İstanbul'da Fal - Falcılar

ben kuzenımın tavsıyesı ıle onunla bırlıkte gıttım ki hıc ıstemeden cunku bana baya uzaktı kendısı..sonrasında tekrar tekrar gıttım..arada telefon ılede gorusuyorum kendısı ıle hala memnunum..benımde esımın ısıyle alaklı seyler solemıstı ve daha once soyledıgım gbii verdıgı trıhlerin uc gun sonrasında oldu hepsı..dilerım sızınde bekledıklerınız gerceklesir...sevgiler

canim sultan hanim cok tonton ama ben fali yanlis kapadim yinede kagitlarda cikti epey birsey da biliyorsun zamankari yani dakkalari var ona gore bakmalar gerek yani istedigi gibi bakamiyor aslinda irasi eskiden kadinlar kahvesi idi su an karadeniz yemekleri lokantasi oldu ve aslinda nurhn varmis ama o ayrilmis ve nereye gittigini sir sakliyorlar cunku asil iyi bakan oymus ama sultanhnteyze ozel baksa eminim dokturecek.NURHN nereye gitti bileniz yokmu okadar cok kisiden iyi oldugunu duydumki ama biliyorsunuz bu fal isi birazda enerji ile ilgili yildizin barisirsa ve bakan yorgun degilse baktiranda kendini kapatmiyorsa o is oluyor yoksa fis cikiyor ve piyasada okadar cok falci varki ve hergun yenisi turuyorki.arz talep meselesi nasil cogu iyi olsun bekleriz imkansiz canim. cok nadir iyisi cikiyor.mesela olgu icin muhtesem dediler.acaib salladi ve ne dediyse hepsi tersi cikti.cok cok kotumserdi neyseki korktugumdan cok cok daha iyi cikti.hatta asla dedigi oldu.fala inanma falsiz kalma ama hayati asla fala baglama insan piskopat olur ve cebi acaib fakirlesiyor.cok buyuk paralar.gunah o paralar nekadar zor kazaniliyor ve duygu tacirleri cok.bizi somuruyor.arada yilda 2-3 olsuno bile sirasi geliyor cok olabiliyor.neyse canim.buda benim fikrim

Bir süredir dikkatimi çekiyor, eski üyelerden Elmira'yı çok tutan bir kaç isim vardı, Minik, Kerinei ( doğru mu yazdım???) neredeler? Hiç yazmıyorlar???

tesadüfe bak 2 aya yakın oldu girip bakmıyodum :) girdim adım geçmiş atladım.
fal baktırmıyorum, baktırdıklarımıda unutmaya calısıyorum :) elmiranın verdiği süre bugün doldu ve çıkmadı. büyük bi olaydı :) uzatmalı çıkar mı ? sanmam. yaşayıp görücez. ayrıntıların hepsi çıktı ama esas olayda buuuum :)
yeni keşfim olmadığı , arayışta olmadığım (koca bi yalan yıllar önce baktırdığım bi falcıyı arıyorum tırım tırım, bulabilir miyim bilmem) için yazmıyorum.
herkese hoşsohpetler , esen kalın ..

Canım Olguyu beğenenlerden biriydim ben de.Şöyle ki çok objektif gelmişti bana..Dobraydı..Yalnız dediğin bir konuda haklısın biraz kötümser bir falcı..Bana da olumsuz konuştu..Belki de o yüzden beğendim:)..Dedikleri inşallah çıkmaz o ayrı...İşte bazı falcılar olumluya bazıları olumsuza doğru bakıyor.Olgu böyle bir falcı..Bazı falcılar da fazlapembe tablo çiziyor..Ona da inanamıyor insan..En iyisi uzak durmak...Ben baktırdığım süre boyunca bütün işlerim ters gitti..Olacak olan şeyler dahi olmadı..Vazgeçtim artık falcıdan..En iyisi kahvemi kendim içer kendim bakarım:)

şunuda yazıp gideyim havvanında iş konusunda söylediği maalesef çıkmadı , söylenenler arasında çıkmasını en çok istediğim şeydi.
Sağlık olsun.

