İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar, ben yapi olarak cok sabirsizim basim daracdusunce ne olcak diye kendimi yiyip bitiriceme fal baktirir psikoloji olarak rahatlarim. Benim esim evi terk etmisti. Kisa sure oldu bir kacgun. O surede forumda adi gecen herkese gittim esimin beni arayacagi gunu, mesajlardaki pismanligini, evine kac gun icinde donecegini kesin bir dille soyleyen 3 kisi oldu

Bakirkoy uc vakit kafe didem hanim
Umraniye didem hanim
Ve bakirkoy mandal cafe ada bey

Hepsini denedim agizdan laf almaya calismadan, burcunu sorup sonra ona gore karakter analizinyapmadan harbi fal baktilar.

Bircogunuzdan yasim buyuktur mutlaka. Size abla tavsiyesl İki Didem hanimi siddetle tavsiye ediyorum benim gibi caresizlik icinde bekleyen herkes mutlaka denesin

canım şu didem hanımların telefonlarını bana bi zahmet yollarmısın acil fal baktırmam gerek

Gecen mandal adaya gitmiştim güzel baktı cocuk ALlahtan :) birde Bakırköy uç vakit Didem'e gideceğim bakalım o nasıl bakıyor söylendiği kadar iyimi Ümraniye uzak bana ama yarın Bakırköy'e gececeğim bı uğrayayım dideme genelde çok yogun oluyormu birde kaç dakika bakıyor fiyat ne kadar ??

size cok teskur ederm bana önerilerde bulundgnuz ıcn snrm son olarak mandal kafe ada ya baktrcam bılmıyorm bıdaha da bktrmam elımde dua kıtabı huzur bulmaya calısıyorm tesekurler onerılernız ıcn cok saolun :))
Ya o kadar kafaya takmana değmez bı zamanlar bende oyleydim fakat git gide insan kendini yeniliyor sen kendine ve kendi iradene göre yasa bosver onu bunu :) :) bu arada bende çok falciya gittim genelde hep aynı seyleri söylediler benim bildiklerimi içlerinden 3 tnesi iyi baktı kadınlar kafe duygu kısa boylu olan mandal Cafe ada bey ve demetti benim favorilerim

cnm gönderemiorum ya 73 olmuş ,100 e az kalmış mesaj hakkı için.

sen eczaneye git, bitkisel içerikli sakinleştirici bi şurup istiorum de, çok kullanılan bilinen bi şurupmuş de. annene de sorablirsin aslında o bilir.çünkü çok bilinir bu şrup.

üç vakit cafe didem 25tl cnm. yerini biliosundur umarım?

carusel c kapısının önüne gel, sırtını ona verdiğinde önünde anayol kalıcak şekilde, tam karşında ara sokak var, anayolu geç ve gir o sokağa, 100m ilerde sağında kalıcak.

nette üç vakit cafe didem yazıp aratırsan ilk linkte çıkıo adresi.numarası var,arayablirsin gitmeden.

arkadaşlar bu arada didem i fln övüorum die beni karalamayın da şimdiden söliim.

ben iyi bakan çok beğendiklerimi yazdım geçmiş forumlarda,

en farklıları ve iyileri didemdi sadece,onun hakkında konuşuldu zman dahil oluorum konuya.

fikrimi sölüorum

giden arkadaşlarım beni dha iyi anlıodur.

ada yı da çok beğendim.tekrar söliorum mandal a yda üç vakit e giderseniz memnun kalmama olasılığınız çok düşük.

bu insanları tanımıodum gidincye kdr, keşke gitmesek yani falcıya fln. keşke zaafımız olmasa, hayattan beklentilerimiz olmasa, anı yaşayıp keyfini çıkarablsek, sabırsız olmasak.

reklam değildir yani yaptıım ,bilin ki önyargı oluşmasın kfanızda.

