arkadaslar ben burada daha once paylasmistim ranaya gittim diye.soyledikleri seylerin cogu cikti acikcasi ama ozellikle bekledigim bir sey vardi cikmasini cok istiyordum o kadar bekledim ve cikmadi.artik cikmasini da istemiyorum zaten...cikmaz umarim...ama soyledigi hersey dogruydu mesela benim bilmeyip de onun bu boyle goreceksin dedigi ve gercekten gordugum seyler oldu ama anlamadigim bir sey var madem boyle seyleri bildi neden asil bekledigim sey olmadiki cogu analizleri de dogruydu...kendisinden de cok pozitif bir elektrik almistim...birkac kez gitmistim zaten ona.gerci artik gitmiyorum falciya...ama acaba diyorum bana morelim bozulmasin diye mi iyi seyler soyledi...anlamadim gitti bu isi... pfffff
Acıbadem'de Ayten hanım nerede? Ben çok yakınım Acıbadem'e hiç duymadım. İletişim bilgisi verebilir misiniz?
bana da öle geliyor bende çook memnun kalanlardanım didemden hiç öyle bi insana benzemiyor.
ddem ve ada için sana katılıorum arkadaşım güzel tespit tebrikdier 2 sini denemedim zten.
Kizlarrrr, taksım cıvarında begendıgınız, dedıklerı cıkan biri var mı?
Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?
21 yasındaym bu seneyle 1 senedır falcı falcı dolasıyor olucam.. hayatımın en buyuk kaızgını yedım .. canım okdr cok yandıkı.. okdar yerın dıbıne gectım okadr umutsuzluk yasadımkı anlatamam sıze..
nefes almak bazen zor gelıyor.. nasıl bı falcı önerirsnız ? daha dgrusu falcılardan da soudum yedıgm kazık sonrasnda ama..
aynen didem benim favorim :) artık başkasına gitmiyorum
beşiktaş sembol de kadir var :) benim istanbula atanaacagımı sölemişti.. ama kendisi kuzenimin arkadası..sonradan arkadas olduk.. o yüzden 2. kez gidilmez..1 kere gidilse yeter... ben ümraniye didem i fixledim ama
ben de senin durumundayım didem hanım konusunda...sonunda evine giderek olayı çözmeye karar verdim, mesajlaştık taa ümraniyeye gidicem bakalım,iade gerçekleşmedi, telefonlara da cevap vermiyor,ben de çareyi ona gitmekte buldum, umarım kapıda kalmam:)
aynen didem benim favorim :) artık başkasına gitmiyorum
evet müthiş :) tek bi söyledği bile gereksiz boş değildi biliomusun. fena yani. çok da mütevazi biri, yalaka değil bu çk iyi. nerde duracağını bilio maşallah.
didem bu arada bakırköydeki didem üç vakit teki didemler karışmasın amann :)
olmadı şimdi =) benim ki ümraniye didem .)
Arkadaşlar, bugün Zerrin adında bir falcıya baktırdım, haftanın farklı günlerinde farklı yerlerde bakıyormuş. Bir arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Aranızda deneyen var mı? İlginç bir kadın, durum tespitleri iyi arkdaşıma gelecekle ilgili söyledikleri 2 ay içinde çıkmış. KAdıköy Anadolu yakasında farklı günlerde farklı yerlerde bakıyormuş. Kızıl saçlı bir kadın, muhasebeciymiş aslında, bilgisi olan baktıran var mı aranızda?
arkadaslar ben burada daha once paylasmistim ranaya gittim diye.soyledikleri seylerin cogu cikti acikcasi ama ozellikle bekledigim bir sey vardi cikmasini cok istiyordum o kadar bekledim ve cikmadi.artik cikmasini da istemiyorum zaten...cikmaz umarim...ama soyledigi hersey dogruydu mesela benim bilmeyip de onun bu boyle goreceksin dedigi ve gercekten gordugum seyler oldu ama anlamadigim bir sey var madem boyle seyleri bildi neden asil bekledigim sey olmadiki cogu analizleri de dogruydu...kendisinden de cok pozitif bir elektrik almistim...birkac kez gitmistim zaten ona.gerci artik gitmiyorum falciya...ama acaba diyorum bana morelim bozulmasin diye mi iyi seyler soyledi...anlamadim gitti bu isi... pfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?