daragaya7 şebnemin söyledikleri olmadığı için veya yetersiz bulduğun için mi başka birine gitmek istiyorsun? arkadaşım feza sultanı bana önerdi, hatta istersen telefonunu da verebilirim sana, ben henüz gitmedim. Feza sultan kısa vadeli bakıyormuş, arkadaşıma söyledikleri çıkmış, aynen o da isim vererek bakıyormuş. arkadaşımın iş yerinden gidenler olmuş onlar bilemediğini söylemişler.
bnde sebnemin numarası var dün daragaya7 msj atmış saolsun.ama özel msj hakkım yok maalesef.sz feza sultanı tavsiye edermisiniz.birde telefonda bakıyormu acaba.bakıyorsa telefon numarasını bana gönderebilirmisiniz rica etsem
arkadaşlar feza sultan tam fiyasko. denemeyin derim.
daragaya7 şebnemin söyledikleri olmadığı için veya yetersiz bulduğun için mi başka birine gitmek istiyorsun? arkadaşım feza sultanı bana önerdi, hatta istersen telefonunu da verebilirim sana, ben henüz gitmedim. Feza sultan kısa vadeli bakıyormuş, arkadaşıma söyledikleri çıkmış, aynen o da isim vererek bakıyormuş. arkadaşımın iş yerinden gidenler olmuş onlar bilemediğini söylemişler.
denedin mi sen? bu arada ekşi sözlükteki kirlikedi değilsin sen di mi? :)
Hayır, Sebnem'in pek çok söylediği şey bende de yakın çevremdeki insanlarda da çıktı, ama aynı kişiye devamlı gidince hep aynı şeyleri duyuyorsun, bir de uzun zaman verdiği için tekrar oluyor, Şebnem'in söylediği çoğu şeyi yaşadım ben ve yakın çevremdeki insanlar da. ben Anna'ya da giderim yılda 1 defa. Toprak bey daha kısa vadeli bakıyor ona da 3 ayda bir baktırırım.
Hayır, Sebnem'in pek çok söylediği şey bende de yakın çevremdeki insanlarda da çıktı, ama aynı kişiye devamlı gidince hep aynı şeyleri duyuyorsun, bir de uzun zaman verdiği için tekrar oluyor, Şebnem'in söylediği çoğu şeyi yaşadım ben ve yakın çevremdeki insanlar da. ben Anna'ya da giderim yılda 1 defa. Toprak bey daha kısa vadeli bakıyor ona da 3 ayda bir baktırırım.
sebnemin numarası için çok tesekkur ederim. ben istanbul dısındayım bu nedenle telefonda baktıracaktım fakt kendisinin hesap numarası olmadıgı için maalesef bakamıyacagını söyledi. bahsettiğiniz anna ya da toprak bey telefoında bakıyormu acaba. eger bakıyorlarsa onlarında bilgilerini alabilir miyim mümkünse
kızlarrrrrrrrrr üşenmedimmmmmmmm ve tüm forumu okudummmmmmm
ritayı mercege aldımmmmmmmmmm gecmıste sadece 2 kısıyı tutturamamıs ama dıgerlerını hep tuutrmus mıllet 10 yıl sonra bıle onun dedıklerını yasamıs ayrıca evı enteresan kasvetlı bana 1 dedıgı cıktı mesela ben gecen hafta gıttım sanırım bu kurtulusdakı rıta basarılı
kızlarrrrrrrrrr üşenmedimmmmmmmm ve tüm forumu okudummmmmmm
ritayı mercege aldımmmmmmmmmm gecmıste sadece 2 kısıyı tutturamamıs ama dıgerlerını hep tuutrmus mıllet 10 yıl sonra bıle onun dedıklerını yasamıs ayrıca evı enteresan kasvetlı bana 1 dedıgı cıktı mesela ben gecen hafta gıttım sanırım bu kurtulusdakı rıta basarılı
40 a bakıyor kurtulustaPeki ,kaça bakıyor Rita?
40 a bakıyor kurtulusta
2 yıl önce ben ve bir arkadaşım baktırmıştık hiç bir şeyimizi bilememişti4 kişi olabilir bilemedikleri:) negatif enerji yayan garip bir kadın, 1 tek şey mi tutmaz bir falda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?