İstanbul'da Fal - Falcılar

bu forumdaki yorumlara bakılcak olursak o bayan hakkında iyi şeyler söylüyorlar.Bende yakın zamanda baktırmayı düşünnüyorum kendisine.

arkadaslar ben burada daha once paylasmistim ranaya gittim diye.soyledikleri seylerin cogu cikti acikcasi ama ozellikle bekledigim bir sey vardi cikmasini cok istiyordum o kadar bekledim ve cikmadi.artik cikmasini da istemiyorum zaten...cikmaz umarim...ama soyledigi hersey dogruydu mesela benim bilmeyip de onun bu boyle goreceksin dedigi ve gercekten gordugum seyler oldu ama anlamadigim bir sey var madem boyle seyleri bildi neden asil bekledigim sey olmadi ki cogu analizleri de dogruydu...kendisinden de cok pozitif bir elektrik almistim...birkac kez gitmistim zaten ona.gerci artik gitmiyorum falciya...ama acaba diyorum bana morelim bozulmasin diye mi iyi seyler soyledi...anlamadim gitti bu isi... pfffff

rana nerde bakıyor?

Kizlarrrr, taksım cıvarında begendıgınız, dedıklerı cıkan biri var mı?

beşiktaş sembol de kadir var :) benim istanbula atanaacagımı sölemişti.. ama kendisi kuzenimin arkadası..sonradan arkadas olduk.. o yüzden 2. kez gidilmez..1 kere gidilse yeter... ben ümraniye didem i fixledim ama

Arkadaşlar Meyra33 den başka Ümraniye'deki Didem'e kaç kişi gitti ve memnun kaldı? Tahminlerinin çıkma olasılığı nedir? Bilgi verirseniz aydınlatmış olursunuz?

biz 3 kişi gittik .. hepimiz memnun kaldık.. hatta bi arkadsıma 8 gün içinde 2 aydır sesi cıkmayan eski sevgilisinin dönecegini söledi.. tam 8.gün çocuk geldi.. sonra ben 3 arkadaşımı daha gönderdim.. onlardan 1 tanesi memnun kalmadı.. cünkü kendisi sadece bi koleje girmek istiyor..onun dısında kocasıyla sorunu yok,oğlu var sağlıklı..aile sorunu yok.. maddi sorunu yok :) didem ona ne desin
yarında 2 arkadaşım gidiyor.. akşama yaazarım :)

millet,

laf cfe de kuzey i dyuyorum şu ara. kötü bi yorum okumadım nette de.

giden vr mı aranızda?

bugün msj atablirseniz sevinicemm

canım ben keyfim iyi oldugunda fala gitmem..ne zamn darlansam giderim.. en son darlandıgımda ümraniye didem e gittim.. merak edersen face sayfası var..kahve falım didem diye.. orda iletişim bilgileri var.. istersen benim nicikimi söle.. den_den diye bi fanatiğiniz var dersin :)

beşiktaş sembol de kadir var :) benim istanbula atanaacagımı sölemişti.. ama kendisi kuzenimin arkadası..sonradan arkadas olduk.. o yüzden 2. kez gidilmez..1 kere gidilse yeter... ben ümraniye didem i fixledim ama

Evet 1 kere gittim fakat umdugum gıbı olmadı fal, orada nihal'ı begenıyorum..Herkese göre değişebilir tabıkı fallar..Açıkcası, herkesın oturdugu yerden uzak ve paralar dokmesınede karsıyım..Taksım cıvarında 15-20 lik iyi olanı arıyorum :) aman ne bılıyım, nihal'e gıderım belkı yıne :))

merak etme kalmazsınız kapıda biz hiç kalmadık ... ama inanın cok yogun ... ve uzun baktıgı için.. düsünsenize 4 kişi gitsen yaklasık 4-5 saat sürüyor ..

evet müthiş :) tek bi söyledği bile gereksiz boş değildi biliomusun. fena yani. çok da mütevazi biri, yalaka değil bu çk iyi. nerde duracağını bilio maşallah.

gercekten yaa... tuttum ben onu .. hatta bi arkadasım var dioki ;

- bizi bunu evlenene kadar bırakmayalım :)
bende diyorum evlendikten sonra satıcaz mı :)
yoookk yookk diyoruz sonra :))

Kızlar, gecen yıl Taksım ıncı cafe de Meliha dıye bır bayana fal baktırmıstım..hem kahve hemde kart bakmıstı,, uzun surmuştu...fena değildi falı..giden var mı baska?

en son 1 sene önce gitmiştim.
duygusal konularda söylediği şeyler çıkmadı. ev halkı ile ilgili bir kaç şey çıkmıştı
arkadaşımada çıkmamıştı falı.
ama ilk falı arkadaşıma birebir çıkmıştı sonraki falları dediğim gibi çıkmadı banada onada
bazen fal bakanların motivasyonları dönem dönem değişebiliyor
şu an iyi olabilir

önceden X Kafede çalışan Rana ise çok kötüü dedikleri hiç çıkmıyor . onun üç harflileri var o yüzden acayip biliyor
her gideni de evlendiriyor söyleyeyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…