evet ben de çok iyi bilmişti yakın zamanı. sorma
resmen kadının sana deli gibi aşık kesinlikle başka biri yok hayatında dediği günün gecesinde oğlanın hayatında başka bir kız olduğunu öğrenmiştim.
haha belki benimle o kızı karıştırmıştır. onu bilemiciiiiim. ama elektirk olayına dehşet inanıyorum anı bilmeleri konusunda tabii. yoksa geleceği Allahtan başkası bilemez. bilebileceğine inanmak da şirkten başka bir şey değil. benim bunu bile bile gidiyo olmam da salaklıktan başka bi şey değil tabi. o ayrı
ya benim şu an favorim cıvıltı kafe suna
3 sene önce gitmiştim hiç beğenmemiştim falını hatta o zamanki yakın söylediği şey tutmuştu ama ne bileyim sevmemiştim işte , sonra bir arkadaşım sunanın falı çıkıyormuş dedi hadi bende tekrar deneyim dedim
hakikaten çok güzel bakıyor ufak tefek şeyler çıktı önemli konulara vakti var bende ,
tavsiye ederim cnm sana...
ya ben nerdeyse ömrümü fala adadım. elmira dışında forumda adı geçen herkese gittim sonuç sıfıra sıfır.
dua edin arkadaşlar. ben ettim siz etmeyin
arada çok darlandığınızda gitmeye çalışın. ben ayda bire indirdim. haftada 4-5 giderdim 3 ay öncesine kadar. nasıl rahatladım anlatamam size.
illlee gidicem derseniz burcu, nurdoğan özel, olgu bi de gülşen denenebilir bence. bunlar da bilemiyor da işte en azından boş atıp dolu tutmuyolar. özellikle hep söylerim burcu son fallarında saçmalamıştı filan ama hiç bilmediğim bi şeyi bana söyleyen üstelik ben aksini iddia ettiğim halde aksini savunan tek kişiydi. aylaaaar aylaaar sınra haklı olduğunu gördüm. ama ne değişti? hiç. gelecek çıktı mı? hayır. anı bilmiş ama.
illa gidecekseniz bari para boşa gitmesin. nasılsa gözden çıkmış bi 20 tl varsa işi bilen birine gitsin.
ama yine söylüyorum falları bırakabildiğiniz anda hayatınızda çok şey değişecek. arınıp enerjinizi temizlemiş olacaksınız. herşey birden düzene girmeye başlayacak.
önünüze yeni kapılar açılacak. bir de inancınız doğrultusunda bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. yaşça çok büyük değilim ama bu fal illettinden çok çektim. milyarlar akıttım desem abartmış olmam. ve çok pişmanım. şimdi ayda yılda bir o da eğlencesine...
ümraniye didem e gittin mi?
ya zaten fallara verilen paralar daha çok canınızı acıtıyor ve enerji ister istemez daha kötüye gidiyor
birde falcıların %95 i nabza göre şerbet veriyor
madem yazdın bir kaç falcı bende yorum yapmak isterim sakıncası yoksa..
olgu da falına göre çok pahalı bakan birisi neden dersiniz toplam 5 cümle ile falı bitiriyor geçen sene haziran gibi gitmiştim ev ile ilgli birkaç şey dışında hiçbir dediği çıkmadı
anı bildi yanlız. olguya birde bir arkadaşım 2 kere gitti onda da çıkmadı
burcu ya 2 kere gitmiştim 1 kere kahve 1 kere tarot baktırmıştım. kahvesi daha iyi idi sadece olanları bildi gelecek foss oldu bende
ctesı dayanamdım tekrar gıttım sebaya,cok yakın bı arkadasınla dostlugunu bıtecek dedı,bugun cok arkadasımla kedı kopek gıbı tartıstık ve artık dostlugumuz arkadaslıgımız dıye bı kavram kalmadı aramızda,gercekten nankormus tıpkı sebanın anlattıgı gıbı,ıyı bı haber degıl belkı ama yıne de paylasmak ıstedım harf e kadar verdı e harflı bırı dedı..gercektende e harfli,dıger soyledıklerı de zamanla cıkarsa sebadan baska hıc bı falcıya gıtmeyecegım falcımı sabıtleyecegım.suana kadar ıkı sefer gıttım ıkısındede yakın gelecek ıcın soyledıklerı bırebır oldu.dıgerlerı uzun vadelı hep beraber bekleyıp gorecegız bakalım.yoruluyo ınsan falcı falcı gezmekten,sebanın soyledıklerı olumsuzda olsa olumluda olsa yemınederım aldıgı parayı hakedıyo.hıc kımse herseyı yuzde yuz bılemez tabıı,ınsan enazından gıttıgı falcılarda bıraz da olsa ılerıye yonelık dogru tutarlı tahmınler duymak ıstıyo,gecmısımı ben zaten bılıyorum gecmıs bılen falcılardan gına geldı artık,suaralar seba benım fal krızımı dıngınleyecek gıbı duruyo...
