İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar karadeniz yemekleri modada diye bir yer varmis oradaki sultan hn iskambilde cok iyimis fikriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim

arkadaslar karadeniz yemekleri modada diye bir yer varmis oradaki sultan hn iskambilde cok iyimis fikriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim

arkadaşlar selam. Haftasonu Bakırköydeki Almira cafeye gittim. Cafede demek uygun olmaz ev yemekleri yapan bir yerdi sokak arasında. Arkadaşımdan methini duymuştum gittim. Ama randevulu bakıyormuş uzaktan geldik dediysekte dolu olduğu için bakmadı. Bu haftasonuda arkdaşımla Kartal'a gitmeyi düşünüyoruz bu Soğanlıktaki Emineninde burda methini duymuştum. Bana özelden cep numarasını atabilecek birisi varmı? Kaça baktığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Cevap için teşekkürler... Gerçekten garip bir kadın, gelecekle ilgili çok fazla şey söylemedi, verdiği tarih Temmuz bakalım göreceğiz...

Bir arkadaş, Ella'nın gerçek adı Serap, sahtekar gibi bir şey yazmıştı. Ella ile ilgili yaşadıklarını çok özel değilse paylaşabilir mi?

Arkadaşlar, ben Ümraniye'deki Didem'e sonunda baktırabildim. Sempatik biri, durum tespitleri doğru, bana işimle ilgili çok kısa bir tarihte bir şey olacağını söyledi, ben ihtimal vermiyorum olacak dediği şeye ama olursa da burada paylaşacağım. Durum tespitleri iyi gelecekle ilgili ön görüsü için bir hafta gibi kısa bir süre var önümde. Umarım dediği gibi ilerler durum. Baktıramayan arkadaşlar arasınlar oluşan sıkıntı ile ilgili de bilgi verdi.

canım banada yollar mısın nosunu didemin bakiiim bende deneyim :))))

canım bu nil hanım nerede? Tel nosu da varsa, rica edicem?

Biz Kadikoy'de bir cafede bulusmustuk. Anadolu yakasinda oturuyor kendisi. Telefonda bir yer ayarliyorsunuz kararlastirip. Numarasi var canim ama benim mesaj gonderme hakkim yok malesef. Sen eger mailini falan atarsan bana o sekilde yollayabilirim.

Biz Kadikoy'de bir cafede bulusmustuk. Anadolu yakasinda oturuyor kendisi. Telefonda bir yer ayarliyorsunuz kararlastirip. Numarasi var canim ama benim mesaj gonderme hakkim yok malesef. Sen eger mailini falan atarsan bana o sekilde yollayabilirim.

tamam canım ama benim de msj gönderme hakkım yok. Buraya bi mail adresi yazabilir miyim, yoksa yasak mı? Bi de ne kadara bakıyor?

Bu sabah moda da bulunan karadeniz lokantasında (eski kadınlar kahvesi) ki sultanhn. Nasıldır diye sormuştum. Bilen varmı diye. Ama maalesef hiç kimse cevap vermedi. Ben yinede baktırdım. Kahve falını çok iyi bilmiyor.ancak iskambilde epeyce iyi sayılır. Gerçeği ben asıl baktırmak istediğim konu adına kapatmadığım için kahve çok iyi olmadığını söyledi, ama iskambillerde asıl konu pat diye çıktı. Ancak süre bittiği için gerçek manası ile bakmadı. Bir daha ki sefere. çok da tatlı bir bayan.

Orada aslında nur hn. Diye biri varmış. Onu çok övmüşlerdi. Ancak 2 hafta önce ayrılmış ve nereye gittiği konusunda kimse cevap vermek istemedi. Sizler biliyormusunuz. Nurhn. Nereye gitti. Peki sultanhn.' a daha önce giden varmı. Birazda pahalı. 25,- t.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…