İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence canım biraz uzak dur fal olayindan. Baktirdigin her fal onunde olucaklari ya tersine ceviriyor yada zamani uzatiyor malesef eylulden beri ne tarihler yalan oldu ve olmasi gereken tum islerim terse dondu en son isimide kaybettim oturuyom (

sanırım haklısınız... son 2 ayda burda okuyup gitmediğim falcı kalmadı... belki de bir süre sadece herşeyi zamana bırakmak en iyisi ...ama sizin adınıza çok üzüldüm umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer sizin içinde....

Anladım, çok teşekkür ederim, sen Ümraniye Didem'i denemedin, diğer Didem'i denedin öncelikli yönlendirmen de bu nedenle diğeri üzerine yoğunlaşıyor...

Teşekkür ederim, her ikisini de deneyen biri olarak bilgi vermene sevindim, zaten Didem'in verdiği süre çok kısa 5-6 günlük bir durum, hiç ihtimal vermiyorum ama umarım çıkar:)

Bakırköydeki dideme ben de gittim.. beyendim söyledikleri çıkarsa yazarım

Canım sen kimlere gittin.. elmira ve mercana baktırmısmıydın

ümraniye dideme ulaşan arkadaşları takdirle karşılıyorum, ancak ben 15 gün önce parasını yatırmış olmama rağmen kendisine ulaşamadım, dün evine gidecektim son çare öyle randevulaşmıştık, sonrasında dilerseniz buraya zahmet etmeyin ben akşam telefonda bakmak için müsait olacağım dedi,iyi madem dedim telefonda olsun dedim, saat 1830 için randevulaşmıştık, aradım vs, eve şimdi girdim şimdi arıcam bilgisayarımı açıp, saat 10 gibi ben bugün size dönücem diye sms attı, hala da ses yok...

Kendisini kimseye tavsiye etmiyorum...

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..Umarım seninde herşey gönlünce olur..

Merhaba, Bakırköy'deki Mandal Cafe'nin yerini bilen var mı? Ada'ya gitmek istiyorum da birtürlü adresi bulamadım.
Bir de eskiden hep adı geçen Gül nerde?
Teşekkürler, herkese sevgiler...

Merhaba, Bakırköy'deki Mandal Cafe'nin yerini bilen var mı? Ada'ya gitmek istiyorum da birtürlü adresi bulamadım.
Bir de eskiden hep adı geçen Gül nerde?
Teşekkürler, herkese sevgiler...

mandal cafe: bakırköyde,acıbadem hastanesinin önünden dümdüz aşağı doğru yürü, 100m ilerde solunda balıkçılar kalcak, geç orayıda devam et bi 30m ilerde solunda kalıcak.

Merhabalaarr...
Ben bu gün üç vakit cafe Didem e gittim. Çok çok memnun kaldım. Gerçekten nokta atışları oldu. Sallamasyon falcılar gibi hiç değil. Kesinlikle önerebilirim Ona gitmeye de burda ki arkadaşların yazdıklarıyla karar verdim, hakları varmış
Teşekkür ederiimmm Çok faydalı oldu

:)

sevindim cnm, üstünde çok durduk biliosun, çünkü bişey bilioruz ki önerioruz şiddetle.

hdi, çıkınca da dilersen yzarsın

rica ederiz,)

Canım, Ümraniye Didem'den ilk sen bahsetmiştin, Didem'e ilk defa nasıl gittin, biri mi tavsiye etmişti sana? Ben baktırdım kendisine söylediği bir konu var ve 4-5 gün zamanı var bakalım, inşallah çıkar çıkarsa burada yazacağım ama olma olasılığı yok dencek kadar az söylediği şeyin. İşle ilgili bir konu, senin nasıl ilk defa onu bulduğunu merak ettim. Bilgi verebilir misin rica etsem?

Bir süredir dikkatimi çekiyor, eski üyelerden Elmira'yı çok tutan bir kaç isim vardı, Minik, Kerinei ( doğru mu yazdım???) neredeler? Hiç yazmıyorlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…