meyra33 ümraniye didemin nosunu yollar mısın canım. sanırım ilk sen bahsetmiştin ve oldukça memnundun ondan dimi :)
Yolladım canım...Bilgine..
Canım, ben sana gönderdim bugün özel mesajla, ulaşmadı mı?
Arkadaslar, ben yapi olarak cok sabirsizim basim daracdusunce ne olcak diye kendimi yiyip bitiriceme fal baktirir psikoloji olarak rahatlarim. Benim esim evi terk etmisti. Kisa sure oldu bir kacgun. O surede forumda adi gecen herkese gittim esimin beni arayacagi gunu, mesajlardaki pismanligini, evine kac gun icinde donecegini kesin bir dille soyleyen 3 kisi oldu
Bakirkoy uc vakit kafe didem hanim
Umraniye didem hanim
Ve bakirkoy mandal cafe ada bey
Hepsini denedim agizdan laf almaya calismadan, burcunu sorup sonra ona gore karakter analizinyapmadan harbi fal baktilar.
Bircogunuzdan yasim buyuktur mutlaka. Size abla tavsiyesl İki Didem hanimi siddetle tavsiye ediyorum benim gibi caresizlik icinde bekleyen herkes mutlaka denesin
Ya o kadar kafaya takmana değmez bı zamanlar bende oyleydim fakat git gide insan kendini yeniliyor sen kendine ve kendi iradene göre yasa bosver onu bunu :) :) bu arada bende çok falciya gittim genelde hep aynı seyleri söylediler benim bildiklerimi içlerinden 3 tnesi iyi baktı kadınlar kafe duygu kısa boylu olan mandal Cafe ada bey ve demetti benim favorilerimsize cok teskur ederm bana önerilerde bulundgnuz ıcn snrm son olarak mandal kafe ada ya baktrcam bılmıyorm bıdaha da bktrmam elımde dua kıtabı huzur bulmaya calısıyorm tesekurler onerılernız ıcn cok saolun :))
teskurler ılgın ıcn herseyden once ya kuzeyı yada adayı en yakın zamnda denıycem
aldatıldm arkadaslarmdan kazık yedım gururumla oynandı gecelerı ruyamda sewdgm adamla kardesım dedıgm ınsanı göruyorm... napcamı bılmez halde toparlarrmak ıcn sawasıyorm 6. gun bugun ve hzranda aynı yere gdıcez.. ne yazkkı uyku duzenm alabora oldu bıtkısel ılacın ısmıde burda cıkmıyor özel msj hakın varmı ? ve en yakın zamanda mandal kafeye gtcem belkı yarn bıle gdeblırm bılmıyorm
Gecen mandal adaya gitmiştim güzel baktı cocuk ALlahtan :) birde Bakırköy uç vakit Didem'e gideceğim bakalım o nasıl bakıyor söylendiği kadar iyimi Ümraniye uzak bana ama yarın Bakırköy'e gececeğim bı uğrayayım dideme genelde çok yogun oluyormu birde kaç dakika bakıyor fiyat ne kadar ??
canım şu didem hanımların telefonlarını bana bi zahmet yollarmısınacil fal baktırmam gerek
nil hanıma bende baktırmıştım ve beğendiğimi söylemiştim. nosunu yolluyorum sana canım. umarım güzel şeyler söyler. haa unutmadan tarot 40 tl yıldızname ile tarot 100 tl idi.
nette üç vakit cafe didem yazıp aratırsan ilk linkte adresi çıkıo.numarası da var.
ikisini de denemeyi dşünüosan önce üç vakit didem den başla derim.
tavsiye.
arkadaşlar nil hanım, filiz hanım, la porte ayhan, uçurtma cafe neriman ve aklıma gelmeyen daha nicelerinin verdiği tarih hep aynıydı ve doldu ...sonuç başarısız ... hepsinin anlık yorumlarını çok beğenmiştim ama zaman konusu tutmadı.... paylaşmak istedim... şu anda ben de zaman konusunda başarılı birini arıyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum...ki bu akşam kadıköy pilav cafe yi deneyeceğim var mı giden, bilgisi olan??
Canım, sen Ümraniye'deki Didem'e de gittin mi? Her iki Didem'i de denediğin için mi üç vakit Didem'i öncelikle denemesini önerdin arkadaşa? Ben Anadolu yakasında oturuyorum sadece Ümraniye'deki Didem'e gittim o nedenle soruyorum. Her iki Didem'i de denedin ve üç vakit Didem'in daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Biraz bilgi vermeni rica ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?