beşiktaş symbol cafe- emirhan veya serkan ı tercih ederimm. haziranın 2. haftasındada üç vakit dideme gitmeyi düşünüyoruum çok met ediyo arkadaşlarım burdada gördüüm kesin gidicem. bugun anneme bi fal baktırcam annemde çok iyi biliir .

selam kızlar

uzun zamandır girmiyordum..tecrübelerimi paylaşmam gerekirse tüm falcılar fos çıktı.. geçmişe bakıp yaşananların hiçbiri olmadığı gibi alakasız çıktı herşey.bunu sonradan görebiliyorsunuz..
mesela ben nişantaşı symbol fulyayı beğenirdim.seneler önce dedikleri çıkmıştı çok iyiydi ama son 2 senedir sapıttı..hiçbiri çıkmadı anda da başarısız.galiba özelliği gitti. burdan bir kaç arkadaşımı da gönderdim onlarda beğenmediklerini yazmışlar

taksim symbol nesil iyi sanıyorsunuz ama onda da iş yok.burdan bir arkadaşıma,bana,arkadaşımın arkadaşına ayrı vakitlerde gittiğimiz halde aynı cümleleri kurmuş: sen onun bu gücü bir kadından aldığını düşünüyorsun,evet arkasında bir kadın var.adam herkese bu cümleyi ve başka hatırlamadığım cümleleri söylüyor..symbol cafelerin tüm şubeleri fos hiçbiri bişey bilemedi.ufak saçma ayrıntıları bilmiş olmaları ölçü değil..caddedekilerde felaketti..nişantaşı bahar,yağmur,özgür felaket.

elmira bilemedi..ve ella hele ella tam bir neyse yazmıyım zaten çok yazıldı anlarsınız..ne an ne geçmiş ne gelecek ikisinde de yok..

meleklerde şengül vardı hep oyalamıştı iyiki falcılığı bıraktı hiçbirşey bilememiş.saçma ayrıntıları yakalamıştı
meleklerde gülşen var bir kere gittim ama bişey anlamadım.burdan fakirinekmeği birkaç kez gitmişti beğenmemiş çıkmamış galiba

olgu ya giden arkadaşım beğenmemiş.

kadınlar kahvesi pelin fos ötesiydi zaten yazmıştım..

taksimde hangi kafede bilmiyorum su falı bakan neriman ve damlalar kafedekiler de iyi değilmiş arkadaşlarım anlattı.

travesti ırmak varmış onunkilerde çıkmıyormuş özel mesajdan demişti birisi

birde evlere kesinlikle gitmeyin.küçükyalıda elif dendi hiç tavsiye etmem.

havva da iyi değilmiş.üsküdarda evde bakan bir kadın da iyi çıkmadı denmişti bir kaç kişi tarafından.

beşiktaş symbol nihal ve ordakiler çıkmamış..kadıköy angels burcu fos çıkmış herkese..

bir geriye dönüp çok ta ara verip bakarsam hiçbiri olmamış.sizde öyle yapın..aylardır falcılara gitmiyorum..bu topicte yazanlara hele hiç gitmemek lazım hep reklam..şimdi pendik bilmemne falan çıkmış.

bana adam gibi bir fal bakacak biri varsa buyursun :) okyanus1881 annen bana bir fal baksın rica edecem :) paralı falcılara baktırınca işler ters gidiyor. en iyisi konu komşunun fal bakması valla hepsinden iyi bakıyorlar.

ayrıca felaket tellalı bir kadın falcı vard.ı onu beğenen şiddetle savunan biri vardı forumda.osmanbey ışıklarda A1kafede kibrit falı bakan bir kadın.internet kafe orası..bir gidin deneyin derim.ben bir şey anlamamıştım çünkü bir kere gittim.