Kizlar, uc vakit cafe didem derseniz nette cikar diyelim bulamadiniz capacitinin karsisinda cumhuriyetci sk da yolun ilersinde sagda. Allah ondan razi olsun herseyimi bildi bir bir yasadim hem pahali degil (25) hemde burc numuralari cekmiyor. Kizim acikmis yumurta diye bagiriyordu ben sus baska bisey alalim derken didem hanim kalkti kizima yumurta kirip getirdi ustune para bile almadi. Kotusunu de anlatiyorum iyisini de herkes bilgilensin cunku cok sarlatan var falci ayagina. Burunlari havada 100 lira istemeler kapidan insan cevirmeler hseyi yasamis oldum hepsini de forumda yazdim

nette üç vakit cafe didem yazıp aratırsan ilk linkte adresi çıkıo.numarası da var.

ikisini de denemeyi dşünüosan önce üç vakit didem den başla derim.

tavsiye.

Canım, sen Ümraniye'deki Didem'e de gittin mi? Her iki Didem'i de denediğin için mi üç vakit Didem'i öncelikle denemesini önerdin arkadaşa? Ben Anadolu yakasında oturuyorum sadece Ümraniye'deki Didem'e gittim o nedenle soruyorum. Her iki Didem'i de denedin ve üç vakit Didem'in daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Biraz bilgi vermeni rica ediyorum...

arkadaşlar nil hanım, filiz hanım, la porte ayhan, uçurtma cafe neriman ve aklıma gelmeyen daha nicelerinin verdiği tarih hep aynıydı ve doldu ...sonuç başarısız ... hepsinin anlık yorumlarını çok beğenmiştim ama zaman konusu tutmadı.... paylaşmak istedim... şu anda ben de zaman konusunda başarılı birini arıyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum...ki bu akşam kadıköy pilav cafe yi deneyeceğim var mı giden, bilgisi olan??

arkadaşlar nil hanım, filiz hanım, la porte ayhan, uçurtma cafe neriman ve aklıma gelmeyen daha nicelerinin verdiği tarih hep aynıydı ve doldu ...sonuç başarısız ... hepsinin anlık yorumlarını çok beğenmiştim ama zaman konusu tutmadı.... paylaşmak istedim... şu anda ben de zaman konusunda başarılı birini arıyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum...ki bu akşam kadıköy pilav cafe yi deneyeceğim var mı giden, bilgisi olan??

Bence canım biraz uzak dur fal olayindan. Baktirdigin her fal onunde olucaklari ya tersine ceviriyor yada zamani uzatiyor malesef eylulden beri ne tarihler yalan oldu ve olmasi gereken tum islerim terse dondu en son isimide kaybettim oturuyom (

cnm ümraniye didem i denemedim,denemeyi de dşünmüorum açıkcası,çoğunluk beğenio olablir ama ümraniye ddiem hkkında yanlış hatırlamıosam olumsuz yazılar da yazılmıştı,çok tartışıldı burada da, bi bak foruma tekrar istersen ben öle htırlıorum. üç vkit didem çok iyi artık konuşmaktan nazar değiricem kdına maşallah dicem bundan sonra. onun kdr iyisine rastlamadım ben. dolayısıyla ön yargı da olsa diğer didem in onun kdr iyi olableceğini dşünmüorum.

bak ben yakın zmnda gittim, artık didem in söleyebleceği hiçbişey yok kdın tarihleri verdi, beklemek kaldı. tekrar gitmek istiorum ama ne deyip gidicemki kdın herşeyi söledi,yani tutamıorum bile kendimi gidesim gelio o derece.

ve eer çok sık baktıran biri değilsen,didemin tahminleri, tespitleri seni uzun süre idare edecktir anlatabliomuyum.

takdir senndir, eer ikisine de gideceksen sorun yok birinden başla.

ama ikisinden birini tercih etme drumun olucaksa,uzak dhi olsan, zaman sorunun yksa, bi günün ayır ve üç vakit i tercih et derim.

diğer arkadaşlar da fikrini söleyeblir, onların da görüşünü alablirsin.

Canim ozelden mesaj yazmissin ama benim hakkim yok cevabi burdan yazayim. İki didem de ayni seyleri soyledi allah razi olsun. Madem sen anadolu yakasindasin tabiki umraniye didem hanim tercihin olsun buralar sana uzak yolun duserse ucvakit dideme ugrarsin ikiside kaliteli insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…