İstanbul'da Fal - Falcılar

canım iletişim bilgilerini, telefonuda dahil bana yollarmısın?yarım şekliyle; xxxxxxxxxxxxx Anlamışsındır umarım
canım adres kagıdı ve telı evde kalmıs aksam yazarım sana bıde bıraz daha arastır ole gıt bende arastıyorum ıste baska fıyaskosu cıkmayan varsa yazsın ona gore davran 40 tl bosa gıtmesın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bıde cafe falcılarına gıtmeyın bence hepsı tıcaret amaclı ıyı bakan bıle cafe ortamında bakamaz patronu basında oluyo yok musterı bırıktı zaman daraldı vs o yuzden tanıdık vs ev ortamı daha ıyı ve ben ınanıyorum cok profosyonel falcılar cafelerde baskasının emrı altında çalısmıyor

Evet canım, aynen Allah'tan başka geleceği bilen yoktur bence de, ben şuna inanıyorum fal konusunda, hayatımızda başlamış olan süreçler var ve biz bu süreçleri bilmiyoruz, etkileşim içinde olduğumuz bir çok insan ve durum var ve falcılar eğer gerçekten yetenekleri varsa bizim bilmediğimiz süreçleri görebiliyorlar.

Şebnem burada sinerji oluşturulan bir çok isimden çok daha iyidir ama 20 yıl sonrayı söylüyorum dediyse uçmuş ya da espri yapmıştır düşüncesindeyim, ki söylediği pek çok şeyi de yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunları.

Anna'yı ben belki de 15 yıldır tanırım, iş dünyası, politikacılar, sanat camiası, mankenler evinde karşılaşabileceğiniz insanlar, tabi bizim gibi insanlar da. Anna da çok iyidir, hatta nokta atışı yapar, ben onun sana şunu söyleyecek dediği şeyi bire bir aynı cümle olarak o kişinin ağzından duyduğumu bilirim.

Ama fal sonuçta, çok fazla kaptırmamak gerek ve o doğrultuda hayatını yönlendirmemek gerek.

Elmira bende tam bir fiyasko idi hiç bir şeyimi bilemedi ne anı, ne süreci ne de gelecekle ilgili söyledikleri hepsi fos:)))

Bu arada ben 2 kere Beşiktaş'ta işim vardı zamanım da vardı Symbol Nihal'e baktırmıştım ve çok başarılı buldum, evet uzun bakmıyor, kısa dönemi söylüyor ama söylüyor.

Kim söylerse söylesin 20 yıl, 10 yıl mümkün değil, o kadar çok durum ve insanla etkileşim halindeyiz ki imkansız söyleyemezler. O kadarda değil yani, onun söylediğinin tam tersini yaparsam ne olur??? İnsan dediğin iradesi olan bir varlıktır, o zaman da bana sen benim tahminimin dışında karar vermişsin ya da yönünü değiştirmişsin o nedenle olmadı mı diyecekler??? Anlamsız...

Sizden ricam enerjinizi yükseltmeniz, size sizden başka kim yardımcı olabilir ki??? Size önerim, meditasyon yapın, koşun, yani ne bileyim ne sizi rahatlatacaksa onu yapın. Hiç kimse kutsal varlık değil ki, bu fal bakanlar da fani ölümlü, kendi hayatlarına yararı olsun o zaman.
Çok takılmayın, benim öyle arkdaşlarım var ki bazı dönemlerde haftanın 4-5 günü falcıya giderlerdi, çok gereksiz, hepimiz gidiyoruz evet ama hayatımızın merkezine oturtmayalım bu insanları... En azından benim nacizene görüşüm bu:)

cezminin daha onceden sallamosyon olduğunu bı arkadaştan duymuştum ve soru cevap şeklınde ılerlıyormuş arkadaşta oyle demıştı adam fal bakmıyormuş kızlar soru soruyormuşsun cevap lıyormuş oyle olduktan sonra nıye 120 tl verelımkı saçmalıktan başka bışey değıl yazık gunah resmen bu kandırma ya mıllletı motıvazyon etme takdığı vermeyın 120 tl baktırmayında cezmıye

emin misin çoğu kişiye çıktığı yazıldığına benim aklımda ritanın fazlasıyla kötü olduğu kalmış hep. Pek fazlada tavsiye edilmiyordu hatta reklam filan yaptığı şeklinde hatırlıyorum.

