Çoooook uzun zamandır yazmıyordum sadece okuyup geçiyordum fala meraklı ve eski üye olmama rağmen,çünkü soğumuştum resmen adını anıp tekrar akıllara getirip reklamını yapmak istemiyorum malum falcının reklamcıları,fanatik savunucularından dolayı ama bakıyorumki zaman herşeyin ilacı gerçekler bi yere kadar saklanıyor ve kötü niyetliler eleniyor..Haksızlık etmiyim şu anda da yokmu hemde çok var gerek fanatikler gerekse falcıların kendileri o kadar belli ediyolarki kendilerini gülüp geçiyorum..
Sonuçta anlayan anlıyo kimin ne olduğunu..onlarda elenmeye mahkum..
neyse son fal tecrübemi paylaşıyım burdan okuyup cafe 3 vakit Dideme gittim uzun zamandır gitmiyordum kimseye ben çok beğendim sanki geçmiş 2 yılımı ve bu günü film şeridi gibi dinledim gelecek için söylediklerinden çıkan olursada paylaşırım yine.Cafe olmasına rağmen yarım saati geçti benim falım yani emek veriyor ve herşeyden önce iyi niyetli biri olduğu herhalinden belli.. Tasvirleri,anla ilgili beklenti ve düşünceler süperdi..Çok önem vermem yani benim için kriter değildir ama isimde bildi bende..ama en değerlisi benim için ben hiç ama hiç konuşmadım ve bir tane soru bile sormadı...
Küçük bir not: Burdan bi arkadaş 3 sene önce aynı cafeye gittiğini,tekrar gidince hatırladığını hiç beğenmediğini fos olduğunu falan yazmıştı.İster istemez aklımda kaldı sordum ne kadar süredir burdasınız diye cafeyi açalı 1,5 yıl olmadı dedi peki sizden önce burası fal cafemiydi dedim (hani olurya yazan arkadaş benzetmiştir karıştırmıştır yine iyi niyetli düşünmek lazım) hayır değildi diyince dedimki bu forumda her zaman olucak böyle şeyler birileri gidecek yerine yenileri gelicek.Reklam yada haksız rekabet için karalama yapmaya... Hadi kötüleyeceksin bari senaryonu daha dikkatli yaz..Neyse ben bu kadar sorunca anladı çünkü burdan bi müşterileri söylemiş..Ben tanımam etmem ilk defa gittim ama kızın bunu haketmediğini kendi adıma içtenlikle söyleyebilirim..
nerde bakıyor bu bahsettiğiniz?
allah allahh arkadaşlar ben ulaşabiliyorum :)) isterseniz notunu ileteyim
Bkırköyde cafe 3 vakit diye bi yer..
Bu arada onu yazmayı unuttum birde 2 ay önce arkadaşımın önerisiyle büyükçekmecede evinde bakan Arzu hanım diye birine gitmiştim 50 tl ye bakıyo iskambil..oda çok şeyler bildi ama verdiğim 1-2 tarih tutmadı bekliyorum..yanlız kedi ve köpekten korkan gitmesin derim..
yine aynı dönem taksimde cafe bi melek diye bi yerde de Sevgi hanıma baktırdım kısa ama netti oda..verdiği tarihe az kaldı onuda beğenmiştim.
ama en beğendiğim yada tekrar giderim diyeceğim Didem kesinlikle....
sevgili den_den bende ulasıyorum :)) bırcok arkadasımda gıttı cok memnun anlamadım ben neden boyle oluor acaba
sevgili meyra33 :)) didemi karalama kampanyası yapıolar bence .. ben müsade etmem :)
allah allahh arkadaşlar ben ulaşabiliyorum :)) isterseniz notunu ileteyim
evet canim ulastirabilirsen sevinirim,belki bendeki numara yanlistir
kadıköyde istanbull cafenin falcıları çok iyi ben orayı öneriyorumxxxxxxx randevu almadan gitmeyin çok yoğun oluyor
kibrit..msj kutunuza bakabılırsınz :)
cok tesekkur ederim. bu arada bendeki numaranin aynisiymis :)
telını msj atarmısın canım
Çoooook uzun zamandır yazmıyordum sadece okuyup geçiyordum fala meraklı ve eski üye olmama rağmen,çünkü soğumuştum resmen adını anıp tekrar akıllara getirip reklamını yapmak istemiyorum malum falcının reklamcıları,fanatik savunucularından dolayı ama bakıyorumki zaman herşeyin ilacı gerçekler bi yere kadar saklanıyor ve kötü niyetliler eleniyor..Haksızlık etmiyim şu anda da yokmu hemde çok var gerek fanatikler gerekse falcıların kendileri o kadar belli ediyolarki kendilerini gülüp geçiyorum..
neyse son fal tecrübemi paylaşıyım burdan okuyup cafe 3 vakit Dideme gittim uzun zamandır gitmiyordum kimseye ben çok beğendim sanki geçmiş 2 yılımı ve bu günü film şeridi gibi dinledim gelecek için söylediklerinden çıkan olursada paylaşırım yine.Cafe olmasına rağmen yarım saati geçti benim falım yani emek veriyor ve herşeyden önce iyi niyetli biri olduğu herhalinden belli.. Tasvirleri,anla ilgili beklenti ve düşünceler süperdi..Çok önem vermem yani benim için kriter değildir ama isimde bildi bende..ama en değerlisi benim için ben hiç ama hiç konuşmadım ve bir tane soru bile sormadı...
Küçük bir not: Burdan bi arkadaş 3 sene önce aynı cafeye gittiğini,tekrar gidince hatırladığını hiç beğenmediğini fos olduğunu falan yazmıştı.İster istemez aklımda kaldı sordum ne kadar süredir burdasınız diye cafeyi açalı 1,5 yıl olmadı dedi peki sizden önce burası fal cafemiydi dedim (hani olurya yazan arkadaş benzetmiştir karıştırmıştır yine iyi niyetli düşünmek lazım) hayır değildi diyince dedimki bu forumda her zaman olucak böyle şeyler birileri gidecek yerine yenileri gelicek.Reklam yada haksız rekabet için karalama yapmaya... Hadi kötüleyeceksin bari senaryonu daha dikkatli yaz..Neyse ben bu kadar sorunca anladı çünkü burdan bi müşterileri söylemiş..Ben tanımam etmem ilk defa gittim ama kızın bunu haketmediğini kendi adıma içtenlikle söyleyebilirim..
arkadaşlar nerde bu 3 vakit cafe.tarif edebilir misiniz?
benim favorim ümraniye didem ..
çekmeköyde çay falı bakan bi zeynep vardı.. ona gittim uzun süre sonra bikaç şeyi hoşuma gitmedi..
caddede günay var .. o da güzeldi..
sembol tarık.. işe yaramaz
sembol kadir iyidir :) kendisi benim atanacagım günü ve bir an önce eşyalarımı hazırlamam gerektiğini sölemişti..
bi arzu da bende var .. ama o güya medyummuş.. tek olayı isim buluyor..
aaa kadıköy sıpıntıda niko var .. o da güzel bakmıstı..
la porte ayhan 3 dakka bakıyor .. net ama bana yetmez asla..
yine la porte de başak hanım var.. sakin sakin saatlerce anlatıyor..
aa birde ayten hanım var acıbadem de evinde bakıyor.. çay falı
işte bunlardan ayten ve didem favorim :)
diğerlerine bi daha gitmem ama bunlar süperdi :))
slm bende filiz hanıma 3 defa gitim tarihi tutmuyor gec cıkıyor ama mumnun kaldım şehir dışında yaymış yeni gelmiş denemede fayda var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?