İstanbul'da Fal - Falcılar

millet,

laf cfe de kuzey i dyuyorum şu ara. kötü bi yorum okumadım nette de.

giden vr mı aranızda?

bugün msj atablirseniz sevinicemm

Benim merterde oturan bir kız arkadaşım var falla da çok meraklıdır.Laf cafe yakın kalıyor ona diye sürekli gider.O denemiş Kuzey'i yeni gelmiş sanırım.Arkadaşım daha o gece söylemiş olduğu bir şeyi yaşamış.Bayağıda ciddi bir şeymiş...Şimdi Kuzey diyor başka kimse demiyor

aa ilginç .. yani diorumya kötü yazan yoktu forumlarda. pazartesi ve perşembeleri çalışmıomuş bu arada, aramıştım cafeyi hfta sonu merak ettiğimden.

yarın bi gidek o zmn ya. bu arada ne kdr acep ücreti cnm bilionmu?

bu arada ,kuzey gideer güney gelir diorum ben :)) hergn yeni bi flcı tartışılıo çnkü sonu yok

önceden X Kafede çalışan Rana ise çok kötüü dedikleri hiç çıkmıyor . onun üç harflileri var o yüzden acayip biliyor
her gideni de evlendiriyor söyleyeyim ....

Bende gitmiştim kendisine.Daha doğrusu ordan ayrılmış Taksimde biryerde buluşmuştuk..Bana bir saçmaladı..Bir ara tamam ya bırak falı diyecektim o dereceydi yani..Kadın beni evli yaptı ya..Şaşkınlıktan bir şey söyleyemeyince..Çocuk kaç 1mi 2 mi ben 2 görüyorum deyince..Yapmayın ya ne evliliği dediğimde pardon ya bir dakika bir dakika falan olmuştu..Tam saçmalıyor..

Fiyatını bilmiyorum canım.Sormadım çünkü fal baktırmıyorum artık.Bedava deseler gitmem o derece yani..:.)
Bana iyi gelmiyor fal olayı :26:

ayyy okurken guldumm walla canım ne entransn ınsanlar var :))

kızlar bugün tarot baktırdım saatiyle günüyle döktürdü herşeyi avcılarda yeni kafe açmış uzun yıllardır tarot ve kahveye bakıyormuş.çok uzaklardan gelenleri varmış .bugün denendi tavsiye edilir.....avcılarda..

önceden X Kafede çalışan Rana ise çok kötüü dedikleri hiç çıkmıyor . onun üç harflileri var o yüzden acayip biliyor
her gideni de evlendiriyor söyleyeyim ....

evet o...ben de ona taksimde baska biryerde baktirmistim ama daha once x cafede calisiyormus...bildigi seyler olunca insan sasiriyor ama bana doncek bekle falan dedi bekledim olmadi...sanirim haklisin bana da demisti bu evlenecegin kisi diye ben de simdi korkuyordum ya basima gelirse diye iyi bari rahatladim

millet bu neşeyi nette bakıorumda öven de olmuş çıkmayan da olmuş. muallakta yani

bence paranızı vermeden bi dha düşünün derim.

araştırın öle gidin yda gitmeyin.

Selam arkadaslar, dun elmas hanimi denedim gop taki. biildi gibi ama dogum tarihi sorup burclardan yola cikarak konusmasi biraz ucuz bir numara artik. bakalim benim icin onemli olan bir konu var olursa mutlaka yazacagim

millet bu neşeyi nette bakıorumda öven de olmuş çıkmayan da olmuş. muallakta yani

bence paranızı vermeden bi dha düşünün derim.

araştırın öle gidin yda gitmeyin.

Ben nese Hanım'a gitmiştim kilisenin orda bana eski sevgilimin döneceğini eğer donmezse falı bırakacağını söylemişti verdigi tarih tutmadı oradan mutlu ayrılmıştım fakat umut yüklemiştim bana dedikleri çıkmadı iddialı konuşuyor ama fos falci ani biliyor gelecek için olumlu olumsuz ne varsa söylemeli bence hem dedikleri çıkmış olsaydı eski forumda yazmıştım gittiğimde begenmedigimi

ben de dediğim gibi olmsuz yorumlar da okuduum için arkadaşları bilgilendirdim o yüzden. süpersin teşkkürlr

neşe is out of the gameee :)))

canım bu nil hanım nerede? Tel nosu da varsa, rica edicem?

arkadaslar karadeniz yemekleri modada diye bir yer varmis oradaki sultan hn iskambilde cok iyimis fikriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…