bence en iyisi kadıköyde istanbull cafede bakan ajlan ve ebru hanım üzerine tanımam 10 üzerinden 8 veririm onlara
Bakırköyde Capacity'nin asagısındakı balıkcıların yanında cafe mandal var orda Ada var. oan gidin. Kim gittyise memnun kaldı
Kızlar merhaba..Birşey soracağım Pendikte Safiye adında bir falcı duydunuz mu?Çok iyiymiş..Bilen varsa yazsın lütfen..
canım ben pendıkte bırıne baktırmıstım cok zamn once adı sevgıydı ama su ve yıldızname bakıodu o deıl dimi eger o ise aman sakın derimm
Yok hayatım adı Safiye dediler.Yalnız formun eski sayfalarından araştırdım hakkında çok da olumlu şeyler okumadım açıkcası..Bir arkadaşım çok methetti..Evinde bakıyormuş.Yok ya vazgeçtim::44:
evet canım ümraniye didem hanım , facede sayfası olan bende biliyorum o sayfayı
kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?
Ümraniyede Didem'i tek geçerim.. Yakın zaman için söyledikleri oldu :) Heyecanla devamını bekliyorum...
Ne konuda söyledikleri oldu. Bir de siz ne kadar söylediklerinin olacagina inandiniz ? sadece merak
kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?
şöyle bir şeyde var , forumdan bir arkadaş melise baktırdığı gün melisten hayal kırıklığına uğramıştı
şöyle bir şeyde var , forumdan bir arkadaş melise baktırdığı gün melisten hayal kırıklığına uğramıştı
beni mi kast ettin
hiç unutmam o günü ya. hemen akşamına beni yıkan bir haber almıştım. melis tam tersini söylemişti bana.ilk gidişimde de benzeri bi olay olmuştu. ama ikincisi tam üzerineydi ve dediğinin birebir tersi bir gelişmeydi.
muhtemelen tesadüftür ama bana uğursuzluk getirdiğine o kadar inandım ki bana melis sana hayatın anlamını verecekmiş hemi de beleş deseniz yinede gitmem :)
ama hakkını yiyemem. ondan memnun kalanlar epey vardı forumda. hatta ben o yüzden ikinci kez gitmek istemiştim.
bu aradaa yanımda götürdüklerime de bilememişti ama belki bizim şansızlığımzdır. bilemem
tamamen elektrik meselesi cnm ..
ama falı benimde çok hoşuma gitmedi bir kere kısa bakıyor ve birilerini anlatıyor kim olduğunu çözmek biraz zor oluyor
ilk falı bende daha netti ikinci falı daha karışıktı
birde başkasını düşünürken o tamamen sana adım atanları görüyor
belkide gerçekleri görüyor ama dediğim gibi 2.falımda hangi şahıstan bahsettiğini anlamakta zorlanmıştım
neyse falı çok kısa geldiği için gitmedim birdaha
yakın zaman konusunda iyi bunuda belirtmek isterim
ya ben nerdeyse ömrümü fala adadım. elmira dışında forumda adı geçen herkese gittim sonuç sıfıra sıfır.
dua edin arkadaşlar. ben ettim siz etmeyin
arada çok darlandığınızda gitmeye çalışın. ben ayda bire indirdim. hafta 4-5 giderdim 3 ay öncesine kadar. nasıl rahatladım anlatamam size.
illlee gidicem derseniz burcu, nurdoğan özel, olgu bi de gülşen denenebilir bence. bunlar da bilemiyor da işte en azından boş atıp dolu tutmuyolar. özellikle hep söylerim burcu son fallarında saçmalamıştı filan ama hiç bilmediğim bi şeyi bana söyleyen üstelik ben aksini iddia ettiğim halde aksini savunan tek kişiydi. aylaaaar aylaaar sınra haklı olduğunu gördüm. ama ne değişti? hiç. gelecek çıktı mı? hayır. anı bilmiş ama.
illa gidecekseniz bari para boşa gitmesin. nasılsa gözden çıkmış bi 20 tl varsa işi bilen birine gitsin.
ama yine söylüyorum falları bırakabildiğiniz anda hayatınızda çok şey değişecek. arınıp enerjinizi temizlemiş olacaksınız. herşey birden düzene girmeye başlayacak.
önünüze yeni kapılar açılacak. bir de inancınız doğrultusunda bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. yaşça çok büyük değilim ama bu fal illettinden çok çektim. milyarlar akıttım desem abartmış olmam. ve çok pişmanım. şimdi ayda yılda bir o da eğlencesine...
ya ben nerdeyse ömrümü fala adadım. elmira dışında forumda adı geçen herkese gittim sonuç sıfıra sıfır.
dua edin arkadaşlar. ben ettim siz etmeyin
arada çok darlandığınızda gitmeye çalışın. ben ayda bire indirdim. haftada 4-5 giderdim 3 ay öncesine kadar. nasıl rahatladım anlatamam size.
illlee gidicem derseniz burcu, nurdoğan özel, olgu bi de gülşen denenebilir bence. bunlar da bilemiyor da işte en azından boş atıp dolu tutmuyolar. özellikle hep söylerim burcu son fallarında saçmalamıştı filan ama hiç bilmediğim bi şeyi bana söyleyen üstelik ben aksini iddia ettiğim halde aksini savunan tek kişiydi. aylaaaar aylaaar sınra haklı olduğunu gördüm. ama ne değişti? hiç. gelecek çıktı mı? hayır. anı bilmiş ama.
illa gidecekseniz bari para boşa gitmesin. nasılsa gözden çıkmış bi 20 tl varsa işi bilen birine gitsin.
ama yine söylüyorum falları bırakabildiğiniz anda hayatınızda çok şey değişecek. arınıp enerjinizi temizlemiş olacaksınız. herşey birden düzene girmeye başlayacak.
önünüze yeni kapılar açılacak. bir de inancınız doğrultusunda bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. yaşça çok büyük değilim ama bu fal illettinden çok çektim. milyarlar akıttım desem abartmış olmam. ve çok pişmanım. şimdi ayda yılda bir o da eğlencesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?