İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben cafeyi arayip sordum ama telde bakilmiyor dedi.belki didemin direk cebini bulsak telden bakabilir diye dusunuyorum...giden birileri varsa forumda gidince sorarsa cok sevinirim kizlar...bide ozelime teli atarsa tabi
özel mesaj hakkım yok numarasını yazamoyırum ama üç vakit cafe didem yazarsanız çıkar ben kendisine sürekli baktırırım ve memnunum

valla üst üste gitmeye grek yok sadece 1 defa gittiğinde yetio, tarihlr belli çnkü, genel konuşmuo, sölediği şeylerin hep bi dayanağı var.

beğenmeyen ihtimali çok dşüktür , elektrik meselesi vr mı bu işlerde, bence yok saçma gelio elektrik meselesi.

eer 10 kişiden 1 i beğenmiosa, başarı ön plandadır. herhangi bi olayda,ne olursa olsun;her zmn için başarısızlık olasılığı mevcuttur.

yakın zamanda başka giden arkadaşlar da lütfen yorumlarını yazsın ki daha çok değerlendirebilelim.

Elektriğin tutmamistir diyeceğim ama kişilik analizinden bahsetmissin şaşırtıcı forumda birçok arkadas gitti bende denicektm bugün biraz erteleyeyim o zaman

ben şöle dşünüorum. kişilik analizini fala bakmadan bile yapablirsin.

dolayısıyla kişilik analizine fal olayında çok takılmamk lazım.

hatta bazen şunu yaşarız; bi insan size sen şölesin ddiğinde, yoo deriz hiç alakası yok benle. ama başımızdan basit bi olay geçer; verdiğiimz tepki insanların sen bölesin dediğinde kabul etmediğimiz gerçektir.

bi irdeleyelim..

Ha bu arada hafta icinde tekirdaga gidicem Şarköyde bi ayşe varmış cok meşurmuş cok merak ediyorum ona gidicez aksilik olmasa sonucu burda yazarım ::)

Ha bu arada hafta icinde tekirdaga gidicem Şarköyde bi ayşe varmış cok meşurmuş cok merak ediyorum ona gidicez aksilik olmasa sonucu burda yazarım ::)

şehirlerarası açılmışız maşallh :) hayırlı yolcluk arkadaşım

didem için hemfikiriz seninle de.

başarılı bulmayan arkadaşlar olduunda çok şaşırıorum açıkcası

daha ayrıntılı anlatsınlar ne dedi na anlattı da beğenilmedi?mraktayım harbi.

biz de değerlendirebilelim.

ben falcı ella yı aradım 3 gün önce fal baktırmak için hesap numarası verdi hesap selma diye birinin adına kendisinin değil neyse parayı yatırdım hemen bakarım demişti arabamı çekmişler gece bakayım dedi tamam dedim gece müşterilerim geldi dedi bekle dedi tamam dedim gece 2 ye kadar bekledim gece yarın bakayım diye mesaj atmış tamam dedim bekledim ertesi gün de müşterilerim misafirlerim var olayına beni bekletti telefonalrıma mesajlarıma cevap vermiyo sizin anlayacağınız ella tam bi dolandırıcı tavsiye etmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Daha önce de böyle şeyler yazıldığını biliyorum fakat söylemeden edemeyeceğim :) Ben de fal baktırmayı çok seviyorum ve baktırıyorum. Falcılar için nerelere nerelere gittim, ne paralar döktüm. Bunu hep canımın sıkkın olduğu zamanlarda yapıyorum. Bir derdim olduğunda. Son zamanlarda yine çok iyi sayılmam. Yine çok falcı gezdim. Sonra düşündüm; ben bu falcılara medet umarak gidiyorum açıkçası. Sanki o iyi bir şey söylediğinde iyi olacakmış gibi. Birazcık araştırdım; o kadar güzel dualar var ki insanı rahatlatan. İnancı olan insanlarsanız eğer, yani ters gelmiyorsa öyle şeyler dua edin arkadaşlar. İnanın hem rahatlıyorsunuz, hem de Allah'ın izniyle dileğiniz oluyor. Ben yine falımı baktırırım belki ama saplantı haline gelince bu hoş olmuyor.

Bende artık burda birisini duyup heves edip gidiyordum biraz azalttım fal bastırmayı canım sıkıldığında giderim desarj olurum Bu arada çok fal baktırinca insanın kafası karışıyor ben ne facialar gittim içlerinden 2 3 tanesi daha insaniyeti bazıları çok asırı sallıyorlar ama bazılarınızda kuvvetli hisleri oluyo bu hisleri olanda forumda adı gecen bilinmiş falcilardan birkaçı ama birine baktirip ikinci gittiğinde daha farklı oluyor gibi bence bunu birkaç falcida yasamıştım ırmak ve Gül'de mesela ilk gittiğimde güzel baktılar sonra baslarından savar gibi fal baktılar

Fal için verdiğin paraya yazık, bir de üstüne telefon parası yazık yani. Hiç bir şey bildiği yok, telefonda kart açtığını dahi sanmıyorum, soru cevap gidiyor zaten. Söylediği hiç bir şey de çıkmıyor.

Tatlim elinde dekont warsa bide numarasını biliyorsan direk savcılığa git küçük bisey bile olsa hapise sokarlar o mal kadını ne o öyle ya terbiyeniz kadın ben olacagim onu 1 tl bile olsa bitiririm telefonundan ismini de biliyorsun hesap numarasınida git dilekçe ver bak nasıl yaptığının cezasını çekiyor ben bı falciya yapmıştım zamanında 4 ay içerde yatmıştı bunlara böylesi makbul başka yola gelmezler

Forumda yazılanları da okumasını sağla bence, mesaj gönder ve okusun bu yazılanları, böyle insanlarla oynamanın cezasını çekeceğini bilsin.

sana fazlasıyla katılıyorum sonunda bakmaya başladı telefonda ölğmüne sallıyo hiç bişi bildiği yokk çok kötü bir falcı

Forumda yazılanları da okumasını sağla bence, mesaj gönder ve okusun bu yazılanları, böyle insanlarla oynamanın cezasını çekeceğini bilsin.

Ne bicim bir kadın bu ya ella denilen bana böyle bisey yapsalar mahvederim dağıtırım ella yı bı elime geçirirsem bitiririm o kadını benim kimseden korkum yok :) bı ara elmirada dolandırmıştı bı arkadasımızı forumda bence bunlar çete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…