21 yasındaym bu seneyle 1 senedır falcı falcı dolasıyor olucam.. hayatımın en buyuk kaızgını yedım .. canım okdr cok yandıkı.. okdar yerın dıbıne gectım okadr umutsuzluk yasadımkı anlatamam sıze..
nefes almak bazen zor gelıyor.. nasıl bı falcı önerirsnız ? daha dgrusu falcılardan da soudum yedıgm kazık sonrasnda ama..
mandal cafeye gittim orda ada beye fal baktırdım güzel baktı ve ilginç tespitler yaptı mesela benim küçük bi kaçamagımdan bahsetti ve yeni bi ilişkiye başlayamayacagımı geçmiş dönemde ilişkimle alakalı onun başka birisiyle beraber oldugunu söyledi kadının isminin içinde ç harfi olduğunu bile bildidetaylı bakıyo ben sadece dinledim ilginç tespitler yaptı 2 kere gittim ikiside iyidi..öncelikle sabır diliorum senin için.Allah yanında olsun,seni korusun, bi an önce sıkıntını atabil inşallah.
ben ilk olarak sna üç vakit cafe didem i öneriorum. geçmişten anlatmaya başlayarak gelecek tahminlerine doğru gidio fal anlatımı.
mandal cafe de ada diye biri var erkek ,yeni tanıdım. onu da denemeni tavsiye ederim. maddi anlamda skıntın yoksa 2 sini de dene derim ve yorumunu beklerim.
ikisi de 25 tl bu arada.
böyle zamanlarda en azından üstündeki negatiflii atmana yardımcı olur fallr. inanma ama piskoloik açıdan en azından birileriyle birşeyleri rahat paylaşman seni rahatlatır.
Önce dua et, sonra iç kahveni. çıkarsa da, iyi bir tahmindi ve bu Allah ın takdiriydi demelisin.
şuan kendini toparlaman önemli. insan kötü olunca istemeden isyana kadar gidio. o da büyük günah.
toparlıcaksın, sabret yterki ve pozitif ol. etrafında negatif insan vrsa uzaklaş onlardn.
gerekirse her gün flcıya git gez duy at stresini, kesinlikle at içindekileri, sat başkalarına. para veriosun sonuçta anlat anlatabldiğin kdr ,sömür ne diyim onlar az mı sömürüo:))
hdi ben kçtım..
öncelikle sabır diliorum senin için.Allah yanında olsun,seni korusun, bi an önce sıkıntını atabil inşallah.
ben ilk olarak sna üç vakit cafe didem i öneriorum. geçmişten anlatmaya başlayarak gelecek tahminlerine doğru gidio fal anlatımı.
mandal cafe de ada diye biri var erkek ,yeni tanıdım. onu da denemeni tavsiye ederim. maddi anlamda skıntın yoksa 2 sini de dene derim ve yorumunu beklerim.
ikisi de 25 tl bu arada.
böyle zamanlarda en azından üstündeki negatiflii atmana yardımcı olur fallr. inanma ama piskoloik açıdan en azından birileriyle birşeyleri rahat paylaşman seni rahatlatır.
Önce dua et, sonra iç kahveni. çıkarsa da, iyi bir tahmindi ve bu Allah ın takdiriydi demelisin.
şuan kendini toparlaman önemli. insan kötü olunca istemeden isyana kadar gidio. o da büyük günah.
toparlıcaksın, sabret yterki ve pozitif ol. etrafında negatif insan vrsa uzaklaş onlardn.
gerekirse her gün flcıya git gez duy at stresini, kesinlikle at içindekileri, sat başkalarına. para veriosun sonuçta anlat anlatabldiğin kdr ,sömür ne diyim onlar az mı sömürüo:))
hdi ben kçtım..
canımm bana özelden numarasını atarmısıın falcının
bakırköyde seba hanıma baktırdım,hiç memnun kalmadım.
bilginize.
Arkadaslar ozel mesaj gonderme yetkiim yokmus bana bu bayanin mumarasini adresini yollarmisiniiz size zahmet...
remziye fos canım ya .gelecekle ilgili şeyler tutmaz o kadının .bence gitmeyin arkadaşlar .anı bilir ama gelecekle ilgili tutmaz .eski sevgilimle evlendirmişti beni ama ayrılalı aylar oldu .
Tarık'a baktırmıştım ama dediklerinden bir şey anlamadım, burdan methedıldıgını okumustum ama ben memnun kalmamıştım..Kısık sesle konusuyor bir de, konusmasından anlaşılmıyor dedikleri, sureklı efendım efendım, anlamadım dememeliyim, fal bozuluyor anlamıyorum ki bir şey..
Başka var mı Melekler cafe Ercan'ı beğenen? Kım iyi Taksımde başka kızlarr???
ıyı nıyetımden dolayı bahsı gecen falcının ıletısım bılgısınde bulundum,yasakmıs sızde dıkkatlı olun evınde fal bakan kısılerın ıletısım bılgısını vermeden once baktrdıgınız kıslere sorun.. cıddden sok oldum,amacım tamamen ınsanlara yardımcı olabılmek.
21 yasındaym bu seneyle 1 senedır falcı falcı dolasıyor olucam.. hayatımın en buyuk kaızgını yedım .. canım okdr cok yandıkı.. okdar yerın dıbıne gectım okadr umutsuzluk yasadımkı anlatamam sıze..
nefes almak bazen zor gelıyor.. nasıl bı falcı önerirsnız ? daha dgrusu falcılardan da soudum yedıgm kazık sonrasnda ama..
mandal cafeye gittim orda ada beye fal baktırdım güzel baktı ve ilginç tespitler yaptı mesela benim küçük bi kaçamagımdan bahsetti ve yeni bi ilişkiye başlayamayacagımı geçmiş dönemde ilişkimle alakalı onun başka birisiyle beraber oldugunu söyledi kadının isminin içinde ç harfi olduğunu bile bildidetaylı bakıyo ben sadece dinledim ilginç tespitler yaptı 2 kere gittim ikiside iyidi..
nepp canım glmskt arkadaşıma katlıyorum evet cidden içindekileri anlat tutma rahatla çünkü içine attıkça büyüyor ve daha kötü oluyorsun. bazen birilerine anlatmak süper oluyor hele de karşındakinin seni yargılamayacağını yorum yapmayacağını bilerek dinlemesi sana doğru ya da yanlış olayla ilgili ön sezilerini söylemesi o noktada çıkış yolu oluyor. zaten insan geleceği kimsenin bilemeyeceğini bile bile neden giderki falcılara deil mi canım? işte amaç konuşma yargılanmadan konuşma rahatlamadır bence. kimse beklenti içinde olarak gitmiyordur zaten en azından ben öle düşünüyorum. ha beklentisi olanda artık kendisi bilir diyeyim. neyse bencede gez fal baktır anlat rahatla, haaaa arkadaşlarına da anlatabilirsin ama inan tanımadığın kişilerle paylaşmak daha rahatlatıcı olsa gerek deil mi. neyse fal sonucunda çıkanlarda tabiiki sürpriz oluyordur. neyse fallara devam diyorum canım:))))
evt evt hiç bilemez nerdeee dediğin şeyleri pat die sölüo şok oluosun :)
boş şeyler sölemio, dolu dolu knuşuo .
canımm bana özelden numarasını atarmısıın falcının
evt evt hiç bilemez nerdeee dediğin şeyleri pat die sölüo şok oluosun :)
boş şeyler sölemio, dolu dolu knuşuo .
Mercanin telefonunu ben de istiyorum lutfen
şaşırmadık ama gururlu arkadaşımız halen ove ove bıtıremıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?