İstanbul'da Fal - Falcılar

bu baslıkta 3547. sayfada evimizin acık adresi veriliyor gururlu3434 tarafından lutfen en azından o ve adresin verildiği entrylerin silinmesi siz yada yazan kişi tarafından rica ediyorum!!!!!!!!!!!!

kusura bakmayın ben sadece adres soranlara yardımcı olabılmek adına yazmıstım,farklı bı amacım yok okadar kısı msj yazıyor adres tarıf edıyor hıc boyle bır tepkı ıle karsılasacagımı dusunmedım.ozur dılerım sızden ve annenızden.

önemli degıl sadece silinebilyorsa silerseniz sevinirim.ve ev adresini ve telefon numarasını baskalarına vermemenizi. bir de siz de mi bu siteden aldınız ismini. eger burdan aldıysanız kimden aldıgınızı söylerseniz o bayana da soyleyelım ev adresini vermemesini.

emınolun adres bılgınızı hıc kımse ıle paylasmadım sadece bahsetmıs oldugunuz sayfa numarasında gecıyor.benım yazdıgım msjları sılebılme yetkım yok ancak msjlasmalar zaman zaman yonetım tarafından kontrol edıldıgı ıcın ben ve benım gıbı bı cok ıletısım bılgısı paylasan arkadaslarımın msjlarını duzenleme yetkısı sıte admınlerınde var onların bu konuya el atıp omsjı duzenleyeceklerını umud edıyorum anlayısınız ıcın sagolun!

ınsan neden falcıya gıtme geregı hısseder? hayatında bıseyler kotu gıttıgı ıcın oyle degılmı.... gıttıgımız cogu falcı bızı memnun ederek yollar cogu sacmalayıp bıze hakaretler edıp yollar,ıcımızden verdıgımız parayı helal etmeyerek ayrılırız ordan,cok ıyı fal bakan bılen ınsanlar yokmu var,belkı bı cogunun ısmı burdan gecıo ınsanlar uyelık yaptrmadanda bu sıtede yazılan bılgılerı okuyabılıyo,ama ınsanlarımız o kadar karaktersızkı fal bakmanın f sın den anlamazlar okuyucuları aptal kerız yerıne koyup dolandırmaya kalkarlar, artık bılınen bır gercekkı herkesın elının altında bılgısayar var arama motoruna ıstanbuldakı enıyı falcılar yazdıgında karsınıza cıkan ılk sıte kadınlar kulubu,bır cok dolandırıcı falcı olayı cozmus olacakkı bu sıteye bırden fazla farklı uyelıkler acıp sıteyı yenı yenı okuyan ınsanları av gıbı kapmanın derdınde....eger ben bı falcıya gıttıysem ondan memnun kaldıysam neden hala falcı falcı gezerımkı ıkıde bır araya bazı falcıları sokusturarak ıyı kotu yorum yapıp bu sıteye yenı dusenlerı kendınıze kurban secmeyın. ınsanların zor durumlarından ıstıfade edıpte alcatmayın kendınızı ey ınsanlar....

ıyı nıyetımden dolayı bahsı gecen falcının ıletısım bılgısınde bulundum,yasakmıs sızde dıkkatlı olun evınde fal bakan kısılerın ıletısım bılgısını vermeden once baktrdıgınız kıslere sorun.. cıddden sok oldum,amacım tamamen ınsanlara yardımcı olabılmek.

taksimde sembol cafede tarığı beğeniyorum,melekler cafede ercan iyi bakıyordu.

Tarık'a baktırmıştım ama dediklerinden bir şey anlamadım, burdan methedıldıgını okumustum ama ben memnun kalmamıştım..Kısık sesle konusuyor bir de, konusmasından anlaşılmıyor dedikleri, sureklı efendım efendım, anlamadım dememeliyim, fal bozuluyor anlamıyorum ki bir şey..

Başka var mı Melekler cafe Ercan'ı beğenen? Kım iyi Taksımde başka kızlarr???

yok o degil o zaman...ben gideli neredeyse bir sene oluyor hatirlamiyorumki nasil yaptigini...ama dedikleri ciktiysa o degildir zaten benim gittigim cidden kotuydu cunku...

