İstanbul'da Fal - Falcılar

Taksımde kıme gıdebılırız :)
acıl ıhtıyacımız var :)

tsk ,

kadınlar kahvesi peline çok gttm heemen hemen ddkleri çıkıyorr benm sevdgm çocuk var 1,5 senedir beraberdk 2. ayrlgmzz ilk ayrldgmzda imkansz diodum ama barıstıkk 2.ayrlgmzda net haberi alcagmı söledi faceden eklems çcukk falan işe gircegimi bildi 2 vakte giriosn ddi çalısıorm suan banada süpriz oldu onn harcnde taksmde tarıgı denedm fena degl kadnlar kahvesi dilek remziye denedklermm onun harcnde biyere gtmek istemiorm symbol cadde subesne gittm serkana mal gibi 2 dakka bile sürmüo fal

ah ynen canım aynenn bende aylardır fal fal fal kafaı yems durumdaym kadınlar kahvesnden symbol den cıkmıormm ama dün aksamdan itibaren karar verdm gittm 4 rekat namaz kıldmm onların kendne hayrı olsaa gelcegi blseler kendlerni kurtarırlarr sans oyunları falan oynarlar ne blymm bu kadar hisleri kuvvetli mademm ama işte insan caresz oldugu zaaman allaha duada edior amaa dürtüo seytan hadi git iki güzel söze umuda ihtiacn var dio gidiosnn en güzeli allaha teslim olmak dualar etmek bende bunun farkna varıorm yavas yavss çok kötü dönemler geçiriorm sevglmden ayrldm baska bi kızla elele gördmm senelermi ziyan ettm kendme hazmedemiorm köpek olsn dönsn anlasn degermi diorm umudum kalmıo bitio direk hop falcı gidiosn iki güzel söz söylüoo sonaradan ck umt bagladgn seyler çıkmıo kalıosn ortada daha çok üzülüosnn

arakdaslar umut ediorz güzel seyler sölüolar çıkıo veya cıkmıo amaa allah bana dersimi verdi haftada 2 kere 3 kere falcıya gittgm oluodu bu aralar dün akasamda çıkmıstm faldan dönüordm eski sevglm yanımdann elele bi kızla geçtii üstelik halaa acısını çektigim dönsn diye umutlandgm insann böyle işte acı ceken uzulen hep gidenn ardından bakan kadın milelti oluyor kendimizi fala fula veriyoruz ama inanın bos size acılar yasatan insan için allaha dua edin hayrlısını isteyn dünden sonra fal baktırmıcam evlerimizde uzak eski sevglmle karsılasmamz mümkn degil ama inanın sok oldumm döncek sevio denilen çocukk kendine çokktann sürtügün tekini bulms gezioo 1,5 2 senelik ilisknn yasını tutan falcı falcı gezen ümitlenen ben oluyorumm daha dogrusu kadın milletne oluyor o kadar koydu okadar ezilms bitms tükenms hissettmki kendmi ben onun yüregimi yakmasndan aglar sızlar falcı falcı gezerken o çoktan herseyinde bitirmişş baskasını bulmusss bütün yol boyunca agladım kendme kızdımm

sunayı sadece ben değil bir kaç arkadaşım ve arkadaşlarıda dadandı yani
hemen hemen 10 günde bir gidiyorum bayağı iyi ...

Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...

bugun kadıkoyde cafe rea da sevgi hanıma baktırdık
pek memnun kaldıgımı soyleyemem , hic konsantre olamadı surekli yerinden kalktı.
sonra sana kimse fal bakamıyor galiba dedi , ben evet deyince de ama ben bakıcam merak etme dedı :)
sonra bilmedigim isimlerden bahsetti ( ıyı olanlar , kotu olanlar , uzak durmam gerekenler )
biriyle tanısacagımı soyledı hatta cok iddaalı konusarak cok mutlu olacaksın benımle tanıstırmaya getireceksin dedı

ıcınızde sevgi hanıma baktırıp begenen yada cıktı dıyen var mı acaba ?

canım arkadasım baktırms ona 2 sene önce falan cafe reada galibaa m isimli kumral bi çocukla evleniceksn dems tanısıcaksn dems tanıstlar suan nisanlılar ama bilmiorm ne kadar dgru falcılar klasıkk hep güzel şeyler sölüolaarr ama cogu sallıorr

Merhaba arkadaşlar. Elmas hanımdan bahsedilmiş. Ben 2 veya 3 sene önce G.paşa'da birine gitmiştim. İsmini hatırlamıyordum ama yorumları okuyunca aklıma geldi. Sanırım Elmas hanımdı. Evini falan çok net hatırlıyorum. Yaşlı bir bayan zaten. Su falı bakmıştı bana ve arkadaşlarıma. O an çok etkilenmiştik. Geçmişi ve bir çok falcının bilmediği bir çok şeyi bilmişti. Ama gelecek için söyledikleri tamamen hayal ürünü oldu :) Ben tavsiye etmem yani. Tabi ki siz bilirsiniz yine de. 3 senede değişmiş midir bilmiyorum :)

Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...

bana dedikleriin bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı. ya da henüz çıkmamış da olabilir tabi. bilmiyorum

İnsan bildiğiden şaşmayacak demkki,,Kızlar, burdan okudugum ucurtma cafe Neriman'a gittim taksım...hiç begenmedim, çok kötüydü, üstüne para vereceğimi düşündüm iyice cm sıkıldı...Burdan ıyı olduguunu okumuştum ama çok kötüydüü, kımseye tavsiye edtmiyorum, acayip başarısız! soru soruyo, tipik konuşmlar 5 dakıka sonra bye.. daha fazla yazmıyorum!

ella nın falı bana cıkmadı yanı yalanmı soylıyım, sen ellanın reklamcısından bırı olmada :)olguya fal baktrmadım ben ayrıca :) oyle bıse yazmadım hıc bı msjımda sen benım baktırıpta memnun kalmadıgım falcılardan memnunsan gıt baktır :)bana ne..

evet bugün enfale gittim arkadaşlar veee cidden şaşırdımm adam ya da arkadaş neyse işte direk ismimi söyleyerek başladı mı ben orda bi şooook. neyse kızkardeşimin adını ve hayatımda ki en en önemli diğer isimleri şakır şakır söyledi. gelecekle ilgili ise söyledikleri çıkar mı bilmem ama şu an ki durumu gayet ii bildi. orda beklerken kızlarla konuştum her hafta geliyorlarmış çıkıyormuş geliyorlarmış saatiyle yaşıyoruz dediler. neyse bi ben mi yaşayamadım anacım yaaa şu falların çıkması allaa alllaa :)))) neyse şaka bi yana hayırlısı olsun tabi. ama demem o ki isteyen deneyebilir enfali ben beğendim cidden. bakalım haftaya bi arkadaşımıda götüreceğimm. yazarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…