İstanbul'da Fal - Falcılar

bence en iyisi kadıköyde istanbull cafede bakan ajlan ve ebru hanım üzerine tanımam 10 üzerinden 8 veririm onlara

7 mesaj yazmissin 7 sindede aynı Cafe ismi . Birşeyleri böyle yazıp durman saçma sapan olmuş . 1 kez yazarsın memnuniyeti yeter bunu insanların gözüne sokar gibi yapman cok itici olmuş .

Kızlar merhaba..Birşey soracağım Pendikte Safiye adında bir falcı duydunuz mu?Çok iyiymiş..Bilen varsa yazsın lütfen..

canım ben pendıkte bırıne baktırmıstım cok zamn once adı sevgıydı ama su ve yıldızname bakıodu o deıl dimi eger o ise aman sakın derimm

Yok hayatım adı Safiye dediler.Yalnız formun eski sayfalarından araştırdım hakkında çok da olumlu şeyler okumadım açıkcası..Bir arkadaşım çok methetti..Evinde bakıyormuş.Yok ya vazgeçtim::44:

:)) benım gıttıgım cok fenaydı destekli atanlardandı gercekten :) oysa sakın gıtme dıyecektımm

evet canım ümraniye didem hanım , facede sayfası olan bende biliyorum o sayfayı

arkadaşlar bende didem e gittim.. ben ve 2 arkadaşım gittik..
bu güne kadar gittiklerim arasında en iyiyidi.. birde işin güzel tarafı .. fal baktım işim bitti demiyor..mesela bana erkek arkadsımla yaşadığım problemde şunu söyledi; sen haksızsın..o senin aramanı bekliyor.. ama zaten sana geri dönecek dedi.. söylediginden 24 saat sonra dedikleri oldu.. yine yanımda bir arkadsıma 24 mayısta saat 2 de arayacak dedi.. sonra bugün aramış kendisini.. size 24 ü demiştim ama bugün arayacak demiş.. arkadsımı bekledigi kişi aradı.. hem biz umudu kesmitik.. adam 4 aydır ortada yoktu :))

kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?

melise bende 2 defa gittim. çok yakın zamanı söylüyor maksimum 3 hafta gibi ..
fena değil aslında ...

Ne konuda söyledikleri oldu. Bir de siz ne kadar söylediklerinin olacagina inandiniz ? sadece merak

Şimdi şöyle açıklayayım.. Öncelikle ilişkim hususunda umutsuzluğa kapıldığım noktada ,sevgilimin aslında hala yanımda oldugunu sadece sinirli oldugu için uzak durdugunu söyledi..Arayacagı zamanı söyledi , aradı.. Diyosunuz ki bu normal ..
Birde eskiden bir kadın bana güya hayatımdaki hersey yoluna girsin diye arapca bişiler yazılı bi kagıt vermişti.. bende onu biyere koymustum..Didem dedi ki , sizin evinizde çanta gibi bişiyin içinde, bir gözde birşey var bir kağıt var dedi.. gidin onu bulun ve atın filan dedi.. ben unutmustum.. eve geldim.. aradım taradım .. dediği gibi biryerde buldum.. hatta kendisine götrüdüm.. cok yardımcı oldu ...

kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?

şöyle bir şeyde var , forumdan bir arkadaş melise baktırdığı gün melisten hayal kırıklığına uğramıştı

şöyle bir şeyde var , forumdan bir arkadaş melise baktırdığı gün melisten hayal kırıklığına uğramıştı

beni mi kast ettin
hiç unutmam o günü ya. hemen akşamına beni yıkan bir haber almıştım. melis tam tersini söylemişti bana.ilk gidişimde de benzeri bi olay olmuştu. ama ikincisi tam üzerineydi ve dediğinin birebir tersi bir gelişmeydi.
muhtemelen tesadüftür ama bana uğursuzluk getirdiğine o kadar inandım ki bana melis sana hayatın anlamını verecekmiş hemi de beleş deseniz yinede gitmem :)
ama hakkını yiyemem. ondan memnun kalanlar epey vardı forumda. hatta ben o yüzden ikinci kez gitmek istemiştim.
bu aradaa yanımda götürdüklerime de bilememişti ama belki bizim şansızlığımzdır. bilemem