Canım memnun kalmana sevindim..Evet Olgu çok dobra ve objektif bir falcıdır..Görmüyorsa pembe tablo çizmez...Ben de öneririm sana katılıyorum..

Canım çok teşekkür ederim. Gerçekten de güzel bakıyor. İlk önce elektriğim tutmadı sevgilinle dedi:)) Sonra da "dur ama bekle, büyük açılımda değişebilir her şey" dedi:))

Ama gerçekten güzel baktı, ben beğendim. Umarım dedikleri de çıkar:))

daragaya7 canim cok sagol yorumlarin icin. Ben cumartesi sebnemle goruseyim anlatirim olanlari. ask ve is hayatim tam bir fiyasko suan. guzel seyler duymaya ihtiyacim var dedigim gibi. :) soylediklerine ve fikirlerine tamamen katildigimi da bilmeni isterim. Senede bir filan, belki yeni ve ozel oldugunu dusundugun biriyle tanisinca bu gibi seylere basvurulabilir. benim bugune kadar zaten parayla fal sadece 1 kez baktirdim o da tam bir fiyaskoydu. :)

bu arada mesajda bahsettigin arkadasinla ilgili deneyim konusundan biraz bahseder misin ozel mesajda, merak ettim ne oldugunu?

bu arada sebnem hala 100 tl mi?

Son düzenleme:
arkadaşlar yazmıyım diorum ama kendimi tutamadım açıkcası. sonuçta fal ne desek günah. ben baktırıorum , ama birilerini önererek tekrar gnah sayımı katlamak istemiyorum ama o kadar para verilioki bu işe. 100 ler 200 ler yuh ya.

ben 15tl verip majestik şengüle giderim. yakın tarihte verdiği hiçbişey fos çıkmaz. verdiği tarihler günü gününe saati saatine tutar. bu sektörde yalan çok dönüyo. o yüzden en azından bu işten para kazanan şengül abla gibi insanlara haksızlık etmiş gibi hissetmek istemiorum ve gerçekten samimi şeyler dinlemek istiyosanız paranız boşuna gitmesin. bi 15tl kahve için ucuz artık .hem paranızı verdiğinize pişman olmuosunuz.

diğer bi kişi üç vakit cafe bakırköy, didem. ben didemi buradan öğrendim ve gittim. hiçbi falcı, net sölüyorum geçmişi bu kadar net kesin çizgilerle anlatmadı. kıza hiçbişey sölemedim resmen döktürdü.ve zaten onu geçtim, bu işi bilio diosunuz,o kartları kullanışı olsun, sakinliği olsun, yalakalıkla alakası olmayıışı. resmen bu benim işim ve sen müşterimsin ve beni tercih ettin duruşu.ve geleceğe dair Allah bilir hep sölüoruz. hep tutarlı ve olmasını zaten beklediğim ama emin olmadığım şeyleri net bi şekilde söledi.yani bu kadar anca olurdu, ben hiç rastlamadım onun gibisine. verdiği tarihlr önemli değil daha zamanı var ama çıksada çıkmasada yazmıcam çünkü takmıyorum. çıksa da çıkmasa mühim deil benim için, çünkü ben gittim,memnun kaldım, kadın boş değil bunu biliorum ve verdiğim para helal olsun diorum.

