İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba..Birşey soracağım Pendikte Safiye adında bir falcı duydunuz mu?Çok iyiymiş..Bilen varsa yazsın lütfen..

aaaa evet biliyorum mimar canım hatta arkadaşımla gittim. çünkü onun falcı ablası evet ve o çook seviyor kahve bakıyor evinde haa ben beğendim mi bilmiyorum çook soru soruyor işte burcu terazi ya da kova olan kim eeee terazi şu diyorsun falan falan yani bilmedi pek yaaa cidden ben şaşırmadım ama arkadaşım yaklaşık 1 senedir gidiyor ve kızın evleneceğini kimle nasıl olacağını falan söylemiş zaten o ayda gidiyor artık abla gibi olmuş. en yakın zaman verdi bana.çıkarsa yazarım. neyse istersen nosunu yollarım canım ama bence enfali dene önce istersen.onunda nosunu yollarım bakırköyde. o daha şaşırtıcı haa çıkarsa daha ii olur yazarım :))))

Slmlar,
Ben dun majestic'te sedat bey'e kiva 'da da kerim bey'e baktirdim ikisinden de memnun kaldim. Tarzlari gayet farkli ama benim mevcut durumumu ve gecmisi mi gayet iyi bildiler ama gelecek icin soyledikleri dogru demek icin cok erken. Kibris'ta falci Elmas'in methini duydum ancak henuz kismet olmadi.Tavsiyelerinize acigim.

yazmadığınız falcı kalmamış herkesı kotuleyıp seba seba dıyorsunuz sebaya gıden arkadaşlar berbat olduğunu soylemışlerdı daha onceden bu kadar herşeyı barız ortaya koyan sızsınız ayrıca sızın amacınız bellı sebaya gıtmıceğımız kesın

Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...

bn 2 kere bktrdm ilkınde sok olmustum herkese önermiştim ama 2.falımda verdgı tarhler gectı. ynede belkı cıkar ılerde blmıyrm ama gecmısı yasadklarımı falan cok cok ıyı bilmıstı ilk falda 2. falda bilemıyorm ynede ilk falın hakkını yıyemem. 2 fal nekdr utopık olsada ...

çıldırcam ya cidden cıldırcam meleklerdeki gülsen (snrm ) dedıklerı arkadasıma cıkttı hemde bırebrı neden bana cıkmıyor olaya bak:/

çıldırcam ya cidden cıldırcam meleklerdeki gülsen (snrm ) dedıklerı arkadasıma cıkttı hemde bırebrı neden bana cıkmıyor olaya bak:/

cnm nekadara bakıyrlar orda fal bırde ben 2 sene once orda çok baktırdım fal ama hıç çıkan olmadı şuan tabı bılmıyorum okadar takılma sende

Kızlar gazıosmanpasada bırsel abla hakkında dusuncesı olan varmı ? Telefonunu bana msj atarmısınız? Dedıklerı cıkıyormu?

10 tane sahta uyelık acıpta sıteden atılan ella dan baskası degıldı :) olaylar unutulmadı herkesın aklında. ella kendını sureklı reklam yapıyordu bu sıtede malesef kı aldanıp gıden salaklar dan bırı de bendım.annemın babamın hatta genclıgımın ustune yemınederım arkadaslar ella hıc bısey bılmıo.sen sebaya gıtmedın ama ben ella ya gıttım canım ::) aradakı farkı anladınmı bosbosuna kendını yırtma avukatımısın sen falcıların yoksa reklamcısı mı.?

Kızlar gazıosmanpasada bırsel abla hakkında dusuncesı olan varmı ? Telefonunu bana msj atarmısınız? Dedıklerı cıkıyormu?

canımxxxxxxxxxxxxxxx.bazen cok ılgınc seylerı bılebılıyo,basarılıdır bana gore 40 tl ye bakıo.gecmısı cozmekte ustune tanımam hayatındakı ınsanın seceresını doker sana,cok tatlı anac bı kadın.

Son düzenleyen: Moderatör:

bana çok kısa baktı enfal tarihler falan da tutmadı beni de ismim söledi ama zaten yazdırıyorum ben oraya adımı çok detaylı göremedi arkadaşımda baktırdı ona da çıkmadı tarihler ama bilmiyorum tabi belki de bana çıkmıyordur çünkü bana hiç bir falcının dediği çıkmadı..bıraktım baktırmıyorum zaten ...yorumları okuyorum :)

Bu akşam Kandil'miş... Güzel güzel dualar edelim de, Allah tüm beklediklerimizi bize bir an önce döndürsün inşallah:)

telını msj atarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…