İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu mübarek gecede saldım çayıra mevlam kayıra. Bir çoğuna gittim. Belki cidden merak, belki gerçekten sıkıntıdan bazen de öylesine kahve içmekti maksadım. Hiç bir falcı aman aman da bildi diyemem. En iyi denilenlere de gittim. Normalde benim şu an nişan konuşuyor olmam lazımdı ki kaç aydır görüşmüyorum bile. Önce Aralık dediler sonra şubat sonra mart sonra nisan harika yok mayıs olacak. E o zaman saldım gitti...

slm bende filiz hanıma 3 defa gitim tarihi tutmuyor gec cıkıyor ama mumnun kaldım şehir dışında yaymış yeni gelmiş denemede fayda var ..

bana da birsel ablanın telini özelden yazar mısın
teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende kadıköyde istanbull cafede ajlan ve ebru var onları tavsiye ediyorum benim ve ablamla ilgili çok önemli detayları bildi imkansız dediğim şeyleri bildi çok başarılılar her ikiside size tavsiyem denen derim 20 liraya bakıyorlar

Size ümraniye didem ile ilgili iade olunmayan paramdan ve açılmayan telefonlarımdan bahsetmiştim. Sonunda kendisine ulaştım telefonda, güvenimin sarsıldığını anladığını ve özür dileyerek bana şu gün şu saatte kesinlikle telefon edeceğini söyledi:) elbette üzerinden 3 gün geçti ve telefonlarıma cevap veren bana telefonla dönen olmadı.

Herkesin geçmiş kandilini de kutlarım...sevgiler...

bana da arkadaşıma da yapmış bakacağım demiş hep ertelemiş bilemem tabii

didemin çok yoğun oldugunu düşünüyorum .. nedense bana hayal kırıklıgı yaşatmadı ...

Çoooook uzun zamandır yazmıyordum sadece okuyup geçiyordum fala meraklı ve eski üye olmama rağmen,çünkü soğumuştum resmen adını anıp tekrar akıllara getirip reklamını yapmak istemiyorum malum falcının reklamcıları,fanatik savunucularından dolayı ama bakıyorumki zaman herşeyin ilacı gerçekler bi yere kadar saklanıyor ve kötü niyetliler eleniyor..Haksızlık etmiyim şu anda da yokmu hemde çok var gerek fanatikler gerekse falcıların kendileri o kadar belli ediyolarki kendilerini gülüp geçiyorum..

Sonuçta anlayan anlıyo kimin ne olduğunu..onlarda elenmeye mahkum..

neyse son fal tecrübemi paylaşıyım burdan okuyup cafe 3 vakit Dideme gittim uzun zamandır gitmiyordum kimseye ben çok beğendim sanki geçmiş 2 yılımı ve bu günü film şeridi gibi dinledim gelecek için söylediklerinden çıkan olursada paylaşırım yine.Cafe olmasına rağmen yarım saati geçti benim falım yani emek veriyor ve herşeyden önce iyi niyetli biri olduğu herhalinden belli.. Tasvirleri,anla ilgili beklenti ve düşünceler süperdi..Çok önem vermem yani benim için kriter değildir ama isimde bildi bende..ama en değerlisi benim için ben hiç ama hiç konuşmadım ve bir tane soru bile sormadı...

Küçük bir not: Burdan bi arkadaş 3 sene önce aynı cafeye gittiğini,tekrar gidince hatırladığını hiç beğenmediğini fos olduğunu falan yazmıştı.İster istemez aklımda kaldı sordum ne kadar süredir burdasınız diye cafeyi açalı 1,5 yıl olmadı dedi peki sizden önce burası fal cafemiydi dedim (hani olurya yazan arkadaş benzetmiştir karıştırmıştır yine iyi niyetli düşünmek lazım) hayır değildi diyince dedimki bu forumda her zaman olucak böyle şeyler birileri gidecek yerine yenileri gelicek.Reklam yada haksız rekabet için karalama yapmaya... Hadi kötüleyeceksin bari senaryonu daha dikkatli yaz..Neyse ben bu kadar sorunca anladı çünkü burdan bi müşterileri söylemiş..Ben tanımam etmem ilk defa gittim ama kızın bunu haketmediğini kendi adıma içtenlikle söyleyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…