İstanbul'da Fal - Falcılar

cok haklisin ama insanin bazen baktirasi geliyor iste...yillardir fal baktirmama ragmen hala etkiliyor beni bu fallar...oyuzden en iyisi baktirmamak...

buarada diger calisan erkekse bu demek oluyor ki ben didemle konusmusum tuh bilseydim sorardim bir iki sey daha

yüksek ihtimal didem di :))

evt evt yani keşke ,vrya o kdr imreniorumki ööle ilgisi olmayanlara. merak etmio, sorgulamıo; bizi de zavallı olarak görüo muhtemeln, Allah akıl versin diodr:))

bence sabır versin bize, akılla ilgisi yk çnkü. hepimizin akıl sağlığı yerinde die dşünüorum :)

aynen...sadece kendimizi rahatlatma yontemi

bana numarayı özelden yazabilir misiniz??

ümitsiz, msj yazamadığım için buradan yazıyorum :) Evet aynı gökerden bahsediyoruz. Şu anı ve geçmişi çok iyi anlatır. Karsıdakinin düşüncelerini de bilir ama gelecekle ılgili söyledikleri çıkmayabiliyor. Bol bol soru sormanı tavsiye ederim. Noyu yolluyorum hemen.

ümitsiz, msj yazamadığım için buradan yazıyorum :) Evet aynı gökerden bahsediyoruz. Şu anı ve geçmişi çok iyi anlatır. Karsıdakinin düşüncelerini de bilir ama gelecekle ılgili söyledikleri çıkmayabiliyor. Bol bol soru sormanı tavsiye ederim. Noyu yolluyorum hemen.

Arkadaslar fal tamam biliyorlarda yapilan buyuyu bozdurmayi basarabilen bir hoca taniyormusunuz. kime gitsem esin buyulenmis diyor hepsi mi ayni seyi soyler demekki var bisey bana davranislarindan belli esimin. Bir gun iyi benim icin sarilip agliyor 3 gun sonra senle yasanmaz diyor okumadigim dua kalmadi. Yokmu boyle sarlatan olmayan denenmis bir hoca ismi adresi. alLah askina bana yardimci olun yuvam yikilmasin

evet sevgili arkadaslar bı kac gun girmedm dolandım bıraz kendıme geldım

Gecen gun bakırkoy uc vakit kafe didem ablaya gttm . hep kafede 3 vakıt dıyorm neyse fal baktrmaya ara verdm verdği tawsıyeler uzerine . Ayrıca didem abla cok ıyı bi insan parada falan değil gözü . hani reklam olsun dıye de soylemıyorm ılk fal baktırmaya onunla baslamıstım ben .. belkı werdiği tarihler veya dedıklerı cıkar cıkmaz bilemem size aama hayat dolu bı kadın ve enerjısı cok yuksek didem ablanın .. kandırmıyo diğerleri gb neriman filiz gamze nagihan gb. olmuyosa olmuyo dıyo gık dıyemıyosun.

he bu arada bi donem herkes kursun dökturmek ıstıyordu bnde arastırıyodum didem ablada tesaduf eseri rastladım oda kursun dokuyomus isteyen kursun doktrmeye gdebilir..

Ümraniye Didem'in olacak dediği ve benim asla olmaz düşüncesinde olduğum olay için verdiği tarihe sadece 4 gün kaldı, hala bir hareket yok, bakalım eğer çıkmazsa ben de üç vakit Didem'e gideceğim. Burada bir çok arkadaş çok olumlu yorumlar yapıyor. Uzak ama denemek gerektiğini düşünmeye başladım...

Verilen tarihler asla tutmuyor..Dedikleri gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..3 vakit Dideme gidersen yazarsın canım yorumlarını..Ben de çok merak ediyorum::26:

Verilen tarihler asla tutmuyor..Dedikleri gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..3 vakit Dideme gidersen yazarsın canım yorumlarını..Ben de çok merak ediyorum::26:

Canım sen Ümraniye Didem'i denedin mi? tarihler tutmuyor yazmışsın, eğer denediysen dedikleri gecikmeli mi çıktı yoksa söyledikleri gerçekleşmedi mi?

Mandal ada bey bana Haziran Dönemiyle alakalı çok geniş zamanlı bir is teklifi alabilirsin kabul etme koyü saçlı ama olan birisinden demişti ve oldu ama adam sana asilabilir kendini kaptırma demişti adam bana aksam mesaj attı evli barkli adam !!
Nasıl gidiyor hayat diye bende tabiki ağzının payını verdim ...şimdi beklediğim çok önemli biseydaha var oda çıkarsa çok sevineceğim :) Didem'e gidemedim biraz daha zaman bekleyim onuda deneyeceğim forumda adı çok geçtiği için değil giden kisiler hep olumlu B'nde deneyeceğim

Bende kursun istiyorummm :) :)

bugün benim en kötü günlerimden biri,sevdiğim insan tüm falcıların burda kalacak,öyle güzel böle güzel hayatınız olcak dedi.bir deil.iki deili kaç falcı.ama işi için onu başka uzak bir şehre verdiler ve biz kopuyoruz.bana gel dese seve seve giderdim.ama birbirimizi severek ayrılıyoruz.artık fal falan baktırmıycam.boş ümitler,aldığım günah da çabası.ben eşimi kaybetmişim,tüm falcılar toplansa gene biirleşeceksiniz dese ne olacak.onların ümit dolu sözleri gözlerimi kör etti,şimdi acı çekiyorum..........

ewet canım banada soyledıklerı tarıhlerın aynı gununde olmasada tam 3 gun sonra tek tek oldu soledıklerii olsun gec olsun guc olmasın :) sen ne zmn gıttın hıc yorum yapmamıstın sanırım sende cıkan seyler oldumu

öye bi hoca bulursan bana da haber ver cnm ( çok ihtiyacım var benim de

... bazı şeyler yaşanark öğrenlir, acı çekerk unutulur.

böle zmnlarda çıkıp gezip dolaşmak iyi gelir. yakın dostlarınla yda herhangi biriyle dertleşmek fevkalade iyi gelir.

aldığın karar doğru bi karar, fal baktırmamak. ama nolur kendini keskin sınırlar içine hapsetme; hele ki böle bi durumda.

bunu yapmıcam de bi dha, evt,ama bilki zamanı değil; bunu acını unuttuktan sonra zaten dillendiriceksin. o yüzden kendini snırlama, yoksa dha çok yorulursun.

kendini suçlamaktan vazgeç, yaşadın ve bitti, yaşanması gerekiodu çnkü. yaşanılan iyi kötü herşeyi bi sebebi vr.

rahat ol...

şuan yaşadıklarım hiç kolay deil.bu ay evlilik teklifi alcaksın ondan bile demişlerdi.ama bana bugün evliliğe uzağım şuan olmaz dedi.herşeyde mentıklı olan ben duygularıma yenildim.inanmak istedim fallara bu sefer.gidişatta evlilik olarak gözüküyodu.ama şimdiki duruma bakıyorumda,alt üst olmuş herşeyim.bir daha acı çekmemek için baktırmıycam.merak etmiyorum artık geleceğimi.falcılara verdiğim parayı yüzme kursuna falan verecem.en azından kendim için bişey yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…