Taksımde kıme gıdebılırız :)
acıl ıhtıyacımız var :)
tsk ,
tsk ,
Yazmış olduklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.Bende çok pişmanın.Allah affetsin.
7 aydır haftada 1 olmak üzere gitmediğim falcı kalmadı nerdeyse..Ne tarihler ne olaylar hepsi yalan oldu..Bende kestim elimde dua kitabı dualara sarıldım..Allah sen iste kullum ben vermeyim demiş..Ne gerek varmış diyorum falcı falcı gezmenin.Oluyor işte insanız arada sapıtıyoruz ki ben bunu hayatımın 2 döneminde yaptım ve tüm işlerim terse gitmeye başladı ne vakit fal defterini kapatana kadar...
Şaka gibi yani tüm işlerim tersine döndü..Almaman gereken paralar gelmedi.ve bir sürü terslikle uğraşıp durdum aylarca..
Bence şakasına bile gitmemek lazım.Günah bir şeyin şakası gırgırı terapisi olmaz.Bedeli ağır oluyor..Ben bunu hem maddi hem manevi ödedim..
Bu perşembe Regaip Kandili.ve bu gece okunan tüm dualar kabul görürmüş.Bence oturup dua edelim ve özelikle bu 3 aylar boyunca ciddi ciddi faldan uzak duralım..
Bu arada nasıl kötü enerjileri varsa falların bilemedim o sıra okuduğun dualar bile kabul görmüyor..
Herkezin gönlüne göre olmasını temenni ederim..
olgu bana uzun uzun bakmıştı. zaten geleceği çıkar gibi bi düşüncem yok. onu geçtim artık. bilirse de attı tuttu diyicem zaten :)
yalnız suna hanımla ilgili dediklerinize çok şaşırdım. hakikaten elektrik çok önemli. forumun en başlarında çok yerden yere vurmuşlardı onu. kendim gitmedim gerçi.
ama bi de elektrik meselesi var.
bi ara herkes yiğiti çok övüyordu-ki reklam olmadığına emiim. hepsi yorumlarına çok güvendiğim üyelerdi.kalktım gittim bende.
yüz tane isim saydı. tanııyorum hiç birini deyince azarladı bi de üstüne. ama benim dışımda herkes pek beğenirdi onu.
suna hanım da öyle bi durum sanırım. tavsiyen için teşekkür ederim. aklımın bi yerine yazdım. artık kalkıp falcıya gitmek yok. yolum düşerse, canım da fal çekerse giderim. sağolasın tekrar
<kızlar kooforde fal bakan falcı kım?allahaşkına bu kuaför nerede :) ben de gitmek isterim ...
bugun kadıkoyde cafe rea da sevgi hanıma baktırdık
pek memnun kaldıgımı soyleyemem , hic konsantre olamadı surekli yerinden kalktı.
sonra sana kimse fal bakamıyor galiba dedi , ben evet deyince de ama ben bakıcam merak etme dedı :)
sonra bilmedigim isimlerden bahsetti ( ıyı olanlar , kotu olanlar , uzak durmam gerekenler )
biriyle tanısacagımı soyledı hatta cok iddaalı konusarak cok mutlu olacaksın benımle tanıstırmaya getireceksin dedı
ıcınızde sevgi hanıma baktırıp begenen yada cıktı dıyen var mı acaba ?
hayır yeni çıktı o meydana :)
Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...
gecikeyim bence. baktırmıyorum ki artık. ama bulunsun aklımda. depreşirsem filan baktırırım. teşekkür ederimwaalla gecikmeyin :)) biran önce deneyin :)
tsk ,
dikkat ettim siz bütün falcıları kotuluyorsunuz her yorumunuzda sebanın falı dıyıp duruyorsunuz dığer falcıları nıçın kötuluyorsunuz bu kadar yaptığınız herşey barısken yapmayın ayıptır bu ya barı başka falcıları kotuleyıpte gunahlarına gırme dedıkerınıze ella olsun, taksım meryem olsun, olgu olsun vs.. bızde bazılarına baktırdık hıçte kotu değıllerdı sızın ne yapmaya çalıştığınız ortada zaten arkadaşlar anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?