Çoooook uzun zamandır yazmıyordum sadece okuyup geçiyordum fala meraklı ve eski üye olmama rağmen,çünkü soğumuştum resmen adını anıp tekrar akıllara getirip reklamını yapmak istemiyorum malum falcının reklamcıları,fanatik savunucularından dolayı ama bakıyorumki zaman herşeyin ilacı gerçekler bi yere kadar saklanıyor ve kötü niyetliler eleniyor..Haksızlık etmiyim şu anda da yokmu hemde çok var gerek fanatikler gerekse falcıların kendileri o kadar belli ediyolarki kendilerini gülüp geçiyorum..
Sonuçta anlayan anlıyo kimin ne olduğunu..onlarda elenmeye mahkum..
neyse son fal tecrübemi paylaşıyım burdan okuyup cafe 3 vakit Dideme gittim uzun zamandır gitmiyordum kimseye ben çok beğendim sanki geçmiş 2 yılımı ve bu günü film şeridi gibi dinledim gelecek için söylediklerinden çıkan olursada paylaşırım yine.Cafe olmasına rağmen yarım saati geçti benim falım yani emek veriyor ve herşeyden önce iyi niyetli biri olduğu herhalinden belli.. Tasvirleri,anla ilgili beklenti ve düşünceler süperdi..Çok önem vermem yani benim için kriter değildir ama isimde bildi bende..ama en değerlisi benim için ben hiç ama hiç konuşmadım ve bir tane soru bile sormadı...
Küçük bir not: Burdan bi arkadaş 3 sene önce aynı cafeye gittiğini,tekrar gidince hatırladığını hiç beğenmediğini fos olduğunu falan yazmıştı.İster istemez aklımda kaldı sordum ne kadar süredir burdasınız diye cafeyi açalı 1,5 yıl olmadı dedi peki sizden önce burası fal cafemiydi dedim (hani olurya yazan arkadaş benzetmiştir karıştırmıştır yine iyi niyetli düşünmek lazım) hayır değildi diyince dedimki bu forumda her zaman olucak böyle şeyler birileri gidecek yerine yenileri gelicek.Reklam yada haksız rekabet için karalama yapmaya... Hadi kötüleyeceksin bari senaryonu daha dikkatli yaz..Neyse ben bu kadar sorunca anladı çünkü burdan bi müşterileri söylemiş..Ben tanımam etmem ilk defa gittim ama kızın bunu haketmediğini kendi adıma içtenlikle söyleyebilirim..
sevgili meyra33 :)) didemi karalama kampanyası yapıolar bence .. ben müsade etmem :)
bana da birsel ablanın telini özelden yazar mısın
teşekkürler
hatta demeti bir arkadaşıma da önerdim ve numarasını verdim, o da baktırınca onu da yazarım,
hatta demeti bir arkadaşıma da önerdim ve numarasını verdim, o da baktırınca onu da yazarım,
arkadaşlar bu falcıya baktıran var mı?ben baktırdum ama sanki sallıyor gibime geldi.zaten elle utulur birşey demedi bile.yeni birinle tanışcaksın vs vs .işyerinden dedi .yani nerden olabilirki başka ?mantıklı sallııyor gibi.bakıranlar var mı ?
Nostradamus Kafede ki bütün falcılar fos...Bilemem ama çok sıkı sallıyor hepsi...
Bu demet taksimde dakika tutan demetmi ? Degilse bilgilerini yollarmisin
Sevgili Tuliptuli, Demet hanıma telefonda falı ne kadara baktırdınız? Biligi verirseniz sevinirim. Hoşçakalın.
tarot ve ıskambıl bakıyor gayet başarılıydı banada olaylarım dedığı gıbı ılerlıyor 50 tl ye bakıyor
Gittiklerim arasında iyi diyeceklerim. Bakirkoy uc vakit Cafe Didem, bakirkoy Osmaniye de filiz, bakirkoy mandal Cafe ada bey, ve Ümraniye Didem bunlardan şaşmayın
Gittiklerim arasında iyi diyeceklerim. Bakirkoy uc vakit Cafe Didem, bakirkoy Osmaniye de filiz, bakirkoy mandal Cafe ada bey, ve Ümraniye Didem bunlardan şaşmayın
ddem ve ada için sana katılıorum arkadaşım güzel tespit tebrikdier 2 sini denemedim zten.
bir ara bakirkoy dejavu cafede bakan ada vardi hala orada mi bilemiyorum ama bu ada o ada degil demi?Cunku dejavudaki ada fena sallamisti bana ve dedigi hic bir sey tutmamisti.he sadece erkek arkadasimin adini bilmisti onu ben de biliyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?