İstanbul'da Fal - Falcılar


iyikide gıtmemışım bende gıtmeyı duşunuyordum bılgı verdığın ıçın sağol en son sevgılımden kufur yemıştım bıde ondan yemıyelım :)
 

Ben nedense bu evde fal bakan kişilere hiç güvenemiyorum...Aynı şekilde telefon da öyle..Sanki o etkileşim olmaz gibi geliyor..
 
bana da öle geliyor bende çook memnun kalanlardanım didemden hiç öyle bi insana benzemiyor.

1 ayı buluyordur sanırım, telefonunu buradan bir arkadaştan aldım özel mesajla, o tarihlerde İstanbul'da değildim telefonla bakabileceğini söyledi ve o gün parayı hesabına gönderdim. O akşam 20:30 da bakacağını söyledi, sonra o akşam bakamadı, olabilir insanlık halidir. Bir sonraki gün bakacağını söyledi, o gün de akşama kadar bekletti, bir sonraki güne kaldı 3. gün telefonunu açmadı, 4. gün mesajlarıma sağlık problemi olduğu için bakamadığını fizik tedeviye gideceğini dilersem parayı geri göndereceğini söyleyerek cevap yazdı. Ben 1-2 gün daha bekleyebileceğimi söyledim, en kısa zamanda bakacağını yazdı. Bir kaç gün sonra bakıp bakamayacağını sorduğumda parayı iade edeceğini yazdı. Şu ana kadar ne para iadesi yapıldı, ne de fala bakıldı, en son parayı göndermiş olmam gerekiyor hasebınıza bakın demesinin ardından 6-7 gün geçti, para iadesi de yapılmamış hesap akışlarımda görünmüyor!!! Bugün aradım telefona cevap vermedi. Ben kendi adıma fala 100-150 lira veren bir insanım zaman zaman. 40 liranın peşine düşmek gibi bir derdim yok ama yapılan hareket ve tavır hiç hoş değil. Memnun kalıp kalmadığımızı yazabilmemiz için deneyimlememiz gerekiyor falını, bu deneyimi de maalesef 1 aydır gerçekleştiremediğimiz için sadece ortaya konan tavrı paylaşabiliyoruz sanırım. 40 lira için kimsenin kimseyi karalamak gibi bir durumu olamaz.
Baktırabilen, telefonlarına cevap verilen arkdaşlar gibi bize de bakarsa falı ile ilgili olumlu yada olumsuz görüşlerimizi paylaşabiliriz ama şu anda sadece tavır sorunu ve sorumluluk duygusundaki sorunu gözlemleyebildiğimiz için bu noktaya odaklanmış durumdayız.
Bir arkdaş ulaşamayanlar bana bildirsin ben ulaşırım onlar adına gibi bir şey yazmıştı sanıyorum, bildiriyorum ULAŞAMIYORUM bir zahmet el atın konuya lütfen:)))
 
Kızlar taksimde kadınlar kahvesi diye bahsedilen yere iki arkadaşımla birlikte gittim. Remziye hanıma fal baktırdık üçümüzde özellikle en son baktıran arkadaşımız siz içerde benden mi bahsettiniz diye sordu. İnanın bilmediği bir şey yok. Diğer arkadaşıma olacak dediği şeylerin üçü oldu. Ben daha beklemedeyim bana söylediği şeyin biraz daha zamanı var. Neyse bugün tekrar aynı kadına gidip bu seferde tarot baktırdım. Kahve falımda söylediği tarihlere kadar her şeyi aynen söyledi. Demek ki var bir bildiği. Hatta birkaç şey daha ekledi ve dedikleri doğruydu.. Ben de arkadaşlarım da çok memnun kaldık ve tavsiye ediyoruz.
 

tipi uyuyor ama degildir heralde o.cunku benim gittigim gercekten hicbir sey bilememisti.birtek erkek arkadasimin ismini soylemisti iste.
 

hatta en fazla 10 dk fal bakmistir sonra kalkip gitti masadan.anlamadim hicbir sey.sanki ben onu birakmiyormusum gibi.sonra tam kasada odeme yaparken ordaydi kasadakiyle konusuyordu.dedim bisey sorucaktim gittiniz. ayyy benim falim var dedi kosarak uzaklasti sanki ben onu kovaliyormusum gibi.sacma bir tipti yani benim gittigim...ona verdigim paraya cidden cok acimistim...
 

peki cnm şöle yapak o zmn : mandaldaki ada , fla başlarken doğum tarihini ismini fln alıo,deftere yazıo ,elinde bi defter vr, sonra kafandan bi sayı tutmanı sölüo fln.. kahveyi geçtikten sonra tarot a gelio, desteyi elinle 2 ye böldükten sonra 3 parçadan birini vermeni istio ve diğer kartları kaldırıo.

tarif uymuo umarım?


ada fenaydı ya valla. yani benim hoşlandıım insanın ağzımı bil açmadan ne işle uğraştığını ayrıntısıyla anlattı.hatta güldüm ben yuh dedim bu kdr beklemiodum.

değildir o yüzden zannetmem :)
 
sevgili;daragaya7 ben ıletecegım notunuzu :))) cunkü ben ve tavsıye ettıgım butun arkadaslarım ve burada memnun kalan tum arkadaslar ulastıgını yazıyor saglık problemlerı oldugunu bende bılıyorum ama ıletecegım :))
 

remziye fos canım ya .gelecekle ilgili şeyler tutmaz o kadının .bence gitmeyin arkadaşlar .anı bilir ama gelecekle ilgili tutmaz .eski sevgilimle evlendirmişti beni ama ayrılalı aylar oldu .
 

Numarasını özelinize yazdım...




Arkadaslar ozel mesaj gonderme yetkiim yokmus bana bu bayanin mumarasini adresini yollarmisiniiz size zahmet...
 
bayanlar kendisi benim annem olur ve izni olmadan burada ev adresi kapı numarasına kadar verilmiş, benim admine ulaşmam gerekli, özel hayatın ihlali kapsamında ceza hakkı vardır acık ev adresinin basın yoluyla dagılımının lutfen baslıgı acan sahısın en kısa zamanda silmesini talep ediyorum.aksi halde hukuki işlem baslatacagım.


 
bu baslıgı kim actı ne icin acık adresimizi deşifre etti bilmiyorum fakat bildigim birsey var bu yapılanın özel hayatın gizliliği ilkesine aykırı oldugu. bayanlar herhangi bir kitle iletişim aracı yoluyla acık adres ve isim deşifre etmek bir suctur. lütfen bunun bilincinde olalım adminle görüşmek ve baslıkta annem adına yazılan tum bılgılerın silinmesini talep ediyorum.aksi takdirde hukuki işlem başlatacagım. başlık yada konu gaziosmanpaşalı birsel olarak acılmış.rica ediyorum.
 

Başlığımız Birsen Hnm Adına Açılmamıştır.
Buraya Açılan Başlık İstanbul'daki Falcıları Paylaşmak İçindir.
Üyelerimiz Memnun Kaldıklarını veya Kalmadıklarını Falcıları Yazmakta Özgürdürler..
Açık Adresten Kastınız Nedir Anlayamadım ?
 
bu baslıkta 3547. sayfada evimizin acık adresi veriliyor gururlu3434 tarafından lutfen en azından o ve adresin verildiği entrylerin silinmesi siz yada yazan kişi tarafından rica ediyorum!!!!!!!!!!!!




 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…