Taksim de FAL EVİ adında kafe var. Orda erkek bir falcı güzel fal bakıyor
sembol tarağa gidebilirsiniz
sel ccanım ben 3 defa gitim zaman ve tarihte cıkmıyor ama ben memnun kaldım ..şehir dışında faldaydı yeni gelmiş denemede fayda varçıkmıyormuş canım arkadaşlarında dığer geçmiş yorumlarını okursan gorursun
slm bende filiz hanıma 3 defa gitim tarihi tutmuyor gec cıkıyor ama mumnun kaldım şehir dışında yaymış yeni gelmiş denemede fayda var ..bn 2 kere bktrdm ilkınde sok olmustum herkese önermiştim ama 2.falımda verdgı tarhler gectı. ynede belkı cıkar ılerde blmıyrm ama gecmısı yasadklarımı falan cok cok ıyı bilmıstı ilk falda 2. falda bilemıyorm ynede ilk falın hakkını yıyemem. 2 fal nekdr utopık olsada ...
canım xxxxxxxxasansorden ınınce hemen karsındakı kapı.bazen cok ılgınc seylerı bılebılıyo,basarılıdır bana gore 40 tl ye bakıo.gecmısı cozmekte ustune tanımam hayatındakı ınsanın seceresını doker sana,cok tatlı anac bı kadın.
slm kızlar bende kadıköyde istanbull cafede ajlan ve ebru var onları tavsiye ediyorum benim ve ablamla ilgili çok önemli detayları bildi imkansız dediğim şeyleri bildi çok başarılılar her ikiside size tavsiyem denen derim 20 liraya bakıyorlar
taksimdeki kerimin falları çıkıyor mu?
Size ümraniye didem ile ilgili iade olunmayan paramdan ve açılmayan telefonlarımdan bahsetmiştim. Sonunda kendisine ulaştım telefonda, güvenimin sarsıldığını anladığını ve özür dileyerek bana şu gün şu saatte kesinlikle telefon edeceğini söyledi:) elbette üzerinden 3 gün geçti ve telefonlarıma cevap veren bana telefonla dönen olmadı.
Herkesin geçmiş kandilini de kutlarım...sevgiler...
Size ümraniye didem ile ilgili iade olunmayan paramdan ve açılmayan telefonlarımdan bahsetmiştim. Sonunda kendisine ulaştım telefonda, güvenimin sarsıldığını anladığını ve özür dileyerek bana şu gün şu saatte kesinlikle telefon edeceğini söyledi:) elbette üzerinden 3 gün geçti ve telefonlarıma cevap veren bana telefonla dönen olmadı.
Herkesin geçmiş kandilini de kutlarım...sevgiler...
dideme ulasamiyorum ben,uzun uzun denemek lazim herhalde
ben varım ama salı doktora gidicem çarş. olsaydı keşke sen nerden gidiceksin avr. yakasında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?