İstanbul'da Fal - Falcılar

buraya gıren herkesın tek sorunu ozel hayatı,zaten hayatı cok ıyı olan bırı nıye falcı falcı gezsınkı,ama hayatı olumsuzluklarla dolu olanlar ıcın fal baktırmak bı zorunlunluk gıbı bısey,bazen oyle caresız kalıyo kı ınsan........

mandal cafeye gittim orda ada beye fal baktırdım güzel baktı ve ilginç tespitler yaptı mesela benim küçük bi kaçamagımdan bahsetti ve yeni bi ilişkiye başlayamayacagımı geçmiş dönemde ilişkimle alakalı onun başka birisiyle beraber oldugunu söyledi kadının isminin içinde ç harfi olduğunu bile bildidetaylı bakıyo ben sadece dinledim ilginç tespitler yaptı 2 kere gittim ikiside iyidi..

nepp canım glmskt arkadaşıma katlıyorum evet cidden içindekileri anlat tutma rahatla çünkü içine attıkça büyüyor ve daha kötü oluyorsun. bazen birilerine anlatmak süper oluyor hele de karşındakinin seni yargılamayacağını yorum yapmayacağını bilerek dinlemesi sana doğru ya da yanlış olayla ilgili ön sezilerini söylemesi o noktada çıkış yolu oluyor. zaten insan geleceği kimsenin bilemeyeceğini bile bile neden giderki falcılara deil mi canım? işte amaç konuşma yargılanmadan konuşma rahatlamadır bence. kimse beklenti içinde olarak gitmiyordur zaten en azından ben öle düşünüyorum. ha beklentisi olanda artık kendisi bilir diyeyim. neyse bencede gez fal baktır anlat rahatla, haaaa arkadaşlarına da anlatabilirsin ama inan tanımadığın kişilerle paylaşmak daha rahatlatıcı olsa gerek deil mi. neyse fal sonucunda çıkanlarda tabiiki sürpriz oluyordur. neyse fallara devam diyorum canım:))))

canımm bana özelden numarasını atarmısıın falcının

cnm mercan hanıma bende tam 3 sene once baktırmıştım ve bana hep gelecekle ılgılı şeyler soylemıştı ınanırmısın 1 tane bıle tutmadı hatta o bı şırkette çalışıyordum işyerındeçok yukselceksın dedı devam etceksın burda dedı 2 ay sonra benle bırlıkte 2 kişi daha çıkartıldık 1 yıl sonra evlılık var dedı halen bekarım bunun gıbı bırçok konu daha yanı tabı sen bılırsınde 100 tl me yazık olmuştu ozmanlar 100 tl çok ıyı paraydı tabıkıde hatta evıne gıtmıştım soğanlıda bı halk pazarının karşı sokağıydı

remziye fos canım ya .gelecekle ilgili şeyler tutmaz o kadının .bence gitmeyin arkadaşlar .anı bilir ama gelecekle ilgili tutmaz .eski sevgilimle evlendirmişti beni ama ayrılalı aylar oldu .

Şaşırdım açıkçası , kafamda karıştı. Ama olucak dediklerinden biri az önce oldu. Ben atıyo demeden önce verdiği tarihlere kadar beklemeyi düşünüyorum. Çünkü hakikaten etkiledi bizi.

Kadınlar kahvesinde remziye var onu tavsiye ediyorum. Biz üç arkadaş çok memnun kaldık.

Bu Sitede Açıktan İletişim Bilgisi ( Adres, Telefon, Msn, Facebook, Twitter, Blog ) v.s. Paylaşmak Yasak..
Bunu Defalarca Kez Duyurduk, Anons Ettik..

sevgılı nep arkadaşım bence bır muddet falcıya gıtme kafanı dınle ınan fal şuan ne kadar çok baktırırsan okadar çok kafan ıyıce karışır bıraz olaylarını akışına bırak benım fıkrım bu sen bılırsın tabıkı yıne şuan kararsın bır durumdasın anladığım kadarıyla oyuzden kendını dınlemen daha sağlıklı olucaktır

evt evt hiç bilemez nerdeee dediğin şeyleri pat die sölüo şok oluosun :)

boş şeyler sölemio, dolu dolu knuşuo .

aynen :) farklı düşünülebilir normaldir ,ama bu benim yöntemim ve kfama yatıo. ben sabırsız bi insanım, zamana bırakamam öle bazı şeyleri. kimseyle de paylaşmam gnelde. o yüzden benim için fal iyi bi çıkış noktası oluo açıkcası.

kızlar bende bağdat cad seymbol cafeye 2 kere gittim serkan la levent e baktırdım ama pek bilemediler.. geçen gün bir arakadaşım ordaki metin e baktırmış tutturdu falan dedi daha önce metin e fal baktıran var mı aranızda

şaşırmadık ama gururlu arkadaşımız halen ove ove bıtıremıyor

bktırıp baktırmadıgıda mechul bana sebayı fızıksel olarak anlatsın nasıl bı kadın kaca bakıyo ozaman gıdıp gıtmedıgıne bılıp bılmedıgıne ınanayım :)artık yemıyo kımse bu oyunları camur at ızı kalsın mısalı...sen baslarsan bı kac msj sonra ellay,ı ovmeye merak etme canım elın kulagındadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…