Canım, Ümraniye Didem'den ilk sen bahsetmiştin, Didem'e ilk defa nasıl gittin, biri mi tavsiye etmişti sana? Ben baktırdım kendisine söylediği bir konu var ve 4-5 gün zamanı var bakalım, inşallah çıkar çıkarsa burada yazacağım ama olma olasılığı yok dencek kadar az söylediği şeyin. İşle ilgili bir konu, senin nasıl ilk defa onu bulduğunu merak ettim. Bilgi verebilir misin rica etsem?
Bir süredir dikkatimi çekiyor, eski üyelerden Elmira'yı çok tutan bir kaç isim vardı, Minik, Kerinei ( doğru mu yazdım???) neredeler? Hiç yazmıyorlar???
canim sultan hanim cok tonton ama ben fali yanlis kapadim yinede kagitlarda cikti epey birsey da biliyorsun zamankari yani dakkalari var ona gore bakmalar gerek yani istedigi gibi bakamiyor aslinda irasi eskiden kadinlar kahvesi idi su an karadeniz yemekleri lokantasi oldu ve aslinda nurhn varmis ama o ayrilmis ve nereye gittigini sir sakliyorlar cunku asil iyi bakan oymus ama sultanhnteyze ozel baksa eminim dokturecek.NURHN nereye gitti bileniz yokmu okadar cok kisiden iyi oldugunu duydumki ama biliyorsunuz bu fal isi birazda enerji ile ilgili yildizin barisirsa ve bakan yorgun degilse baktiranda kendini kapatmiyorsa o is oluyor yoksa fis cikiyor ve piyasada okadar cok falci varki ve hergun yenisi turuyorki.arz talep meselesi nasil cogu iyi olsun bekleriz imkansiz canim. cok nadir iyisi cikiyor.mesela olgu icin muhtesem dediler.acaib salladi ve ne dediyse hepsi tersi cikti.cok cok kotumserdi neyseki korktugumdan cok cok daha iyi cikti.hatta asla dedigi oldu.fala inanma falsiz kalma ama hayati asla fala baglama insan piskopat olur ve cebi acaib fakirlesiyor.cok buyuk paralar.gunah o paralar nekadar zor kazaniliyor ve duygu tacirleri cok.bizi somuruyor.arada yilda 2-3 olsuno bile sirasi geliyor cok olabiliyor.neyse canim.buda benim fikrim
Merhaba, Bakırköy'deki Mandal Cafe'nin yerini bilen var mı? Ada'ya gitmek istiyorum da birtürlü adresi bulamadım.
Bir de eskiden hep adı geçen Gül nerde?
Teşekkürler, herkese sevgiler...
:)
sevindim cnm, üstünde çok durduk biliosun, çünkü bişey bilioruz ki önerioruz şiddetle.
hdi, çıkınca da dilersen yzarsın
rica ederiz,)
size güvenerek bende didemi deneyeceğim.
arkdaşlar bna özel den didem in numarasını soran arkadşlar olmuş.
nette üç vakit cafe didem yazarsanız bulursunuz, cebi yok bende. gerek de yk zaten cebine. mekanı arasanız ulaşrsınız.
özel msj hakkım yok ama az kaldı dolck 1oo
ayrıca telde fln bakıomu hiç bilmiorum, bu da sorulmuş. arayıp örenmek lazım.
bilginize.
kizlar uzun zamandir ben de fal baktirmiyordum cok sogumustum fallardan ama buara forumu okurken yine fal baktirasim geldi yabir ara elmira cok meshurdu bu forumda ne oldu?iyi mi yoksa ona baktirmayayim mi?acikcasi telefonda baktiracagim suan istanbulda olmadigim icin.Uc vakit cafeyi aradim telde bakmiyormus.Nasil yapsam bilemedim.Belki didemin direk telefonu olan vardir sizde.yardimci olabilir misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?