Kizlar merhaba ben merakıma yenildim ve g.o.pasada ki Birsel hanımı buldum. Bulmaz olaydım gitti 40 liram. Bir insan bu kadar mı atar ve tutturmaz. Misal babam yaşıyor baban öleli kaç sene oldu diyor 2 cocuğun var diyor hayır Bir tane diyorum azarlıyor. Nasıl kufurbaz nasıl küstah burnu kalkmış anlatamam. Sakın ola paranıza yazık etmeyin.
Kizlar merhaba ben merakıma yenildim ve g.o.pasada ki Birsel hanımı buldum. Bulmaz olaydım gitti 40 liram. Bir insan bu kadar mı atar ve tutturmaz. Misal babam yaşıyor baban öleli kaç sene oldu diyor 2 cocuğun var diyor hayır Bir tane diyorum azarlıyor. Nasıl kufurbaz nasıl küstah burnu kalkmış anlatamam. Sakın ola paranıza yazık etmeyin.
bana da öle geliyor bende çook memnun kalanlardanım didemden hiç öyle bi insana benzemiyor.
yok canım değildir muhtemelen ya? bu bildiğin döktürüyo. kısa boylu tatlı bi çocuk,kara kaş kara göz açık tenli, uyuyo mu tipi?ben nette araştırıp gittim baya övmüşler çünkü burda da övmüşlerdi.
yok canım değildir muhtemelen ya? bu bildiğin döktürüyo. kısa boylu tatlı bi çocuk,kara kaş kara göz açık tenli, uyuyo mu tipi?ben nette araştırıp gittim baya övmüşler çünkü burda da övmüşlerdi.
hatta en fazla 10 dk fal bakmistir sonra kalkip gitti masadan.anlamadim hicbir sey.sanki ben onu birakmiyormusum gibi.sonra tam kasada odeme yaparken ordaydi kasadakiyle konusuyordu.dedim bisey sorucaktim gittiniz. ayyy benim falim var dedi kosarak uzaklasti sanki ben onu kovaliyormusum gibi.sacma bir tipti yani benim gittigim...ona verdigim paraya cidden cok acimistim...
sevgili;daragaya7 ben ıletecegım notunuzu :))) cunkü ben ve tavsıye ettıgım butun arkadaslarım ve burada memnun kalan tum arkadaslar ulastıgını yazıyor saglık problemlerı oldugunu bende bılıyorum ama ıletecegım :))1 ayı buluyordur sanırım, telefonunu buradan bir arkadaştan aldım özel mesajla, o tarihlerde İstanbul'da değildim telefonla bakabileceğini söyledi ve o gün parayı hesabına gönderdim. O akşam 20:30 da bakacağını söyledi, sonra o akşam bakamadı, olabilir insanlık halidir. Bir sonraki gün bakacağını söyledi, o gün de akşama kadar bekletti, bir sonraki güne kaldı 3. gün telefonunu açmadı, 4. gün mesajlarıma sağlık problemi olduğu için bakamadığını fizik tedeviye gideceğini dilersem parayı geri göndereceğini söyleyerek cevap yazdı. Ben 1-2 gün daha bekleyebileceğimi söyledim, en kısa zamanda bakacağını yazdı. Bir kaç gün sonra bakıp bakamayacağını sorduğumda parayı iade edeceğini yazdı. Şu ana kadar ne para iadesi yapıldı, ne de fala bakıldı, en son parayı göndermiş olmam gerekiyor hasebınıza bakın demesinin ardından 6-7 gün geçti, para iadesi de yapılmamış hesap akışlarımda görünmüyor!!! Bugün aradım telefona cevap vermedi. Ben kendi adıma fala 100-150 lira veren bir insanım zaman zaman. 40 liranın peşine düşmek gibi bir derdim yok ama yapılan hareket ve tavır hiç hoş değil. Memnun kalıp kalmadığımızı yazabilmemiz için deneyimlememiz gerekiyor falını, bu deneyimi de maalesef 1 aydır gerçekleştiremediğimiz için sadece ortaya konan tavrı paylaşabiliyoruz sanırım. 40 lira için kimsenin kimseyi karalamak gibi bir durumu olamaz.
Baktırabilen, telefonlarına cevap verilen arkdaşlar gibi bize de bakarsa falı ile ilgili olumlu yada olumsuz görüşlerimizi paylaşabiliriz ama şu anda sadece tavır sorunu ve sorumluluk duygusundaki sorunu gözlemleyebildiğimiz için bu noktaya odaklanmış durumdayız.
Bir arkdaş ulaşamayanlar bana bildirsin ben ulaşırım onlar adına gibi bir şey yazmıştı sanıyorum, bildiriyorum ULAŞAMIYORUM bir zahmet el atın konuya lütfen:)))
Kızlar taksimde kadınlar kahvesi diye bahsedilen yere iki arkadaşımla birlikte gittim. Remziye hanıma fal baktırdık üçümüzde özellikle en son baktıran arkadaşımız siz içerde benden mi bahsettiniz diye sordu. İnanın bilmediği bir şey yok. Diğer arkadaşıma olacak dediği şeylerin üçü oldu. Ben daha beklemedeyim bana söylediği şeyin biraz daha zamanı var. Neyse bugün tekrar aynı kadına gidip bu seferde tarot baktırdım. Kahve falımda söylediği tarihlere kadar her şeyi aynen söyledi. Demek ki var bir bildiği. Hatta birkaç şey daha ekledi ve dedikleri doğruydu.. Ben de arkadaşlarım da çok memnun kaldık ve tavsiye ediyoruz.
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
Numarasını özelinize yazdım...
sevgili;daragaya7 ben ıletecegım notunuzu :))) cunkü ben ve tavsıye ettıgım butun arkadaslarım ve burada memnun kalan tum arkadaslar ulastıgını yazıyor saglık problemlerı oldugunu bende bılıyorum ama ıletecegım :))
bu baslıgı kim actı ne icin acık adresimizi deşifre etti bilmiyorum fakat bildigim birsey var bu yapılanın özel hayatın gizliliği ilkesine aykırı oldugu. bayanlar herhangi bir kitle iletişim aracı yoluyla acık adres ve isim deşifre etmek bir suctur. lütfen bunun bilincinde olalım adminle görüşmek ve baslıkta annem adına yazılan tum bılgılerın silinmesini talep ediyorum.aksi takdirde hukuki işlem başlatacagım. başlık yada konu gaziosmanpaşalı birsel olarak acılmış.rica ediyorum.
Başlığımız Birsen Hnm Adına Açılmamıştır.
Buraya Açılan Başlık İstanbul'daki Falcıları Paylaşmak İçindir.
Üyelerimiz Memnun Kaldıklarını veya Kalmadıklarını Falcıları Yazmakta Özgürdürler..
Açık Adresten Kastınız Nedir Anlayamadım ?
elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?