Sedanur25 cok tesekkur ederim sana Allah razi olsun. Bir de cok olmazsam atasehir ebrunun telefonunu rica edicem

Ne demek canım..:)Ebru hanım'ı ilk defa duydum..Malesef onun yok telefonun..ama Elmas hanım'ı rahatlıkla deneyebilirsin.Bende burdan bir arkadaştan almıştım gitmek istemiştim sonra fal baktırma olayına ara vermek istedim o sıra bir kız arkadaşım falcı soruyordu ona verdim Elmas hanım'ın telini bunu deneyebilirsin hem makul fiyat açısından hemde iyi diyorlar demiştim.Arkadaşım çok memnun kalmış sürekli beni arayıp teşekkür ediyor.Elmas hanım için çok iyi niyetli ve başarılı bir bayan diyor.Söylemiş olduğu bir olayı birkaç gün içinde yaşamış ki bana imkansız bir şeydi diyor..Her neyse umarım sana da gidersen en az arkadaşım kadar memnun kalırsın..:)

aynı seyi bnde yasadım.tam 1 ay oldu.ne telefon acılıyor ne bakılıyor.ne para iadesi yapılıyor.actıgındada hep aynı sey bugun bakıcm ama istersenz paranızı göndereyim.şimdide paranızı gönderdim bakın diyor.bakıyorum yok diyorum.yne ulasamıyorum

21 yasındaym bu seneyle 1 senedır falcı falcı dolasıyor olucam.. hayatımın en buyuk kaızgını yedım .. canım okdr cok yandıkı.. okdar yerın dıbıne gectım okadr umutsuzluk yasadımkı anlatamam sıze..

nefes almak bazen zor gelıyor.. nasıl bı falcı önerirsnız ? daha dgrusu falcılardan da soudum yedıgm kazık sonrasnda ama..

an ihtbaryle suanda bana falları cıkan tek kişi meleklerdeki o begenmedgm gülşen oldu masallah osenaryoyu tam soyledı gunu gunune cıktı helal olsun kadına hakkını yedım ama..

Yarin gidecegim elmas hanima goruslerimi yazarim

öncelikle sabır diliorum senin için.Allah yanında olsun,seni korusun, bi an önce sıkıntını atabil inşallah.

ben ilk olarak sna üç vakit cafe didem i öneriorum. geçmişten anlatmaya başlayarak gelecek tahminlerine doğru gidio fal anlatımı.

mandal cafe de ada diye biri var erkek ,yeni tanıdım. onu da denemeni tavsiye ederim. maddi anlamda skıntın yoksa 2 sini de dene derim ve yorumunu beklerim.

ikisi de 25 tl bu arada.

böyle zamanlarda en azından üstündeki negatiflii atmana yardımcı olur fallr. inanma ama piskoloik açıdan en azından birileriyle birşeyleri rahat paylaşman seni rahatlatır.

Önce dua et, sonra iç kahveni. çıkarsa da, iyi bir tahmindi ve bu Allah ın takdiriydi demelisin.

şuan kendini toparlaman önemli. insan kötü olunca istemeden isyana kadar gidio. o da büyük günah.

toparlıcaksın, sabret yterki ve pozitif ol. etrafında negatif insan vrsa uzaklaş onlardn.

gerekirse her gün flcıya git gez duy at stresini, kesinlikle at içindekileri, sat başkalarına. para veriosun sonuçta anlat anlatabldiğin kdr ,sömür ne diyim onlar az mı sömürüo:))

hdi ben kçtım..

canımm bana özelden numarasını atarmısıın falcının

Nepp canım bu kadar mutsuz olmak için çok gençsin..Haddim olmayarak diyorum ki bu kadar falcıya gitme..Olacak olan işlerin de aksıyor..Sana hiçbir falcı öneremem ama şunu söylerim;"Ve zaman usulca fısıldadı;...BANA BIRAK..........

canım acil fal baktırmak istiyorumm bana sonya hanımın numarasını verirmisnn

canım sebayı onerırım sana,yalan yanlıs bılgı vermıyo enazından verdıgı tarıhler olaylar tutuyo bende cok falcı kazıgı yıyenlerden olarak sebadan cok memnun kaldım,2 kez gıttım ıkısındede muhakkak bıldıgı bıseyler oldu,bu forumda cok gecmıs yorumlarda onu karalamıslar ama yıgıdı oldur hakkını yeme mısalı,suanda gıttıgım en son falcı ayda 1kere gıdıyorum,net seyler soyluyo enazından laf ebelıgı dolambaclıgı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…