telde bakmıomuş demekki.thminim o yöndeydi açıkcası benim de.
yok cnm, cafe yi aradın snırım, benim gttiğimde didem dşında 1 kişi vrdı zaten cfe de, yakınıydı snırım,abisi olablir,kocası olablir, bilmiorum.didem ile ikisi işletio muhtemeln. dolayısıyla tel de didemle konuşamamışsan bile doru bilgi vermiştir
tkma o kdr, blunduun yerde vrsa dene birilerini kfa daıtmak istiosan ne bileim,çnkü kim ne kdr iyi olursa olsun gerçek şu ki Allah takdir eder ne yaşayacağını.dolayısıyla kasma, denemesen bile kaybın yoktur. bakma bize, işte sabırsızız gidioruz fln ama, ben gerçekten sabırlı olablmk isterdim, hiç bu konulara ilgim merakım olsun istemezdim
ama ilerde bu hastalık da bitecek :) çnkü hayatımız bi yerden sonra daha düzene oturacak,amaçlarımızı gerçekleştirmiş,yolumuzu çizmiş olucaz inaşallh.
sözün özü:geçici bu hevesler...
,
cok haklisin ama insanin bazen baktirasi geliyor iste...yillardir fal baktirmama ragmen hala etkiliyor beni bu fallar...oyuzden en iyisi baktirmamak...
buarada diger calisan erkekse bu demek oluyor ki ben didemle konusmusumtuh bilseydim sorardim bir iki sey daha
yüksek ihtimal didem di :))
evt evt yani keşke ,vrya o kdr imreniorumki ööle ilgisi olmayanlara. merak etmio, sorgulamıo; bizi de zavallı olarak görüo muhtemeln, Allah akıl versin diodr:))
bence sabır versin bize, akılla ilgisi yk çnkü. hepimizin akıl sağlığı yerinde die dşünüorum :)
canım gonderdım sana numarasını ıns memnun kalırsın :) sevgiler
kızlar Ayhan çok efendi biri.
Bugün arkadaşımı gönderdim ona.tek sana bakacak biraz fazla ver dedim.Arkadaşım 30 vermiş.Direk olarak 20 tl yi alıp ben bukadara bakıyorum sana fazla söylemişler bu 10 tl yi al demiş.
paragöz değil artı biz sorduk ne zaman baktıralım bir daha diye 3 ay geçmeden bakmayalım yine aynı şeyler çıkar sonuçta.boşa zaman ve para kaybı dedi.Çok tuttum ben ayhanı.çok yoğun o yüzden 12 gibi atın öğlen mesajlarınızı öğleden sonra yoğun oluyo ve asla yanıt vermiyo fal bakarken bu da çok harika.
artık onu tek geçerim
Ümraniye Didem'in olacak dediği ve benim asla olmaz düşüncesinde olduğum olay için verdiği tarihe sadece 4 gün kaldı, hala bir hareket yok, bakalım eğer çıkmazsa ben de üç vakit Didem'e gideceğim. Burada bir çok arkadaş çok olumlu yorumlar yapıyor. Uzak ama denemek gerektiğini düşünmeye başladım...
Verilen tarihler asla tutmuyor..Dedikleri gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..3 vakit Dideme gidersen yazarsın canım yorumlarını..Ben de çok merak ediyorum::26:
evet sevgili arkadaslar bı kac gun girmedm dolandım bıraz kendıme geldım
Gecen gun bakırkoy uc vakit kafe didem ablaya gttm . hep kafede 3 vakıt dıyormneyse fal baktrmaya ara verdm verdği tawsıyeler uzerine . Ayrıca didem abla cok ıyı bi insan parada falan değil gözü . hani reklam olsun dıye de soylemıyorm ılk fal baktırmaya onunla baslamıstım ben .. belkı werdiği tarihler veya dedıklerı cıkar cıkmaz bilemem size aama hayat dolu bı kadın ve enerjısı cok yuksek didem ablanın .. kandırmıyo diğerleri gb neriman filiz gamze nagihan gb. olmuyosa olmuyo dıyo gık dıyemıyosun.
he bu arada bi donem herkes kursun dökturmek ıstıyordu bnde arastırıyodum didem ablada tesaduf eseri rastladım oda kursun dokuyomus isteyen kursun doktrmeye gdebilir..
Verilen tarihler asla tutmuyor..Dedikleri gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..3 vakit Dideme gidersen yazarsın canım yorumlarını..Ben de çok merak ediyorum::26:
Arkadaslar fal tamam biliyorlarda yapilan buyuyu bozdurmayi basarabilen bir hoca taniyormusunuz. kime gitsem esin buyulenmis diyor hepsi mi ayni seyi soyler demekki var bisey bana davranislarindan belli esimin. Bir gun iyi benim icin sarilip agliyor 3 gun sonra senle yasanmaz diyor okumadigim dua kalmadi. Yokmu boyle sarlatan olmayan denenmis bir hoca ismi adresi. alLah askina bana yardimci olun yuvam yikilmasin
bana numarayı özelden yazabilir misiniz??
bugün benim en kötü günlerimden biri,sevdiğim insan tüm falcıların burda kalacak,öyle güzel böle güzel hayatınız olcak dedi.bir deil.iki deili kaç falcı.ama işi için onu başka uzak bir şehre verdiler ve biz kopuyoruz.bana gel dese seve seve giderdim.ama birbirimizi severek ayrılıyoruz.artık fal falan baktırmıycam.boş ümitler,aldığım günah da çabası.ben eşimi kaybetmişim,tüm falcılar toplansa gene biirleşeceksiniz dese ne olacak.onların ümit dolu sözleri gözlerimi kör etti,şimdi acı çekiyorum..........
... bazı şeyler yaşanark öğrenlir, acı çekerk unutulur.
böle zmnlarda çıkıp gezip dolaşmak iyi gelir. yakın dostlarınla yda herhangi biriyle dertleşmek fevkalade iyi gelir.
aldığın karar doğru bi karar, fal baktırmamak. ama nolur kendini keskin sınırlar içine hapsetme; hele ki böle bi durumda.
bunu yapmıcam de bi dha, evt,ama bilki zamanı değil; bunu acını unuttuktan sonra zaten dillendiriceksin. o yüzden kendini snırlama, yoksa dha çok yorulursun.
kendini suçlamaktan vazgeç, yaşadın ve bitti, yaşanması gerekiodu çnkü. yaşanılan iyi kötü herşeyi bi sebebi vr.
rahat ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?