Elektriğin tutmamistir diyeceğim ama kişilik analizinden bahsetmissin şaşırtıcı forumda birçok arkadas gitti bende denicektm bugün biraz erteleyeyim o zaman
Biraz bahsedermisin Didem hakkında
özel mesaj hakkım yok numarasını yazamoyırum ama üç vakit cafe didem yazarsanız çıkar ben kendisine sürekli baktırırım ve memnunumBen cafeyi arayip sordum ama telde bakilmiyor dedi.belki didemin direk cebini bulsak telden bakabilir diye dusunuyorum...giden birileri varsa forumda gidince sorarsa cok sevinirim kizlar...bide ozelime teli atarsa tabi
didem ablaya ben haftada bir giderim ve çok beğenirim çok güleryüzlü cana yakın ilgisi alakası süper artık öz ablam gibi oldu ve kendisinin falınıda çok beğenirim bana tarih verir verdiği tarihlerde herşey çıkar söyledikleri hemen çıkmasa bie bir süre sonra mutlaka çıkıyor ve kalıyosunuz çok iyi bence
Elektriğin tutmamistir diyeceğim ama kişilik analizinden bahsetmissin şaşırtıcı forumda birçok arkadas gitti bende denicektm bugün biraz erteleyeyim o zaman
ben bakırköy dideme gittim hiç beğenmedim...
Bende dideme gidip coook begenenlerdenim yarında gidicem . begenmeme sebebini acarmısın merak etim. bende soyledikleri adeta metre metre ilerliyor :)ben bakırköy dideme gittim hiç beğenmedim...
Ha bu arada hafta icinde tekirdaga gidicem Şarköyde bi ayşe varmış cok meşurmuş cok merak ediyorum ona gidicez aksilik olmasa sonucu burda yazarım ::)
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de böyle şeyler yazıldığını biliyorum fakat söylemeden edemeyeceğim :) Ben de fal baktırmayı çok seviyorum ve baktırıyorum. Falcılar için nerelere nerelere gittim, ne paralar döktüm. Bunu hep canımın sıkkın olduğu zamanlarda yapıyorum. Bir derdim olduğunda. Son zamanlarda yine çok iyi sayılmam. Yine çok falcı gezdim. Sonra düşündüm; ben bu falcılara medet umarak gidiyorum açıkçası. Sanki o iyi bir şey söylediğinde iyi olacakmış gibi. Birazcık araştırdım; o kadar güzel dualar var ki insanı rahatlatan. İnancı olan insanlarsanız eğer, yani ters gelmiyorsa öyle şeyler dua edin arkadaşlar. İnanın hem rahatlıyorsunuz, hem de Allah'ın izniyle dileğiniz oluyor. Ben yine falımı baktırırım belki ama saplantı haline gelince bu hoş olmuyor.
ben falcı ella yı aradım 3 gün önce fal baktırmak için hesap numarası verdi hesap selma diye birinin adına kendisinin değil neyse parayı yatırdım hemen bakarım demişti arabamı çekmişler gece bakayım dedi tamam dedim gece müşterilerim geldi dedi bekle dedi tamam dedim gece 2 ye kadar bekledim gece yarın bakayım diye mesaj atmış tamam dedim bekledim ertesi gün de müşterilerim misafirlerim var olayına beni bekletti telefonalrıma mesajlarıma cevap vermiyo sizin anlayacağınız ella tam bi dolandırıcı tavsiye etmiyorum
Fal için verdiğin paraya yazık, bir de üstüne telefon parası yazık yani. Hiç bir şey bildiği yok, telefonda kart açtığını dahi sanmıyorum, soru cevap gidiyor zaten. Söylediği hiç bir şey de çıkmıyor.
Tatlim elinde dekont warsa bide numarasını biliyorsan direk savcılığa git küçük bisey bile olsa hapise sokarlar o mal kadını ne o öyle ya terbiyeniz kadın ben olacagim onu 1 tl bile olsa bitiririm telefonundan ismini de biliyorsun hesap numarasınida git dilekçe ver bak nasıl yaptığının cezasını çekiyor ben bı falciya yapmıştım zamanında 4 ay içerde yatmıştı bunlara böylesi makbul başka yola gelmezler
sana fazlasıyla katılıyorum sonunda bakmaya başladı telefonda ölğmüne sallıyo hiç bişi bildiği yokk çok kötü bir falcıFal için verdiğin paraya yazık, bir de üstüne telefon parası yazık yani. Hiç bir şey bildiği yok, telefonda kart açtığını dahi sanmıyorum, soru cevap gidiyor zaten. Söylediği hiç bir şey de çıkmıyor.
Forumda yazılanları da okumasını sağla bence, mesaj gönder ve okusun bu yazılanları, böyle insanlarla oynamanın cezasını çekeceğini bilsin.
Forumda yazılanları da okumasını sağla bence, mesaj gönder ve okusun bu yazılanları, böyle insanlarla oynamanın cezasını çekeceğini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?