millet,
laf cfe de kuzey i dyuyorum şu ara. kötü bi yorum okumadım nette de.
giden vr mı aranızda?
bugün msj atablirseniz sevinicemm
Benim merterde oturan bir kız arkadaşım var falla da çok meraklıdır.Laf cafe yakın kalıyor ona diye sürekli gider.O denemiş Kuzey'i yeni gelmiş sanırım.Arkadaşım daha o gece söylemiş olduğu bir şeyi yaşamış.Bayağıda ciddi bir şeymiş...Şimdi Kuzey diyor başka kimse demiyor
Benim merterde oturan bir kız arkadaşım var falla da çok meraklıdır.Laf cafe yakın kalıyor ona diye sürekli gider.O denemiş Kuzey'i yeni gelmiş sanırım.Arkadaşım daha o gece söylemiş olduğu bir şeyi yaşamış.Bayağıda ciddi bir şeymiş...Şimdi Kuzey diyor başka kimse demiyor
önceden X Kafede çalışan Rana ise çok kötüü dedikleri hiç çıkmıyor . onun üç harflileri var o yüzden acayip biliyor
her gideni de evlendiriyor söyleyeyim ....
önceden X Kafede çalışan Rana ise çok kötüü dedikleri hiç çıkmıyor . onun üç harflileri var o yüzden acayip biliyor
aa ilginç .. yani diorumya kötü yazan yoktu forumlarda. pazartesi ve perşembeleri çalışmıomuş bu arada, aramıştım cafeyi hfta sonu merak ettiğimden.
yarın bi gidek o zmn ya. bu arada ne kdr acep ücreti cnm bilionmu?
Bende gitmiştim kendisine.Daha doğrusu ordan ayrılmış Taksimde biryerde buluşmuştuk..Bana bir saçmaladı..Bir ara tamam ya bırak falı diyecektim o dereceydi yani..Kadın beni evli yaptı ya..Şaşkınlıktan bir şey söyleyemeyince..Çocuk kaç 1mi 2 mi ben 2 görüyorum deyince..Yapmayın ya ne evliliği dediğimde pardon ya bir dakika bir dakika falan olmuştu..Tam saçmalıyor..
bende yıgıte bırde orda ardaya baktırdım bırde ustune para vermek agır oluyor bız zaten terapı guzel seyler duymak ıstıyoruz ama bunlar sacmalıyolar
bktırıp baktırmadıgıda mechul bana sebayı fızıksel olarak anlatsın nasıl bı kadın kaca bakıyo ozaman gıdıp gıtmedıgıne bılıp bılmedıgıne ınanayım
ya lutfen bana saçma sapan cvp lar yazıp durma sana artık cvp vermıyeceğım ben baktırmdım seba hnm a ama bı arkadaşımdan kotu baktığını duymuştum dıye yazmıştım zaten buraya turta arkadaşımızda en son baktıranlardan yazmış ortada zaten sen nıye sureklı konuya mudahele edıyorsun anlamıyorum ben dığer gıttığım ınsanlarıda paylaşıyorum olumlu olumuz kımseyı savunma duygusuna geçmıyorum lutfen bana cvp yazma sana cvp yazmıyacağım
millet bu neşeyi nette bakıorumda öven de olmuş çıkmayan da olmuş. muallakta yani
bence paranızı vermeden bi dha düşünün derim.
araştırın öle gidin yda gitmeyin.
kızlar bugün tarot baktırdım saatiyle günüyle döktürdü herşeyi avcılarda yeni kafe açmış uzun yıllardır tarot ve kahveye bakıyormuş.çok uzaklardan gelenleri varmış .bugün denendi tavsiye edilir.....avcılarda..
Ben nese Hanım'a gitmiştim kilisenin orda bana eski sevgilimin döneceğini eğer donmezse falı bırakacağını söylemişti verdigi tarih tutmadı oradan mutlu ayrılmıştım fakat umut yüklemiştim bana dedikleri çıkmadı iddialı konuşuyor ama fos falci ani biliyor gelecek için olumlu olumsuz ne varsa söylemeli bence hem dedikleri çıkmış olsaydı eski forumda yazmıştım gittiğimde begenmedigimi
Daha önce Nil hanıma baktırdığım zaman yazmıştım buraya. Bana olumlu şeyler söylemişti. Kendisine de kanım ısınmıştı zaten. Geçenlerde yaşadığım bir şeyi yazmak istedim aklıma gelince.
Nil hanım bana fal bakarken erkek arkadaşımla alakalı bir şey söylemişti. Erkek arkadaşım askerdeydi. Bu çocuk, sen en yakın arkadaşınla dışardayken seni görmüş veya görüyor dedi. Yahu dedim olamaz öyle bir şey, çocuk askerde. Yok dedi var, görürsün. Gülmüştüm ben buna. Erkek arkadaşımla da ayrıydık. Geçenlerde görüştük, konuştuk. Askerden geldiği gün beni ve arkadaşımı bir yerde otururken görmüş vs. Bana bunu söyledi. Söyler söylemez de aklıma Nil hanım geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?