İstanbul'da Fal - Falcılar

ya benim şu an favorim cıvıltı kafe suna
3 sene önce gitmiştim hiç beğenmemiştim falını hatta o zamanki yakın söylediği şey tutmuştu ama ne bileyim sevmemiştim işte , sonra bir arkadaşım sunanın falı çıkıyormuş dedi hadi bende tekrar deneyim dedim
hakikaten çok güzel bakıyor ufak tefek şeyler çıktı önemli konulara vakti var bende ,
tavsiye ederim cnm sana...

olgu bana uzun uzun bakmıştı. zaten geleceği çıkar gibi bi düşüncem yok. onu geçtim artık. bilirse de attı tuttu diyicem zaten :)
yalnız suna hanımla ilgili dediklerinize çok şaşırdım. hakikaten elektrik çok önemli. forumun en başlarında çok yerden yere vurmuşlardı onu. kendim gitmedim gerçi.
ama bi de elektrik meselesi var.
bi ara herkes yiğiti çok övüyordu-ki reklam olmadığına emiim. hepsi yorumlarına çok güvendiğim üyelerdi.kalktım gittim bende.
yüz tane isim saydı. tanııyorum hiç birini deyince azarladı bi de üstüne. ama benim dışımda herkes pek beğenirdi onu.
suna hanım da öyle bi durum sanırım. tavsiyen için teşekkür ederim. aklımın bi yerine yazdım. artık kalkıp falcıya gitmek yok. yolum düşerse, canım da fal çekerse giderim. sağolasın tekrar

ümraniye didem e gittin mi?

bence de cogu nabza gore serbet veriyor...bazilari da tam tersi kotu seyler soyluyor...anlamadim su fal isini gitti...bence bilenler de var ama gormesine ragmen senin duymak istediklerini soyluyorlar...

dikkat ettim siz bütün falcıları kotuluyorsunuz her yorumunuzda sebanın falı dıyıp duruyorsunuz dığer falcıları nıçın kötuluyorsunuz bu kadar yaptığınız herşey barısken yapmayın ayıptır bu ya barı başka falcıları kotuleyıpte gunahlarına gırme dedıkerınıze ella olsun, taksım meryem olsun, olgu olsun vs.. bızde bazılarına baktırdık hıçte kotu değıllerdı sızın ne yapmaya çalıştığınız ortada zaten arkadaşlar anlamıştır

Arkadaşlar bakırköyde ki melise gitmeyin derim çünkü nasıl bır negatıf enerjisi varsa olayları tam tersi çıkıyor şahsen ben gittim bana olucak dediği şeylerin tam tersini yaşadım bu kadar olamazdı hayatım kabusa döndü aylarca kendime gelemedim size anlatmaya kalksam inanın wayy be dersinizz bu kadar olamazz hanı ınsanın hayatında en cok ıstedıgı seyler olur ya işte o olaylar tam tersıne dönuyor ve dediği ne varsa tamm tersii oldu bendee forum da bir arkadas vardı böyle bır yazı da bulunmusdu ama sımdı kendım yasayınca ne demek ıstediğini daha iyi anlıyorummm....Hani bende fal baktırmak istiyorum bir an gelıyor düşüncelerime hakim olamıyorum ama aslında içten içe de istemıyorum gıtmeyi düşünmdüğümden beri de rabbım bır turlu nasıp etmıyor iş de lakin ben bile bir ara öylesıne fal baktığım zamanlar oldu sonra arkadaşlardan bana geri dönüş olunca bir daha bak diye korktum o an söyledıklerım çıkmışdı oysa ben ne hıssettıysem sekıller bana neyı söylettıyse onu demısdım ama şakasına bile baktıgımı dusunurken bir baktıım haayatımda yenıden kötu olaylar dönmeye başladı istemedıgım seyler başıma geldi...Allaha dua ediyorum şimdi allahdan istiyorum ve birseylerı oncesınden haberdar olmak ıstıyorsam bu allahın ıznıyle olsun ıstıyorum...Bakınn arkadaşlar esmaül hüsna rabbimin çok güzel isimleriyle istediğinizi allahın izniyle görebilirsiiniz hıssedebılırbsınız rabbım hayırlı olanı karsınıza cıkarır elbet de sizin ihlasınıza da bağlı bir şey ama inanın kazanacağınız çok şey olur bir araştırın rabbim herkesin sevdiğini istediklerini gönlüne göre verir inşallah..

