Bu sabah moda da bulunan karadeniz lokantasında (eski kadınlar kahvesi) ki sultanhn. Nasıldır diye sormuştum. Bilen varmı diye. Ama maalesef hiç kimse cevap vermedi. Ben yinede baktırdım. Kahve falını çok iyi bilmiyor.ancak iskambilde epeyce iyi sayılır. Gerçeği ben asıl baktırmak istediğim konu adına kapatmadığım için kahve çok iyi olmadığını söyledi, ama iskambillerde asıl konu pat diye çıktı. Ancak süre bittiği için gerçek manası ile bakmadı. Bir daha ki sefere. çok da tatlı bir bayan.
Orada aslında nur hn. Diye biri varmış. Onu çok övmüşlerdi. Ancak 2 hafta önce ayrılmış ve nereye gittiği konusunda kimse cevap vermek istemedi. Sizler biliyormusunuz. Nurhn. Nereye gitti. Peki sultanhn.' a daha önce giden varmı. Birazda pahalı. 25,- t.
cafe seboş ta seboş cnm sahile yakın
seba hanıma geçen hafta baktırdım,bende burdan tavsiye üzerine gitmiştim hayal kırıklığına uğradım.Kadın hiçbirşey bilemedi,kalıplaşmış şeyleri saydı durdu.Açıkçası ben beğenmedim,Belkide aynı seba hanımdan bahsetmiyoruzdur.Benim gittiğim yer bakırköyde çingene cafenin karşında bir yer,2 katlı üst katta fal bakıyor.esmer bir kadın saçları kıvırcık daha doğru dalgalı.Geçen yorumlarda beğenmediğimi söylemiştim burda.karalamaya çalışmışlar diyince sadece fikrimi söylemek istedim.Boş boşuna benim param gitti bir başkasınında gitmesini istemem.
seba hanıma geçen hafta baktırdım,bende burdan tavsiye üzerine gitmiştim hayal kırıklığına uğradım.Kadın hiçbirşey bilemedi,kalıplaşmış şeyleri saydı durdu.Açıkçası ben beğenmedim,Belkide aynı seba hanımdan bahsetmiyoruzdur.Benim gittiğim yer bakırköyde çingene cafenin karşında bir yer,2 katlı üst katta fal bakıyor.esmer bir kadın saçları kıvırcık daha doğru dalgalı.Geçen yorumlarda beğenmediğimi söylemiştim burda.karalamaya çalışmışlar diyince sadece fikrimi söylemek istedim.Boş boşuna benim param gitti bir başkasınında gitmesini istemem.
Canım tartışma konunuz çok basit bı falci için insanı kırmaya degermi bosverin gitsin zaten biliyorsa bu forumda paylaşılır bilmiyorsa paylaşılır gerisi boş :)
canım ınan amacım kımseyle tartısmak değil,arkadas sardıkca sarıyor bana,burda fal baktıran herkes fıkrını ozgurce beyan edecek,zaten bellı oluyo o falcıya bakan baktıran herkes,yada falcının dedıklerı cıkan cıkmayanlar..
Bu arada paylaşayım bari hazır Havva Hanim demişsen bana gittiğimde ya bu önümüzdeki hafta yada bır sonraki hafta sevinçli bır telefon haberi alican demişti dün son gündü baktım birsey yok gece tam yaticam 11 gibi 1 telefon gercekten cok sevinçli bır haber aldım İnşallah geriside gelir :) bu haberede cok ihtiyacım vardı :))
havva'nın telefon numarasını rica ediyorum cnm,yazman mümkün mü mesajla
öncelikle sabır diliorum senin için.Allah yanında olsun,seni korusun, bi an önce sıkıntını atabil inşallah.
ben ilk olarak sna üç vakit cafe didem i öneriorum. geçmişten anlatmaya başlayarak gelecek tahminlerine doğru gidio fal anlatımı.
mandal cafe de ada diye biri var erkek ,yeni tanıdım. onu da denemeni tavsiye ederim. maddi anlamda skıntın yoksa 2 sini de dene derim ve yorumunu beklerim.
ikisi de 25 tl bu arada.
böyle zamanlarda en azından üstündeki negatiflii atmana yardımcı olur fallr. inanma ama piskoloik açıdan en azından birileriyle birşeyleri rahat paylaşman seni rahatlatır.
