dejavu cafe nese hanım ne kadara bakıyor kızlar? Gelecekle ilgili saptamaları da tutuyor mu?
en son 1 sene önce gitmiştim.
duygusal konularda söylediği şeyler çıkmadı. ev halkı ile ilgili bir kaç şey çıkmıştı
arkadaşımada çıkmamıştı falı.
ama ilk falı arkadaşıma birebir çıkmıştı sonraki falları dediğim gibi çıkmadı banada onada
bazen fal bakanların motivasyonları dönem dönem değişebiliyor
şu an iyi olabilir
nese yerine gidilebilecek cok fazla kisi var bence. paraniza yazik.
cok övmüşler sitede, o yüzden düşünmüştüm. Sizin önerebileceğiniz biri var mı peki?
bn gercekten memnun kalmadimne civarda birilerini istiyorsunuz? semt olarak yani :)
Arkadaşlar, ben Ümraniye'deki Didem'e sonunda baktırabildim. Sempatik biri, durum tespitleri doğru, bana işimle ilgili çok kısa bir tarihte bir şey olacağını söyledi, ben ihtimal vermiyorum olacak dediği şeye ama olursa da burada paylaşacağım. Durum tespitleri iyi gelecekle ilgili ön görüsü için bir hafta gibi kısa bir süre var önümde. Umarım dediği gibi ilerler durum. Baktıramayan arkadaşlar arasınlar oluşan sıkıntı ile ilgili de bilgi verdi.
canım bu nil hanım nerede? Tel nosu da varsa, rica edicem?
Biz Kadikoy'de bir cafede bulusmustuk. Anadolu yakasinda oturuyor kendisi. Telefonda bir yer ayarliyorsunuz kararlastirip. Numarasi var canim ama benim mesaj gonderme hakkim yok malesef. Sen eger mailini falan atarsan bana o sekilde yollayabilirim.
elmasa iki arkadaşımda gitti 1 sene önce hiçbirşey çıkmamış bilginize.
canım ellanın gercek yüzünü görmek istiyenler yok cünkü biliyoruz gercek ismi sevda yazık gitim baktı param giti cıkmadı malesefBir arkadaş, Ella'nın gerçek adı Serap, sahtekar gibi bir şey yazmıştı. Ella ile ilgili yaşadıklarını çok özel değilse paylaşabilir mi?
Falcinin adınıdaa yazarsan sevinirim
bktırıp baktırmadıgıda mechul bana sebayı fızıksel olarak anlatsın nasıl bı kadın kaca bakıyo ozaman gıdıp gıtmedıgıne bılıp bılmedıgıne ınanayım
ya lutfen bana saçma sapan cvp lar yazıp durma sana artık cvp vermıyeceğım ben baktırmdım seba hnm a ama bı arkadaşımdan kotu baktığını duymuştum dıye yazmıştım zaten buraya turta arkadaşımızda en son baktıranlardan yazmış ortada zaten sen nıye sureklı konuya mudahele edıyorsun anlamıyorum ben dığer gıttığım ınsanlarıda paylaşıyorum olumlu olumuz kımseyı savunma duygusuna geçmıyorum lutfen bana cvp yazma sana cvp yazmıyacağım
bak canım bana satasan ılk sendın hatrlatırım bunu sana :) konuya neden sureklı mudahılım bılıyormusun sen bana satastıgın ıcın :) artık sen satasma bana.burda hıc kımse benım anamın babamın kızı degıl,baskası sebaya gıder memnun kalır kalmaz benım sorunum değil..
bak canım bana satasan ılk sendın hatrlatırım bunu sana :) konuya neden sureklı mudahılım bılıyormusun sen bana satastıgın ıcın :) artık sen satasma bana.burda hıc kımse benım anamın babamın kızı degıl,baskası sebaya gıder memnun kalır kalmaz benım sorunum değil..
Canım tartışma konunuz çok basit bı falci için insanı kırmaya degermi bosverin gitsin zaten biliyorsa bu forumda paylaşılır bilmiyorsa paylaşılır gerisi boş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?