şengül de, didem de işinin ehli.şengül zaten 50 55 yaşlarında ve 40 senedir bu işi yapıo. zaten görünce hah diosunuz bu kadın dolu. didem de genç olmasına rağmen gayet başarılı.
didem 25 tl. karalama mıdır nedir ona artı kahve ye bakio ikisi birlikte. şengül e de 15tl kahve. kfanız bozulursa şengüle gidin 15tl bişey değil artık için kapayın .

önermiyim önermiyim dedim ama ne zmandr tutorum kendimi. madem günaha giriosunuz bari paranızdan olmayın arkadaşlar.ve bu tuttuğum iki insanın hakkının, diğer tutarsız paragöz insanların yanında yenmesi içime sinmedi ve yazdım.

hadin görüşrüz gene.

şaşırmadım derken ne demek istedin? bu kadar şey söylemiş, inandırıcı gelmediği için mi şaşırmadın?

ya aslında inanmayı çook isterim çünkü cidden çook güzel şeyler söyledi haa çıkarsa şaşırırım o yüzden ne bileyim şu an sadece sevdim demekle yetiniyorum bakımını ve kendisini. ama daha öncede dediğim gibi evet çıkan çoook olmuş arkadaşın arkadaşınada öle 3 yıl boyunca hemde ama bana taaaa uzak zamanı vermesi belkide beni tatmin etmedi. ha kısa vadeli olanlar çıkarsa ne sürpriz olur. neyse çook takılmıyorum. şaşkınlıktan kastım birde tuzla fikriye şakır şakır zorlanmadan isim verip ve içinde bulunduğum durumu şak die önüme serince şapşala döndüm işte onun gibi olmadım die kasdettim canım. neyse hep her yazımda dediğim gibi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)))))))

ümraniyedeki didemde tel.de bakıyor ama benim özel msj hakkım yok olan arkadaşlar vardı iletişim bilgilerini bana burdan vermişlerdi ve gitmiştim tavsiye ederim ben memnun kaldım düşünebilirsin...

kızlar derhal bi fala gitmem lazım..
La porte Ayhan
La porte Başak
Sığınak Niko
farketmez - günay
sembol- kadir
medyum arzu

dışında :)) bunlara gidildi :)

şengül yogun oluyor mu ?

Bugun dayanamadım fulyaya gideyim dedim, aradım 16 30 gibi gelecek dediler, 16:30 da oradaydım fulya yok, nerede, belli olmaz belki gelmeyebilir ???
nasıl yaaa
şaka mı bu
bir cafe falcısının gelip gelmeyecegini bilemiyor mu??

kızlar derhal bi fala gitmem lazım..
La porte Ayhan
La porte Başak
Sığınak Niko
farketmez - günay
sembol- kadir
medyum arzu

dışında :)) bunlara gidildi :)

Ben gittiğim ve memnun olduğum falcıları söyleyeyim sana...Acıbadem kahve keyfin de iskambil falı bakan Olgu hanım..Kadıköy de ofisinde bakan Nil hanım(hala iddia ediyorum O'nun üzerine kahve falı bakan henüz tanımadım)..Bir de fazla pembe tablo çizmesine rağmen Angels kafe Burcu..Uzak durun dediğim ise Angels kafe İlhan..Nostradamus kafe Anka hanım...Cadde Symbol kafe Serkan....Benim deneyimim bu kadar..

bu sengul melekler kahvesındekı sengulmu ?
yarın taksıme gtcem ve majestık sengul --melekler gulsah veya gulsen adını tam hatrlamıyorm --damlalar sevınc arasında kaldım majestık taksımde kı dmı ?

bu sengul melekler kahvesındekı sengulmu ?
yarın taksıme gtcem ve majestık sengul --melekler gulsah veya gulsen adını tam hatrlamıyorm --damlalar sevınc arasında kaldım majestık taksımde kı dmı ?

hayır hayır karışstırmayın sakın. benim bahsettiğim MAjESTİK CAFE deki ŞENGÜL. melekteki DEĞİL. damlalar sevinci salla.ona gittim ben tatmin olmadım. hiç dşünme MAJESTİK şengül e git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…