İstanbul'da Fal - Falcılar

selamlar,
doğru hatırlıyorsam bana bir taş gelmiş burda ama yazdım mı yoksa yazacaktım yazmadım mı inan onu bile hatırlamıyorum ki mesajımı da bulamadım zaten :) eğer alınganlık yapmıyorsam şu açıklamayı yapmam gerekir; oturup da burda onu bunu karalayım burda diye ne vaktim var, ne de alakam...burdaki bazı arkadaşların çok değerli tavsiyelerini değerlendiriyorum o kadar...sadece ben alayım faydalanayım yapmak istemediğim için de arada deneyimlerimi paylaşıyorum.
seneler once aynı yere gittiğimi çok net hatırlıyorum fal için ama baktırdığım kişinin tipini bile hatırlamadığım için o didem miydi bişey diyemiyorum demiştim zaten, tekrar gidince hatırladım ve "fos" tu diye birşey soylemedim bile, çünkü o zaman bakan kimse dediklerini de hatırlamıyorum sadece hoşuma gitmeyen şeyler soylediyse birdaha gitmemişimdir. tekrar gidince bir bağlantı da kuramadım çünkü :) hatta ona da soyledim, ama o zamanlar burda fal bakılmıyordu ki dedi, ben de heralde sureyi hatırlamıyorum diye dusundum...son baktırdığım falı hatırlıyorum sadece, çok net bilmesi gereken birkaç şeyi bilemediği için pek memnun kalmadım diyebilirm ama beni farklı bir şekilde düşünmeye de ittiği doğru, belki de oyledir ama genelde soyut gibiydi soyledikleri ve biryere oturtamadım gibi, belki de çok alelacele gittiğim için benim kafam dalgındır....ayrıca bence çok kibar ve tatlı bir kız ama denediklerimden daha iyileri var , o yuzden bir sure onlarla devam edeceğim..
dediğin gibi iyi niyetli düşünmek lazım ki iyi niyet kısmına geçince yanılmıyorsun, eminim vardır bu tip şeyler yapan ya falcılar ya başka insanlar ama emin ol o kadar düzenli şekilde forumu takip edebilip, o komplex kontrolleri yapacak (bu sunu dedi, bu ama daha once soyle de demişti) vaktim yok,

sadece bil istedim,

mimar34 tekrar tsk demet in numarasını yollamıştın :)
gecen hafta içinde telefonla baktırabildim ve begendim, açıkçası o kadar beklemiyordum, ama benim bahsettiğim demet değil bu bambaşka biriymiş,
umarım fazla soru soyup baymamışımdır kızcağızı :)
bu arada seninle fal tercihlerimiz uyuşuyor hissine kapıldım, nil in de numarasını senden almıştım, güçlerimizi birleştirelim bence :)
demet bana biraz daha uzun tarihler verdi, sanırım 6-7 sayfa not tuttum, en yakını 3 hafta içinde kesin olacak dediği bişey, bununla ilgili de ummadığım gelişmeler olduğu doğru, o gun ihtimal vermiyordum ama bugunden sonra şaşırmam, bakalım yazarım olursa,
yeni önerilerine açığım, hatta bir tavsiye listesini tlf larla birlikte bana msj atarsan tam super olur :)
sevgiler,

arkadaşlar,
yarın burada yoğun olarak onerdiğiniz birini denemeyi dusunuyorum, bu hafta hiç zaman bulamadım maalesef ama aklım kaldı, akşamına yine paylaşırım gelişmeleri ve ismini,

arkadaşlar bu falcıya baktıran var mı?ben baktırdum ama sanki sallıyor gibime geldi.zaten elle utulur birşey demedi bile.yeni birinle tanışcaksın vs vs .işyerinden dedi .yani nerden olabilirki başka ?mantıklı sallııyor gibi.bakıranlar var mı ?

bana da birsel ablanın telini özelden yazar mısın
teşekkürler

canım ozelden msj atabılme hakkım olsa keske yazdıgım adrese gıdın sora sora yolda gıderken esnaflara sorun nergıs gelınlıgı sıze gosterırler zaten nergıs gelınlıge gelıncede bulmaz cok kolay dırek ustu gelınlıkcıye bıle sorsanız bırol apartmanı nerde dıye hemen gosterır sıze zılde zaten bırsel tasdemır dıye ısım yazıyor

Nostradamus Kafede ki bütün falcılar fos...Bilemem ama çok sıkı sallıyor hepsi...

Kizlar merhaba ben merakıma yenildim ve g.o.pasada ki Birsel hanımı buldum. Bulmaz olaydım gitti 40 liram. Bir insan bu kadar mı atar ve tutturmaz. Misal babam yaşıyor baban öleli kaç sene oldu diyor 2 cocuğun var diyor hayır Bir tane diyorum azarlıyor. Nasıl kufurbaz nasıl küstah burnu kalkmış anlatamam. Sakın ola paranıza yazık etmeyin.

Gittiklerim arasında iyi diyeceklerim. Bakirkoy uc vakit Cafe Didem, bakirkoy Osmaniye de filiz, bakirkoy mandal Cafe ada bey, ve Ümraniye Didem bunlardan şaşmayın

ddem ve ada için sana katılıorum arkadaşım güzel tespit tebrik dier 2 sini denemedim zten.

bir ara bakirkoy dejavu cafede bakan ada vardi hala orada mi bilemiyorum ama bu ada o ada degil demi?Cunku dejavudaki ada fena sallamisti bana ve dedigi hic bir sey tutmamisti.he sadece erkek arkadasimin adini bilmisti onu ben de biliyorum zaten

bir ara bakirkoy dejavu cafede bakan ada vardi hala orada mi bilemiyorum ama bu ada o ada degil demi?Cunku dejavudaki ada fena sallamisti bana ve dedigi hic bir sey tutmamisti.he sadece erkek arkadasimin adini bilmisti onu ben de biliyorum zaten

yok canım değildir muhtemelen ya? bu bildiğin döktürüyo. kısa boylu tatlı bi çocuk,kara kaş kara göz açık tenli, uyuyo mu tipi?ben nette araştırıp gittim baya övmüşler çünkü burda da övmüşlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…