konu. Diğer pek çok şey çıkmıştır, çok falcı deneyimim oldu, 2 kişi detay ve durum konusunda gerçekten başarılı, biri Şebnem diğeri ise Kurtuluş'daki Anna. Anna çok daha pahalı 200 ebakıyor ama nokta atışı yapar hiç şaşmaz. Süreç ve kısa dönem için ekonomik ve anlık durumlar için bence gidilebilecek falcı ise Beşiktaş Symbol Nihal adı sanırım, beni şaşırtmıştır.
Bir de benim zaman zaman tarot baktırdığım ama bildiğimiz falcılardan değil Toprak var, aslında tiyatrocu, dizilerde falan oynuyor, durum tespitleri 1-2 haftalık oynamalarla çıkıyor. Belli bir yeri yok genellikle Moda'da bir cafeye takılıyor ama o mekana telefonla ararsan geliyor evi de Moda'da olduğu için.
Ben de senin arkadaşının ve senin yorumlarını merak ediyorum Şebnem konusunda, senin arkadaşın uzun süredir gidiyor sanırım bildiği şeyler var mı? gerçekten dikkate değer şeyler var mı?
Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yıla kadar mı söyleyebildiğini yazmışsın??? Gelecek Allah'ın tasarrufundadır bence, o nedenle çççççooookkkkk iddialı olmuş!!!
canım cevabına çok teşekkür ederim. peki nil hanım tarotu uzun bakıyor mu? ikisinede baktırmak isterim ama 100 çok geldi bi an.. bide yıldızname baktırdın mı hiç nil hanıma?
kızlarrrrrrrrr kendınıze gelınnnnnnnnn bı fala 100 tl verılırmı yaaaaaaaaaaaaaaaa
daragaya 7 msj nı aldım teşekkür ederim uyarın için canım ama evet bence de doğrudur dediklerin zaten yazdım ya aynen ölee çook zor ve uzak yani :)))
Çok teşekkürler Daragaya, Şebnem'in telefonu ve uyarıların için. Sevgiler:)
canım şunu söleyim ben çoook şaşıramadım ve beraber gittiğimiz arkadaşımda çook aman aman olmadı ama asıl onun arkadaşı bayadırr gidiyomuş ve ona çook çıkmış hatta bi örnek vereyim o kişi hakkında, ona demişki sen şakir die biriyle evlenceksin şu zaman falan die anlatmış ki kız o zaman mehmet die biriyle çıkıyomuş neyse kız gülmüş saçmalıyo die ve aradan bir hafta sonra tamamen tesadüfi olarak mehmetin adının asıl şakir mehmet olduğunu öğrenmiş kalakalmış. sonuçmu onla evlenmiş bir kız bir oğlu olmuş aynen şebnemin dediği gibi yani :))))
neyse bende evet cidden taaa abartmıyorum 20 yıl sonrasına kadar söledi ayrıntısıyla zaten annesi bana dediki seni sevdi ve uzun baktı yoksa bu kadar uzun bakmaz dedi. bilmem anı bildimi evet ama tel no falan verdi bakıcaz o anda afalladım plaka falan söledi ama evde düşününce oturuyo gibi ama bekleyelim bi bakalım. bende şöyle iddialı konuştu olucak dedi kesin ve çıkar benimki fal deil dedi bakım dedi. ama sevdim ben şebnemi. hayırlısı canım. umarım olur dedikleri çünkü hepsi güzel şeylerdi. :))))))))))))
bugün bekledığım çok onemlı mevzum ella hanımın dedığı gıbı oldu olmucak dıye düşünmuştum çok sevınçlıyım olgu hnm bıraz olumsuz konuşmuştu ama oldu
Verir:)) telefon numarası, kapı numarası, hatta bazen iş yaptığın ve evli olduğunuj bildiğin insanların sevgililerini görür isimlerindeki harflaeri söyler, sen de o adamı gördüğünde toplantıda yada sohbet ortamında farkında olmadan gülersin karşındaki insan anlamaz şaşkın bakar:))))
sanırım bizim içinde bulunduğumuz başlamış olan süreci ve bizim dışımızdaki etkenleri görmesiyle ilintili...
ama 20 yıl çççççooookkk iddialı!!!
kizlar lutfen benimle de paylasir misiniz numarasini sebnemin? ve uyarilar neler, lutfen bana ozel mesaj atin. emailinizi veya telefonunuzu yazarsaniz ben sizinle iletisime gecerim. burdan ozel mesaj atamiyorum henuz ne yazik ki
kızlar ben bu 20 olayını anlayamadım acıkcası .
20 yıl dıye bahsedılen nedır ; sebnem 20 yıl ıcın de olacakları mı soyluyor
pek anlamadım acıkcası ayndınlatırsanız sevınırım .
tesekkurler
20 yıl sonrasını söyledi bana şebnem yani kızlarımın olmasını nerde okuyacaklarını evlenmelerini falan ki ohoooooooo en az 20 yıl arkadaşlar:)))) ölmezsem görürsem yazarım :)))
Verir:)) telefon numarası, kapı numarası, hatta bazen iş yaptığın ve evli olduğunuj bildiğin insanların sevgililerini görür isimlerindeki harflaeri söyler, sen de o adamı gördüğünde toplantıda yada sohbet ortamında farkında olmadan gülersin karşındaki insan anlamaz şaşkın bakar:))))
sanırım bizim içinde bulunduğumuz başlamış olan süreci ve bizim dışımızdaki etkenleri görmesiyle ilintili...
ama 20 yıl çççççooookkk iddialı!!!
20 yıl sonrasını söyledi bana şebnem yani kızlarımın olmasını nerde okuyacaklarını evlenmelerini falan ki ohoooooooo en az 20 yıl arkadaşlar:)))) ölmezsem görürsem yazarım :)))
Hay AllahBen de Didem'i denemek istemiştim çıkmadı demek, bilgi için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?