bana soracak olursan birde kadıköyde istanbull cafede dene derim 2 tane falcıları var ve 2 side çok iyi ajlan ve ebru hanım gitmeden randevu al numarası xxxxxxxxxxxxx
ben hiç memnun kalmadım melisten. benim gibi memnun kalmayan bi kaç kişiyle de konuşmuştum forumda. karar sizin tabi yine de. ama ben tavsiye etmiyorum. tek bir kelimesi bile çıkmadı. iki kere gittim. ilk falından memnun kalmadım ama o kadar çok övüldü ki bi kere daha gittim belki gününde değildi diye düşünerek. ikisi de kötüydü. üstelik bilmiyorum tesadüftür büyük ihtimalle ama melise iki gidişimde de çok kötü haberler aldım falların hemen üzerine. çok mutlu olacaksın dediği dönemde ne gözyaşları dökmüştüm.
kesınlıkle katılıyorum o kadında kötü bir enerji var uğursuzluk var gittiğime o kadarr pişmanım kii aylarcaa ağladımm arkadaşşş ya söylediği hersey tamm tersi oldu kavgalar gürültüleerr evlilik hayallerım yıkıldııı ressmenn onun olucak dediği herseydi üstelik tam tersii olann hala toplamış değiilim kendimi ona gitmeden hiçbir sey yokdu hayatımda hıc bırsey belırmemısdıı ama nasıl bır felaketdır olanlarr allahım bır daha düşürmesinn hayatınızın mahfolmasını ıstemıyorsanız gitmeyin çünkü şimdi geçmiş forumları okuyunca benim gibi arkadaslar oldugunu gördüğüm de dahada emin oldum hislerimden....
ucurtma kafe nerımanı onerırmısınız ?
bı de taksımde ofısınde bakan goker vardı sanırım , onun telını bılen varmı ?
cok tesekkur ederım ,
hayır yeni çıktı o meydana :)
Arkadaşlar bakırköyde ki melise gitmeyin derim çünkü nasıl bır negatıf enerjisi varsa olayları tam tersi çıkıyor şahsen ben gittim bana olucak dediği şeylerin tam tersini yaşadım bu kadar olamazdı hayatım kabusa döndü aylarca kendime gelemedim size anlatmaya kalksam inanın wayy be dersinizz bu kadar olamazz hanı ınsanın hayatında en cok ıstedıgı seyler olur ya işte o olaylar tam tersıne dönuyor ve dediği ne varsa tamm tersii oldu bendee forum da bir arkadas vardı böyle bır yazı da bulunmusdu ama sımdı kendım yasayınca ne demek ıstediğini daha iyi anlıyorummm....Hani bende fal baktırmak istiyorum bir an gelıyor düşüncelerime hakim olamıyorum ama aslında içten içe de istemıyorum gıtmeyi düşünmdüğümden beri de rabbım bır turlu nasıp etmıyor iş de lakin ben bile bir ara öylesıne fal baktığım zamanlar oldu sonra arkadaşlardan bana geri dönüş olunca bir daha bak diye korktum o an söyledıklerım çıkmışdı oysa ben ne hıssettıysem sekıller bana neyı söylettıyse onu demısdım ama şakasına bile baktıgımı dusunurken bir baktıım haayatımda yenıden kötu olaylar dönmeye başladı istemedıgım seyler başıma geldi...Allaha dua ediyorum şimdi allahdan istiyorum ve birseylerı oncesınden haberdar olmak ıstıyorsam bu allahın ıznıyle olsun ıstıyorum...Bakınn arkadaşlar esmaül hüsna rabbimin çok güzel isimleriyle istediğinizi allahın izniyle görebilirsiiniz hıssedebılırbsınız rabbım hayırlı olanı karsınıza cıkarır elbet de sizin ihlasınıza da bağlı bir şey ama inanın kazanacağınız çok şey olur bir araştırın rabbim herkesin sevdiğini istediklerini gönlüne göre verir inşallah..
Kimse gitmedimi Elmasa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?