şuan yaşadıklarım hiç kolay deil.bu ay evlilik teklifi alcaksın ondan bile demişlerdi.ama bana bugün evliliğe uzağım şuan olmaz dedi.herşeyde mentıklı olan ben duygularıma yenildim.inanmak istedim fallara bu sefer.gidişatta evlilik olarak gözüküyodu.ama şimdiki duruma bakıyorumda,alt üst olmuş herşeyim.bir daha acı çekmemek için baktırmıycam.merak etmiyorum artık geleceğimi.falcılara verdiğim parayı yüzme kursuna falan verecem.en azından kendim için bişey yapmış olurum
ewet canım banada soyledıklerı tarıhlerın aynı gununde olmasada tam 3 gun sonra tek tek oldu soledıklerii olsun gec olsun guc olmasın :) sen ne zmn gıttın hıc yorum yapmamıstın sanırım sende cıkan seyler oldumu
Canım ben ne Ümraniye Dideme ne de 3 vakit kafede ki Dideme gittim..Benim söylediğim genel anlamda..Zaman veriyorlar evet fakat asla tutmuyor.Burcu bana 15 gün demişti 3 ay oldu:)Onun için falcıların verdikleri tarihlere inanmayın.Gerçekleşse bile mutlaka sarkıyor..Ayrıca burda yazılmıştı hangi falcı için olduğunu unuttum 20 yıl için yorum yapmış!!Olamaz mümkün değil.Hiç kimse bu kadar uzun yılı bilemez göremez..Allah bilir..Benim kısa bir falcı tecrübem oldu..Şunu anladım ki hepsi foss...Üstelik falcıya gittikçe olacak olan işlerin dahi aksıyor....Gitmiyorum ben de..Sadece 3 vakit kafede söylenen Didemi merak ediyorum.Ama bana çok uzak gitmem zor.Burdan takip ediyorum..Bir de çok methediliyor anlatılıyor ben gidiyorum hiç beğenmiyorum.Çok yaşadım bunu..Hatta başka bir arkadaşımın sürekli falcısı olan birine gittim..Sonuç sıfır!!Güya süperdi falan..Hikaye hepsi..Vazgeçtim artık baktırmayacağım..Gittiklerimi yazdım zaten forumda..Hala Nil hanımın bana ilk baktığı kahve falının etkisindeyim.O'nun kadar iyi kahve falı bakan birisine rastlamadım...Bakalım dedikleri olacak mı?Buraya yazacağım olanı da olmayanı da....
anladım canım yorumuna saglık :) bende cok gezdım bı donem falcı falcı ne entrasn ınsanlarla karsılastım yazmakla bıtmez bende en son umranıye didem ki bana cok uzak kuzenımın zoruyla gıttık neysekii he bıde fal tutkumda var ya gercı tutkuda deıl aslında bızdekıler bı sorun bı sıkıntı olunca kosuyoruz dıyelım en bunaldıgım zamana denk geldiii oda..sonrasında bırdaha gıttım benı en bastan sasırttmıstı cunkuu gecmıs an superdı zaten ama gelecekle aalakalı soylenılenlere bende pek ınanan bırı olmadıgım ıcın hep gectım oraları ve zamnda dolmustu zaten ama uc gun sonrasında patır patır dokuldu olaylar oyuzden memnunum kımseye ısrarla gıt denılmez zaten benım begenımı baskası baskasının begendıgını ben begenmem bu cok normal zaten kımsenın gunahına gırmeye gerek yok dıyorum...son durumum ıse şöyle :) artık falcı falcı gezmıyorum bazen aklım kayıyo ama tutuyorum ve didem hanıma telefon edıyorum krızım duruyo ama problemlerım cozuldu cok sukur dilerım herkesın ıcınde ne varsa gercek olur canım..Allah kımseyı zorda bırakmasın...
meyra33 teyzenin kızıyla ilgili bi sıkıntı vardı sanırım öle yazmıştın canım ümraniye didemin dedikleri ondada çıktımı buldunuz mu kızı :) merak ettim cidden o konudada çıktımı dedikleri die inşallah herşey yolundadır canım:)
canım aılesı ve bız baska yerlerde arıyorduk ama o baska bıyer soyledı ki onu falında deıl baska bısekılde soyledıı orası uzun hıkaye sımdıı ıns anlatırım onuda daha sonra...dedıgı gıbı ama karısık bı ortamdaydı neysekı cok sukur ulastık ama bızımle olmayı reddedıyor halaa en azından kımınle oldugunu bılıyoruz ama ıcımız rahat deıl he yıne kaybolurmu orası tartısılır tabiii...annesınden sonra cok sasırdı degıstı ne yaptıysak olmadı şimdi tek sozu haber verıcek ve kaybolmayacak oda ne zmna kadar bakalım
Ben de merakla başladım:).Tesadüf bu formu keşfettim yoldan çıktım:)..Bazen okuyorum forumda falım çıktı anımı geçmişimi bildi diye.İnan hiç öyle birisine rastlamadım..Belki de arıza benimdir....Ama beğenilenleri takip ediyorum..Hem Ümraniye Didemi hem 3 vakit kafede ki Didemi okuyorum.İnşallah söyledikleri herkese çıkar..Her iki falcının da..
Bana telini özelden atar mısınız ? Teşekkürler
Ben taksimde 2 falcıya fal baktırıyorum.Medyum tolga ve sarmaşık cafede hasan bey var.İkisinin fallarınıda çok seviyorum.Farklılık yapmak için başka birisinide denemek istiyorum.Varmı başka önerebileceğiniz falcı bana
evet sevgili arkadaslar bı kac gun girmedm dolandım bıraz kendıme geldım
Gecen gun bakırkoy uc vakit kafe didem ablaya gttm . hep kafede 3 vakıt dıyormneyse fal baktrmaya ara verdm verdği tawsıyeler uzerine . Ayrıca didem abla cok ıyı bi insan parada falan değil gözü . hani reklam olsun dıye de soylemıyorm ılk fal baktırmaya onunla baslamıstım ben .. belkı werdiği tarihler veya dedıklerı cıkar cıkmaz bilemem size aama hayat dolu bı kadın ve enerjısı cok yuksek didem ablanın .. kandırmıyo diğerleri gb neriman filiz gamze nagihan gb. olmuyosa olmuyo dıyo gık dıyemıyosun.
he bu arada bi donem herkes kursun dökturmek ıstıyordu bnde arastırıyodum didem ablada tesaduf eseri rastladım oda kursun dokuyomus isteyen kursun doktrmeye gdebilir..
dıdem 3 vakıte gııtım geneldı karakter analızı ben ve arkadasım begenmedık bılgınıze
tarih verme dimi? sadece karakter analizi mi yaptı?
açarmısın biraz dha mrak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?