Kızlar merhaba..Birşey soracağım Pendikte Safiye adında bir falcı duydunuz mu?Çok iyiymiş..Bilen varsa yazsın lütfen..
hayır yeni çıktı o meydana :)
evetttt 100 msj oldummm artık özel msj hakkım oldu dimiii :))))
ella nın falı bana cıkmadı yanı yalanmı soylıyım, sen ellanın reklamcısından bırı olmada :)olguya fal baktrmadım ben ayrıca :) oyle bıse yazmadım hıc bı msjımda sen benım baktırıpta memnun kalmadıgım falcılardan memnunsan gıt baktır :)bana ne..
Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...
Arkadaşlar merhaba, Bakırköy Osmaniye'deki Filiz'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara burda çok bahsedilmişti. Şu an, yorumlar falan gayet iyi de dedikleri çıkıyor mu merak ettim...
çıldırcam ya cidden cıldırcam meleklerdeki gülsen (snrm ) dedıklerı arkadasıma cıkttı hemde bırebrı neden bana cıkmıyor olaya bak:/
cnm nekadara bakıyrlar orda fal bırde ben 2 sene once orda çok baktırdım fal ama hıç çıkan olmadı şuan tabı bılmıyorum okadar takılma sende[/QUOT
canımm 17.5 tl ama hepmıze yurtdısı dedı he bıde össye grmısn dıyerek basladı bende ddm össye grmedm okulu bıtıryorm dıye bana kızdı yanı soyle söyliım yne sen bılırsın ama bence taksımde baska bı yere bktrblırsn 20tl verp ben cnku oyle cok begenmedm hakkını yııyemem bıldgı seyler oldu :) ama mayıs 30 - 11 hazrrn eger bıse olursa kesın gt derm
yazmadığınız falcı kalmamış herkesı kotuleyıp seba seba dıyorsunuz sebaya gıden arkadaşlar berbat olduğunu soylemışlerdı daha onceden bu kadar herşeyı barız ortaya koyan sızsınız ayrıca sızın amacınız bellı sebaya gıtmıceğımız kesın
Kızlar gazıosmanpasada bırsel abla hakkında dusuncesı olan varmı ? Telefonunu bana msj atarmısınız? Dedıklerı cıkıyormu?
evet bugün enfale gittim arkadaşlar veee cidden şaşırdımm adam ya da arkadaş neyse işte direk ismimi söyleyerek başladı mı ben orda bi şooook. neyse kızkardeşimin adını ve hayatımda ki en en önemli diğer isimleri şakır şakır söyledi. gelecekle ilgili ise söyledikleri çıkar mı bilmem ama şu an ki durumu gayet ii bildi. orda beklerken kızlarla konuştum her hafta geliyorlarmış çıkıyormuş geliyorlarmış saatiyle yaşıyoruz dediler. neyse bi ben mi yaşayamadım anacım yaaa şu falların çıkması allaa alllaa :)))) neyse şaka bi yana hayırlısı olsun tabi. ama demem o ki isteyen deneyebilir enfali ben beğendim cidden. bakalım haftaya bi arkadaşımıda götüreceğimm. yazarım yine.
Bu akşam Kandil'miş... Güzel güzel dualar edelim de, Allah tüm beklediklerimizi bize bir an önce döndürsün inşallah:)
canım gazıosmanpasa da safak hastanesı var o yoldan dumduz asagıya ın nergıs gelınlıgın ustunde oturuyo,birol apartmanında.3. katta asansorden ınınce hemen karsındakı kapı.bazen cok ılgınc seylerı bılebılıyo,basarılıdır bana gore 40 tl ye bakıo.gecmısı cozmekte ustune tanımam hayatındakı ınsanın seceresını doker sana,cok tatlı anac bı kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?