İstanbul'da Fal - Falcılar

nerde bakıyor bu bahsettiğiniz?

nerde bakıyor bu bahsettiğiniz?

Bkırköyde cafe 3 vakit diye bi yer..

Bu arada onu yazmayı unuttum birde 2 ay önce arkadaşımın önerisiyle büyükçekmecede evinde bakan Arzu hanım diye birine gitmiştim 50 tl ye bakıyo iskambil..oda çok şeyler bildi ama verdiğim 1-2 tarih tutmadı bekliyorum..yanlız kedi ve köpekten korkan gitmesin derim..

yine aynı dönem taksimde cafe bi melek diye bi yerde de Sevgi hanıma baktırdım kısa ama netti oda..verdiği tarihe az kaldı onuda beğenmiştim.

ama en beğendiğim yada tekrar giderim diyeceğim Didem kesinlikle....

benim favorim ümraniye didem ..

çekmeköyde çay falı bakan bi zeynep vardı.. ona gittim uzun süre sonra bikaç şeyi hoşuma gitmedi..
caddede günay var .. o da güzeldi..
sembol tarık.. işe yaramaz
sembol kadir iyidir :) kendisi benim atanacagım günü ve bir an önce eşyalarımı hazırlamam gerektiğini sölemişti..
bi arzu da bende var .. ama o güya medyummuş.. tek olayı isim buluyor..
aaa kadıköy sıpıntıda niko var .. o da güzel bakmıstı..
la porte ayhan 3 dakka bakıyor .. net ama bana yetmez asla..
yine la porte de başak hanım var.. sakin sakin saatlerce anlatıyor..
aa birde ayten hanım var acıbadem de evinde bakıyor.. çay falı
işte bunlardan ayten ve didem favorim :)
diğerlerine bi daha gitmem ama bunlar süperdi :))

sevgili meyra33 :)) didemi karalama kampanyası yapıolar bence .. ben müsade etmem :)

ben telefon ıle her soruyo rahatlıkla sorabılıyorum kendısıne tek sorunumuz telefona gec cevap veremesii onada ya yardımcısı cıkıyor tele yada kendısı musaıt oldugu zaman arıyor yogunluktan dıye dusunuyorum...3 defa gıttım ucundede memnun kaldım bende parasını yatırmıstım telde baksın uzak gıdemıyorum diye ama olmadı evıne gıtmek ıstedım ve gıttım sorunsuzdu yaniii...ins varsa falına bakılmayan arkadaslar kısa surede halledlır dıyorum...

merhaba. sana son derece katılıyorum, ben de acaba demiştim burda beğenmeyenler olunca ama hiç tahmin etmezdim karalama olduğunu.

kesinlikle şimdiye kadar gittiğim en en en etkileyici fal bakan insandır didem.

artı ben bana sölediklerini şuan birebir yaşıorum ,yazıcam demiştim bu hafta içinde olursa diye..

sölediği şeyleri şuan birebir yaşıyorum millet.bu Allah ın takdiridir,k,mse gelecğei blemez hep sölüoruz. ama kızın tahminleri doğru çıktı. tahmin diyelim Allah bilir çünkü biliosunuz.

ben bu kdr geçmişi net,tarihi tarihine, ayı ayına tutturan, geleceği de bu kadar tutarlı tahmin eden 2. bi insan tanımadım.

özetin özeti,,, didem aldığı parayı hakediyo ve iyi bir fal yorumcusu.

bu kdr..

gözlemini bizimle paylaştığın çok teşekkür ediyorum arkadaşım.

bu arada en son bakırköy de mandal cafe de ada diye birine gittim. o da olaydı ya beğendim baya. sen gittinmi Rosels hiç denedin mi ?

ama didemin bende buraktığı etkiyi hiçkimse bırakmadı tekrar sölüorum.

arkadaşlar nerde bu 3 vakit cafe.tarif edebilir misiniz?

cnm anlatıorum

bakırköyde carusel avm nin c kapısının önüne gel. sırtını carusele ver, önünde anayol olcak şekilde, tam karşında ara sokak olacak, anayolu geç ve o ara sokağa gir, ordan sapmadan 50m ilerle,migros kalacak sağında, hemen onun yanı Üç vakit cafe . netten cafenin numarasını bul ve randevu alıp git istersen.

Acıbadem'de Ayten hanım nerede? Ben çok yakınım Acıbadem'e hiç duymadım. İletişim bilgisi verebilir misiniz?

slm bende filiz hanıma 3 defa gitim tarihi tutmuyor gec cıkıyor ama mumnun kaldım şehir dışında yaymış yeni gelmiş denemede fayda var ..

biz 3 arkadaşımızla gıttık hıç bır soylenen doğru değıldı ve de çıkmadı bızıde başka şeylere sevketmıştı soylemek ıstemıyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…