İstanbul'da Fal - Falcılar

bahsettiğiniz ada beyin telefon numarası varmı acaba? varsa gönderebilirmisiniz rica etsem

ya sorma. numarası fln yok, ben cafe nin numarasını netten de bulamamıştım. umarım bugün çalışıodur diyerek gittim ve şansıma oradaydı.çıkışta kartını fln da almadım cafe nin. tekrar bi bak olmazsa netten cafenin numarasını bulmaya çalış.

bulamazsan da göze alabliosan olmama ihtimalini , git cafe ye direk.

Arkadaşlar sitede tavsiye edilen bazı falcılara gitim memnun kalmadıklarımı yazmicam bana elektirikleri tutmamış olabılır karalamaya gerek yok . sonra eski üyelerin tavsiyeleri dogrultusunda uc vakit dideme gittim gercekten memnun kaldım . asla soru sormuyor agzından laf almaya calışmıyor soyledikleri de dogruydu ben begendim tavsiye edenlere teşekürler. Ha bide yeşilköyde gülden hanım var ona da bi arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim o da iyidi

Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?

Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?

2 kez baktırdım ikisi de çıkmadı baktırdım bir seferinde de 3 hafta bekletti sonra bakamıyorum dedi arkadaşıma da para yollamış aynısını yapmış anlamak zor bir arkadaşıma da her dediği çıkmış anlamadım yani durum bu

ilginiz için tesekkurler oncelikle site yetkisi ve denetleme gorevi olan kişi veya kişilerin maduriyetimi anlamasını rica ediyorum hala adresin gectigi entrynin silinmedigini goruyorum bilgilendirmenizi rica ediyorum sık sık takipte olacagım.

Arkadaşlar, bugün Zerrin adında bir falcıya baktırdım, haftanın farklı günlerinde farklı yerlerde bakıyormuş. Bir arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Aranızda deneyen var mı? İlginç bir kadın, durum tespitleri iyi arkdaşıma gelecekle ilgili söyledikleri 2 ay içinde çıkmış. KAdıköy Anadolu yakasında farklı günlerde farklı yerlerde bakıyormuş. Kızıl saçlı bir kadın, muhasebeciymiş aslında, bilgisi olan baktıran var mı aranızda?

Canım doğru mu anladım, sana söyledikleri çıkmadı, 1 arkadaşına bakmadı arkadaşın hala bekliyor bakmasını, başka bir arkadaşına ise söyledikleri çıktı. Didem'in söyledikleri çıkan arkadaşın bu forumdan mı? Dışarıdan bir arkadaşın mı? İşle ilgili önemli bir konu var da o nedenle biraz ısrarla soruyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.

siz baktırabildinizmi acaba? ben hala baktıramadımda

Ben gitmiştim Didem hanıma. 1 kere baktırdım. Bir daha gitmeye fırsatım olmadı. Arada telefonlaşıyoruz ama. Çok tatlı bir bayan kendisi. Ben de kendisini çok sevmiştim. Falı hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum :) Benim durumum biraz karışıktı. Ama o olumlu şeyler söyledi ve durum olumlu bir şekilde ilerliyor. Tavsiye etmem diyemem yani. Ben memnun ayrılmıştım. Çok falcı gezdim zamanında. Aralarında tavsiye edeceklerimden biri de Didem hanımdır yani.

ben dideme fal baktıranlardanım burdan duymuştum kendisini yorumumu geçmiş sayfalarda yazmıştım özetlersem bana geçmişe dair söylediği herşey çıktı,gelecek içinse zaman verdi o zamanlar henüz gelmedi ama şuana kadar bir tanesi tuttu hamileydim dolayısıyla kendisi bilmiyordu ve söyledi cinsiyeti de kız dedi.o zaman belli değildi ve şimdi belli evet benim bir kızım olacak bu tuttu.diğerleri içinde bekliyorum zamanı var eğer onlarda tutarsa paylaşıcam burdan...bence bunlar benim için yeterli...ne falcılar gördüm söylediklerinin benimle alakası bile olmayan atıp tutan giden paralar...(hıı şunu da söylemeden geçemicem daha önce bunuda yazmıştım ama tekrar söylim çok cici,sevecen,sıcakkanlı,güven veren bi samimiyeti olan bi tip elektriğim acayip tuttu kiiiii ben öyle kolay kolay beğenmem birini)....ikinci kez gidicem en kısa zamanda aynı bölgede oturmamız benim için avantaj kolay oluyor gitmesi:)

Daragaya7 merhaba. Rica etsem Anna'nın numarasını bana mesaj olarak atabilir misin ? Bir de referans demişsin. Senin ismini versek bu bize referans olabilir mi ? :)

Söylemiş Olduğunuz Sayfadaki Mesaj Silinmiştir..
Şu An ki Bahsettiğiniz Mesaj Linkini Alabilir miyim ?

Daha önce Nil hanıma baktırdığım zaman yazmıştım buraya. Bana olumlu şeyler söylemişti. Kendisine de kanım ısınmıştı zaten. Geçenlerde yaşadığım bir şeyi yazmak istedim aklıma gelince.
Nil hanım bana fal bakarken erkek arkadaşımla alakalı bir şey söylemişti. Erkek arkadaşım askerdeydi. Bu çocuk, sen en yakın arkadaşınla dışardayken seni görmüş veya görüyor dedi. Yahu dedim olamaz öyle bir şey, çocuk askerde. Yok dedi var, görürsün. Gülmüştüm ben buna. Erkek arkadaşımla da ayrıydık. Geçenlerde görüştük, konuştuk. Askerden geldiği gün beni ve arkadaşımı bir yerde otururken görmüş vs. Bana bunu söyledi. Söyler söylemez de aklıma Nil hanım geldi :)

ben de baktırmıştım kendisine, çarşambaları bahariyede bir cafede bakıyordu en son. bir kere baktırdım, yani evet tespitlerinde doğruluk vardı, ama bir kere daha gitme ihtiyacı duymadım...ilginç bir kadındı konuşması filan:)

siz baktırabildinizmi acaba? ben hala baktıramadımda

ben de senin durumundayım didem hanım konusunda...sonunda evine giderek olayı çözmeye karar verdim, mesajlaştık taa ümraniyeye gidicem bakalım,iade gerçekleşmedi, telefonlara da cevap vermiyor,ben de çareyi ona gitmekte buldum, umarım kapıda kalmam:)

seba hanıma geçen hafta baktırdım,bende burdan tavsiye üzerine gitmiştim hayal kırıklığına uğradım.Kadın hiçbirşey bilemedi,kalıplaşmış şeyleri saydı durdu.Açıkçası ben beğenmedim,Belkide aynı seba hanımdan bahsetmiyoruzdur.Benim gittiğim yer bakırköyde çingene cafenin karşında bir yer,2 katlı üst katta fal bakıyor.esmer bir kadın saçları kıvırcık daha doğru dalgalı.Geçen yorumlarda beğenmediğimi söylemiştim burda.karalamaya çalışmışlar diyince sadece fikrimi söylemek istedim.Boş boşuna benim param gitti bir başkasınında gitmesini istemem.

arkadasım dısardan bugun konustugumuzda barısacaksın dedıgı sevgılısıyle barısmamıs bazı olaylar cıkmıs ama bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…