ya ben nerdeyse ömrümü fala adadım. elmira dışında forumda adı geçen herkese gittim sonuç sıfıra sıfır.
dua edin arkadaşlar. ben ettim siz etmeyin
arada çok darlandığınızda gitmeye çalışın. ben ayda bire indirdim. haftada 4-5 giderdim 3 ay öncesine kadar. nasıl rahatladım anlatamam size.
illlee gidicem derseniz burcu, nurdoğan özel, olgu bi de gülşen denenebilir bence. bunlar da bilemiyor da işte en azından boş atıp dolu tutmuyolar. özellikle hep söylerim burcu son fallarında saçmalamıştı filan ama hiç bilmediğim bi şeyi bana söyleyen üstelik ben aksini iddia ettiğim halde aksini savunan tek kişiydi. aylaaaar aylaaar sınra haklı olduğunu gördüm. ama ne değişti? hiç. gelecek çıktı mı? hayır. anı bilmiş ama.
illa gidecekseniz bari para boşa gitmesin. nasılsa gözden çıkmış bi 20 tl varsa işi bilen birine gitsin.
ama yine söylüyorum falları bırakabildiğiniz anda hayatınızda çok şey değişecek. arınıp enerjinizi temizlemiş olacaksınız. herşey birden düzene girmeye başlayacak.
önünüze yeni kapılar açılacak. bir de inancınız doğrultusunda bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. yaşça çok büyük değilim ama bu fal illettinden çok çektim. milyarlar akıttım desem abartmış olmam. ve çok pişmanım. şimdi ayda yılda bir o da eğlencesine...

Son düzenleme:

tamamen elektrik meselesi cnm ..
ama falı benimde çok hoşuma gitmedi bir kere kısa bakıyor ve birilerini anlatıyor kim olduğunu çözmek biraz zor oluyor
ilk falı bende daha netti ikinci falı daha karışıktı
birde başkasını düşünürken o tamamen sana adım atanları görüyor
belkide gerçekleri görüyor ama dediğim gibi 2.falımda hangi şahıstan bahsettiğini anlamakta zorlanmıştım
neyse falı çok kısa geldiği için gitmedim birdaha
yakın zaman konusunda iyi bunuda belirtmek isterim

evet ben de çok iyi bilmişti yakın zamanı. sorma
resmen kadının sana deli gibi aşık kesinlikle başka biri yok hayatında dediği günün gecesinde oğlanın hayatında başka bir kız olduğunu öğrenmiştim.

haha belki benimle o kızı karıştırmıştır. onu bilemiciiiiim. ama elektirk olayına dehşet inanıyorum anı bilmeleri konusunda tabii. yoksa geleceği Allahtan başkası bilemez. bilebileceğine inanmak da şirkten başka bir şey değil. benim bunu bile bile gidiyo olmam da salaklıktan başka bi şey değil tabi. o ayrı

Son düzenleme:

Yazmış olduklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.Bende çok pişmanın.Allah affetsin.
7 aydır haftada 1 olmak üzere gitmediğim falcı kalmadı nerdeyse..Ne tarihler ne olaylar hepsi yalan oldu..Bende kestim elimde dua kitabı dualara sarıldım..Allah sen iste kullum ben vermeyim demiş..Ne gerek varmış diyorum falcı falcı gezmenin.Oluyor işte insanız arada sapıtıyoruz ki ben bunu hayatımın 2 döneminde yaptım ve tüm işlerim terse gitmeye başladı ne vakit fal defterini kapatana kadar...
Şaka gibi yani tüm işlerim tersine döndü..Almaman gereken paralar gelmedi.ve bir sürü terslikle uğraşıp durdum aylarca..
Bence şakasına bile gitmemek lazım.Günah bir şeyin şakası gırgırı terapisi olmaz.Bedeli ağır oluyor..Ben bunu hem maddi hem manevi ödedim..
Bu perşembe Regaip Kandili.ve bu gece okunan tüm dualar kabul görürmüş.Bence oturup dua edelim ve özelikle bu 3 aylar boyunca ciddi ciddi faldan uzak duralım..
Bu arada nasıl kötü enerjileri varsa falların bilemedim o sıra okuduğun dualar bile kabul görmüyor..
Herkezin gönlüne göre olmasını temenni ederim..

ya zaten fallara verilen paralar daha çok canınızı acıtıyor ve enerji ister istemez daha kötüye gidiyor
birde falcıların %95 i nabza göre şerbet veriyor

madem yazdın bir kaç falcı bende yorum yapmak isterim sakıncası yoksa..
olgu da falına göre çok pahalı bakan birisi neden dersiniz toplam 5 cümle ile falı bitiriyor geçen sene haziran gibi gitmiştim ev ile ilgli birkaç şey dışında hiçbir dediği çıkmadı
anı bildi yanlız. olguya birde bir arkadaşım 2 kere gitti onda da çıkmadı
burcu ya 2 kere gitmiştim 1 kere kahve 1 kere tarot baktırmıştım. kahvesi daha iyi idi sadece olanları bildi gelecek foss oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…