İstanbul'da Fal - Falcılar

tabi ki süper dşünmüşsün. sadece demek istedğim, kendinin fazla snırlama; böyle yüzme kursu dşüncesi gibi yapıcı yenilikler olsun,

önemli olan kendini rhat ifade edebilmen,rhat hissedebilmen.

Canım ben ne Ümraniye Dideme ne de 3 vakit kafede ki Dideme gittim..Benim söylediğim genel anlamda..Zaman veriyorlar evet fakat asla tutmuyor.Burcu bana 15 gün demişti 3 ay oldu:)Onun için falcıların verdikleri tarihlere inanmayın.Gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..Ayrıca burda yazılmıştı hangi falcı için olduğunu unuttum 20 yıl için yorum yapmış!!Olamaz mümkün değil.Hiç kimse bu kadar uzun yılı bilemez göremez..Allah bilir..Benim kısa bir falcı tecrübem oldu..Şunu anladım ki hepsi foss...Üstelik falcıya gittikçe olacak olan işlerin dahi aksıyor....Gitmiyorum ben de..Sadece 3 vakit kafede söylenen Didemi merak ediyorum.Ama bana çok uzak gitmem zor.Burdan takip ediyorum..Bir de çok methediliyor anlatılıyor ben gidiyorum hiç beğenmiyorum.Çok yaşadım bunu..Hatta başka bir arkadaşımın sürekli falcısı olan birine gittim..Sonuç sıfır!!Güya süperdi falan..Hikaye hepsi..Vazgeçtim artık baktırmayacağım..Gittiklerimi yazdım zaten forumda..Hala Nil hanımın bana ilk baktığı kahve falının etkisindeyim.O'nun kadar iyi kahve falı bakan birisine rastlamadım...Bakalım dedikleri olacak mı?Buraya yazacağım olanı da olmayanı da....

anladım canım yorumuna saglık :) bende cok gezdım bı donem falcı falcı ne entrasn ınsanlarla karsılastım yazmakla bıtmez bende en son umranıye didem ki bana cok uzak kuzenımın zoruyla gıttık neysekii he bıde fal tutkumda var ya gercı tutkuda deıl aslında bızdekıler bı sorun bı sıkıntı olunca kosuyoruz dıyelım en bunaldıgım zamana denk geldiii oda..sonrasında bırdaha gıttım benı en bastan sasırttmıstı cunkuu gecmıs an superdı zaten ama gelecekle aalakalı soylenılenlere bende pek ınanan bırı olmadıgım ıcın hep gectım oraları ve zamnda dolmustu zaten ama uc gun sonrasında patır patır dokuldu olaylar oyuzden memnunum kımseye ısrarla gıt denılmez zaten benım begenımı baskası baskasının begendıgını ben begenmem bu cok normal zaten kımsenın gunahına gırmeye gerek yok dıyorum...son durumum ıse şöyle :) artık falcı falcı gezmıyorum bazen aklım kayıyo ama tutuyorum ve didem hanıma telefon edıyorum krızım duruyo ama problemlerım cozuldu cok sukur dilerım herkesın ıcınde ne varsa gercek olur canım..Allah kımseyı zorda bırakmasın...

Ben de merakla başladım:).Tesadüf bu formu keşfettim yoldan çıktım:)..Bazen okuyorum forumda falım çıktı anımı geçmişimi bildi diye.İnan hiç öyle birisine rastlamadım..Belki de arıza benimdir....Ama beğenilenleri takip ediyorum..Hem Ümraniye Didemi hem 3 vakit kafede ki Didemi okuyorum.İnşallah söyledikleri herkese çıkar..Her iki falcının da..

