bahsettiğiniz ada beyin telefon numarası varmı acaba? varsa gönderebilirmisiniz rica etsem
Mandal kafe nerede, tarif eder misiniz acaba?
Kimseden ses yoook
Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?
2 kez baktırdım ikisi de çıkmadı baktırdım bir seferinde de 3 hafta bekletti sonra bakamıyorum dedi arkadaşıma da para yollamış aynısını yapmış anlamak zor bir arkadaşıma da her dediği çıkmış anlamadım yani durum bu
Canım doğru mu anladım, sana söyledikleri çıkmadı, 1 arkadaşına bakmadı arkadaşın hala bekliyor bakmasını, başka bir arkadaşına ise söyledikleri çıktı. Didem'in söyledikleri çıkan arkadaşın bu forumdan mı? Dışarıdan bir arkadaşın mı? İşle ilgili önemli bir konu var da o nedenle biraz ısrarla soruyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.
Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?
Evet canım, aynen Allah'tan başka geleceği bilen yoktur bence de, ben şuna inanıyorum fal konusunda, hayatımızda başlamış olan süreçler var ve biz bu süreçleri bilmiyoruz, etkileşim içinde olduğumuz bir çok insan ve durum var ve falcılar eğer gerçekten yetenekleri varsa bizim bilmediğimiz süreçleri görebiliyorlar.
Şebnem burada sinerji oluşturulan bir çok isimden çok daha iyidir ama 20 yıl sonrayı söylüyorum dediyse uçmuş ya da espri yapmıştır düşüncesindeyim, ki söylediği pek çok şeyi de yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunları.
Anna'yı ben belki de 15 yıldır tanırım, iş dünyası, politikacılar, sanat camiası, mankenler evinde karşılaşabileceğiniz insanlar, tabi bizim gibi insanlar da. Anna da çok iyidir, hatta nokta atışı yapar, ben onun sana şunu söyleyecek dediği şeyi bire bir aynı cümle olarak o kişinin ağzından duyduğumu bilirim.
Ama fal sonuçta, çok fazla kaptırmamak gerek ve o doğrultuda hayatını yönlendirmemek gerek.
Elmira bende tam bir fiyasko idi hiç bir şeyimi bilemedi ne anı, ne süreci ne de gelecekle ilgili söyledikleri hepsi fos:)))
Bu arada ben 2 kere Beşiktaş'ta işim vardı zamanım da vardı Symbol Nihal'e baktırmıştım ve çok başarılı buldum, evet uzun bakmıyor, kısa dönemi söylüyor ama söylüyor.
Kim söylerse söylesin 20 yıl, 10 yıl mümkün değil, o kadar çok durum ve insanla etkileşim halindeyiz ki imkansız söyleyemezler. O kadarda değil yani, onun söylediğinin tam tersini yaparsam ne olur??? İnsan dediğin iradesi olan bir varlıktır, o zaman da bana sen benim tahminimin dışında karar vermişsin ya da yönünü değiştirmişsin o nedenle olmadı mı diyecekler??? Anlamsız...
Sizden ricam enerjinizi yükseltmeniz, size sizden başka kim yardımcı olabilir ki??? Size önerim, meditasyon yapın, koşun, yani ne bileyim ne sizi rahatlatacaksa onu yapın. Hiç kimse kutsal varlık değil ki, bu fal bakanlar da fani ölümlü, kendi hayatlarına yararı olsun o zaman.
Çok takılmayın, benim öyle arkdaşlarım var ki bazı dönemlerde haftanın 4-5 günü falcıya giderlerdi, çok gereksiz, hepimiz gidiyoruz evet ama hayatımızın merkezine oturtmayalım bu insanları... En azından benim nacizene görüşüm bu:)
ilginiz için tesekkurler oncelikle site yetkisi ve denetleme gorevi olan kişi veya kişilerin maduriyetimi anlamasını rica ediyorum hala adresin gectigi entrynin silinmedigini goruyorum bilgilendirmenizi rica ediyorum sık sık takipte olacagım.
Arkadaşlar, bugün Zerrin adında bir falcıya baktırdım, haftanın farklı günlerinde farklı yerlerde bakıyormuş. Bir arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Aranızda deneyen var mı? İlginç bir kadın, durum tespitleri iyi arkdaşıma gelecekle ilgili söyledikleri 2 ay içinde çıkmış. KAdıköy Anadolu yakasında farklı günlerde farklı yerlerde bakıyormuş. Kızıl saçlı bir kadın, muhasebeciymiş aslında, bilgisi olan baktıran var mı aranızda?
siz baktırabildinizmi acaba? ben hala baktıramadımda
canım sebayı onerırım sana,yalan yanlıs bılgı vermıyo enazından verdıgı tarıhler olaylar tutuyo bende cok falcı kazıgı yıyenlerden olarak sebadan cok memnun kaldım,2 kez gıttım ıkısındede muhakkak bıldıgı bıseyler oldu,bu forumda cok gecmıs yorumlarda onu karalamıslar ama yıgıdı oldur hakkını yeme mısalı,suanda gıttıgım en son falcı ayda 1kere gıdıyorum,net seyler soyluyo enazından laf ebelıgı dolambaclıgı yok.
Canım doğru mu anladım, sana söyledikleri çıkmadı, 1 arkadaşına bakmadı arkadaşın hala bekliyor bakmasını, başka bir arkadaşına ise söyledikleri çıktı. Didem'in söyledikleri çıkan arkadaşın bu forumdan mı? Dışarıdan bir arkadaşın mı? İşle ilgili önemli bir konu var da o nedenle biraz ısrarla soruyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?