kesınlıkle katılıyorum o kadında kötü bir enerji var uğursuzluk var gittiğime o kadarr pişmanım kii aylarcaa ağladımm arkadaşşş ya söylediği hersey tamm tersi oldu kavgalar gürültüleerr evlilik hayallerım yıkıldııı ressmenn onun olucak dediği herseydi üstelik tam tersii olann hala toplamış değiilim kendimi ona gitmeden hiçbir sey yokdu hayatımda hıc bırsey belırmemısdıı ama nasıl bır felaketdır olanlarr allahım bır daha düşürmesinn hayatınızın mahfolmasını ıstemıyorsanız gitmeyin çünkü şimdi geçmiş forumları okuyunca benim gibi arkadaslar oldugunu gördüğüm de dahada emin oldum hislerimden....

ucurtma kafe nerımanı onerırmısınız ?
bı de taksımde ofısınde bakan goker vardı sanırım , onun telını bılen varmı ?

cok tesekkur ederım ,

uğursuz demiyelim de kadına şimdi bizimle enerjisi hiiiiç uyuşmamış orası kesin. bende de aynı sizin gibi oldu. herşey çok yolundayken gittim ona. gecesine hayatım altüst oldu. 5-6 aydır anca toparlıyorum kendimi. ondan önce de milyon tane falcıya gittim. hiç böyle bir şey yaşamamıştım. tesadüftür belki.
artık nasıl bi şey varsa bizi kötü etkiledi. çok pişmanım çoook. öyle herkese gitmemeyi de öğrendim. aynen dediğin gibi dualara, esmalara sarılmak en doğrusu.

ucurtma kafe nerımanı onerırmısınız ?
bı de taksımde ofısınde bakan goker vardı sanırım , onun telını bılen varmı ?

cok tesekkur ederım ,

gökeri bilmiyorum. nerimanla ilgili de tavsiye etmem. çok şirin biri, aşrı iyi niyetli ama arka arkaya 2 arkadaşıma benimle aynı şeyleri söyleyip aynı tarihleri vermişti.
3ümüze de çıkmadı.

bır ara sanırım mınıkdepresıf bahsetmıstı , kendısıne aıt oda gıbı ofıs gıbı bır yerı var orda bakıyor dıye.

acaba kımsede telı yok mu

tsk ,

taksim meryem in dedikleri nın tam tersi cıkmıstı bende dedıgı trh 6 nisan demıstı 7 nisan oldu ama tam tersı cok uzulmustum yaa gıtmedım bır daha gıtmemm de bakırköy ıncırlı mıydı orda bır bayan var ayse dıye sadece ıskambıl bakmıstı kahve ıle 10 gun demıstı 22 şubata gelıyodu 23 şubatta haber almıstım durup dururken msj atmıstı erkek arkadasım o bayana gıdebılırım hem cok buyuk paralarda almıyoo 20 tl ydı . rozayada gıtmem artık onun dedıklerıde cıkmadıı butun falcılar bana hazıran ayı demıstı neysekı az kaldı bakalım nasıl gececek hazıran ayım :)
fal baktgırmak guzel sey ama arada bır hergun her hafta degıl ama eglenmek hele 4 -5 kız gıdıyorsanızz daha bır makara oluyor :)

inşallahh hepımızın duaları kabul olur arkadaslar .

valla bana da melisin dedikleri çıkmadı hiç beğenmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…