Son düzenleme:
Merhaba, Bakırköy'deki Mandal Cafe'nin yerini bilen var mı? Ada'ya gitmek istiyorum da birtürlü adresi bulamadım.
Bir de eskiden hep adı geçen Gül nerde?
Teşekkürler, herkese sevgiler...

gülü çok öven arkım var sonunda bende gitmeye karar vermiştim kadın fal bakmayı bırakmış :):) kadın fal baktığı cafenin ortağı olmuş,parayı bulunca falı bırakmış duyduğuma göre buarada ben yeşilköy gülden bahsediyorum başka bir gülle karışmasın.

ayrıca 2 ay önce girdiğim zaman gelen özel emsajıma baktım.malta adlı arkadaş havvadan memnun kaldığını yazmış hiç gitmedim bilmiyorum

ben edirneli melahati merak ediyorum..burdan bir arkadaşıma diyorum, o kendini bilir ki hazır yolumuz düşerse bir gidelimmi ?bir o kaldı zaten

kizlar uzun zamandir ben de fal baktirmiyordum cok sogumustum fallardan ama buara forumu okurken yine fal baktirasim geldi ya bir ara elmira cok meshurdu bu forumda ne oldu?iyi mi yoksa ona baktirmayayim mi?acikcasi telefonda baktiracagim suan istanbulda olmadigim icin.Uc vakit cafeyi aradim telde bakmiyormus.Nasil yapsam bilemedim.Belki didemin direk telefonu olan vardir sizde.yardimci olabilir misiniz???

Selam kızlar,

burda yazılan ve begenılen cogu falcıya gittim ama bende gormedım daha cıkan fal..Herkeste gecmıste ve simdide basarılolabiliyor ama ılerı çıkmıyor, olmuyor!!! kımlere gıtmedım kı, ama çıkmıyor kızlarr,, gecmıs ve an bızım bıldıgımız konular zaten, ılerısı ıcın atmaları bır sey vaadetmıyor yani....Paralarınızı bosuna falcılara vermeyın kzılar, bos verın bıra zfallardan uzak durun...falım sakız alın bırazda :)))) ben oyle yapıyorum, hoşuma gidi valaaa, yazılanın ne oldugunu okumak :)))) operım sızı kızlar )))

arkdaşlar bna özel den didem in numarasını soran arkadşlar olmuş.

nette üç vakit cafe didem yazarsanız bulursunuz, cebi yok bende. gerek de yk zaten cebine. mekanı arasanız ulaşrsınız.

özel msj hakkım yok ama az kaldı dolck 1oo

ayrıca telde fln bakıomu hiç bilmiorum, bu da sorulmuş. arayıp örenmek lazım.

bilginize.

istiklal de heykel tarafından girişte müptela cafe var orda paşhan bey var iranlıymış iyi bakıyor tabi geleceği ne kadar biliyor bilemem daha yaşıyoruz ama çoğu şeyi bilmişti bu arada tarot bakınca soru sorabiliyorsunuz 25 lira gibi bişeydi

Ben cafeyi arayip sordum ama telde bakilmiyor dedi.belki didemin direk cebini bulsak telden bakabilir diye dusunuyorum...giden birileri varsa forumda gidince sorarsa cok sevinirim kizlar...bide ozelime teli atarsa tabi

telde bakmıomuş demekki.thminim o yöndeydi açıkcası benim de.

yok cnm, cafe yi aradın snırım, benim gttiğimde didem dşında 1 kişi vrdı zaten cfe de, yakınıydı snırım,abisi olablir,kocası olablir, bilmiorum.didem ile ikisi işletio muhtemeln. dolayısıyla tel de didemle konuşamamışsan bile doru bilgi vermiştir

tkma o kdr, blunduun yerde vrsa dene birilerini kfa daıtmak istiosan ne bileim,çnkü kim ne kdr iyi olursa olsun gerçek şu ki Allah takdir eder ne yaşayacağını.dolayısıyla kasma, denemesen bile kaybın yoktur. bakma bize, işte sabırsızız gidioruz fln ama, ben gerçekten sabırlı olablmk isterdim, hiç bu konulara ilgim merakım olsun istemezdim

ama ilerde bu hastalık da bitecek :) çnkü hayatımız bi yerden sonra daha düzene oturacak,amaçlarımızı gerçekleştirmiş,yolumuzu çizmiş olucaz inaşallh.

sözün özü:geçici bu hevesler...
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…