kizlar selam ben hala sultanhn. hakkinda bir yorum bekliyorum hic mi kimse gitmemis baktirmamis peki karadeniz ev yemekler lokantasindan (modada migros karsisi) ayrilan nurhnimin nereye gittiginden haberi ve telini bilen yokmu.cunku asil iyi olan oymus.bileniniz varsa lutfen cevap lutfederlermi.cok mutlu olurdum.ve gelecegi elbette sadece allah bilir o bir gercek gerisi tahmin ve inanc ile ilgilidir

meyra33 teyzenin kızıyla ilgili bi sıkıntı vardı sanırım öle yazmıştın canım ümraniye didemin dedikleri ondada çıktımı buldunuz mu kızı :) merak ettim cidden o konudada çıktımı dedikleri die inşallah herşey yolundadır canım:)

canım aılesı ve bız baska yerlerde arıyorduk ama o baska bıyer soyledı ki onu falında deıl baska bısekılde soyledıı orası uzun hıkaye sımdıı ıns anlatırım onuda daha sonra...dedıgı gıbı ama karısık bı ortamdaydı neysekı cok sukur ulastık ama bızımle olmayı reddedıyor halaa en azından kımınle oldugunu bılıyoruz ama ıcımız rahat deıl he yıne kaybolurmu orası tartısılır tabiii...annesınden sonra cok sasırdı degıstı ne yaptıysak olmadı şimdi tek sozu haber verıcek ve kaybolmayacak oda ne zmna kadar bakalım

canım ya cidden üzüldüm allah hakkında hayırlısını versin ve inşallah kötü şeyler başına gelmesin. ama evet ciddi ciddi merak içindeyim bende hangi dideme gitsem die ama yine beni bi arkadaşım gaza getircekte gidicem ancak o zaman. bakalım ama bakırköyü belki haftaiçi deneyebilirim karşıya gitme durumum olursa. ama birde ada bey varmış oda meraklandırdı bakalım hangisine gidersem kısmet. yazarım artık:)))

Sen çok yaşa emi canım ya.İç sesim olmuşsun :)Ciddi ciddi ben de tesadüfen bu forumu buldum ve beni yoldan çıkardı:)8 ay oku oku gitmediğim falcı kalmadı sonuç elimde ki herşey gidene kadar..Ne falcılar okudum bur da en fazla 2 yada 3 hafta yada bilemedin 1 ay içinde sönüp gidiyorlar çünkü geleceği Allahtan başka kimse bilmiyor bilemiyor bilemez.sadece bazen tesadüfler oluyor o kadar..Falcı dediğimiz insanlar sadece akıl okuyorlar yada bir takım ruhani varlıklar ile geçmişini görebiliyorlar o kadar.Nokta.
Ha bu arada bekliyorum eli kulağında Didemler de yakında söner gider..
Benim nacizane fikrim falcılardan uzak durup sıkıldıkca dua okuyup Allahtan istemek..
8 ayda öğrendiğim bu oldu bu forumdan...
Bunları yazıyorum çünkü ben çok yandım başkaları da yanmasın diye...
Hepinize hayırlı geceler dilerim...

Ha bu arada küçük bir ekleme yapayım.
Fal baktırdığımız süre içinde okuduğumuz hiç bir dua kabul olmuyor..
Bir ara Keryenia adli üye bunu burda çok güzel açıklamıştı.
Biri Ruhani biri Rahmani..Fal ve dua..Bu yüzden dualar kabul görmüyor sadece falların kötü enerjileri hayatınıza yansıyor...

Ben taksimde 2 falcıya fal baktırıyorum.Medyum tolga ve sarmaşık cafede hasan bey var.İkisinin fallarınıda çok seviyorum.Farklılık yapmak için başka birisinide denemek istiyorum.Varmı başka önerebileceğiniz falcı bana

Sarmaşık cafe hasan bey'i duymuştum, deneyen biri olarak yorumunu alabilirmiyim ?

dıdem 3 vakıte gııtım geneldı karakter analızı ben ve arkadasım begenmedık bılgınıze

tarih verme dimi? sadece karakter analizi mi yaptı?

açarmısın biraz dha mrak ettim.

didem ablaya ben haftada bir giderim ve çok beğenirim çok güleryüzlü cana yakın ilgisi alakası süper artık öz ablam gibi oldu ve kendisinin falınıda çok beğenirim bana tarih verir verdiği tarihlerde herşey çıkar söyledikleri hemen çıkmasa bie bir süre sonra mutlaka çıkıyor ve kalıyosunuz çok iyi bence

Elektriğin tutmamistir diyeceğim ama kişilik analizinden bahsetmissin şaşırtıcı forumda birçok arkadas gitti bende denicektm bugün biraz erteleyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…