İstanbul'da Fal - Falcılar

bnde sebnemin numarası var dün daragaya7 msj atmış saolsun.ama özel msj hakkım yok maalesef.sz feza sultanı tavsiye edermisiniz.birde telefonda bakıyormu acaba.bakıyorsa telefon numarasını bana gönderebilirmisiniz rica etsem

henüz benim feza sultana gitme şansım olmadı. arkadaşım geçen hafta bahsetti. ona söyledikleri çıkmış, fakat başka arkadaşlarına söyledikleri çikmamış. Bu konuda kesin bişey söylemiyorum ne yazık ki. telefonunu istersen arkadaşımdan alır veririm sana. telefonda bakıyor mu hıc bır fıkrım yok, yerin kadıköyde olduğunu biliyorum.

Hayır, Sebnem'in pek çok söylediği şey bende de yakın çevremdeki insanlarda da çıktı, ama aynı kişiye devamlı gidince hep aynı şeyleri duyuyorsun, bir de uzun zaman verdiği için tekrar oluyor, Şebnem'in söylediği çoğu şeyi yaşadım ben ve yakın çevremdeki insanlar da. ben Anna'ya da giderim yılda 1 defa. Toprak bey daha kısa vadeli bakıyor ona da 3 ayda bir baktırırım.

Cezmiyi merak edenler, bilgi veriyorum: falı 120 TL. Baktırdım, daha doğrusu o birşey anlatmıyor... ben soru sordum, o da kendince yanıtladı... Böyle olacağını bilsem 120 TL verir miydim? Hayır vermezdim... Bana verdiği tarihlere daha var. Olur da çıkarsa burada yazarım...

daragaya7 çok teşekkür ederim.

evet gercekten ınanamıyorum bır fala 120 tl verenler var kım bu soyguncu cezmı valahı pes kızlarrrrr bu kadar para verılırmııııı

sebnemin numarası için çok tesekkur ederim. ben istanbul dısındayım bu nedenle telefonda baktıracaktım fakt kendisinin hesap numarası olmadıgı için maalesef bakamıyacagını söyledi. bahsettiğiniz anna ya da toprak bey telefoında bakıyormu acaba. eger bakıyorlarsa onlarında bilgilerini alabilir miyim mümkünse

Hiç bir fikrim yok telefonda bakıyorlar mı? Anna'nın baktığını zaten hiç sanmıyorum, referanssız zaten bakmıyor yüz yüze de. Toprak beyi de bilemiyorum bakıyor mu, üzgünüm

Dün Damlalar Cafe'de Sevinç Hanım'a gittim, pek memnun kaldığım söylenemez. Denemeseniz birşey kaybetmezsiniz yani.

kızlarrrrrrrrrr üşenmedimmmmmmmm ve tüm forumu okudummmmmmm
ritayı mercege aldımmmmmmmmmm gecmıste sadece 2 kısıyı tutturamamıs ama dıgerlerını hep tuutrmus mıllet 10 yıl sonra bıle onun dedıklerını yasamıs ayrıca evı enteresan kasvetlı bana 1 dedıgı cıktı mesela ben gecen hafta gıttım sanırım bu kurtulusdakı rıta basarılı

2 yıl önce ben ve bir arkadaşım baktırmıştık hiç bir şeyimizi bilememişti 4 kişi olabilir bilemedikleri:) negatif enerji yayan garip bir kadın, 1 tek şey mi tutmaz bir falda?

Peki ,kaça bakıyor Rita?

daragaya7, Anna hakkında neler diyebilirsin? Fikirlerini dikkate alıyorum ve yardım sever olduğun için geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Şebnem ve Anna'yı kıyaslaman gerekirse? Elmira için de çok güzel şeyler yazılmış, var mı bilgin onunla ilgili?

Sanırım Şebnem uzun vadeli bakıyor Anna daha kısa vadeli, senin belirttiğin gibi senelik.

Gerçekten bir süredir o kadar canım sıkkın, o kadar yorgun ve bıkkınım ki hayat motivasyonuna ihtiyacım var. Allah'ın dediği olur hiç şüphesiz ki fakat gönül gözü açık insanlardan bişeyler duymak beni rahatlatıyor. İyi birine bu h.sonu mutlaka gitmek istiyorum. Şebnem için verdiğin numaraları aradım, yarın akşam aramamı söyledi çıkan kişi sanırım annesiydi.

daragaya7 ve diğer kızlar ne dersiniz kime gitmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…