Bence canım biraz uzak dur fal olayindan. Baktirdigin her fal onunde olucaklari ya tersine ceviriyor yada zamani uzatiyor malesefeylulden beri ne tarihler yalan oldu ve olmasi gereken tum islerim terse dondu en son isimide kaybettim oturuyom (
cnm ümraniye didem i denemedim,denemeyi de dşünmüorum açıkcası,çoğunluk beğenio olablir ama ümraniye ddiem hkkında yanlış hatırlamıosam olumsuz yazılar da yazılmıştı,çok tartışıldı burada da, bi bak foruma tekrar istersen ben öle htırlıorum. üç vkit didem çok iyi artık konuşmaktan nazar değiricem kdına maşallah dicem bundan sonra. onun kdr iyisine rastlamadım ben. dolayısıyla ön yargı da olsa diğer didem in onun kdr iyi olableceğini dşünmüorum.
Anladım, yorumun için teşekkür ederim, Ümraniye Didem'i denemedin, diğerini denedin. Çok sağ ol...
bak ben yakın zmnda gittim, artık didem in söleyebleceği hiçbişey yok kdın tarihleri verdi, beklemek kaldı. tekrar gitmek istiorum ama ne deyip gidicemki kdın herşeyi söledi,yani tutamıorum bile kendimi gidesim gelio o derece.
ve eer çok sık baktıran biri değilsen,didemin tahminleri, tespitleri seni uzun süre idare edecktir anlatabliomuyum.
takdir senndir, eer ikisine de gideceksen sorun yok birinden başla.
ama ikisinden birini tercih etme drumun olucaksa,uzak dhi olsan, zaman sorunun yksa, bi günün ayır ve üç vakit i tercih et derim.
diğer arkadaşlar da fikrini söleyeblir, onların da görüşünü alablirsin.
Canim ozelden mesaj yazmissin ama benim hakkim yok cevabi burdan yazayim. İki didem de ayni seyleri soyledi allah razi olsun. Madem sen anadolu yakasindasin tabiki umraniye didem hanim tercihin olsun buralar sana uzak yolun duserse ucvakit dideme ugrarsin ikiside kaliteli insanlar
cnm ümraniye didem i denemedim,denemeyi de dşünmüorum açıkcası,çoğunluk beğenio olablir ama ümraniye ddiem hkkında yanlış hatırlamıosam olumsuz yazılar da yazılmıştı,çok tartışıldı burada da, bi bak foruma tekrar istersen ben öle htırlıorum. üç vkit didem çok iyi artık konuşmaktan nazar değiricem kdına maşallah dicem bundan sonra. onun kdr iyisine rastlamadım ben. dolayısıyla ön yargı da olsa diğer didem in onun kdr iyi olableceğini dşünmüorum.
bak ben yakın zmnda gittim, artık didem in söleyebleceği hiçbişey yok kdın tarihleri verdi, beklemek kaldı. tekrar gitmek istiorum ama ne deyip gidicemki kdın herşeyi söledi,yani tutamıorum bile kendimi gidesim gelio o derece.
ve eer çok sık baktıran biri değilsen,didemin tahminleri, tespitleri seni uzun süre idare edecktir anlatabliomuyum.
takdir senndir, eer ikisine de gideceksen sorun yok birinden başla.
ama ikisinden birini tercih etme drumun olucaksa,uzak dhi olsan, zaman sorunun yksa, bi günün ayır ve üç vakit i tercih et derim.
diğer arkadaşlar da fikrini söleyeblir, onların da görüşünü alablirsin.
arkadaşlar nil hanım, filiz hanım, la porte ayhan, uçurtma cafe neriman ve aklıma gelmeyen daha nicelerinin verdiği tarih hep aynıydı ve doldu ...sonuç başarısız ... hepsinin anlık yorumlarını çok beğenmiştim ama zaman konusu tutmadı.... paylaşmak istedim... şu anda ben de zaman konusunda başarılı birini arıyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum...ki bu akşam kadıköy pilav cafe yi deneyeceğim var mı giden, bilgisi olan??
Merhaba Kızlar,
Ümraniye Didem'in telefonunu ben de rica ediyorum. Olan arkadaşlardan göndere olursa çok sevinirim. Sevgiler
sanırım haklısınız... son 2 ayda burda okuyup gitmediğim falcı kalmadı... belki de bir süre sadece herşeyi zamana bırakmak en iyisi ...ama sizin adınıza çok üzüldüm umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer sizin içinde....
canım banada yollar mısın nosunu didemin bakiiim bende deneyim :))))
Bakırköydeki dideme ben de gittim.. beyendim söyledikleri çıkarsa yazarım
Merhaba Kızlar,
Ümraniye Didem'in telefonunu ben de rica ediyorum. Olan arkadaşlardan göndere olursa çok sevinirim. Sevgiler
Merhaba, Bakırköy'deki Mandal Cafe'nin yerini bilen var mı? Ada'ya gitmek istiyorum da birtürlü adresi bulamadım.
Bir de eskiden hep adı geçen Gül nerde?
Teşekkürler, herkese sevgiler...
Merhabalaarr...
Ben bu gün üç vakit cafe Didem e gittim. Çok çok memnun kaldım. Gerçekten nokta atışları oldu. Sallamasyon falcılar gibi hiç değil. Kesinlikle önerebilirimOna gitmeye de burda ki arkadaşların yazdıklarıyla karar verdim, hakları varmış
Teşekkür ederiimmmÇok faydalı oldu
ewet canım ben memnun kaldım arkadaslarımda..okudugum kadarıyla gıden arkadaslardan memnun kalanlar var beklıyorum daha yorumları bende :) gonderırım canım randevusuz calısmıyor zaten dilerım sende memnun kalırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?