Önce dua et, sonra iç kahveni. çıkarsa da, iyi bir tahmindi ve bu Allah ın takdiriydi demelisin.
şuan kendini toparlaman önemli. insan kötü olunca istemeden isyana kadar gidio. o da büyük günah.
toparlıcaksın, sabret yterki ve pozitif ol. etrafında negatif insan vrsa uzaklaş onlardn.
gerekirse her gün flcıya git gez duy at stresini, kesinlikle at içindekileri, sat başkalarına. para veriosun sonuçta anlat anlatabldiğin kdr ,sömür ne diyim onlar az mı sömürüo:))
hdi ben kçtım..
Nepp canım bu kadar mutsuz olmak için çok gençsin..Haddim olmayarak diyorum ki bu kadar falcıya gitme..Olacak olan işlerin de aksıyor..Sana hiçbir falcı öneremem ama şunu söylerim;"Ve zaman usulca fısıldadı;...BANA BIRAK..........
oncelikle cok teskur ederm ilginiz için cafede 3 vakıt dıdem ablayı ilk önerenlerden biride bendm burda begenmenıze cook cokk cok sevndm kfam allak bullak sınanıyorm snrm allahın baska kuluyla uyuyamıyrm kabus ve tıtremeler gelıyor sadece rahatlamak ıstıyorm dedgnız gb yapablırm mandalkafe yı duymamıstım nerede ?
taksimde bir melek cafede baktıran var mı?bide mc sokağında bir yer varmış?hangisini tavsiye edersiniz?
tekrar merhaba :)
ya bu arada doğal,bitkisel içerikli sakinleştirici haplar veya şuruplar oluo bu arada biliosundur ,isim verebliomuum bilmiorum ama "xxxxxxxxxx"isimli bi ilaç ,ayrıca onun hap şekli de var bu arada şurup kullanmakta sıkıntı vrsa. bunu bence bi süre kullanablirsin, en azından rhatlatır seni rhat bi uykuya dalablirsin hfif uyku da yapıo çnkü.
gelelim mandal a. bakırköy de carusel avm nin karşısındaki acıbadem hastanesinin önünden aşağıya doğru ilerle. 100m ilerinde balıkçılar kalacak solunda, geç orayı, hemen bi 20-30 m ilerinde solunda kalıcak.
bu arada, numarasını blmiorum cafe nin,bulamamştım netten, bi de sen araştır olmazsa. belki çalışmadıı gün fln vrdır ada nın. artık gidince öğrenirsin yda.
olur da orda adayı bulamazsan, çok yakınında aynı kaldırımda,balıkçıları geçtikten sonra gene solunda laf cafe kalcak.o daha önde kalıo yani. orda kuzey e baktırabilrisin.
memnun ayrılan çok kişi vr, netten de baktım, olusuz yazan bulamadım. deneyen çok,hatta dün bi arkadaş yakın bi arkadaşının müptelası olduunu fln sölemişti.bakablirsin forumdan. deneyeblirsin yn.
eer ada yı bulamazsan onu denemeni ve yorum yapmanı beklerim.
sıkıldıkça yaz burdan biz ne güne duruoruzz konuş anlat bi şekilde yetişmeye takip etmeye çalışırm cevaplarını, yalnız kalma olur mu içindekini satmalısın , bak birbirimizi tanımıoruzda rahat ol o açıdan , ve bu bitkisel içerikli önerdiğim şurubu yda ilacını ,eczaneye de danışarak alabrsin, annenin de bi fikrini al istersen bu ilaç takviyesi için.
belki farklı düşünüodur.
tamam canım ama benim de msj gönderme hakkım yok. Buraya bi mail adresi yazabilir miyim, yoksa yasak mı? Bi de ne kadara bakıyor?
tamam canım ama benim de msj gönderme hakkım yok. Buraya bi mail adresi yazabilir miyim, yoksa yasak mı? Bi de ne kadara bakıyor?
meyra33 ümraniye didemin nosunu yollar mısın canım. sanırım ilk sen bahsetmiştin ve oldukça memnundun ondan dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?