canım adres kagıdı ve telı evde kalmıs aksam yazarım sana bıde bıraz daha arastır ole gıt bende arastıyorum ıste baska fıyaskosu cıkmayan varsa yazsın ona gore davran 40 tl bosa gıtmesıncanım iletişim bilgilerini, telefonuda dahil bana yollarmısın?yarım şekliyle; xxxxxxxxxxxxx Anlamışsındır umarım
demek ella nın dediği çıktı, reklam diyenler olmuştu sanırım ama çıkabiliyor demek ki:)
daragaya7, Anna hakkında neler diyebilirsin? Fikirlerini dikkate alıyorum ve yardım sever olduğun için geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim.
Şebnem ve Anna'yı kıyaslaman gerekirse? Elmira için de çok güzel şeyler yazılmış, var mı bilgin onunla ilgili?
Sanırım Şebnem uzun vadeli bakıyor Anna daha kısa vadeli, senin belirttiğin gibi senelik.
Gerçekten bir süredir o kadar canım sıkkın, o kadar yorgun ve bıkkınım ki hayat motivasyonuna ihtiyacım var. Allah'ın dediği olur hiç şüphesiz ki fakat gönül gözü açık insanlardan bişeyler duymak beni rahatlatıyor. İyi birine bu h.sonu mutlaka gitmek istiyorum. Şebnem için verdiğin numaraları aradım, yarın akşam aramamı söyledi çıkan kişi sanırım annesiydi.
daragaya7 ve diğer kızlar ne dersiniz kime gitmeliyim sizce?
Cezmiyi merak edenler, bilgi veriyorum: falı 120 TL. Baktırdım, daha doğrusu o birşey anlatmıyor... ben soru sordum, o da kendince yanıtladı... Böyle olacağını bilsem 120 TL verir miydim? Hayır vermezdim... Bana verdiği tarihlere daha var. Olur da çıkarsa burada yazarım...
kızlarrrrrrrrrr üşenmedimmmmmmmm ve tüm forumu okudummmmmmm
ritayı mercege aldımmmmmmmmmm gecmıste sadece 2 kısıyı tutturamamıs ama dıgerlerını hep tuutrmus mıllet 10 yıl sonra bıle onun dedıklerını yasamıs ayrıca evı enteresan kasvetlı bana 1 dedıgı cıktı mesela ben gecen hafta gıttım sanırım bu kurtulusdakı rıta basarılı
Canım memnun kalmana sevindim..Evet Olgu çok dobra ve objektif bir falcıdır..Görmüyorsa pembe tablo çizmez...Ben de öneririm sana katılıyorum..
şaşırmadım derken ne demek istedin? bu kadar şey söylemiş, inandırıcı gelmediği için mi şaşırmadın?
sebnemin numarası için çok tesekkur ederim. ben istanbul dısındayım bu nedenle telefonda baktıracaktım fakt kendisinin hesap numarası olmadıgı için maalesef bakamıyacagını söyledi. bahsettiğiniz anna ya da toprak bey telefoında bakıyormu acaba. eger bakıyorlarsa onlarında bilgilerini alabilir miyim mümkünse
arkadaşlar yazmıyım diorum ama kendimi tutamadım açıkcası. sonuçta fal ne desek günah. ben baktırıorum , ama birilerini önererek tekrar gnah sayımı katlamak istemiyorum ama o kadar para verilioki bu işe. 100 ler 200 ler yuh ya.
ben 15tl verip majestik şengüle giderim. yakın tarihte verdiği hiçbişey fos çıkmaz. verdiği tarihler günü gününe saati saatine tutar. bu sektörde yalan çok dönüyo. o yüzden en azından bu işten para kazanan şengül abla gibi insanlara haksızlık etmiş gibi hissetmek istemiorum ve gerçekten samimi şeyler dinlemek istiyosanız paranız boşuna gitmesin. bi 15tl kahve için ucuz artık .hem paranızı verdiğinize pişman olmuosunuz.
diğer bi kişi üç vakit cafe bakırköy, didem. ben didemi buradan öğrendim ve gittim. hiçbi falcı, net sölüyorum geçmişi bu kadar net kesin çizgilerle anlatmadı. kıza hiçbişey sölemedim resmen döktürdü.ve zaten onu geçtim, bu işi bilio diosunuz,o kartları kullanışı olsun, sakinliği olsun, yalakalıkla alakası olmayıışı. resmen bu benim işim ve sen müşterimsin ve beni tercih ettin duruşu.ve geleceğe dair Allah bilir hep sölüoruz. hep tutarlı ve olmasını zaten beklediğim ama emin olmadığım şeyleri net bi şekilde söledi.yani bu kadar anca olurdu, ben hiç rastlamadım onun gibisine. verdiği tarihlr önemli değil daha zamanı var ama çıksada çıkmasada yazmıcam çünkü takmıyorum. çıksa da çıkmasa mühim deil benim için, çünkü ben gittim,memnun kaldım, kadın boş değil bunu biliorum ve verdiğim para helal olsun diorum.
şengül de, didem de işinin ehli.şengül zaten 50 55 yaşlarında ve 40 senedir bu işi yapıo. zaten görünce hah diosunuz bu kadın dolu. didem de genç olmasına rağmen gayet başarılı.
didem 25 tl. karalama mıdır nedir ona artı kahve ye bakio ikisi birlikte. şengül e de 15tl kahve. kfanız bozulursa şengüle gidin 15tl bişey değil artık için kapayın .
önermiyim önermiyim dedim ama ne zmandr tutorum kendimi. madem günaha giriosunuz bari paranızdan olmayın arkadaşlar.ve bu tuttuğum iki insanın hakkının, diğer tutarsız paragöz insanların yanında yenmesi içime sinmedi ve yazdım.
hadin görüşrüz gene.
şengül yogun oluyor mu ?
kızlar derhal bi fala gitmem lazım..
La porte Ayhan
La porte Başak
Sığınak Niko
farketmez - günay
sembol- kadir
medyum arzu
dışında :)) bunlara gidildi :)
Bugun dayanamadım fulyaya gideyim dedim, aradım 16 30 gibi gelecek dediler, 16:30 da oradaydım fulya yok, nerede, belli olmaz belki gelmeyebilir ???
nasıl yaaa
şaka mı bu
bir cafe falcısının gelip gelmeyecegini bilemiyor mu??
Benim de başıma aynısı geldi... Acaba Fulya oradan ayrıldı mı?
bu sengul melekler kahvesındekı sengulmu ?
yarın taksıme gtcem ve majestık sengul --melekler gulsah veya gulsen adını tam hatrlamıyorm --damlalar sevınc arasında kaldım majestık taksımde kı dmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?